top of page

Kuinka voitin unettomuuden ja trauman neuroplastisuuden avulla

Updated: 7 days ago

Neuroplastisuus & Aivojen uudelleenrakentaminen: Matka itseesi Joe Dispenzan ja Daniel Siegelin opetuksien innoittamana

Rakenna aivosi uudestaan neuroplastisuus harjoittelun avulla. Tässä artikkelissa jaan kanssasi vinkkejä, joiden avulla selätin unettomuuden ja traumaattisen stressin neuroplastisuus harjoittelulla ja biohakkeroinnilla.


Saat käytännön vinkkejä, kuinka parantaa itseäsi neuroplastisuus harjoittelun avulla


Neuroplastisuus ja aivojen uudelleenrakentaminen: Matka itseesi Joe Dispenzan ja Daniel Siegelin opetuksien innoittamana

Kuvittele voivasi muovailla omaa todellisuuttasi, rakentaa uudestaan aivosi ja siten uudistaa itsesi. Tämä ei ole pelkkää mielikuvituksen tuotetta vaan todellisuutta, jota itse olen saanut kokea. Joe Dispenza ja lääkäri Daniel Siegel ovat toimineet oppainani tässä henkisessä ja fyysisessä uudelleenrakentumisen matkassa neuroplastisuuden parissa, joka on vaikuttanut elämääni syvästi. Olen pystynyt luomaan aivoni uudestaan neuroplastisuus harjoittelun avulla kolmen aivoihin kohdistuneen onnettomuuden (tbi) jälkeen.


2015 olin kohdannut kolme aivoihin kohdistunutta onnettomuutta. Nämä traumaattiset kokemukset veivät minut polulle, jota en ollut osannut odottaa. Neuroplastisuus harjoittelun avulla pystyin vapautumaan täysin masennuksesta ja traumaattisesta stressistä (PTSD). En antanut periksi haasteiden kohdalla, vaan päätin ottaa elämäni ja terveyteni ohjat omiin käsiini. Päätin ottaa vastuun omasta terveydestäni ja hyvinvoinnistani, se oli elämäni paras sijoitus ja päätös, joka vaikuttaa positiivisesti koko perheeseen ja ystäviin ympärilläni. Kun ihminen voi hyvin itsensä kanssa, hän omalla hyvinvoinnillaan tukee koko elinympäristön mahdollisuutta eheytyä, oppia ja kehittyä positiivisesti ja lempeästi.

Innoittuneena Joe Dispenzan ja Daniel Siegelin opetuksista, aloin tarkastella aivojen ja tietoisuuden yhteyttä syvällisesti. Heidän tutkimuksiinsa ja neuvoihinsa perustuen käynnistin matkan itseni ja aivojeni uudelleenrakentamiseen. Matka ei ollut helppo, mutta se oli palkitseva.


Unettomuus ja trauma perheenäidin arjessa


Unettomuus ja traumat estivät minua elämästä tavallista perheen äidin arkea, pienimmätkin huudot ja astioiden kolahdukset tuntuivat kipuna kehossa ja lasten huutoitkun jälkeen oli todella vaikeaa nukahtaa ja nukkua hyvin, kun taas lapset nukahtivat heti ja heräsivät aina liian aikaisin, että uneni jäivät kesken. Palautuminen oli hidasta ja työlästä ja minua usein pelotti, kuinka selviän seuraavasta päivästä lempeänä vanhempana, myötätunnolla, ilman henkilökohtaista raivostumista. Lapset ovat välillä kuin Kremlinsin riiviöitä, jotka puskevat vanhemmasta esiin jokaisen eheytymättömän kohdan, pistos pistokselta tökkimällä kylkeen "tajuatko tätä et vielä ole eheyttänyt itsessäsi, saatikka edes huomannut" Lapset usein alku vuosina eivät tuoneet minusta esille parhaita puoliani ja kun en saanut nukuttua riittävästi, minusta alkoi tuntumaan hullulta. Kun pystyin jälleen nukkumaan kunnolla hypnoterapia sovelluksen avulla, alkoi arkikin sujumaan eri tavalla.


Trauma vaikutti minun käsiini ja minulla nyki kädet, HermorataJoogan sovelluksen avulla sain palautettua liikeradat ja tahattomat käsiliikkeet eivät enää häiritse minua. Monet asiakkaani myös, ovat henkisen trauman kohdalla kokeneet pakkoliikkeitä "kuin jokin sisällä koettaisi saada ääntään kuuluviin liikkeen avulla", Kuvaili eräs asiakkaani pakkoliikkeitään. Meillä on kuitenkin mahdollisuus aina luoda uudet hermoradat ja eheyttää muistojamme hypnoterapian ja HermorataJoogan avulla.


Kuinka harjoittelin eheyttämään aivojani?

  • Harjoittelin jokapäivä HermorataJoogan kiinalaista lääketiedettä tarjoavaa Vastustus venyttelyä. Vastustus venyttelyn avulla sain lisää kongitiivisia taitoja ja energiaa arjessa touhuamiseen.

  • Otin hypnoterapiaa sovelluksestamme 1-3 kertaa päivässä, aina heti kun tunsin menettäväni tasapainoni, keskittymiseni, tai väsyväni. Menin makaamaan yläkertaan ja kuuntelin hypnoterapia session, jonka jälkeen jaksoin taas uudella energialla lapsi arjessa

  • HermorataJoogan tarjoaman kiinalaisen lääketieteen avulla loin itselleni optimaalisen päivärytmin ja kun saavutin kivuttoman päivän, toistin samaa päivä ohjelmaa kolme vuotta. Hermokivut olivat minulla kaverina kolarin jälkeen 10- vuotta, mutta neuroplastisuus harjoittelun, hypnoterapian ja HermorataJoogan avulla sain rakennettua uusia hermoratoja ja vihdoinkin vapauduin myös kivuista, kun opin elämään minun rajoitteilleni sopivilla uusilla elämäntavoilla. Myös kirjoittamista piti opetella uudestaan ja oli aikoja, kun en kyennyt kirjoittamaan. Tuolloin myös käveleminen ja istuminen oli minulle vaikeaa, onneksi löysin HermorataJoogan! ja pääsin eheytymään.

  • Kuuntelin joka päivä nukkumaan mennessä hypnoterapiaa ja päivällä tein HermorataJoogan sovelluksesta liikkeitä, jotta sain neurogeneesin käyttööni hyödynnettyä ja luotua toivomaani ja valitsemaani neuroplastisuutta. Eli käytännössä haluamiani tapoja toimia, tuntea ja elää. Opin tunnistamaan, kuka olen, mitä haluan olla ja mikä tuntuu minusta hyvältä, mikä vie minua eteenpäin.

  • Keskityin siihen, miltä haluan, että tulevaisuudessa minusta tuntuu ja karsin pois kaikki, mikä ei tuntunut siltä, mitä halusin elämästäni. Opettelin pistämään terveet rajani ja löysin rakkauden ja myötätunnon itseäni kohtaan.
Sinulla on mahdollisuus eheyttää itseäsi ja parantaa itse itseäsi


Hypnoterapian voima: Hypnoterapia oli yksi avaintekijä tässä prosessissa. Käytin hypnoosia tietoisesti ohjataksemme aivojeni uudelleenmuokkausta. Joe Dispenzan opetukset tietoisuuden voimasta ja sen yhteydestä fyysiseen terveyteen ohjasivat minua luomaan selkeän kuvan siitä, millaisiksi halusin aivoni muokata.


HermorataJoogan yhdistävä voima: Oman HermorataJooga-sovellukseni avulla integroin kiinalaista lääketiedettä ja uusinta funktionaalista tiedettä. Yhdistin dynaamisen joogan, meditaation ja neuroplastisuuden periaatteet, jotta aivoni saivat monipuolista stimulaatiota. HermorataJooga auttoi minua luomaan vahvemman yhteyden kehoni ja mieleni välille.


Meditaation rauha: Meditaatio toimi matkani rauhoittavana voimana. Daniel Siegelin ohjeiden mukaisesti harjoitin mielessäni "tietoista etuotsalohkoharjoittelua", mikä tuki rauhallisen tilan saavuttamista. Meditaatio auttoi minua löytämään tasapainon ja vahvistamaan tietoisuuttani.


Tiede ja tahto yhteen: Matkani ei perustunut vain henkiseen harjoitteluun vaan myös tiukkaan tieteelliseen pohjaan. Seurasin tutkimuksia, tutustuin aivojen toimintaan ja hyödynsin neuroplastisuuden periaatteita. Tiede ja tahto yhdistettynä muodostivat voimakkaan kombinaation, joka mahdollisti aivojeni uudelleenrakentamisen.

Tänään voin kertoa tarinani voiman ja sitkeyden merkityksestä. Aivoni ovat uudelleenrakentuneet, ja olen valmistunut hypnoterapeutiksi. Hypnoterapia, Herätä sisäinen jumalallinen vanhempi ja HermorataJooga-sovellukset ovatnyt saatavilla, tarjoten monille samanlaisessa tilanteessa oleville mahdollisuuden aloittaa oma uudelleenrakentumisensa.

Tämä matka on ollut minulle paitsi henkilökohtainen voitto myös täyttänyt minun intohimoni lähteitä. Kiitollisuuteni Joe Dispenzalle ja Daniel Siegelille on sanoin kuvaamaton. He ovat avanneet oven mahdollisuuksiin, jjoiden elämäntyön avulla, olen itse voinut luomalla harjotukseni heidän opetusten mukaisesti olen päässyt muotoilemaan itseni sen ihmisen, joka olen tänään. Ajattelen, että jokaisella meistä on potentiaali luoda itsensä uudelleen, kun vain uskallamme astua matkalle kohti tuntematonta ja omistautua tietoiselle uudelleenrakentumiselle. Terveyteen ja sairauksiin liittyvä oppiminen ja neuroplastisuus on mielenkiintoinen voimavara, kuinka paljon voimme epigenetiikan avulla oikeanlaisilla elämänrytmeillä muuttaa geeniemme aktivoitumista ja parantaa jo olemassa olevia sairauksia neuroplastisuus harjoittelun avulla?. Olen itsekin saanut kokea mielenihmeet neuroplastisuus ja posttraumaattinen stressi on vapautunut ja elämä on aivan ihanaa. Aivot ovat valmiita eroon traumasta.
Tässä ja nyt: Tässä hetkessä seisomme kaikki oman kasvumme ja uudelleenrakentumisemme mahdollisuuden äärellä. Joe Dispenzan sanoin: "Muutoksesta tulee mahdollista, kun uskallamme irrottautua menneisyydestä ja omaksua tulevaisuuden potentiaalin." Näin minäkin tein, ja tulokset ovat olleet hämmästyttäviä. Meidän täytyy kirjaimellisesti luoda itse itsellemme uudet aivot, kaikessa rakkaudessa, myötätunnossa ja hyväksynnässä-

Matkani on vain yksi lukemattomista tarinoista, mutta sen tarkoitus on jakaa toivoa ja rohkaista muita luomaan uusi todellisuus. Aivot voivat uudistua, kun antaudumme prosessille ja hyödynnämme tietoisuutemme voimaa. On aika astua ulos mukavuusalueeltamme ja luoda itsellemme tilaisuus uuteen alkuun.


Rakkaudella ja valolla,Elina SuonmaaHypnoterapeutti ja HermorataJoogan perustajaHyödynnä Mahdollisuutesi: Free to Heal® Sovellukset tarjoavat Henkisen Hyvinvoinnin Avaimet

On aika avata ovet henkiseen hyvinvointiin ja uudelleenrakentumiseen Free to Heal® -sovellusten avulla. Näiden sovellusten avulla voit syventää yhteyttäsi itseesi, luoda tasapainoa mielesi ja kehosi välille, sekä avata oven henkiseen kasvuun. Tässä muutamia sovelluksiamme, jotka voivat auttaa sinua matkallasi:


1. Free to Heal® Hypnoterapia sovellus: Hypnoterapia on voimakas työkalu, joka voi auttaa sinua muokkaamaan ajatuksiasi ja käyttäytymistäsi myönteiseen suuntaan. Tämä sovellus tarjoaa sinulle pääsyn hypnoterapeuttisiin istuntoihin, jotka on suunniteltu tukemaan uudelleenrakentumistasi ja henkistä kasvuasi. Voit työskennellä oman aikataulusi mukaan ja edetä omassa tahdissasi. Lataa sovellus täältä: Free to Heal® Hypnoterapia sovellus


2. Free to Heal® HermorataJooga sovellus: HermorataJooga yhdistää perinteisen joogan kiinalaiseen lääketieteeseen ja neurotieteeseen. Tämä sovellus tarjoaa sinulle dynaamisia joogaohjelmia, meditaatioita ja harjoituksia, jotka edistävät kehosi ja mielen tasapainoa. HermorataJooga auttaa sinua vahvistamaan hermoratojasi ja parantamaan energiavirtaasi. Lataa sovellus täältä: Free to Heal® HermorataJooga sovellus


3. Free to Heal® Herätä jumalallinen sisäinen vanhempi sinussa: Herätä jumalallinen sisäinen vanhempi sinussa -sovellus tarjoaa sinulle ohjattuja meditaatioita ja harjoituksia, jotka auttavat sinua rakentamaan myönteisemmän ja myötätuntoisemman suhteen itseesi. Tämä on matka kohti syvempää itsetuntemusta ja sisäisen voiman löytämistä. Lataa sovellus täältä: Free to Heal® Herätä jumalallinen sisäinen vanhempi sinussa


Kaikki nämä sovellukset ovat suunniteltu tukemaan sinua omalla henkisellä polullasi. Voit lukea lisää ja ladata sovellukset kotisivuiltamme www.meditaatiosuomi.net. Nämä työkalut odottavat sinua, kun olet valmis avaamaan mahdollisuutesi henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin.


Ole rohkea, astu polulle, ja avaa oven uuteen mahdollisuuteen itsessäsi.

Rakkaudella ja valolla, Elina Suonmaa Hypnoterapeutti ja HermorataJoogan perustaja


Viisaselämä opettaa meitä, kuinka aivot ja paranemisen ihme on mahdollista kenelle tahansa neuroplastisuus harjoittelun avulla.


Nämä tulokset saat, kun harjoitat mindfulnessia: - Stressin sieto kyky vahvistuu - Levottomuus vähenee - Hallitset elämääsi - Myötätunto ja rakkaus lisääntyy -Kiitollisuus lisääntyy - Masennus vähentyy - Voimavarat kasvavat - Hengitystyö vahvistuu ja hengityksen kautta solut vahvistuvat


Tyoelämän menestystekijät: Myönteisyys voimavaraksi hyödynnä aivojesi neuroplastisuus sovelluksiemme avulla ja saavuta elämässäsi kaikki, mistä unelmoit, juuri itsesi näköisesti.


Työelämän menestykseen vaaditaan optimaalinen palautuminen ja HermorataJoogan ja Hypnoterapian sovelluksemme auttavat sinua optimoimaan elämäsi rytmit, unen ja palautumisen. Opit nauttimaan itsestäsi ja elämästä mukavien neuroplastisuus harjoitteiden avulla. Harjoitukset ovat, kuin ystävä, joka aina kannustaa ja terapioi sinua lempeästi ja kannustavasti kohti parhainta itseäsi.Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!

Elän taas unelma elämääni

Nykyään toimin kevyt yrittäjänä ja tuen lapsiani kasvussa ihmisyyteen. Elän jälleen unelma elämääni ja osaan tasapainottaa levon ja työn välillä. Jotta voi nauttia elämästä, on osattava nauttimisen taito ja kiitollisuus jokaisessa hetkessä. Kiitollisuus on suurin voimavaramme! Ja aivomme eivät kykene tuntemaan vihaa, yhtä aikaa kun harjoitamme kiitollisuutta.


Aivot oppivat parhaiten, lempeydellä ja rakkaudella.


Valoa ja Rakkautta


Hypnoterapiaa MeditaatioSuomi Youtube

83 views0 comments

Comentarios


riippumatto mainonta.webp
bottom of page