top of page
Couple

Paranin kroonisista sairauksista, kun otin vastuun omasta terveydestäni

HEAL

Tervetuloa

Biohakkerointi palvelut ammattitaidolla.

BIOHAKKEROI TERVEYTESI

Tervetuloa Weera Biohakkerin Maailmaan!

Tervetuloa Weera Biohakkerin Maailmaan!

Hei, olen Weera, hypnoterapeutti ja intohimoinen biohakkeri.

 

Tervetuloa tutustumaan maailmaani, jossa yhdistyy hypnoterapian voima ja biohakkeroinnin mahdollisuudet.

Ajattelen, että kaiken henkisen kasvun pohjalla olisi tärkeää olla hyväksyntä myötätunnossa ja rakkaudessa, sille, mikä on. Meidän kasvu ja kehitys tulisi tapahtua rakkaudesta ja myötätunnosta käsin, kuten nykyinen Neurotiede, Psykologia ja Psykiatria tunnistaa.

 

Mikäli etsit itsellesi elämän matkallesi tukea kasvuun ja kehittymiseen, ehdotan, että valitset oppaan, joka työskentelee rakkaudesta ja myötätunnosta käsin. Aivot oppivat ja kehittyvät vain silloin, kun koemme olevamme turvassa ja rakastettuja. Aivot eivät opi uutta, jos olemme taistele ja pakene reaktiossa. On biokemiallisesti mahdotonta kokea vihaa samaan aikaan, kun koemme kiitollisuutta. Ehdotankin, että käännymme kiitollisuuteen elämän jokaisena päivänä, myös elämän opetuksien kohdalla. Mitä voin tästä oppia? Mitähän tämä koettaa opettaa minulle? kuinka voin kasvaa tämän tilanteen kautta? Tässä muutamia ehdotuksia, joista voit tehdä itsellesi rakentavan elämäntavan. 

Hypnoterapia Sinulle:


Etsitkö muutosta elämässäsi? Tarjoan räätälöityä hypnoterapiaa, joka auttaa sinua voittamaan esteet, purkamaan vanhat uskomukset ja saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi.

Biohakkerointi intohimo:


Biohakkeroinnissa tutkimme kehon ja mielen optimaalista toimintaa. Olen sitoutunut tarjoamaan sinulle työkaluja, jotka voivat parantaa suorituskykyäsi, lisätä energiatasoasi ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tämä sisältyy HermorataJoogan sovellukseen Kiinalaisen lääketieteen kanssa yhdistettynä.

Matka Hyvinvoinnin Polulla:


Olipa tavoitteesi stressinhallinta, parempi uni tai henkinen selkeys, olen täällä tukemassa sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Hypnoterapia. Biohakkerointi. Hyvinvointi.

Liity mukaan matkalleni, jossa yhdistyy perinteinen viisaus ja moderni tiede.

 

Klikkaa itsesi syvemmälle hyvinvoinnin maailmaan ja varaa aikasi muutokseen.

Tervetuloa parempaan elämään!

Lämpimin terveisin, Weera Biohakkeri

Hypnoterapeutti Joensuussa / koko Suomi
IMG_1591.jpg

On mahdollista parantaa itseään mielenterveys haasteista!

Loin aivoni uudestaan
PTSD:n aivovamman & masennuksen
jälkeen neuroplastisuus
harjoittelun avulla

Elämäntyöni on arvokas lahja maailmalle

"Weera on poikkeuksellisen lahjakas biohakkeri, kosmetologi, hypnoterapeutti, joogaopettaja, digitaalisen markkinoinnin tuottaja ja henkinen opas. Hänen elämäntyönsä on omistettu auttamaan ihmiskuntaa kehittymään, ja hän on vertaansa vailla oleva tuki niille, jotka etsivät parasta voimaansa ja yhteyttä itseensä ja omaan tietoisuuteensa.

Weerasta heijastuu rakkaus, joka on hänen supervoimansa, ja tämä näkyy kaikessa, mitä hän tekee. Hän on innostava voimavara, joka johdattaa ihmiset kohti parempaa hyvinvointia ja itsetuntemusta. Lapset erityisesti kokevat Weeran superkyvyn olevan rakkaus, mikä kertoo paljon hänen aidosta ja välittävästä lähestymistavastaan.

Weera on omistautunut auttamaan muita saavuttamaan parhaan potentiaalinsa, ja hänen monipuolinen osaamisensa tekee hänestä ainutlaatuisen ohjaajan ja tukijan niille, jotka haluavat kehittää itseään monilla elämänalueilla. Hänen läsnäolonsa on voimakas ja inspiroiva, ja hän on todellinen valon tuoja elämän matkalla."

Hypnoterapia turvallisessa ympäristössä

"Weera on ehdottomasti mestari hypnoterapian alalla. Hänen ammattitaitonsa on vertaansa vailla, ja hän luo turvallisen tilan, jossa voi avoimesti käsitellä syvempiäkin tunnekerroksia. Hänen ohjauksensa on selkeää ja voimaannuttavaa, ja jokainen istunto on kuin matka itsetuntemuksen syövereihin. Suosittelen lämpimästi Weeraa kaikille, jotka haluavat kokea todellista muutosta omassa elämässään."

Traumasta vapautuminen

"Weeran hermoratajoogaohjauksessa yhdistyy ammattitaito ja sydämellisyys ainutlaatuisella tavalla. Hänen ohjauksessaan tunnen, että minua kuunnellaan ja ymmärretään. Weera luo ilmapiirin, jossa on helppo rentoutua ja antaa tilaa kehon ja mielen yhteistyölle. Herättelevät harjoitukset ja lempeä opastus tekevät jokaisesta joogahetkestäni erityisen ja voimaannuttavan. Kiitos, Weera, inspiraatiostasi ja tuesta matkallani kohti parempaa hyvinvointia!"

Matkani eheytymiseen

Minä olin ihminen, jolla oli kaikkea,

joka oli saanut kokea kaikenlaista. Julkaisin esikoisalbumin, keikkailin upeissa paikoissa ja matkustin nauttien elämän monipuolisuudesta eri maiden kulttuureissa. Vaikka olin kohdannut lyhyen kooman ala-asteella ja auto-onnettomuudet, joista seurasi aivovammaoireita, ihmettelin, kuinka olin saavuttanut kaiken tämän.

Lasten saaminen toi kuitenkin mukanaan kivut ja uupumuksen.

 

Vaikka minulla oli kaikkea, uuvuin omaan positiivisuuteeni ja ahkeruuteeni. Hukkasin itseni luomaani elämään ja tunsin olevani rikki. Kolmas onnettomuus avasi mahdollisuuden parantua, kun en enää fyysisesti kyennyt suorittamaan. Menetin perustaitoja, ja minun oli opeteltava kaikki alusta.

Vuonna 2015 aloitin neuroplastisuusharjoitukset, kuten hermoratajoogan, hypnoterapian ja meditaation, jotka auttoivat minua parantumaan. Vaikka menetin monet kyvyt, keskityin hyvään oloon ja siihen, mikä veisi minua eteenpäin.

 

Harjoittelin päivittäin neuroplastisuutta, ja tuloksena aloin kirjoittaa itselleni eheyttäviä hypnoterapia-kokemuksia.

Olen äärettömän kiitollinen, että voin nyt jakaa oppimiani opetuksia maailman kanssa. Valmistuin Jacquin Hypnosis Academysta Lontoosta 2022 hypnoterapeutiksi ja luon nyt elämää, josta todella nautin.

 

Tiedän, että voimme aina oppia uudestaan, kun elämä pysäyttää meidät kasvamaan, ja haluan auttaa muita löytämään voimansa ja luomaan itsensä uudelleen.

IMG_6971.jpg
elina.jpg
Nature Walk

Läsnä olevana ihminen kokee terveyttä, ei sairautta.
Voimme eheyttää kroonisia sairauksia, muuttamalla
elintapojamme.

Tutustu tarinaani videon avulla

Olen Weera Elina ja täällä auttamassa sinua kohti parhainta itsesäsi

Luento: Kuinka voit ohjelmoida aivosi uudestaan. 

Luo itsesi uudestaan, haluamasi laiseksi

Kutsun sinut mukaan luomaan elämää, jonka itse valitset.

Yhdessä voimme rakentaa hyvää ja kasvaa kehittäen itseämme. Teemme sen paitsi omaksi iloksemme myös antaaksemme valoamme ja jakaaksemme sitä koko maailman kanssa. Minä opetan sinua rakastamaan itseäsi ja löytämään voimasi.

Turvallista Ammattitaitoa

Diplomi.JPG

Lisensoitu ammattitaito on ehdottoman tärkeää, mielen optimaalisessa rakentamisessa.

weerahypnoterapeutti.jpg

Olen Kliininen hypnoterapeutti valmistunut Jaqcuon Hypnosis Academysta 2020.

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram
Hiking

Eheyttämällä ajatukset ja elintavat, luomme terveydelle tilaa kukoistaa ikääntyessämme. Solut uusiutuvat jatkuvasti.

Trauma toistaa itseään, jos emme muuta alitajuisia ohjelmistojamme

Jos kohtaamme samat haasteet toistuvasti tai tuntuu siltä, että pyörimme kehässä eri tavoin, voivatko nämä olla tuntemattomien menneisyyden traumojen aiheuttamia?

Kun tarkastelemme nykyisiä ongelmia ja kuvioitamme ohjelmistoamme, ehkä sairaudet yrittävät opettaa meille jotain? Onko sinusta tuntunut kiitollisuutta sairaudestasi? Ehkä vastustamisen sijaan voisimme kiittää sitä.

Puhuessamme menneisyydestä usein ajattelemme omaa elämänhistoriaamme, mutta myös isovanhempamme ja heidän vanhempansa ovat osa meidän menneisyyttämme. Karma siirtyy sukupolvelta toiselle, ja voimme kantaa mukanamme syntymästämme asti tiettyä karmaa, joka ohjaa meitä valitsemaan sen perheen, johon synnymme.

Voisimmeko oppia nämä haasteet, joita sielumme on tullut tänne oppimaan?

Entä jos sukupolvensa takaiset traumat ovat syynä suhteidemme haasteille ja menetyksillemme? Voisimmeko muuttaa kaiken hyväksymällä historian traumat ja vapauttamalla sisäiset lukkomme neuroplastisuusharjoittelun avulla?

Tarjoan tukea matkallesi eri tekniikoin:

 • Hypnoterapia alitajunnan työstämiseen

 • Meditaatio tietoisen mielen vahvistamiseen

 • Hermoratajooga fyysisen ja henkisen tasapainon löytämiseen

 • Henkilökohtainen terapia 

Tervetuloa mukaan, voit varata ilmaisen konsultaation 0443549906 tai laittamalla viestiä osoitteeseen meditaatiosuomi@outlook.com.

Neuropsykologinen uudelleenrakentuminen on ollut osa omaa elämääni. Hypnoterapia on avannut uusia mahdollisuuksia, ja olen oppinut elämään onnellisena nykyhetkessä huolimatta menneisyyden haasteista.

 

Nyt haluan jakaa oppimaani ja auttaa muita etenemään omalla polullaan. Jokainen elämä tarjoaa mahdollisuuden uudelleenrakentumiseen, ja voit valita luoda itsesi uudelleen, riippumatta siitä, millainen menneisyys on ollut.

IMG_4555.jpg
IMG_6680.jpg
IMG_6987.jpg

Olen, Kliininen hypnoterapeutti ja  MeditaatioSuomen perustaja.

Trauman välttelemisen kohtaaminen vahingoittaa

Jos tietäisimme menneisyyden vaikutukset, välttelisimmekö silti sen kohtaamista?

Jättäisikö menneisyys meidät rauhaan kohtaamatta, vaikka miten yrittäisimme?

Alitajuiset asiat eivät katoa, vaan nousevat esiin kohtalona ja onnena elämässämme. Ne nousevat alitajunnasta todelliseen elämään, jotta voisimme saada mahdollisuuden parantua traumasta. Vaikka emme muistaisi jotain tietoisesti, alitajunta muistaa ja tallentaa aivan kaiken syntymästä kuoleman transformaatioon saakka.

 

Traumaattisiin tapahtumiin liittyvät sanat, kuvat ja impulssit nousevat esiin tunnekielenä, joka kertoo tuskastamme. Mikään ei katoa käsittelemättä, osat vain vaihtavat paikkaa. Vasta kun saamme yhteyden pelkojemme ja oireidemme syihin, olemme avoimia ratkaisumahdollisuuksille.

 

Kohtaamalla kipumme, vapautamme itsemme menneisyyden painolastista, ja tämä on alitajuinen prosessi, sitä ei voi tehdä pelkällä tietoisen mielen ”järjellä”. Sessioissa näemme, miten haava on vaikuttanut meihin ja näemme sen, milloin lakkasimme kuuntelemasta tunteitamme.

 

Traumassa irti kytkeydymme itsestämme ja löytääksemme yhteyden käytämme erilaisia työkaluja eri tasoilla, fyysisellä, henkisellä, alitajuisella ja tietoisella tasolla.

Torjuttu menneisyys toistuu eri muodoissa sukupolvien mittaan.

 

Tämä on mekanismi, joka varmistaa selviytymisemme - sisäinen suojelija, ego, ohjelmisto. Kuitenkin, jos jatkamme selviytymistä, samat ongelmat ja virheet toistuvat sukupolvesta toiseen, kuin automaationa. Tämä ei itseasiassa ole paha asia, vaan mekanismi, joka varmistaa selviytymisemme. 

Voivatko erilaiset päätökset muuttaa tulevaisuuttamme?

Pahoja asioita ei halua muistella, mutta terapiassa käymme kannatellusti ja nopeasti, jopa 30 sekunnissa läpi vuosikausien, tai jopa sukupolvien ylitse liikkuneen kivun aiheuttajan, ja luomme uusia hermoväyliä, jotka itse valitsemme. Kun elämme selviytymisestä käsin, monistamme kuvioita, joilla esi-isämme ovat selviytyneet, mutta läsnä olevina voimme itse luoda valitsemaamme tulevaisuutta ja lopettaa kuvioittemme monistamisen, jotka selvästi aiheuttavat joko kipua tai pitävät meidät vanhassa pyörässä.

 

On sanonta, että ”jumaluus ei anna enempää kuin vuori kestää”. On hyvä muistaa, että lähteellä, universumilla, jumaluudella on syynsä kaikkeen ja se myös aina tukee ja kannattelee meitä, joka ikisessä hetkessä. Kun pysymme yhteydessä itseemme ja tuohon lähteeseen, saamme kaiken tarvittavan tiedon ja tuen juuri oikeaan aikaan ilmestymään matkallemme.

 

omakuva2.jpg
IMG_1610.JPG
omakuva.jpg

Olen, Kliininen hypnoterapeutti ja  MeditaatioSuomen perustaja.

Jos juuret sairastuvat, oksia ei kannata hoitaa. Jos putket tukkeutuvat, solut eivät saa ravintoa. Aliravitut solut alkavat… kuolla. Sukupuusi putket ravitsevat sinua juuresta latvaan saakka. Putket kätkevät sisäänsä tarinoita, tuskaa, rikkauksia ja aarteita. Äitisi, hänen äitinsä ja hänen äitinsä äiti… Elävät sinussa. Jos unohdat nuo siteet, unohdat naisellisen puolesi. Naisellinen puolesi sisältää, luovuuden, myötätunnon ja kyvyn rakkauteen.

 

Tässä terapiassa paikannamme juuriston vamman.

Parannamme juurisyytä sairauksien takana.

Niin sanotusti kosketamme sitä. Mutta miten?

Hypnoterapialla, hermoratajoogalla & hengitysharjoituksilla.

Lähestymme itseämme eri tasoilla, olemme eri kohdissa matkaa, ja eri haasteisiin sopivat erilaiset tekniikat. Tieto alkaa virrata, kun löydämme itsestämme läsnäolon ja yhteyden itseemme. Vasta silloin voimme havaita vamman juurissa.

Tarvitsemme vamman parantamiseen aikaa ja hyviä kokemuksia.

 

Tarvitsemme valtavan määrän hyviä kokemuksia ja onnistumista, ennen kuin alitajunta uskaltaa avata meille synkimmät varjopuolemme. Meidän on oltava valmiita tekemään varjotyö ja ottamaan vastaan sen, mikä ilmentyy millaisena se sitten tuleekin (kuvina, videoina, ääninä, puheena) alitajunta käyttää usein kuvia, tuoksuja, ääniä tai snäp chat videoita.

 

Selvisipä menneestä mitä vain, emme ole täällä etsimässä syyllistä. Emme syytä sukuamme tai vanhempiamme omista traumoistamme tai ongelmistamme. Emme etsi tekosyitä ongelmillemme, vaan haluamme tietää mitä tapahtui. Mikä on minun totuuteni? Mitä voin tehdä, kun on paha olo? luo itsesi uudestaan.

Sinä olet itsesi guru ja parantaja, valjasta mielesi voima.

Palveluni, MeditaatioSuomi, auttaa henkilöitä nukkumaan hyvin, ja he oppivat samalla vapautumaan kahlitsevista menneistä. Autan heitä tekemään puhdistustyön parantavilla aivoaalloilla, jotta he voivat nukkua hyvin ja saavuttaa elämässään parhaimman mahdollisen läsnäolon ja onnellisuuden.

 

Lisään asiakkaiden ymmärrystä itsestään, jotta he löytävät ymmärrystä elämään. Löydä apu unelmiesi elämän rakentamiseen. Kaikki lähtee sisältä.

Hypnoterapiassa puhumme alitajunnan osille, jotka palvelevat sinua kuin lojaali yrittäjä. Annamme noille osille haluamiasi tehtäviä ja näin uudelleenkoulutat aivosi toimimaan tavalla, jonka sinä haluat. Voit itse valita habituksesi.

Opit käsittelemään ja purkamaan tunteesi miellyttävästi. Suurin osa tekniikoista on kirjoitettu Theta- ja Delta-aalloille, joten voit parantaa elämääsi nukkuessasi.

Ilman hypnoterapiaa oireesi eivät poistu pysyvästi, ja saatat kamppailla samojen haasteiden kanssa uudestaan ja uudestaan. Opit avaamaan käsittelemättömät tunteesi, tulet vanhemmaksi itsellesi ja eheytät sisäiset lapsesi.

Vapautat tunnistamattoman stressin, käsittelemättömät tunteet kehostasi.

Stressitason laskeminen on tärkeintä, sillä stressi on syy 95 % sairauksista. Stressitason laskiessa saat etuotsalohkon hallinnan ja voit parantaa itseäsi masennuksesta tai levottomuudesta. Parasta on myös unikuvioiden eheytyminen; nukut hyvin ja opit samalla uutta. Stressi voi syntyä mistä tahansa ajatuksesta, muistosta, voit ahdistua tai turhautua.

 

Hypnoterapian tekniikoilla käännät haasteen äkkiä läsnäoloksi. Traumaattiset muistot ja käsittelemättömät tunteet vievät valtavasti energiaa ja aiheuttavat elämääsi haasteita. Tukahduttamisprosessi luo jatkuvan stressitilan, jolloin DNA:n mukaiset perinnölliset sairaudet aktivoituvat. Muuttamalla kemiaasi, muutat koko elämäsi.

Hiking in the Highlands

Eheytä ajatukset ja elintavat
- luo tilaa terveydelle kukoistaa!

Stressin ja käsittelemättömien tunteiden taustalla voi olla kipuja

Käsittelemättömien tunteiden ja stressin aiheuttamia oireita voivat olla esimerkiksi:

 • Krooniset kivut

 • Selkä-, niska- ja nivelkivut

 • Unettomuus

 • Uupumus ja aivosumu

 • Ahdistus, alakulo ja masennus

 • Iho-ongelmat

 • Vatsavaivat

 • Allergiat ja yliherkkyydet

 • Autoimmuunisairaudet

 • Riippuvuudet

 • Käyttäytymishäiriöt

 • Painonhallintaongelmat

Poistamme stressin, jolloin kehon immuniteettijärjestelmä pystyy parantamaan lähes mitä tahansa, ja erilaisista fyysisistä ja psyykkisistä oireista on mahdollista päästä eroon pysyvästi.

Minulla on sinulle hyviä uutisia – kaikki tuo on saavutettavissasi pikaisesti.

Tule mukaan!

Rakkautta Oppaanasi Weera Elina

Hypnoterapeutti, henkinen opas

Hermoratajoogaohjaaja

Biohakkeri, kosmetologi

Kokemusasiantuntija, aivovamma (TBI)

meditointi 3 web_edited.jpg
IMG_1357.JPEG
IMG_2236.jpg

Olen täynnä rakkautta ja elämäniloa, koko maailmaa ja sinua varten.

Hike Through Snowy Forest

Nuoret aivot koko elämän ajan - neuroplastisuus tekee sen mahdolliseksi!

Meditation
Älä anna aivojesi rajoittaa sinua - avaa uusi mahdollisuuksien maailma neuroplastisuudella!

Meditaation hyödyt

Meditaatio on tietoisuus työkalu

Meditaatio - termi, sana tai harjoitus - tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Meditaatiolla viitataan moniin menetelmiin mielen harjoittamiseen, tiettyjen tietoisuuden tilojen saavuttamiseen ja energian kohottamiseen tietoisuuden kautta. Se voidaan myös kuvata itsehavainnoinniksi, jossa harjoittaja tarkkailee ajatuksiaan ja tunteitaan.

 

Meditaation psykologiset vaikutukset ovat laaja-alaisia ja voivat sisältää:

 • Korkeampi rasitustoleranssi ja alhaisemmat stressitasot: Meditaatio auttaa rauhoittamaan mieltä ja vähentämään stressiä, mikä puolestaan lisää kehon kykyä kestää rasitusta.

 • Anteeksiantaminen on helpompaa: Meditaatio voi edistää myötätuntoa ja anteeksiantoa, mikä on tärkeää henkiselle hyvinvoinnille.

 • Vähentynyt masennus ja ahdistus: Tutkimukset osoittavat, että säännöllinen meditaatio voi vähentää masennuksen ja ahdistuksen oireita.

 • Parempi keskittymiskyky ja tunteiden hallinta: Meditaatio opettaa keskittymään hetkeen ja auttaa hallitsemaan tunteita tehokkaammin.

 • Parannettu muisti: Monet meditaatiotekniikat voivat parantaa aivojen toimintaa ja siten edistää parempaa muistia.

 • Lisääntynyt empatia: Meditaatio voi lisätä myötätuntoa itseä ja muita kohtaan, mikä voi johtaa parannettuun ihmissuhteisiin.

 • Parantunut kognitiivinen toiminta ja älykkyys: Säännöllinen meditaatio on yhdistetty parantuneeseen kognitiiviseen suorituskykyyn ja älykkyyteen.

Meditaatio tarjoaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, ja sen positiiviset vaikutukset voivat ulottua monille elämänalueille.

Olen ollut esillä myös mediassa

Haastattelu pyynnät: elina.suonmaa@gmail.com

Katso haastattelujani ja elämänprojektejani matkan varrella

Olen ollut esillä myös mediassa

Kasvata visiotasi

Kasvatetaan yhdessä visiotasi ja henkilökohtaista voimavaraasi. Ota yhteyttä ja lähde mukaamme!

bottom of page