top of page

Vapaudu hypnoterapiassa

Updated: 7 days ago
Hypnoterapiaa Meditaatio Suomi esittelee - Syvä Uni Binuraalisilla Aalloilla

Tutustu uuteen Hypnoterapia-sovellukseemme, joka yhdistää syvän unen binuraaliset aallot ohjattuun hypnoosiin meditaatioilla.


Unimusiikki: Hypnoterapia taustat tarjoaa tehokkainta syvän unen musiikkia. Audiomme tarjoavat helpon tavan rentoutua sekä mielelle että keholle. Harjoitukset sopivat kaikille, jotka kaipaavat rauhoittavaa musiikkia ja ohjattuja terapeuttisia harjoituksia taistellessaan unettomuutta vastaan tai auttaakseen nukahtamisessa.

Delta-binauraaliset taajuudet auttavat saavuttamaan unen, kun taas hypnoosi hellästi helpottaa sinua. Rentouttava musiikki edistää paranemista ja luo rauhallisen tien uneen.


Koko Aivojen Integraatio: Koko aivojen integraatio tapahtuu, kun sekä oikea että vasen aivopuolisko työskentelevät yhdessä synkronoidusti. Harjoitusten, kuten binauraalisten aaltojen ja isokronisten sävyjen, säännöllinen käyttö on tehokasta monista syistä.

Yksi näistä syistä on koko aivojen integraatio, joka luo uusia neuroteitä aivoihin ja muuttaa rajoittavia uskomuksia. Energian virtaus molempiin aivopuoliskoihin on avain tähän prosessiin.


Aivojen Värähtely: Toinen merkittävä etu on kyky tuoda haluttua värähtelyä aivoihin. Syvän meditaation aikana aivot värisevät pääasiassa theeta-taajuuksilla, jotka ovat liitetty superoppimisen tilaan.

Nauti monista eduista saavuttaessasi täydellisen yön unen Hypnoterapia-sovelluksessamme, joka tarjoaa rentouttavan nukkumiskokemuksen ohjatun kannatustekniikan avulla.PTSD:n Hallinta Selkounien ja Hypnoosin Avulla

PTSD:tä on tutkittu vuosikymmeniä, ja nykytiede osoittaa, että trauma, pelot ja ahdistus voidaan ohjata, säännellä ja muuntaa selkounien avulla. Tämä tapahtuu ohjatusti ja kannatellusti erityisten harjoitusten avulla.


Selkounet: Selkouni on unelma, jossa uneksija on tietoinen siitä, että hän haaveilee. Selkounen aikana uneksija voi olla valveilla, luoda unelmaa, ottaa vastaan merkkejä, kuunnella kerrontaa ja havaita ympäristöä.

Jos koet toistuvia painajaisia, selkeä haaveilu voi merkittävästi parantaa elämänlaatuasi. Hypnoosin säännöllisen käytön avulla voit hallita painajaisia, ymmärtää niiden taustalla olevia syitä, vapauttaa kipua ja traumaa sekä oppia tulemaan toimeen niiden kanssa. Voit myös luoda uusia haluamiasi hermoverkostoja.


Elämänhallinta Selkounien Kautta: Kun saavutat tämän tason ymmärrystä, et enää pelkää painajaisia. Voit ohjata uniasi, ja mitä enemmän ohjaat unelmiasi, sitä enemmän ohjaat myös hereillä oloasi. Voit käyttää uniesi aikaa luoden ja kokien hauskoja asioita, kuten fantasioita, toteuttaa syvimpiä toiveitasi ja luoda haluamiasi kokemuksia.

Selkeä haaveilu on mahdollista johdonmukaisesti. Oikean ohjauksen avulla voit parantaa unelmiesi maailmaa, mikä samalla parantaa myös hereillä olo mieltäsi.


Lucid Uni Hypnoosi: Lucid uni hypnoosiharjoitukset toteutetaan yöaikaan. Nämä harjoitukset ovat paitsi mielettömän hauskoja myös toimineet monien kohdalla esimerkiksi vieroittautumisessa unilääkkeistä tai ei-toivotuista tavoista.


Tervetuloa mukaan Hypnoterapia applikaatiomme, joka tarjoaa yli 200 terapeuttista hypnoosia. Uusia julkaisuja on saatavilla jatkuvasti.


Osta hypnoterapia aplikaatio: Free to Heal® Hypnoterapia
Hyviä uutisia!

Sinulla on kaikki mahdollisuus eheytyä, anna mennä eheytä itsesi eheydy


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!

Ptsd luonnollinen hoito

Parane stressistä

Kuinka poistaa traumaattista stressiä

Kuinka nukkua hyvin

Hypnoterapia Joensuu

127 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page