top of page

Acerca de

logo-litteänä-kuvana.gif

Psykologiaa ja meditointia

Onko sinulla haaste, josta haluat jo päästä eroon?

asiakkaat ovat kokeneet hyötyä mm:

traumat, selviytyminen, vanhemmuus, kipu, stressi, unettomuus, masennus, levottomuus, ilottomuus, työ tehokkuus, menestys, oman elämän hallinta ja ajatusten hallitseminen, addiktiot...
Jos sinulla on jokin haaste ja haluat aloittaa neuroplastisuus harjoittelun rennosti ja mukavasti niin:

 

PARANE KAIKILLA TASOILLA VALITSE EHEYTYMISEN TASO, JOTA HALUAT TYÖSTÄÄ

Tietoisuuden taso: tietoinenmieli

Psykologiaa & Meditaatiota®- kurssi
Vapaudu menneistä ja egon toimintamalleista

 • Pääsy aplikaatioon kuukausi maksulla 19 € / kk, niin kauan kuin haluat, kurssin kesto aika 2-vuotta.

 • Suosittelen kurssin käymiseen kahta vuotta. Saat nyt kaiken ainutlaatuiseen yhteishintaan vain 456 €, jonka voit maksaa kuukausittain erissä 19 € / kk. Voit käydä luentoja aina uudestaan ja uudestaan ja oppia itsestäsi lisää.

 • Meditaatioita ja luentoja, joiden avulla opit vapautumaan.

  Oletko valmis vapauttamaan itsesi egostasi, selviytymismalleistasi ja traumoistasi?

 • Tällä kurssilla aloitat kanssani henkisen matkan sisäisellä kuiskauksellasi.
  Sinua opastetaan sielusi syvyyksiin, kunnes saavut sisäiseen kokonaisuuteesi: autenttiseen itseesi, rehellisesti ja aidosti. 

 • Voit kasvaa läsnäolossa: tunnet enemmän voimaa ja saat keinoja lisätä harmoniaa elämässäsi.

 • Et enää alitajuisesti tunne ylikuormittunutta ja stressaantunutta oloa.

 • Tulet osoittamaan tietoisuutta kotonasi, urallasi ja terveydessäsi. Saat syvemmän ymmärryksen siitä, mitä tarkoittaa elää valaistua elämää, läsnäolevaa elämää nyt ja tässä. 

 • Elinikäinen pääsy suljettuun keskusteluryhmään, josta saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi

 • Koodilla ONNI voit kokeilla yhden kuukauden 0 €, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan ja voit perua tilauksen milloin tahansa.

  Osta tästä
  Kirjaudu tästä
  Kokemuksia
   

 • Vinkki! vaikka hinnat nousisivat, jo ostetun tuotteen hinta ei nouse ja nautit edullisesta tuotteesta vaikka koko loppu elämäsi. Jos katkaiset tuotteen, voit ostaa sen hetkisellä hinnalla uuden käytön.

 • Kurssilla on jo 16 / 52 viikkoa valmiina, joten jos hyppäät Early bird junaan, saat nyt super edullisesti tämän vielä. Viikot valmistuvat omaan tahtiin ajan kanssa. 

 • Tämä kurssi on meille, jotka olemme jo savuttaneet elämässämme pohjakiven: ehkä se oli syöpä, kipu, kuolema, ero, vammautuminen, masennus, tai mikä tahansa elämän uusiksi laittava kokemus. Kun haluat oppia päästämään kivusta irti ja otat vastuun elämästäsi ja haluat ehkäpä nauttia loppumatkasta. Silloin tämä on sinua varten.

54770988_10156422472707266_1429097698560049152_n.jpg

Yhteinen tarinamme
alkaa

 

Akuun on 22 viikkoa 7 päivää putkeen meditaatioita ja luentoja. Voit edetä omassa tahdissa ja kerrata aina kun haluat. Kahden vuoden mittaista kurssia on helppoa käyttää aplikaatiolla, tai nettiselaimella. 

tervetuloa.gif
kurssi-alkaa.gif

Kun olet oppinut meditoimaan alkukurssilla pääosin vipassanan ja pranaijaman tekniikoin, aloitat kurssin, joka kestää 52 vkoa. Herätä sydämesi tietoisuus, jonka tarkoitus on vapauttaa sinut egosta (selvytymisestä) ja opit elämään nyt ja tässä.

vapaudu-egosta.gif

Käymme läpi, kuinka ego syntyy ja puramme trauman kerroksia jakso jaksolta. Kunnes lopulta kohtaat todellisen itsesi, joka on rakkaus valo, ilo ja leikkisyys. Ego ei poistu, mutta opit valitsemaan tietoisuuden tasoja ja saat valita toimitko reaktiosta käsin, vai valitsetko haluamallasi tavalla.

Opit rakastamaan todellista itseäsi ja opit olemaan läsnä itsellesi. Et ole se, mitä sinulle tapahtui, tai kuka sinulle sanottiin sinun olevan. Sinä olet tullut universumin lähteestä tänne loistamaan valoasi ja jakamaan rakkauttasi. Rakasta itseäsi ja jaa valoasi koko maailmaan, ole kaikkea mitä haluat olla!

rakasta-itseäsi11.gif

Käyttöohjeet tietokoneella ja aplikaation sisältö

Katso videolta, kuinka voit käyttää aplikaatiota tietokoneen selaimella. Tutustu kurssiin! 3 min.

Voit käyttää aplikaatiota kaikilla laitteillasi.

Käyttöohjeet mobiili ja aplikaation sisältö

Katso videolta, kuinka voit käyttää aplikaatiota mobiili laitteillasi. Tutustu kurssiin! 2 min.

Voit käyttää aplikaatiota kaikilla laitteillasi.

Kurssin tarkoitus, oppia tuntemaan
oma autenttinen itsensä

Katso videolta, kuinka egomme syntyy ja kuinka voit oppia vapauttamaan itseäsi selviytymisestä kurssin aikana. Tutustu kurssiin! 3 min.

Kuuntele luento kuiskauksen herättämisestä
ja heräämisen vuosi Psykologiaa ja
meditaatiota kurssista.

Katso videolta, kuinka voit vapauttaa itsesi läsnäoloon selviytymisestä. Kurssillamme on meditaatioita ja luentoja vapauttamaan sinua jopa kahden vuoden ajalle!

Coffee and Milk

Meditaatio neuroplastisuus harjoittelun hyödyt
Meditaation tekniikat voivat sisältää stressin vähentämisen, mielen rauhoittamisen, keskittymiskyvyn parantamisen ja emotionaalisen tasapainon edistämisen. Meditaatioharjoitukset voivat auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta, mikä voi puolestaan ​​parantaa mielialaa ja edistää yleistä terveyttä. Meditaatio voi myös auttaa kehittämään keskittymiskykyä ja huomionhallintaa, mikä voi tehostaa oppimista ja muistamista. Lisäksi meditaatioharjoitukset voivat auttaa parantamaan tunteiden hallintaa ja edistämään emotionaalista tasapainoa.

 

KURSSI SOPII SINULLE, JOS

Olet valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja haluat oppia  vapautumaan egon kahleista. Kurssilla tarjoan päivittäiset meditaatiot ja luennot, joiden avulla vapautat oman voimasi käyttöösi. 

Lataa itsellesi Kajabin sovellus tai kuuntele

nettiselaimella. 

Tilauksen voi perua Kajabin sivujen kautta

Näitä harjoituksia ei ole tarkoitettu pätevän ja laillistetun lääkärin tai muun terveydenhuollon tarjoajan tilalle. Jos sinulla on psykologisia tai lääketieteellisiä suhteita, kysy neuvoa lääkäriltäsi, sopiiko itsenäinen meditaatio harjoittelu sinulle. Meditaatio sopii myös mielenterveyden haasteisiin, mutta sinun on varmistettava asia hoitavalta taholtasi.

Palvelumme toimii KAJABIN verkkokurssi alustalla ja voit ladata kajabin aplikaation mobiili laitteillesi, tai käyttää selaimessa.
Tilauksen voi perua omilta Kajabin sivuilta.

 

Tuottaja, käsikirjoitus ja miksaus:
Artisti Weera Elina
Julkaisu yhteistyös:
Free To Heal menetelmä, Maria Nordin, Kajabissa

Tule mukaan! 
Rakkautta Weera Elina

Hypnoterapeutti, henkinen opas

Hermoratajooga ohjaaja

Biohakkeri, Kosmetologi

omakuva virallinen.gif
Coffee and Milk
Aerial View of Beach
IMG_5934.JPG

Egosta vapaaksi

TÄMÄ ON UPEA MAHDOLLISUUS LUODA VALITSEMAASI ELÄMÄÄ

Olen hypnoterapeutti Weera täällä jakamassa kanssasi mitä voimme kehittää psykologiaa ja meditointia kurssillamme.

Ego on toimintamalli valeminä jonka kehitimme lapsena saadaksemme rakkautta läheisiltämme. Valitettavasti naamiot eivät kuljeta meitä kohti oikeaa minää ja valeminä ei luo meille oikeita suhteita, vaan ilman työtä monistamme tuttuja kuvioita, jotka eivät välttämättä ole meille enää hyödyllisiä. 

 

Egon syntyä, miksi vanhempamme ohjelmoivat meidät kytkeytymään irti itsestämme.

Lapsuudessa suurinta osaa meistä kiellettiin olemasta todellinen autenttinen itsensä.

Miksi vanhemmat kielsivät meitä olemasta todellisia autenttisia itsenämme? ei koska ne olivat pahoja, vaan koska he uskoivat että meidän tulee kasvaa tänne kelpo työntekijöiksi. Joten he ohjelmoivat meidät heidän tietoisuudellaan heidän traditioillaan heidän tavallaan olla.

Lapsuudessa sillä ei ollut väliä mätsäsikö meidän autenttinen sielunsa huoltajiemme olemisen kanssa. Tämä oli mitä he tekivät. Kun lapset ovat hyvin pieniä he tietävät, että heidän selviytymisensä riippuu heidän vanhemmista. Lapsi imi itseensä vanhempiensa tavat ja addiktiot (selviytymismallit).
Lapsena tiesimme, että jos emme muokkautuisi vanhempiemme tapoihin ja kulttuurin tapoihin, me emme selviäisi, joten kehitimme egon.

 

Maksamme siitä hinnan.  Hinnan ettemme kuulu. Hinta ettemme ole nähtyjä kuultuja ja ymmärrettyjä omana itsenämme. Kun olimme pieniä ainoa tapa  saada rakkautta, oli peittää autenttinen itsemme. Meidän piti jättää autenttinen henkisyytemme sivuun lapsuudessamme ja meidän piti muuttua.
Meidän piti luoda valeminä, joka tunnetaan egona me loimme egon.

Egon alla on syvä pelko ja puute. Ego luotiin, koska me pelkäsimme menettävämme vanhempiemme rakkauden. Pelkäsimme menettävämme sen, että me kuulumme. Tajusimme, että kuka me olemme ei ollut palvottu ja rakastettu sellaisena kuin olimme. Emme olleet  juhlittuja itsenämme omine kehittymisineen ja taitojemme kanssa. 

Huomasimme, että meidän täytyy muuttua. Aloimme olemaan nukkeja, tullaksemme joksikin toiseksi kun mikä meidän autenttinen tarve on olla. Teemme tämän saadaksemme rakkauden ja ollaksemme rakkauden ja huomion arvoisia. Koetamme täyttää, kuule minut näe m inut tunne minut tarvetta. Nämä eivät täyttyneet, joten loimme vale minän egon. 

 

Tämä voi olla monia asioita. Naisilla se tyypillisesti on marttyyrius, miellyttäjä, itse oppiva toistava koneisto. Teemme tätä saadaksemme arvoa. Olemme joku, joka ohittaa itsensä miellyttääkseen toista. Olemme eksperttejä tässä. Tulemme nätiksi, tulemme kiltiksi, tulemme hoikaksi... Mitä tahansa, että saisimme rakkauden jota me ajattelemme epätoivoisesti tarvitsevamme.

 

Kerron sinulle salaisuuden, aikuisena vain sinä voit antaa itsellesi rakkauden ja huomion, joka täyttää sinun syvimmät tarpeesi. Kun emme ole enää lapsia mikään ulkopuolelta tuleva kokemus, raha huomio, rakkaus ei riitä, jos emme opi näkemään kuulemaan ja tuntemaan itse itseämme. 

 

Teemme egoa koko elämämme, me literaalisesti alamme pelaamaan roolia kuten marttyyrius ja miellyttäjä. Niinpä niin, kun kasvamme isoksi luulemme, että tämä on kuka minä olen. Emme edes tiedä eroa roolin ja sielun välillä. Emme erota itseämme roolin välillä ja siinä kuka me todella olemme.  
 

Sitten kuin teatterissa me castaamme ihmisiä meidän elokuvaan ja draamaamme. Castaamme ihmisiä pelaamaan rooleja, jotta me voimme pelata rooliamme.  Koetamme olla, antaja ja suostuvainen ja silti haluamme saada.  Castaamme ihmisiä, jotka voivat ottaa meidän voimamme. Tämä peli ei toimi ilman muita, joten löydämme saatavilla olevia ihmisiä. Löydämme narsistisia ihmisiä, dominoiva ihmisiä... Nyt kuljemme tiedostamattomana ja nyt meillä on elokuva näyttämö, joka jatkaa pyörimistä uudestaan ja uudestaan. Ihmettelemme, kun lapsuuden draama kuviot toistavat itse itseään. Ja tunnemme aina tuttuja hylkäämisen kokemuksia ja tunteita, uudestaan ja uudestaan. 

 

Kun me olemme itsemme katselijoita, havaitsijoita, olemme tietoisuus. Tietoisuuden kautta yhdistymme suurimpaan tietoisuuteen suurimpaan läsnäoloon, universumiin, rakkauteen ja lähteeseen, josta tulimme tähän elämään loistamaan. 

 

Joten kun sinusta tulee meditaation harjoittaja elämässäsi, lopputulos mitä haluat on: että kun puhut, yksi tietoisuus on aina sisäänpäin, aina katsoen. Meditoidessa sinä opit katsomaan itseäsi, sinä todistat todistajaa katsomassa. Nyt sinä havaitset itseäsi läsnäolosta käsin, ei enää selviytymismallista käsin.

 

Sinä katsot itseäsi puhumassa katsot itseäsi käyttäytymässä. Saat itsestäsi katsojan, kuin äiti itsessäsi. Olet että minä olen nyt hiljaa. Näetkö, kun sinulla on joku katsomassa sinua sinä olet täydellinen olevainen ja sinä käyttäydyt hyvin. Ainakin suurimmaksi osaksi ja näin sinusta tulee sinun itsesi äiti, vanhempi tai oppaasi. Rakastava sellainen!. Sinusta tulee sinun oma katsoja, sinusta tulee sinun oma terapeutti. Sinusta tulee sinun oma eheyttäjä. Sinulla on omat buddhan aivot sisällä katsomassa itseäsi.  Ja kun sinun buddha katselee sinua, sinä olet läsnä, sinä pysyt maadoittuneena.  

 

Sinä katsot itseäsi. Et ole enää, että kuin kukaan ei katso huudan lapsilleni, syön keksejä juon viiniä  yms. Tuo on pieni tyttö tai pieni poika käyttäytymässä  yli jää pois (tämä on meidän sisäinen lapsemme). 

Ei enää ylikäyttäytymistä. Nyt meidän on katsottava se  itse läpi. Tätä kutsutaan minding your mind (hallitse mielesi). Ilman tätä apinat mielessäsi ovat kaikkialla vapaana ja villinä. Meidän on tuotava apinat havaitsemisen alle ja nähtävä heidät. Meidän täytyy ohjata heitä myötätunnossa. Ilman katsomista me kaikki juoksemme irti, tulemme hulluksi, ei näin. Meidän täytyy kasvaa aikuiseksi.

 

Tämä on aikuiseksi kasvamista: aktivoida katselija itsessään ja tulla todistajaksi itselleen. Aikuinen  on läsnäoleva myötätuntoisesti ohjaava aikuinen minä, joka pitää rajat niin, ettei lapsiminän tarvitse käyttäytyä ylitse. Aikuinen pitää meidät aina maadoittuneena tässä villissä maailmassa.  Tämä on se voima, jota me kasvatamme kahden vuoden aikana.

 

Me voimme olla hauskoja ja rakastettavia, sen ei tarvitse olla tylsää, mutta me olemme aikuisia. Otamme johdon, vaikka olisimme villejä teemme sen tietoisesti. Sitä tarkoittaa tietoisuus. Se on kuin viisas osa meitä, joka on aina tietoinen. Havaitsija meissä, joka on aina tietoinen. Tietoinen siitä, että mikään ei ole niin vakavaa, koska me kaikki kuolemme joka tapauksessa. Tämän tiedostaminen pitää perspektiivin. Havaitsija on viisas osa meissä syvempi olemus, sielu, energiaa, valoa ja rakkautta.

Kun me olemme itsemme katselijoita ja me olemme tietoisuus, yhdistymme suurimpaan tietoisuuteen suurimpaan läsnäoloon. 

Kuvitellaan, että huudat lapsillesi ja sinulla ei ole aktivoitu katselijaa: huutaja ajattelee, että hän on oikeassa. Huutajia ajattelee, että hänen pitäisi huutaa. Lapsi raukka on että mitä. Kun katsomme huutamistamme, ensimmäiseksi huutaminen loppuu. Sitten huutajia tajuaa että hän on tehnyt virheen.  Tietoisena olet hellä varaisempi. Sanot, että minä menetin minun malttini. Olen pahoillani nyt reagoin. Näin olet todella läsnä. Ymmärrätkö?. Katsoja pitää meidät tietoisena, että olemme reagoinnissa. Se mihin projektoit (lapsi), ei tunne että haaste on hänessä. 

Esimerkiksi
Jos minä olen tietoinen, kun minä puhun sinulle. Minä olen hyvin tietoinen, kun minä luisun minun egooni. Ja voin kertoa sinulle että wau minä luisuin minun egooni. Näin sinä voit oppia minun kanssani. Olen hyvin tietoinen,  mitä nousee esiin minusta. Hyvin tietoinen, kun operoidun menneestä tarinastani käsin. Kun et ole tietoinen, sinä vain reagoit. Silloin sinä olet vaarallinen, kun sinä et ole tietoinen.

Miksi niin monet opettajat tulevat egoistiseksi?
Koska he eivät ole tietoisia, he antavat egon tulla heiksi (minäksi), mutta he ovat vaarallisia, kun he eivät ole tietoisia. Sinä tiedät eron, kun olet tietoinen ja kun vain reagoit. Sinä olet vaarallinen persoona kun pelkästään reaktoidut. Vanhempi ilman tietoisuutta on vaarallinen olija. Sanon tämän, sillä rakkaus ilman tietoisuutta on omistussuhde joka perustuu pelkoon ja kontrolliin. Tämän takia, sinä tarvitset katsojan, muuten juokset villinä reaktioissasi.   

 

Tervetuloa mukaan kurssille avaamaan itsesi sisäisen lapsen solmuista, egon solmuista, koska sinä voit luoda elämän minkä sinä valitset. Et tarvitse elämää, joka tapahtui sinulle tiedostamattomana, sinä voit luoda elämässä ja kaikki alkaa siitä, että opit valitsemaan ajatuksiasi. Valitse mitä, ajattelet ja mitä ajatuksia kehität eteenpäin. Kurssilla opit luomaan tauon ajatuksen ja reaktion välissä. Tietoisuuden kautta, voit päättää mitä pitää ja mitä päästää irti. 

Minun henkinen oppaani on Echard Tolle. 

Palvelumme toimii KAJABIN verkkokurssi alustalla ja voit ladata kajabin aplikaation mobiili laitteillesi, tai käyttää selaimessa.

 

Tuottaja, käsikirjoitus miksaus: Weera Elina
Julkaisija: Man knows better  (Free To Heal menetelmä, Maria Nordin) Kajabissa

Miten voin käyttää aplikaatiota?
Lataa itsellesi kajabin aplikaatio, jotta voit kätevästi käyttää aplikaatiota myös mobiili laitteillasi missä tahansa, milloin tahansa. Voit käyttää myös nettiselainta.

Lataa Kajabi aplikaatio mobiili laitteillesi.

Miten voin lopettaa jäsenyyteni?

Kun kirjaudut jäsenalueelle, voit peruuttaa tilauksen menemällä tätä klikkaus polkua tietokoneen selaimessa:

Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa
Valitse asetukset
Valitse laskutustiedot
Klikkaa alas
Paina punaista peruuta nappia
​ (aplikaatiolla, mobiilissa ei voi peruuttaa).

Jos ei onnistu laita viestiä info@freetoheal.org

Voit milloin tahansa perua tilauksen omilta sivuiltasi, Irtisanoutuminen näkyy sinun omilla sivuillasi kajabissa tietokoneen selaimessa.

Aerial View of Beach
meditaation tieteelliset hyödyt.jpg
bottom of page