top of page
logo-litteänä-kuvana.gif

MeditaatioSuomi
Hypnoterapiaa verkossa

Onko sinulla haaste, josta haluat jo päästä eroon?
asiakkaat ovat kokeneet hyötyä mm:

kipu, stressi, unettomuus, hrv sykeväli vaihtelut, masennus, traumat, ilottomuus, vanhemmuus, palautuminen, työ tehokkuus, menestys, addiktiot...
Jos sinulla on jokin haaste ja haluat aloittaa neuroplastisuus harjoittelun rennosti ja mukavasti niin:

PARANE KAIKILLA TASOILLA VALITSE EHEYTYMISEN TASO, JOTA HALUAT TYÖSTÄÄ
Tietoisuuden taso: alitajunta


MeditaatioSuomi®- aplikaatio
avaa lukkosi, vapauta sisäinen älykkyytesi
 

 • Pääsy applikaatioon kuukausi maksulla 34 € / kk, niin kauan kuin haluat. 

 • Suosittelen käyttää minimissään 2-vuotta, saat nyt kaiken ainutlaatuiseen yhteishintaan vain 816 €, jonka voit maksaa kuukausittain erissä 34 € / kk. Jatkuva käyttö tuottaa vielä enemmän tulosta hermoverkostossasi. Nyt tämä terapia on super tarjouksessa.

 • Päivittäiset harjoitukset 40 kurssia: hypnoterapiaa, hengitysharjoituksia, meditaatioita ja affirmaatioita

 • Satoja omatoimisia harjoitteita aivojen uudelleenohjelmointiin 

 • Elinikäinen pääsy suljettuun keskusteluryhmään, josta saat tukea ja vastauksia kysymyksiisi

 • Koodilla ONNI voit kokeilla yhden kuukauden 0 €, jonka jälkeen tilaus jatkuu normaaliin hintaan ja voit perua tilauksen milloin tahansa.

 • Aplikaatio sopii yritysjohtajista, kuntoutujiin. Kaikki me halutaan samoja asioita: kokea olevamme rakastettuja, arvostettuja, haluamme kehittyä ja nauttia elämästä!

  Tervetuloa rentoutumaan, nauttimaan ja kehittymään. Järjestäydy uudestaan.
   

 • Osta tästä

 • Kirjaudu tästä

 • Kokemuksia

 • Vinkki! vaikka hinnat nousisivat, jo ostetun tuotteen hinta ei nouse ja nautit edullisesta tuotteesta vaikka koko loppu elämäsi. Jos katkaiset tuotteen, voit ostaa sen hetkisellä hinnalla uuden käytön.

IMG_0059.JPG

Uusimpaan neurotieteeseen perustuva hypnoterapia applikaatio
Kajabissa

Aplikaatiota on helppo käyttää puhelimessa, tai tietokoneen selaimessa.
Luo itsesi uudestaan, antamalla itsellesi kokemuksia, joita olet aina toivonut.

aplikaatiota-on-helppo-käyttää.gif
hengitysharjoitukset.gif

Aloita ja tauota päiväsi vagus hermoa eheyttävillä hengitysharjoituksilla.

vaikean-päätöksen-tekeminen.gif

Ota välittömästi hypnoterapiaa sängyssäsi, kun sitä tarvitset ja hetkessä haasteesi on avautunut.

Nauti nukahtamisesta, eheydy, lataudu ja palaudu tehokkaasti. Luo aivojasi uudestaan, kun nukut.

Rentoudu-ja-detoxoi-samalla-kun-nukut.gif

Käyttöohjeet tietokoneella ja aplikaation sisältö

Katso videolta, kuinka voit käyttää aplikaatiota tietokoneen selaimella. Tutustu kurssiin! 9 min.

Voit käyttää aplikaatiota kaikilla laitteillasi.

Käyttöohjeet mobiili ja aplikaation sisältö

Katso videolta, kuinka voit käyttää aplikaatiota mobiili laitteillasi. Tutustu kurssiin! 4 min

Voit käyttää aplikaatiota kaikilla laitteillasi.

Haluaisin jakaa kanssasi palasen onneani, tuletko mukaamme?

 

Olethan kuullut trauman ja lapsuuden vaikutuksista hermostoon? 

 

Hermoston kautta menneellä alitajuisella lukolla on vaikutus: hyvään oloon, talouteen, perheeseen, parisuhteeseen- elämässä menestymiseen. tämä johtaa jatkuvaan selviytymiseen. Puhuminen ja ajatteleminen aktivoi trauman uudelleen meissä.

 

Ei ihme, että olet jumissa ja et pääse eteenpäin haluamallasi tavalla. 

 

OTA ASKELEET VAPAUTEEN KANSSANI🤎

Aloita neuroplastisuus harjoittelu jo tänään! 

Olen hypnoterapeutti Weera Elina ja olen täällä auttamassa sinua matkallasi.

 

AVAA ALITAJUISET LUKKOSI JA VIRTAA ELÄMÄSSÄ

Siirry yrittämisestä, helppouteen ja luo minimi efortilla maksimi iloa ja luovuutta elämääsi. Loputon luovuus ja ilo on syntymä oikeutesi, ota voimasi takaisin! 

 

Kahden vuoden aikana jo monet ovat löytäneet tästä uuden eheyttävän elämäntavan ja

nyt haluan jakaa kanssasi ainutlaatuisen hypnoterapiaa aplikaation, sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus vapauttaa itsesi

Hyötyjä aplikaation käytöstä:

Hypnoosi voi tarjota useita hyötyjä unenlaadun parantamiseen. Hypnoosin avulla voit saavuttaa syvemmän ja rauhallisemman unen, vähentää unettomuutta ja helpottaa nukahtamista. Hypnoosi voi myös auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa, lievittää stressiä ja ahdistusta sekä parantaa unirytmiä. 

Hypnoosi voi tukea neuroplastisuuden harjoittelua monin tavoin. Neuroplastisuus viittaa aivojen kykyyn muokata ja uudelleen järjestää hermoverkostojaan oppimisen ja kokemuksen perusteella. Hypnoosi voi auttaa tässä prosessissa seuraavilla tavoilla:

 

1. Vahvistaa oppimista: Hypnoosi voi edistää oppimista ja tiedon sisäistämistä. Se voi auttaa keskittymään ja parantaa havainnointikykyä, mikä tehostaa uuden tiedon vastaanottamista ja omaksumista.

 

2. Muuttaa ajattelutapoja: Hypnoosi voi auttaa muuttamaan negatiivisia ajatusmalleja ja uskomuksia. Tämä voi avata uusia mahdollisuuksia ja edistää positiivista ajattelua, mikä puolestaan ​​voi vaikuttaa aivojen neuroplastisuuteen.

 

3. Vahvistaa motorisia taitoja: Hypnoosi voi auttaa parantamaan motorisia taitoja ja suorituskykyä esimerkiksi urheilussa tai musiikissa. Se voi auttaa keskittymään ja visualisoimaan taitojen suorittamista, mikä edistää hermoratojen vahvistumista ja toiminnan automatisoitumista.

 

4. Muokata tunteita ja käyttäytymistä: Hypnoosi voi auttaa muokkaamaan tunteiden ja käyttäytymisen mallia. Esimerkiksi se voi auttaa lievittämään pelkoja ja fobioita sekä vahvistamaan haluttuja käyttäytymismalleja, kuten itsevarmuutta ja motivaatiota.

 

Waves

Videoita

Ohjelmoi itsesi haluamallasi tavalla neuroplastisuusharjoittelulla. 

Traumaterapeutti Tara Tuomisillan haastattelussa avaamme matkaani hypnoterapeutiksi.

Hypnoosi neuroplastisuus harjoittelun hyödyt
Hypnoosi harjoittelu sisältää tehokkaamman oppimisen ja muistamisen, stressin vähentämisen ja mielialan parantamisen. Hypnoosi voi auttaa lisäämään aivojen muovautuvuutta, mikä puolestaan ​​voi tehostaa oppimista ja muistamista. Lisäksi hypnoosi voi auttaa vähentämään stressiä, mikä voi parantaa mielialaa ja edistää yleistä terveyttä.

Hypnoterapiaa verkossa
Yli 200 hypnoterapia, meditaatio, hengitys ja rentoutusharjoituksia, joita voit tehdä, sängyssä maaten rentoutuessa: (tai jopa nukkuessasi samalla kehittyen)
Hypnoosin ja meditaation vaikutuksia

·  Verenpaine laskee

·  Ääreisverenkierto lisääntyy
-> kudokset saavat paremmin happea ja ravinteita

·  Vähentää kuluttavia jännitystiloja

·  Unen laatu paranee, syvenee ja pitenee

·  Autonominen hermosto rauhoittuu

·  Mielihyvähormonien eritys lisääntyy
->stressihormonien eritys vähentyy ja vastustuskyky paranee
 

Avaa lukkojasi alitajunnasta ja tietoisesta mielestä. Opi taitavaa itsensä johtamista, löydät työvälineitä purkamaan haasteet auki mukavasti, nopeasti ja turvallisesti positiivisen mielikuva harjoittelun avulla. 

 ​

Sen sijaan, että juoksisit haasteen kohdalla hakemaan apua ulkopuolelta, opetan sinulle tekniikat, joilla purat itse haasteita. Sinä olet itse itsesi paras asiantuntija ja voit aktivoida luonnollisen parantajan itsessäsi.
 

KURSSI SOPII SINULLE, JOS

 • Olet valmis ottamaan vastuun omasta hyvinvoinnistasi ja haluat oppia uutta. Kurssilla tarjoan kannatellut matkat, mutta sinä opettelet kuuntelemaan kehosi  sisäistä viisautta parantaa itseään.

 • Haluat kehittyä, samalla kun rentoudut ja jopa nukut. Neuroplastisuus harjoitteet yhdistävät uusimman neurotieteen ja hypnoterapian tekniikoin sinut eheyttäviin kokemuksiin.

Tämän elämää muuttavan aplikaation käytön aikana opit: (suositus minimissään vuosi)

Nukut paremmin kuin koskaan, opit eheyttämään uni kuvioitasi.

Yhteys itseesi avautuu, löydät luonnolliset keinot avata trauma lukkojasi.
Opit elämään rentona.

Opit miten voit voittaa kivun energiapohjaisilla työkaluilla, joten sinun ei tarvitse hyväksyä kipua "normaalina" osana elämää. Löydä luonnolliset, tehokkaat vaihtoehdot, unettomuuteen, kivun tukahduttamiselle ja muille "kivunhallintamenetelmille". Tämä on ohjattu sinun intentiollasi ja mielikuvituksellasi. 

Opit käyttämään hypnoterapiaa kaikissa elämän haasteissa. Voit keskittyä myös painon laskuun, tai mihin tahansa elämän haasteeseen.

Saat kannatellut matkat 24 /7.
Fyysiset, emotionaaliset & henkiset tasot.

Ja niin paljon muuta!

​Palvelumme toimii KAJABIN verkkokurssi alustalla ja voit ladata kajabin aplikaation mobiili laitteillesi, tai käyttää selaimessa.
Tilauksen voi perua omilta Kajabin sivuilta.

 

Tuottaja, käsikirjoitus ja miksaus:
Artisti Weera Elina
Julkaisu yhteistyössä:
Free To Heal menetelmä, Maria Nordin, Kajabissa

Menetelmä ei ole lääketieteellinen hoito eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Jos tarvitset lääkäriä, ole hyvä ja hakeudu terveydenhoidon puoleen.

Hypnoosi harjoittelu parantavilla herzeillä on kliinisesti tutkittu. Säännöllisenä, päivittäin nautittuna parantaa mitokondrioiden toimintaa.
 

Kaikissa kroonisissa sairauksissa on todettu laskenutta mitokondrioiden toimintaa. 

Buustaa mitokondrioitasi neuroplastisuus treenillä

Mitä mitokondriot ovat? 
Jokaisessa kehomme solussa on pieniä komponentteja, joita kutsutaan mitokondrioiksi. Näiden tehtävänä on muuntaa ravintoaineita energiaksi. Mitokondriot toimittavat energiaa ATP:n (adenosiinitrifosfaatin) muodossa. Tämä on energian yleinen valuutta. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin biokemiallisiin töihin lihasten supistuksesta hormonien tuotantoon. Kun mitokondriot epäonnistuvat, tämä johtaa huonoon ATP:n saantiin, joten solut hidastuvat, koska niillä ei ole energiaa toimiakseen normaalilla nopeudella. Tämä tarkoittaa, että kaikki kehon toiminnot hidastuvat. Hypotalamus ja aivolisäke ovat erityisen herkkiä kaikille toimintahäiriöille, jotka voivat aiheuttaa väsymystä. Kun loukkaannumme, masennumme tai vanhenemme mitokondrioiden toiminta heikkenee. 

 

Voimme buustata kehon eheytymistä terveellä elämän rytmillä kiinalaisen lääketieteen ( TCM:n mukaisesti) Liike lepo vaihteluilla, hypnoosilla ja  hermoratajoogalla. 

Tule mukaan! Rakkautta Weera

Hypnoterapeutti / henkinen opas

Hermoratajooga ohjaaja

Biohakkeri, Kosmetologi

Olen Suomen hypnoosiliiton SHL ry-

Finnish Association of hypnosis

-SHL Ry:n kannatusjäsen

Minusta lisää täältä

IMG_2233.jpg
Waves

Kuuntele tästä unihypnoterapiaa

Kuuntele tästä nukkumaan mennessä, lisää rakkautta hypnoterapiaa 2h. Nukahda ja nuku hyvin.

Kuuntele tästä kehon rentoutus uneen

Laita soimaan ja asetu nukkumaan, nauti rentoudesta ja hyvästä unesta, jota luot!

Kuuntele tästä unihypnoterapiaa

Kuuntele tästä nukkumaan mennessä, äidillinen turva hypnoterapia 1h. Nukahda ja nuku hyvin.

Kuuntele tästä kehon rentoutus uneen

Laita soimaan ja asetu nukkumaan 1h, nauti rentoudesta ja hyvästä unesta, jota luot!

Nämä kaikki ja yli 200 terapeuttista matkaa löytyvät aplikaatiostamme.

Aerial View of Waves

Palveluista

Miksi asiakkaani tarvitsevat aplikaatiota
ja mihin he voivat käyttää palveluitani

 

 • Kamppailet unettomuuden kanssa

 • Haluat kehittyä ja löytää oman voimasi!

 • Haluat tietää, kuka olet omana itsenäsi

 • Haasteita rauhoittua

 • Levottomat ajatukset

 • On pelkoja, miten pärjään, kuinka osaan, mitä tapahtuu tulevaisuudessa?

 • Kroonisia kipuja

 • Sinulla on halu löytää oma voima

 • Sinulla on halu eheyttää juurisyytä haasteellesi ja haluat etsiä juurta, mitä parantaa
  Sinulla on addiktioita

 • Masennus (mennyt)
  Levottomuus (tulevaisuus)

 • Haluat oppia elämään läsnäolevana, nyt ja tässä

 • Päihderiippuvuus

 • Alkoholiongelmaan

 • Tupakoinnin lopettaminen

 • Sinulla on ei toimivia toimintamalleja

 • Haluat jo vapautua menneestä traumasta

 • Haluat kokea yhteenkuuluvuutta

 • Haluat kokea turvaa, hyvää oloa ja nautintoa

 • Haluaa kokea olevasi arvokas merkityksellinen ihminen

Aerial View of Waves
Aerial View of Beach

Usein kysyttyä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka voin perua palveluni?

Palvelu maksu menee automaattisesti kerran kuukaudessa kunnes tilaus perutaan. Tilaus pitää perua ennen laskutuskauden päättymistä.

 

Tilauksen voit perua omasta profiilistasi kohdasta asetukset tai laittamalla viestiä osoitteeseen: info@freetoheal.org

Maksutavat

Maksu lähtee maksukortiltasi kerran kuukaudessa.

Sopiiko hypnoterapia minulle?

Kontraindikaatiot /esteet

En voi työskennellä kanssasi, jos sinulla on diagnoosi:

 • Psykoosi

 • Skitsofrenia

 • Patologinen persoonallisuushäiriö

 • Seniiliys

Saatan pystyä työskentelemään kanssasi, jos sinulla on epilepsia, narkolepsia, masennus, astma tai

sydänsairaus, mutta  nämä vaatii lääkärisi hyväksynnän.

Minulla on dissosiaatio häiriö, voinko tehdä hypnoterapiaa? kyllä, se auttaa.

Hypnoterapiassa kannatellusti ohjaamme sinua siihen: mikä on nyt, aistien kautta. Saatat saada hyviä kokemuksia läsnäolevasta itsestäsi ja opit nauttimaan olemisesta ja palautumisesta.

 

Kirjoitan hyviä tekniikoita vapautumaan traumasta ja mistä tahansa lukosta, kaikilla tasoilla: fyysiset, henkiset, keholliset, emotionaaliset ja psyykkiset.

Miten voin käyttää aplikaatiota?
Lataa itsellesi kajabin aplikaatio, jotta voit kätevästi käyttää aplikaatiota myös mobiili laitteillasi missä tahansa, milloin tahansa. Voit käyttää myös nettiselainta.


Lataa Kajabi aplikaatio mobiili laitteillesi.

Kirjaudu kurssille tästä: kirjaudu
 

Miten voin lopettaa jäsenyyteni?

Kun kirjaudut jäsenalueelle, voit peruuttaa tilauksen menemällä tätä klikkaus polkua tietokoneen selaimessa:

Klikkaa sivun oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaa
Valitse asetukset
Valitse laskutustiedot
Klikkaa alas
Paina punaista peruuta nappia
​ (aplikaatiolla, mobiilissa ei voi peruuttaa).

Jos ei onnistu laita viestiä info@freetoheal.org

Voit milloin tahansa perua tilauksen omilta sivuiltasi, Irtisanoutuminen näkyy sinun omilla sivuillasi kajabissa tietokoneen selaimessa.

Aerial View of Beach
meditaation tieteelliset hyödyt.jpg

Nuku hyvin ja palaudu

Säännöllinen hypnoterapia harjoittelu tuo upeat unet, osaat luoda untasi ja ohjata untasi. Palaudut super tehokkaasti ja se on aivan ihana elämäntapa. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
Sleeping Together
bottom of page