top of page

Voita krooniset sairautesi ja tule itsesi parantajaksi meditoiden

Updated: Feb 7

Edistä Hyvinvointiasi Meditoinnilla

Kokeile meditointia – se on muuttanut monen ihmisen maailmaa. Meditointi, eli mietiskely, tarjoaa sinulle tilaa ajatusten ja toiminnan välille. Saat tauon jatkuvasta ajattelusta ja opit valitsemaan, mitä ajatuksia haluat ajatella ja viedä eteenpäin. Meditointia voi harrastaa mainiosti ilman uskonnollista tai ylipäätään hengellistä pohjavirettä, eikä se edellytä perustietoja joogasta. Voit aloittaa sen juuri siitä, missä olet nyt.
Tehokas Pika-Apu Stressiin

Monet ihmiset ovat löytäneet päivittäisen 10–30 minuutin hetken hiljentymiseen – ollakseen itsensä kanssa, sulkeakseen ulkopuolisen maailman hetkeksi pois ja rentoutuakseen. Tällainen meditaatio auttaa rauhoittamaan mieltä, parantamaan keskittymiskykyä ja auttaa jaksamaan arjen haasteissa. Sekä tavalliset perheenäidit että yritysjohtajat ovat huomanneet meditoinnin tehokkaana keinona tyhjentää mieli ja hyödyntää sisäisiä voimiaan.

Meditointi on kasvattanut suosiotaan, kun tietoisuus sen lyhyt- ja pitkäaikaisista hyödyistä on levinnyt. Nykytutkimus viittaa siihen, että meditoinnissa vapautuu terveyttä edistäviä sisäisiä voimia, jotka voivat jopa pidentää elinikää. Neuroplastisuusharjoittelun avulla voit muovata aivojasi ja elämääsi valitsemallasi tavalla.

Dalai Lama haastoi tutkijat havainnoimaan munkkeja meditoinnin aikana, ja tulokset osoittivat, että meditaation aikana aivoissa tapahtuu monia myönteisiä muutoksia. Neuroplastisuusharjoitukset voivat auttaa sinua vapauttamaan sisäisen älykkyytesi, ja tämä matka voi kestää aikaa, kuten omakohtainen kokemukseni osoittaa.


Aivoissa tapahtuvat muutokset meditoinnin aikana:

 1. Hyvää Oloa Vasemmasta Otsalohkosta:

 • Meditointi aktivoi etuotsalohkoja, erityisesti vasenta, vähentäen ahdistusta ja edistäen positiivista ajattelua.

 1. Päälaenlohkon Toiminnan Väheneminen:

 • Meditoinnin aikana päälaenlohkon toiminta vähenee, mikä mahdollistaa uppoutumisen alitajunnan mahdollisuuksiin ja yhteyden koko luomakuntaan.

 1. Aineenvaihdunnan Hidastuminen:

 • Hengitys ja aineenvaihdunta hidastuvat, stressihormonien määrä laskee ja keho alkaa parantua itseään.

 1. Vastustuskyvyn Tehostuminen:

 • Meditointi vahvistaa fyysistä terveyttä ja vastustuskykyä, lisäämällä vasta-aineiden tuotantoa.

 1. Verenpaineen Aleneminen:

 • Meditointi on nopea tapa alentaa verenpainetta.

 1. Ahdistuksen ja Masennuksen Lievitys:

 • Meditointi auttaa myös kroonisen kivun hoidossa ja vähentää agressiivisuutta.


Mindfulness ja Neuroplastisuus: Mindfulness-käytäntöä on tutkittu laajasti, ja se on osoittautunut hyödylliseksi aivojen toimintaan liittyvissä asioissa. Mindfulness-meditaatio voi vähentää ahdistusta ja masennusta, parantaa itsesääntelyä ja itsetietoisuutta sekä auttaa hallitsemaan kipua.


Tervetuloa tutustumaan Psykologiaa ja Meditointia -kurssiin, Hermoratajoogaan ja Hypnoterapiaa Verkossa -palveluun. Jatkan myös Mindfulness-käytännön tutkimista ja opetusta.


Kiitos kaikille, jotka ovat tukeneet minua opintojeni aikana. Juhlistan nyt hypnoterapeutin valmistumista Jaquin Hypnosis Academysta!


Lue lisää kursseistani ja palveluistani verkkosivuiltani.


Tavoitteenani on auttaa sinuakin vapauttamaan sisäisen älykkyytesi ja oppimaan meditoimaan ja paljon muuta!.


Terveyttä ja hyvinvointia, Hypnoterapeutti Weera Elina
37 views0 comments
bottom of page