top of page

HEAL

Turvallisuuden tunteen lisääminen, voi parantaa sinua mistä tahansa haasteesta

Updated: Apr 18Aivoissa on mantelitumake, joka vastaa meidän turvallisuuden tunteesta.

Manteli tumake on se, joka aiheuttaa taistele ja pakene reaktioita, jos on jotain informaatiota, joka muistuttaa mm. lapsuuden turvattomista tilanteista hylkäämisistä, uhkaamista se aiheuttaa taistele ja pakene reaktion. Immuunipuolustus menee pois päältä, aineenvaihdunta huonontuu ja ajatus ei kulje selkeästi. Ajatuksien ja mantelitumakkeen kautta kehoon syntyy stressiä. Ilman treeniä 90 % ajatuksistamme ovat samoja päivästä toiseen.


Liikaa sähköä

Kun saadaan liika sähkö ylimääräinen sähkö sieltä pois häiritsemästä, ne oikosulut, stressi poistuu ja terveys palautuu. Kun saadaan stressi pois (arjen stressi, pelot, traumat) muistot solu tasoilta muuttuvat ja uudelleen päivittyvät. Poistamme sen tietoisesti, mikä sinne on kasaantunut.


Hypnoterapiaa tunteiden vapautus tekniikka


Tunnelukot ovat alitajunnassa ja kehossa. Alitajunta, on 95 % siitä mikä meitä ohjaa. Tarvitsemme kehollisen menetelmän, jolla purkaa näitä. Siksi olen luonut Meditaatio Suomi Hypnoterapiaa verkossa palvelimen, jonka avulla voit itse vapauttaa syvähypnoosilla tunnelukkojasi. Pura yö aikaan pois kaikki jännitteet ja haitalliset ohjelmat, päivitä ohjelmistosi samalla, kun nukut.


Kiinalainen lääketiede ja meridiaanit


Olen opiskellut kiinalaista lääketiedettä, ayverdaa ja energiatieteitä ja luonut Hermorata joogan fyysiseksi työvälineeksi, purkaa fyysisesti jännitteitä päivä ajalla. Kiinalaisessa lääketieteessä meridiaanien kautta pystytään purkamaan haasteita. Olen rakentanut chakrat yö ajaksi ja hermorata joogassa on kaikki meridiaanit, lihaskartat ja energia kartat, joiden avulla voit itse purkaa eri kerroksissa olevaa jännitettä itsessäsi.


Kun käyt nukkumaan, valitse taso jonka haluat parantaa ja lähde matkalle uudelleen ohjelmoitumaan.


Kaikkien ihmisten tunnejäämien taustalla on häiriö kehon energia meridiaani järjestelmien kierrossa.


Meridiaanit ovat sähköisia linjoja, joita kutsutaan meridiaaneiksi. Meridiaanien pohjalta kiinalainen lääketiede on ollut käytössä yli 30- vuotta. On ymmärretty, että meridiaanien kautta päästään vaikuttamaan sisäelimiin.


Meridiaanien kautta kaikki stressi, patoutuneet tunteen ja muut purkautuvat. Maksan ja sappirakon elimet reagoivat tunteisiin, varsinkin agressiivisiin, nämä sekoittavat koko kehon terveyden.


Perna tekee meille meidän ruuasta energian ja elinvoiman, joka virtaa meridiaaneissa sähkövirran kautta energiana. Ilman stressiä perna on vahva, mahalaukku tasapainossa keuhkot vahvat, paksusuoli toimii, munuaiset sappirakkoja sydän toimisivat oikein hyvin.


Kun virtaukset toimivat, keho pysyy oireettomana, mutta jos stressi mantelitumakkeessa on hälytystilassa ajatuksista, maksa ja sappirakko reagoivat tunteisiin ja sen seurauksena tulee häiriöitä kehon energiajärjestelmiin.


Nousee ylikierros tila stressi energia tila. Ja kun stressi energiaa on liikaa, se hyökkää perna mahalaukkuun, suolisto menee löysälle, tulee väsymystä, uupumusta mahalaukun turvotusta, vatsan suoliston haasteet, kilpirauhasen haasteet. Näihin kaikkiin voimme vaikuttaa välittömästi syvähypnoosilla ja hermoradalla. Voimme välittömästipurkaa negatiiviset tunteet. Nämä liittyvät siihen, että maksa ja sappirakko on liiallisuus tilassa, sähköenergia on liiallinen, tämä sotkee järjestelmämme ja joudumme pois tasapainosta homeostaasista.


Syvähypnoosi

Kun saamme tunteet tasapainoon, meidän energia virtaa vapaasti, ei ole tukoksia ja keho pystyy sen jälkeen parantamaan itseään luonnollisesti. Otamme sieltä kehosta auki stressit ja trauma muistot, poistamme vanhat epä- edulliset ohjelmoinnit suorittamiset ja muut haitalliset ohjelmoinnit ja vaihdamme ne toimiviin rakentaviin. Sellaisiin, joita sinä tällä hetkellä haluat. Näin keho paranee ja kaikki vaivat jäävät pois.


HOITAMALLA TUNTEITA; VAIVAT JÄÄVÄT POIS

Tunteet vaikuttavat meidän sisäelimiimme.

Ilman säännöllistä purkamista, tunteet kasautuvat meihin. Maailmalla näitä tekniikoita on käytetty yli 20- vuotta, Suomessa tämä on vielä hieman uutta.


SAAT POIS KAIKKEA TUNNEKUORMAA


LÖYDÄ JA VAHVISTA OMAA ELINVOIMAASI

Opi terveitä tapoja ylläpitää suhteita. Rankaisevuuden tunnelukko aiheuttaa helposti kipuja syyllisyyden kautta. Täältä voi syntyä migreeniä ja päänsärkyä. Rakkaus parantaa näitä. Pura vaativuus ja suorittaminen. Opi olemaan antamatta liikaa energiaa pois, opi suojelemaan energiaasi.


Pelkoa aiheuttavat tunnelukot, kuten hylkääminen, ulkopuolisuus, kaltoin kohtelun tunnelukot. Ppelko energia häiritsee munuaisia.


Tulehdukset liittyvät tunteisiin, patoutunutta vihaa, aggressiota, kuumuutta, joka lähtee maksasta ja sappirakosta mahalaukkuun, suolistoon, päähän ( migreeni ) Se voi olla kiltin tytön patoutunutta vihaa. Henkinen kipu, nousee fyysiseksi kivuksi. Henkinen jännitys stressi aiheuttaa fyysisen jännityksen. Meridiaanit kulkevat niskahartia seudulta. Vahva tunnekokemus trauma saa aikaan sen, että syntyy sähköinen oikosulku meridiaaneissa. Ja tämä aiheuttaa negatiiviset tunteet. Akupisteitä hoitamalla hermoradalla, akukynällä ja syvähypnoosilla, voit itse hoitaa ja avata haasteitasi. Näin voit oppia itsestäsi, haasteistasi ja kehostasi. Näin saat patoutuneet surut ja pelot ulos itsestäsi turvallisesti ja luonnollisesti. Näin tulee vapautuminen.


MERIDIAANIT hermorata jooga


Meillä on meridiaaneja 16, joihin jokaiseen löytyy omat avaavat ja hoitavat liikkeet. Perinteinen kiinalainen lääketiede tunnistaa 14 meridiaania. Meridiaaneissa kulkee sähkö, energia, värähtely, kuinka sen haluat ajatella. Niillä on aina sisäelinten nimet, esim maksa, munuaiset, sappirakko. Suurin osa kivuista löytyvätkin meriidiaaneilta. Ne kivut vaihtavat paikkaa, koska ne virtaavat ja tunteetkin vaihtuvat. Kun teemme hermorata joogaa saamme tukoksen purkautumaan ja energia taas virtaamaan. Alaselän kivut liittyvät suurimmaksi osaksi virtasakon meridiaaniin, pelko on sellainen tunne, joka häiritsee munuaisia ja virtsarakkoa, kilpirauhasta ja lisämunuaista. Joten tunteesta täältä alaselästä löytyy pelko.


Niska hartia vaivat ovat tunteissa.


Meridiaanin kautta voimme vaikuttaa säädellenn sisäelimien liiallisuus tilaa, tai vajaa tilaa. Mahalaukun kuumuus polttelu, siellä on mahalaukun kuumuus tila, voimme purkaa vatsan kuumuus tilaa meridiaanin kautta.


Aamyyöllä herääminen


Jos heräät 3-5 aikaan aamulla se on keuhkojen meridiaani, voi olla fyysistä häiriötä limaa, kuivuutta tai voi olla surua, joka häiritsee keuhkoja. Menetys voi aiheuttaa astman.


Lisämunuaisten uupumustilaan vaikuttaa stressi. Koko sisäelinten kiertoon vaikuttaen. Sydämessä asuu mieli. Stressi vaikuttaa pernaan mahalaukkuun, perna väsähtää energia menee heikoksi, se ei jaksa ravita muita elimiä. Mahalaukussa suolistossa voi olla stressi kuumuutta, Ibs. Ja sitten se menee munuais virtsarakko meridiaaniin ja heikentää sitä elinvoimaa. Jos täällä on vaikka pelkoa, joka heikentää kaikkia elementtejä, tai suru (keuhkot paksusuoli) murehtiminen huolehtiminen perna mahalaukku meridiaani ilmoittaa itsestään. Agressio ärsyttää maksaa. Kun saat tunteet pois häiritsemästä kehoa, niin kaikki on hyvin.


Kehoon kasautuneet tunteet, täytyy saada purettua.


Tunnelukoissa puhutaan myös siitä, että kenelle olet allerginen.


Erityisherkkyys voi syntyä erilaisten kokemusten lopputuloksena, herkistäen sinua. Olet voinut oppia mukautumaan ympäristön energioihin, mutta saatat kadottaa itsesi ja yhteyden itseesi miellyttäessä kaikkia muita.

Masennus ja ahdistus


Masennus, ahdistus, maksan ja sappirakon energia on salpaantunut. Niiden tehtävä on pitää energia liikkeessä. Mutta jos sisällä on kasaantunut harmitusta, niin se ilmenee toivottomuuden kokemuksena.


Voit muuttaa harmaat lasisi

Tekemällä Syvähypnoosia ja pian saat uuden katsomuksen kaikkeen. Huomaat, että sinussa virtaakin ilo. Addiktiot ovat ahdistuksen lievittämis- keinoja. Negatiivisten tunteiden välttely keino, jollekin se voi olla työnteko.


Unettomuus

Alitajunta on rauhaton eri asioista. Keskeneräisiä käsittelemättömiä tunteita ja asioita. Kun huomaat, että saat rauhan ja turvan kaikki järjestyy. Unettomuuteen syvähypnoosi on aivan erityinen, koska työstämme tunnelukkoja theta ja delta Hz alueilla.


Nämä kaikki haasteet, ovat sähköhäiriöitä kehossa. Kokemus aiheuttaa sähköhäiriön kehoon, ja tämä aiheuttaa negatiivisen tunteen. Tunnelukot ovat sähköhäiriöitä. Sähkö häiriöihin eli Herztsin värähtelyt, hermorata jooga ja syvähypnoosi ovat valtavan voimakas työkalu itsensä parantamiseen.


Tiedostamattomien osien yhdistäminen on tärkeintä. Sisäiset lapset tulee ottaa mukaan elämään ja vapauttaa ne olemaan turvassa ja mukavuudessa. Sisäisen lapsen työhön suosittelen varaamaan ensin hypnoterapeutin vastaanoton: meditaatiosuomi@outlook.com


Neljä parantavaa voimasanaa

RAKKAUS rakasta itseäsi ja luonnollisesti rakastat muita

MIELIHYVÄ työvälineenä hermorata jooga ja syvähypnoosi

KIITOLLISUUS kiitos kiitos kiitos, virittäydy kiitollisuuteen monta kertaa päivässä

PALVELU auta itseäsi ja muita


Yhdisty sisäiseen ohjaukseesi, valoosi, energiaasi, sisäiseen älykkyyteesi
<3 Hypnoterapeutti Weera Elina

Hypnoterapia Joensuu

Hypnoosista apua unettomuuteen

Terapeuttini suositteli minulle hypnoosia

Lääkärini suositteli minulle hypnoosia unettomuuteen

Hermorata jooga


1,054 views2 comments

2 Comments


Unknown member
Nov 22, 2021

Todella laaja katsaus meridiaanien ja kehollisten oireiden sekä tunteiden yhteyksiin. Kiitos!

Like
meditaatiosuomi
meditaatiosuomi
Nov 23, 2021
Replying to

Kiitos jälleen sinulle <3 Tämä on oppia joka hetki.

Like
riippumatto mainonta.webp
bottom of page