top of page

Tule mukaan, ryhdy biohakkeriksi itsesi asiantuntijaksivinkit biohakkeroinnin aloittamiseen

Mikä on "Biohakkerointi"? Biohakkerointi on - halu olla ehdottomasti paras versio itsestämme. Tärkein asia, joka erottaa biohakkerin muusta itsensä kehittämisen maailmasta, on järjestelmää ajatteleva lähestymistapa omaan biologiimme.

Oppitunti on tämä: Sillä, mitä laitat kehoosi, on vaikutus tunteisiin. Me kaikki tiedämme tämän. Se, mitä syömme ja juot, on yksi tapa muuttaa tilamme. Musiikki on toinen asia. Jos laitat smooth jazZin, tunnet olosi erilaiseksi kuin kuunnellessasi TECHNOa. Asiat, jotka laitamme vatsaamme ja korviin, ovat panoksiamme biologiaamme. Ihmisinä olemme monimutkaisia ​​järjestelmiä. Se, mikä menee meihin, vaikuttaa siihen, mitä meistä tulee, enkä puhu vain kakastamme. Käyttäytymisemme, terveytemme ja suorituskykymme kaikilla elämän alueilla ovat loppu tuloksia. Jos haluamme parempia tuloksia - enemmän energiaa ja keskittymistä, taudista vapaana oloa, paremman muistin, optimaalisen suorituskyvyn liike-elämässä ja yleisurheilussa – tietoisesti valitaan sitten asioita, jotka laitamme kehoon ja mieleen, jotta voimme pinota kannen meidän palveluksemme haluamaamme lopputuloksia.

biohakkerointi tarkoittaa oman parhauden optimoimista tietoisesti ja kokemuksesta oppimista. Tee se nyt kanssani.


1. Syö oikeaa ravintoa Lyhyesti sanottuna, syö… paljon vihanneksia, jotka paistetaan gheessä. Ruoholla syötetty naudanliha on hyvä. Luomu munat ja vähän elohopeaa sisältävät kalat kohtalainen tärkkelys ja hedelmät. Kypsennä kevyesti, jos ollenkaan. Vältä lisättyä sokeria.

Yritä poistaa sokeri ruokavaliosta. Suolen ja aivojen välinen yhtesys on tärkeä. Jos sinulla on ruokaherkkyys, mutta syöt sitä kuitenkin joka tapauksessa, saat tulehduksen. Tulehdus tekee aivomme tummemmaksi. Testaa herkkyyssi ruoalle (igg Iga paneeli) ja lopeta sitten näiden ruokien syöminen. Ruokaherkkyydet voidaan testata kalliilla iga ja igg testeillä nordic laboratoriossa.

Yhteenveto 1: Syö vihanneksia, terveellisiä rasvoja, korkealaatuista proteiinia. 2: Vähennä sokeria 3: Vältä herkkyyttä ruoalle 4: Suosi gheetä kirkastettua voita

3. Uudista itseäsi luonnon kanssa, oleskele ja leiki luonnossa.

2. Syö elävää, villi ruokaa - parsakaali, kananjalka, sienet, hapankaali, kombucha, villiyrtit. Tarvitsemme näitä villiruokia. Jos haluat olla todellinen biohakkeri, mene ulos ja kerää ja tee itse ruokia.

3. Juo käsittelemätöntä lähdevettä Juomamme on yhtä tärkeää kuin mitä syömme, mutta useimmat meistä eivät tiedä, että vesi on yhtä jalostettua kuin jalostettu ruoka. Suurimmasta osasta vettä on poistettu mineraaleja ja lisätty kemikaaleja. Muussa tapauksessa on parempi juoda lasiin pullotettua vettä, kuin vesijohtovettä. Suosittelen kannua, joka puhdistaa juomaveden. Aqualla on kivoja vaihtoehtoja.

4. Hengitä ilmaa luonnosta Ajatteletko hengittämääsi ilmaa ravinnoksi? Kuten voit arvata, luonnollinen ilma on nuorentavaa enemmän kuin kodeissamme oleva ilma. Mene ulos. Toinen vinkki: Voit imeä happea tehokkaimmin käyttämällä Well2 ja tekemällä hengitys harjoituksia.

5. Mene aurinkoon. Auringonvalo on osa luonnollista ravintoaineitamme, joten altista ihosi lämpimille auringon säteille. On aika uudistaa ihoa ja sinua. Avaa silmäsi ja näe, että olet se pieni lapsi, joka on sisälläsi. Aloita viettämällä vain vähän enemmän aikaa ulkona. Yhteenveto 1: Syö eläviä, luonnonvaraisia ruokia. 2: Juo käsittelemätöntä lähdevettä, tai suodatettua vettä. 3: Hengitä ilmaa luonnosta. 4: Altista itsesi auringonvalolle. 5. Mene ulos.

MENE ULOS MUKAVUUS ALUEELTASI

6. Mene ulos mukavuus alueeltasi, kehity rohkeasti. Ota kylmä suihku Kokeile. Tee hengitys harjoituksia.

7. Meditoi Jos haluat muuttaa huomion suuntaan, on tiedostettava huomio focus. Sitten voimme tietoisesti luoda haluamamme sisäiset tilat, käyttäytymisen, tunteet, tilanteet ja merkityksen.

Meditaatio on tutkittu ja todettu ja todellinen tie lisääntyneeseen tietoisuuteen.

Meditaatiossa on edistyneitä menetelmiä, kuten Meditaatio Suomi premium kirjastossa. Hypnoosissa on edelleen vielä editoituja tekniikoita päästäksesi nopeammin ja paremmin tuloksiin, joita haluat.

meditaatiosääntö: mitä vähemmän aikaa luulet olevan meditaatioon, sitä enemmän aikaa tarvitset meditoimiseen.

Yhteenveto 1: Kirjaudu Premiumiin saat koodilla KEVAT ilman:ääta yhden ilmaisen kuukauden hypnpterapiaa. Normaalisti 39 € kk. Kokeile myös affirmaatioita.

MUSIIKKI 8. Kuuntele musiikkia, vaihda aivosi aaltoja haluamasi laiseksi Tässä on henkilökohtainen salaisuuteni hakkerointiin: Laita kuulokkeet, tai Beoplay. Avaa DI.FM. Soita elektronista musiikkia. Kun se on päällä, ympäröivä maailma katoaa ja voin eksyä työhöni.

On tärkeää ymmärtää, miten aivot toimivat korkealla tasolla. Aivoissa on 100 miljardia neuronia, jotka käyttävät sähköä puhuakseen keskenään. Kun miljoonat neuronit puhuvat kerralla, tämä tuottaa paljon sähköistä toimintaa. Kun tämä aktiivisuus mitataan EEG: llä, tulos on aaltomainen aallonmuotoinen kuvio. Tämän aivoaallon taajuus riippuu siitä, mitä olet tekemässä.

Aivo aallot 101: Beeta (14–30 Hz): hereillä, keskittynyt, valpas. Vietämme suurimman osan päivästä täällä. Alfa (8–14 Hz): meditatiivinen tila, hereillä, mutta rento, hämärätila unen ja heräämisen välillä, parannettu muistin muistaminen. Theta (4–8 Hz): kevyt unelma, pääsy alitajuiseen mieleen. Delta (0,1–4 Hz): syvä uneton uni, korjaava, täydellinen tietoisuuden latautuminen uudelleen järjestäytyminen. Tasainen ääniaalto muuttaa aivoaaltojasi.Ttietoisuuden lisäämisestäon osoitettu, että äänen harjoittelu auttaa meditaattoreita luomaan tietoisuutta kahdeksan kertaa nopeammin kuin perinteinen meditaatio. Binauraaliset lyönnit ovat yksi esimerkki äänen aaltoaaltojen harjoittamisesta. Tässä muutamia muita: Kertaus 1: Laita kuulokkeet, tai beoplay soita hypnoottista elektroidista musiikkia. 2:Laita päälle Meditaatio Suomen premium, siellä on valmiiksi optimaaliset aivo aallot päästäksesi flow tilaan..

FLOW 9. Hakkeroi Flow virtaus Saavuta "virtaustila". Virtaus on se optimaalinen tajunnan tila, kun tunnemme balanssia ja suoritamme parhaamme. Aika hidastuu, unohdat itsesi ja suoritat korkeammalla tasolla kuin koskaan ennen. Tiedät sen ajan kun virtaat, eikä mikään voi pysäyttää sinua? Se on virtausta.

Virtaus on syklistä, Hermorata joogan avulla saat luonnollisesti flow tilan, voit tehdä sitä pitkin päivää osissa tai yhden sarjan kerrallaan. Lupaan, että energiatasosi paranevat. On myös lyhkäisiä 10- minuutin flow sarjoja, joita voi tehdä työn ohessa.

Aivosi näyttävät beeta-aaltoja alku vaiheessa (hereillä, keskittynyt). Seuraavaksi sinun on vapautettava kokonaan enegiasi. Tällöin alitajuntasi voi tehdä taikansa - vahvistaa tietoja ja rentoutua. Aivosi näyttävät alfa-aaltoja täällä (meditatiivinen tila, hereillä, mutta rento). Sitten on virtaus. Theta-aallot (pääsy alitajuiseen mieeeni) Lopuksi siirryt palautusvaiheeseen. Delta-aallot (syvä uneton uni, korjaava).

Yhteenveto 1:

Ota työn keskelle tai ennen työtä flow tunti pääset luonnolliseen korkean suorituksen moodiin.

Työskentele tarkkaavaisesti jossakin asiassa, katkaise herki ja irrota se sitten kokonaan. Kun palaat myöhemmin, koet todennäköisemmin virtauksen KIITOLLISUUS 10. Voimme ajatella samaa kokemusta monella eri tavalla. Jos olemme kiitollisia, muutamme positiivisesti näkökulmiamme elämämme tapahtumiin.

kiitollisuuden biohakkerointinina päivttäiseksi valinnaksi:

Yksinkertaisimmillaan tee illalla miellyttävää hypnoosia ja lisäät kiitollisuutta luonnostaan.

Illalla voit esittää alitajunnalle kysymyksen ja aamulla kun heräät se on prosessoinut sinulle valmiiksi haluamaasi dataa. Aamuisin kun heräät käytä hetki tunteaksesi kiitollisuutta uudesta mahdollisuudesta elää elämääsi.

Kiitollisuuden kävely. Ole hyvin läsnä ja tunne kiitollisuutta kaikesta, mitä näet ja koet tuon lyhyen kävelymatkan aikana. Yritä tuntea kiitollisuutta sydämessäsi.

Kiitollisuuden vierailu. Kirjoita kirje rakkaudesta ja kiitollisuudesta sinulle tärkeälle henkilölle. Määritä aika tavata heidät, ota sitten kirje ja lue se heille. Tämä on on erittäin muuttava tekniikka.

Kiitollisuus on päivittäinen käytäntö, samanlainen kuin meditaatio. Meditaation tavoin siitä tulee luonnollisempaa ajan myötä. Itse asiassa kiitollisuus ja meditaatio sopivat hyvin yhteen.

Muista: Se, mitä laitat kehoosi, vaikuttaa siihen, mitä saat ulos. Tässä tapauksessa ajatuksesi luovat kokemaasi maailmaa. Jos laitat kiitollisuuden sisään, saat kiitollisuuden ulos.

Yhteenveto

1: Kehitä päivittäinen kiitollisuuden käytäntö. Tehtäväsi Valitse yksi: Liikkuvuus, ravitsemus, luonto, läsnä olo, musiikki, virtaus, kiitollisuus. Kokeile. Sitoudu siihen 7 päivän ajan. Tee siitä automaatio.


#terveydenoptimointi #biohakkerointi #hypnoosi #meditaatio #meditaatiosuomi #hypnoterapia

47 views0 comments
bottom of page