top of page

TUTUSTU Weera Elinaan MeditaatioSuomen perustajaan

Updated: 7 days ago


Olen Weera Elina, hypnoterapeutti Meditaatiosuomesta.

Elämässäni olen kokenut monenlaista. Olen julkaissut esikoisalbumin, kiertänyt upeissa paikoissa ja juhlinut julkkisten ja huippu-urheilijoiden kanssa. Matkustanut eri maissa, kohdannut elämän monimuotoisuuden. Minulla oli oma kauneusalan yritys ja hevosia, joista erityisenä kouluratsu, jonka kasvatin varsasta saakka. Haasteita tulivat kivut ja lapsettomuus, mutta lopulta sain kaksi lasta.

Kysyin itseltäni, miten olin saavuttanut kaiken tämän elämässäni, vaikka olin käynyt läpi kooman ala-asteella ja kokenut auto-onnettomuuden, josta seurasi aivovamman oireita? Neuroplastisuus osoitti ihmeensä; voimme aina oppia uudestaan, kun elämä pysäyttää meidät kasvamaan.

Lasten jälkeen kivut kasvoivat, uuvuin ja tunsin olevani rikki. Olin kadottanut yhteyden aitoon itseeni, upottautunut luomaani maailmaan. Yritin korvata kärsimyksen erilaisilla kokemuksilla ja suorittamisella. Kun kolmas onnettomuus tapahtui hevoseni selässä 2015, mahdollisuus parantua avautui, sillä olin niin rikki, etten voinut enää tehdä mitään fyysistä.

Nukkuminen oli päivittäistä, menetin perustaitoja ja jouduin opettelemaan kaiken uudestaan. Toisen lapseni ollessa vauva, opettelimme yhdessä elämän perusasioita. Haasteista huolimatta aloin opetella uudestaan ruuanlaittoa ja muita toimintoja. Olin sitoutunut oppimaan ja käytin hypnoterapiaa ja hypnoosia, jonka avulla kirjoitin itselleni eheyttäviä kokemuksia. 12 tuntia päivässä tehty hypnoosi auttoi minua etenemään ja oppimaan, kun itse nukuin.

Elämäni kääntyi, kun keskityin parantumaan ja hyödynsin neuroplastisuuden voimaa. Olen nyt täällä auttamassa muita löytämään oman voimansa ja mahdollisuutensa uudelleenoppimiseen ja eheytymiseen.

Olen eheyttänyt aivovamman ja dystonian lähes oireettomaksi päivittäisen harjoittelun avulla. Nykyään voin juosta, liikkua ja nauttia elämästä ilman kipuja, ja kognitio toimii moitteettomasti. Aiemmin kärsin hermokivuista ja vakavista koko kehon krampeista, mutta neuroplastisuuden avulla olen oppinut avaamaan kehoni kramppeja ja välttämään jatkuvaa kipusignaalia.


Eheytysmatkani jokainen taso on vaatinut omat ponnistelunsa. Olin kroonisesti väsynyt ja keskityin pelkästään lepoon ja kivun välttelyyn. Aluksi luulin, että olisin tuomittu elämään kivussa, mutta neuroplastisuuden avulla olen oppinut, että aivot ja hermosto ovat muokattavissa, ja voimme aina luoda uusia yhteyksiä ja parantaa itseämme.

Olen omaksunut erilaisen asenteen kehon haasteisiin ja käytän hermoratajoogan navigaattoria ymmärtääkseni ja avatakseni kehollisia, henkisiä ja emotionaalisia haasteita. Päivittäiset neuroplastisuusharjoitukset, kuten hermoratajooga, hypnoterapia, hengitysharjoitukset, meditaatio ja Free to Heal -menetelmä, ovat olleet avain eheyttämiseeni.


Olen omistautunut ohjelmoimaan kehoani uudelleen ja oppimaan nauttimaan äänistä ja valoista, jotka aiemmin aiheuttivat neurologisia haasteita. Nykyään voin iloita lasten äänistä ja katsella ilotulitusraketteja vaivatta. Vuonna 2021 aloitin toimimisen kevytyrittäjänä, ja eheytymiseni punaisena lankana oli oppia auttamaan itseäni ja jakaa opetuksia maailman kanssa.

Valmistuin hypnoterapeutiksi Lontoon Jacquin Hypnosis Academyssa vuonna 2022, ja nyt luon elämää, josta nautin. Olen äärettömän kiitollinen, että saan tehdä rakastamaani työtä ja jakaa oppimisen matkaa kanssasi. Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä elämää, jonka valitset!


Weera Elina - Hypnoterapeutti, Kosmetologi, Biohakkeri

Koulutus:

 • Hypnoterapeutti - Jaquin Hypnosis Academy, Lontoo, 2022

 • Kosmetologia - 2009

 • Yrittäjä - 2009-2016

 • Kuvataiteilija - 2004

 • Merkonomi - 2014

 • Biohacking - 10 vuotta

 • Funktionaalinen lääketiede - Oma opiskelu, 17 vuotta

 • TCM (Perinteinen kiinalainen lääketiede) - Oma opiskelu, 6 vuotta

 • Ayurveda - Oma opiskelu, 3 vuotta

Muut kokemukset:

 • Äiti - Kahden lapsen äiti, tytär syntyi 2015, poika 2017

 • Psykoterapia - 5 vuotta omaa opiskelua, Ella Aspelund ja Esko Jumppanen

 • Traumaterapia - 2 vuotta omaa opiskelua, traumaterapeutti Ritva Ropponen

 • Hypnoterapia - 7 vuoden oma opinto

 • NLP (Neuro-Linguistic Programming) - 2 vuotta, Sami Minkkinen

 • Psykologinen meditaatio - 2 vuoden oma tutkimus

 • Laajat neuropsykologiset testit - 2017, 2022 ja 2023

 • Neuroplastinen menetelmäkoulutus - 5 vuoden oma oppiminen

Muut kokemukset:

 • NDE (Kuolemanrajakokemukset) - Kaksi kokemusta, ensimmäinen kooma 1995 (1 vrk) ja toinen 2015. Sanotaan, että yksi kuolemanrajakokemus vastaa 20 harjoitusmeditaatiovuotta. Ikuinen transformaatio, jossa sielu on ikuinen ja vain muoto muuttuu.

Yhteystiedot:


Myös sinä voit saavuttaa uudenlaisen tavan kokea ja elää elämääsi


Aivojen työ" Aivojen työ on tarkistaa koko ajan ärsykeitä ympärillämme, mitä se on, missä se sijaitsee minuun verrattuna, mitä minun on tehtävä sille, tai onko minun tehtävä sille mitään. " Normaalisti sinun ei tarvitse miettiä konettasi keskus prosessoriasi, mutta vaurioiden jälkeen (masennus, trauma, uupumus, vastoinkäyminen) sinun täytyy kouluttaa aivot uudelleen työskentelemään puolestasi. Keho ei tiedä eroa muiston tai normaalin elämän välillä, joten kun harjoittelet koherenttia tasapainoa kiitollisuudessa, alat luoda uusia hermoyhteyksiä.


Aivokoulutus tai aivojen uudelleenkoulutus on tieteen tutkima uusi lähestymistapa, autonomisen hermoston toimintahäiriöihin. Autonomiseen hermostoon (ANS) liittyy ruoansulatus-, endokriini,verenkierto- ja muut järjestelmät, jotka yleensä liittyvät /CFS : hen. ( masennukseen, dystoniaan, aivovammaan, kroonisiin haasteisiin... )


Amydgala (mantelitumake)ja muut aivojen osat, joissa aivot ja hermosto herkistyvät tietyille laukaisimille, nämä herkistymät johtavat erilaisiin oireisiin, jotka itsessään laukaisevat oireita.Neuroplastisuus aivokoulutus ehdottaa, että toimintahäiriön lisäksi hermoston uudelleen kytkeminen asennetaan uudestaan yksinkertaisilla interventioilla. Päivität aivojesi ohjelmapäivityksiä, jotta ne toimivat paremmin sinua varten, kuten hermoratajoogalla ja hengitysharjoituksilla, jotka auttavat henkilöä alentamaan ANS-kiihottumista ja vapauttavat samalla tietoisesti huomionsa hyviin assosiaatioihin.

Samankaltaisia harjoituksia muihin haasteisiin on tutkittu, kuten PTSD:hen ja CFS:ään ja tutkijat ovat mitanneet sykevaihtelua (HRV, autonomisen toiminnan indikaattori), tutkimuksissa on ollut hyviä tuloksia/CFS-oireisiin.

Gupta ohjelmassa on havaittu, että vuoden aikana 93 prosenttia ohjelman loppuunsaattaneista 27:stä ilmoitti toimintansa parantuneen, ja 67 prosenttia ilmoitti parantuneensa merkittävästi (saaden takaisin vähintään 80 prosenttia ennen sairautta toimimisestaan).

Minulla taas on omakohtainen kokemus siitä, kuinka uudelleen rakentaa unikuviot, hermosto ja loppuun uupunut keho, joka aktivoi hälytystilan pienimmistäkin ärsykkeistä. Se on aivan uskomatonta saada elämänsä takaisin, kun yhteen vaiheeseen olin invalidi. En voinut edes kirjoittaa itse (afasia) ja tarvitsin apua kirjoittamisen ja päivittäisten asioiden hoitamiseen. Tasapainoni oli haastava ja minun piti opetella uudestaan kehoni toiminnot tietoisesti. Matkani eheytymiseen onnettomuuksien jälkeen on ollut pitkä tie. Minulla oli kroonista kipua, jonka kanssa luulin, että minun täytyi vain elää. Jaan harjoitukset, joiden avulla käytännössä loin uusia neurologisia yhteyksiä kehoni ja aivojeni välille. Tunnen, että jokainen meistä voi vapauttaa omat alitajuiset lukot ja löytää oman parhaimman minän. Viiden vuoden päivittäisellä treenillä olen uudelleen rakentanut itseni hypnoosin ja hermorata joogan avulla takaisin työkuntoon. Lapseni nauttivat elinvoimaisesta äidistä ja elämä hymyilee. Haluan jakaa tätä uskomatonta eheytymistä kaikille mahdollisuutena luoda itsesi uudestaan.Sinulla on mahdollisuus luoda itsesi uudestaan ja jokainen hetki on uuden syntymän mahdollisuus

KÄYTÄNNÖN NEUROTIEDEAivojen työ on tarkistaa TAUKOAMATTA ärsykkeitä ympärillämme. Mitä se on, missä se sijaitsee minuun verrattuna, mitä minun on tehtävä sille, tai onko minun tehtävä sille mitään.


Normaalisti sinun ei tarvitse miettiä konettasi, mutta vaurioiden jälkeen (trauma, masennus...) sinun täytyy kouluttaa aivot ja lihakset uudelleen työskentelemään puolestasi. Myös vastoinkäymiset voivat ilmentyä irti kytkeytyneisyytenä ja hermoradat eivät enää toimi optimaalisesti, ennen kuin ohjelmoit ne uudestaan.


KEHO EI TIEDÄ EROA MUISTON TAI FYYSISEN ELÄMÄN VÄLILLÄ

Keho ei tiedä eroa muiston tai normaalin elämän välillä, joten kun harjoittelet koherenttia tasapainoa kiitollisuudessa, alat luoda uusia neuro- polkujasi hermoverkostoosi.


OPTIMOI AIVOJEN TYÖSKENTELY

Paras tapa, jolla aivoni työstävät tehtäviä on keskittyä ja tehdä yksi asia kerrallaan, näin koneella on riittävästi aikaa käsitellä ja prosessoida informaatiota.


JAAN KANSSASI KAIKKI HARJOITTEENI, JOILLA OLEN RAKENTANUT NEURO- POLKUJANI


NEUROPLASTISUUSKeholla on mieletön rajaton neuroplastisuus, mahdollisuus oppia mitä tahansa.

Kokemukseni opettaa, että on tärkeää yhdistää keho, mieli ja liikkeet saadaksesi parempia tuloksia

UUDELLEEN OHJAUTUMISEN TILA HYPNAGOGINEN TILA

Kun harjoittelet hypnoosia, kuljet uudelleen ohjautumisen tilaan hypnagogiseen tilaan. Voit soljua delta ja theta aalloille, luot uusia hermoratoja, jopa nukkuessasi mukavasti. Alitajuntasi kuulee kaiken nukkuessasi ja työstää oppimiasi asioita, jäsentäen ja uudelleen rakentaen kehoasi.Kun haluat edetä elämässä ja kursseillamme, anna Ikigain insrpiroida sinua.


Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen maailmaan, jossa hyödynnän tarkkaan valittuja parantavia aivoaaltoja, eli herzejä Hz, kaikessa työssäni. Näiden äänien taika on siinä, että ne voivat vaikuttaa myönteisesti mielen ja kehon tilaan, tarjoten ainutlaatuisen tavan rentoutua, keskittyä ja parantua.

Kun astut tähän maailmaan, saat mahdollisuuden kokea erilaisia aivoaaltoja, kuten syvään rentouttavia theta-aaltoja, fyysiseen palautumiseen tähtääviä delta-aaltoja ja harmonisoivia alfa-aaltoja. Näiden äänten tarkoitus on luoda rauhoittava ympäristö, joka auttaa sinua saavuttamaan tasapainon ja hyvinvoinnin eri elämänalueilla.

Olen sitoutunut tarjoamaan sinulle ainutlaatuisia kokemuksia ja mahdollisuuksia hyödyntää parantavia ääniä matkallasi kohti rentoutumista, keskittymistä ja itsesi parantamista. Tule mukaan tähän matkaan, ja anna parantavien aivoaaltojen avata ovet uusiin mahdollisuuksiin mielen ja kehon harmoniassa.

Odotan innolla, että voimme yhdessä sukeltaa tähän äänimaailmaan ja löytää juuri sinulle sopivat taajuudet. Tule mukaan ja koe, miten parantavat aivoaallot voivat muuttaa tapaa, jolla koet rentoutumisen ja hyvinvoinnin.

Terveisin, Hypnoterapeutti Weera

Joitakin yleisesti käytettyjä parantavia ääniä hypnoosissa ovat:

 1. Theta-aallot: Nämä ovat hitaita aivoaaltoja, jotka liittyvät syvään rentoutumiseen, luovuuteen ja intuition lisääntymiseen. Theta-aalloilla uskotaan olevan parantavia vaikutuksia ja ne voivat auttaa stressin lieventämisessä.

 2. Delta-aallot: Tämä on syvin aalto, joka liittyy syvään uneen ja fyysiseen palautumiseen. Niitä käytetään usein unihäiriöiden ja kroonisen kivun hoidossa.

 3. Alfa-aallot: Ne ovat rentoutumisen tilan aalloja, ja niiden uskotaan voivan auttaa ahdistuksen ja stressin hallinnassa.

 4. Solfeggio-frekvenssit: Vanhat musiikilliset sävelmät, jotka perustuvat tiettyihin taajuuksiin. Niitä käytetään uskomuksen mukaan parantamaan kehon ja mielen harmoniaa.

 5. Luonnonäänet: Esimerkiksi sade, aaltojen kohina tai lintujen laulu voivat luoda rauhoittavan ympäristön ja edistää rentoutumista.

On tärkeää muistaa, että heräteäänien vaikutukset voi


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!


Lataa HermorataJooga aplikaatiomme: Free to Heal® Weera Elina HermorataJooga


871 views1 comment

1 comentário


Convidado:
31 de dez. de 2023

Voisikohan saada apua aikuisiän dystoniaoireisiin eli pään vapinaan?

Curtir
riippumatto mainonta.webp
bottom of page