top of page

TUTUSTU Weera Elinaan MeditaatioSuomen perustajaan

Updated: Mar 26


Hei, Tervetuloa matkaani,

Olen Weera Elina Hypnoterapautti ja Henkinen oppaasi.


Työssäni autan ihmisiä saamaan terveellisemmän ja paremman elämän.


Minun polkuani tietoisuuden kautta kivusta ihanaan elämään Yhteen elinaikaan mahtuu useampia elämiä. Hypnoterapia on antanut minulle täysin uuden elämän ja olen päässyt elämään menneestä riippumatta onnellisena elämääni nyt ja tässä, kun olen oppinut hyväksymään sen mikä on ja olen oppinut eheyttämään traumaani.

Ei ole väliä minkälainen olit menneessä, tai mitä sinulle tapahtui. Sinä voit valita luoda elämän ja itsesi juuri sellaiseksi kun nyt valitset.


Weera Elina Suonmaa

Koulutukseni: Olen valmistunut hypnoterapeutiksi 2022 Jaquin Hypnosis Academysta Lontoosta. Hypnoterapeutti Jaquin Hypnosis academy 2022 Kosmetologia (2009) Yrittäjä (2009-2016) Kuvataiteilija (2004) ja Merkonomi (2014) Biohacking (8- vuotta) Funktionaalinen lääketiede (oma opiskelu 15- vuotta) TCM Perinteinen kiinalainen lääketiede (oma opiskelu 4- vuotta) Ayurveda (oma opiskelu 3- vuotta) Muita kokemuksia Kahden lapsen äiti, tytär 2015, poika 2017 Psykoterapia (5-vuotta oma opinto) Ella Aspelund ja Esko Jumppanen Traumaterapia (2 vuotta oma opinto) traumaterapeutti Ritva Ropponen Hypnoterapia (7 vuoden oma opinto) NLP (2 VUOTTA Sami Minkkinen) Psykologinen meditaatio (2 vuoden oma tutkimus) Laajat neuropsykologiset testit 2017, 2022 ja 2023 Neuroplastinen menetelmäkoulutus (5-vuoden oma oppiminen) NDE kaksi kuolemanrajakokemusta 1995 kooma 1 vrk ja 2015 Näiden jälkeen vasta opin elämään omana itsenäni, itseäni ja muita auttaen. Sanotaan, että kuolemanrajakokemus vastaa 20- harjoitus meditaatio vuotta. Melkoinen matka sisimpään. Ajattelen, että kuoleminen on transformaatio, sielu on ikuinen, vain muoto transformoituu.


Myös sinä voit saavuttaa uudenlaisen tavan kokea ja elää elämääsi


Aivojen työ " Aivojen työ on tarkistaa koko ajan ärsykeitä ympärillämme, mitä se on, missä se sijaitsee minuun verrattuna, mitä minun on tehtävä sille, tai onko minun tehtävä sille mitään. " Normaalisti sinun ei tarvitse miettiä konettasi keskus prosessoriasi, mutta vaurioiden jälkeen (masennus, trauma, uupumus, vastoinkäyminen) sinun täytyy kouluttaa aivot uudelleen työskentelemään puolestasi. Keho ei tiedä eroa muiston tai normaalin elämän välillä, joten kun harjoittelet koherenttia tasapainoa kiitollisuudessa, alat luoda uusia hermoyhteyksiä.


Aivokoulutus tai aivojen uudelleenkoulutus on tieteen tutkima uusi lähestymistapa, autonomisen hermoston toimintahäiriöihin. Autonomiseen hermostoon (ANS) liittyy ruoansulatus-, endokriini,verenkierto- ja muut järjestelmät, jotka yleensä liittyvät /CFS : hen. ( masennukseen, dystoniaan, aivovammaan, kroonisiin haasteisiin... )


Amydgala (mantelitumake) ja muut aivojen osat, joissa aivot ja hermosto herkistyvät tietyille laukaisimille, nämä herkistymät johtavat erilaisiin oireisiin, jotka itsessään laukaisevat oireita. Neuroplastisuus aivokoulutus ehdottaa, että toimintahäiriön lisäksi hermoston uudelleen kytkeminen asennetaan uudestaan yksinkertaisilla interventioilla. Päivität aivojesi ohjelmapäivityksiä, jotta ne toimivat paremmin sinua varten, kuten hermoratajoogalla ja hengitysharjoituksilla, jotka auttavat henkilöä alentamaan ANS-kiihottumista ja vapauttavat samalla tietoisesti huomionsa hyviin assosiaatioihin.

Samankaltaisia harjoituksia muihin haasteisiin on tutkittu, kuten PTSD:hen ja CFS:ään ja tutkijat ovat mitanneet sykevaihtelua (HRV, autonomisen toiminnan indikaattori), tutkimuksissa on ollut hyviä tuloksia/CFS-oireisiin.

Gupta ohjelmassa on havaittu, että vuoden aikana 93 prosenttia ohjelman loppuunsaattaneista 27:stä ilmoitti toimintansa parantuneen, ja 67 prosenttia ilmoitti parantuneensa merkittävästi (saaden takaisin vähintään 80 prosenttia ennen sairautta toimimisestaan).

Minulla taas on omakohtainen kokemus siitä, kuinka uudelleen rakentaa unikuviot, hermosto ja loppuun uupunut keho, joka aktivoi hälytystilan pienimmistäkin ärsykkeistä. Se on aivan uskomatonta saada elämänsä takaisin, kun yhteen vaiheeseen olin invalidi. En voinut edes kirjoittaa itse (afasia) ja tarvitsin apua kirjoittamisen ja päivittäisten asioiden hoitamiseen. Tasapainoni oli haastava ja minun piti opetella uudestaan kehoni toiminnot tietoisesti. Matkani eheytymiseen onnettomuuksien jälkeen on ollut pitkä tie. Minulla oli kroonista kipua, jonka kanssa luulin, että minun täytyi vain elää. Jaan harjoitukset, joiden avulla käytännössä loin uusia neurologisia yhteyksiä kehoni ja aivojeni välille. Tunnen, että jokainen meistä voi vapauttaa omat alitajuiset lukot ja löytää oman parhaimman minän. Viiden vuoden päivittäisellä treenillä olen uudelleen rakentanut itseni hypnoosin ja hermorata joogan avulla takaisin työkuntoon. Lapseni nauttivat elinvoimaisesta äidistä ja elämä hymyilee. Haluan jakaa tätä uskomatonta eheytymistä kaikille mahdollisuutena luoda itsesi uudestaan. Sinulla on mahdollisuus luoda itsesi uudestaan ja jokainen hetki on uuden syntymän mahdollisuus

KÄYTÄNNÖN NEUROTIEDE Aivojen työ on tarkistaa TAUKOAMATTA ärsykkeitä ympärillämme. Mitä se on, missä se sijaitsee minuun verrattuna, mitä minun on tehtävä sille, tai onko minun tehtävä sille mitään.


Normaalisti sinun ei tarvitse miettiä konettasi, mutta vaurioiden jälkeen (trauma, masennus...) sinun täytyy kouluttaa aivot ja lihakset uudelleen työskentelemään puolestasi. Myös vastoinkäymiset voivat ilmentyä irti kytkeytyneisyytenä ja hermoradat eivät enää toimi optimaalisesti, ennen kuin ohjelmoit ne uudestaan.


KEHO EI TIEDÄ EROA MUISTON TAI FYYSISEN ELÄMÄN VÄLILLÄ

Keho ei tiedä eroa muiston tai normaalin elämän välillä, joten kun harjoittelet koherenttia tasapainoa kiitollisuudessa, alat luoda uusia neuro- polkujasi hermoverkostoosi.


OPTIMOI AIVOJEN TYÖSKENTELY

Paras tapa, jolla aivoni työstävät tehtäviä on keskittyä ja tehdä yksi asia kerrallaan, näin koneella on riittävästi aikaa käsitellä ja prosessoida informaatiota.


JAAN KANSSASI KAIKKI HARJOITTEENI, JOILLA OLEN RAKENTANUT NEURO- POLKUJANI


NEUROPLASTISUUS Keholla on mieletön rajaton neuroplastisuus, mahdollisuus oppia mitä tahansa.

Kokemukseni opettaa, että on tärkeää yhdistää keho, mieli ja liikkeet saadaksesi parempia tuloksia

UUDELLEEN OHJAUTUMISEN TILA HYPNAGOGINEN TILA

Kun harjoittelet hypnoosia, kuljet uudelleen ohjautumisen tilaan hypnagogiseen tilaan. Voit soljua delta ja theta aalloille, luot uusia hermoratoja, jopa nukkuessasi mukavasti. Alitajuntasi kuulee kaiken nukkuessasi ja työstää oppimiasi asioita, jäsentäen ja uudelleen rakentaen kehoasi.


Kun haluat edetä elämässä ja kursseillamme, anna Ikigain insrpiroida sinua.


Käytän kaikessa työssäni tarkkaan valittuja parantavia aivoaaltoja herzejä Hz.


#neuroplastisuus #alkemia #kuntoutuminen #uudelleenRakentuminen #neurologia #meridiaanit #kiinalainenlääketiede #ayverda #jooga #meditointi #meditaatiosuomi #hypnoosi #hypnoosiunilääkkeenä #Unilääke #meditointiunilääkkeenä

802 views0 comments
bottom of page