top of page

HEAL

Stressin biohakkerointi vinkkejä, vapaudu huolista, NYT.

Updated: Apr 18

Vinkkejä stressinhallintaan kroonisesti stressaantuneille

Meditoi Mietiskely

Meditaatio oli yksi yleisimmin siteeratuista suosituksista, joita huipputason johtajat ja innovaattorit tekivät menestyäkseen paremmin elämässä. "he puhuvat meditoinnista ja hengitystekniikoiden käyttämisestä rauhan ja tyyneyden tilan löytämiseksi", Weera sanoo. Se on järkevää: Biologisella tasolla meditaation on osoitettu vähentävän merkittävästi stressihormonien kortisolin ja epinefriinin tasoja.[5] Jos näitä hormoneja ei valvota, ne aiheuttavat koko järjestelmän laajuisia vaurioita, kuten kroonisia sairauksia, väsymystä, univaikeuksia ja masennusta.

Meditaatioharjoituksen aloittaminen on helppoa. Lataa meditaatiosuomi hypnoterapiaa verkoss aplikaatio ja saat kaiken käyttöösi suoraan 24 /7. Saat ylimääräisiä biohakkeripisteitä meditoimalla aisti levossa, pimeässä huoneessa, tai kylvyssä. Mitä tahansa teetkin, pyri meditoimaan vähintään 5–10 minuuttia joka päivä. Lisää aikaa hitaasti, kun se alkaa tuntua tottumukselta.
Hakkeroi aivosi Tiesitkö, että voit ohjata aivosi uudelleen niin, että on helpompi rentoutua? Vagushermo on kaksisuuntainen viestintäverkko aivojen ja tärkeimpien elinten välillä. Vagaaliset reitit säätelevät asioita, kuten ahdistusta, hengitystä ja sykettä.[6] Hakkeroimalla aivosi voit vähentää tehokkaasti yleistä stressiä. Opi vahvistamaan vagushermoasi.

Sykevaihteluharjoittelu (HRV): Kun olet rauhallinen, sykkeesi vaihtelee luonnollisesti. Mutta kun aivosi valmistautuvat taistele tai pakene -reaktioon – eli hätääntymiseen – sykkeesi kohoaa. HRV-harjoittelu opettaa sinua hallitsemaan aivojen stressivastetta.


Meditaatiosuomi hengitys -sarjassa Weera käyttää Oikeita aivo aaltoja Hz, parantaakseen tuloksia. Voit myös käyttää laitetta, kuten OURA-rengasta, joka antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja HRV:stäsi, kehon lämpötilastasi, hengitystiheydestäsi ja muusta.

Kylmätermogeneesi: Kylmäaltistus sävyttää vagusvastetta ja vähentää mitattavasti stressimarkkereita.[7] Haluatko hemmotella itseäsi kylmällä suihkulla? Ruokavalio: Tiesitkö, että mieliallasi ja syömäsi välillä on yhteys? Stressi voi aiheuttaa suolistobakteerien epätasapainoa, mikä johtaa vakaviin IG-häiriöihin, kuten IBS:ään ja ruoka-aineallergioihin, jotka rasittavat kehoasi entisestään. Suolistossasi olevilla eläimillä on myös keskeinen rooli onnellisuutesi tasolla. Tarkista, että suolistosi on epäterveellinen, ja kuinka korjata se. Suosi kefiiriä, kombuchaa, hapankaalia ja hapanjuuri leivontaa, eläviä ruokia ja ravinteita. Paranna myeliinin tuotantoa: Vagushermo on päällystetty myeliinillä, suojaavalla rasvakuorella. Myeliinisi tila vaikuttaa mielialaasi, huomioisi ja kognitiivisiin kykyihisi - joten on melko tärkeää pitää siitä huolta. Paras tähän on ollut LLLT laser matalan tason laserhoidot. Voit ostaa minulta käsi mallin 800 vahvuudella hintaan 350 €.

Käytä lisäravinteita rentoutumiseen

Adaptogeeniset yrtit auttavat sinua sopeutumaan stressiin, ja ne ovat tehokkaita lisäravinteita stressinhallintatyökaluihisi. Ne toimivat muutamalla eri tavalla: Ashwagandha vähentää stressiä auttamalla hypotalamusta, aivolisäkettä ja lisämunuaisia kommunikoimaan tehokkaasti ja säätelemällä testosteronin ylituotantoa[8], kun taas kava sisältää psykoaktiivisia kavalaktoneja, jotka saavat sinut rentoutumaan (kava ei ole sallittu Suomessa). Löydä parhaat adaptogeenit tunteaksesi olosi vähemmän stressaantuneeksi ja laserkeskeiseksi.


Sitten on nootrooppiset lääkkeet tai älykkäät lääkkeet. Nootrooppiset aineet parantavat aivojen toimintaa, ja jotkut voivat tarjota luonnollista ahdistuksen lievitystä ilman lääkitystä. Tuloksesi voivat vaihdella yksilöllisen biologiaasi ja sinua stressaavien tekijöiden mukaan. Esimerkiksi aivosi käyttävät aminohappoa nimeltä L-tyrosiini lisäämään välittäjäaineiden dopamiinia, epinefriiniä ja norepinefriiniä. L-tyrosiinin lisääminen voi parantaa aivojen sietokykyä fyysistä ja henkistä stressiä vastaan. PS100, DMAE...


Anna mielellesi tauko Seiso jalat hiekassa, kun tarvitset nopean hakkerin rauhoittuaksesi keskellä hektistä päivää, pidä nämä menetelmät takataskussasi: Meditaatiosuomen hypnoterapiaa palvelimelta saat kaikki rentoutus tekniikat välittömästi aina saatavillesi. TÄÄLTÄ

Käytä yhtä (tai kaikkia) näistä syvähengitysharjoituksista sykkeen ja verenpaineen alentamiseen.[9] Kokeile Tapping naputusharjoitusta (Emotional Freedom Technique) seitsemällä erityisellä akupainantapisteellä lievittääksesi ahdistusta ja stressiä Kävele ulkona (paljain jaloin) hyötyäksesi maadoituksesta, käytännöstä, jolla saat itsesi suoraan kosketukseen maan negatiivisen varauksen kanssa.


Käytännön on osoitettu vähentävän stressiä ja parantavan unta. (itse käytän myös maadoitus lakanaa ja maadoittavia Hz.itä kotona taustalla [10][11] Vaikka et voisi olla paljain jaloin, luonnossa viettäminen (eli metsäkylpy) alentaa stressihormonitasoja, verenpainetta, sykettä ja sykevaihtelua.[12] Älä tee niin monia päätöksiä. Päätösväsymys on todellinen ongelma, joka kuluttaa tahdonvoimaasi ja vaikeuttaa keskittymistä. Automatisoi elämäsi, vaihda koti selkeäksi, delegoi mitä voit ja ota rennosti, nauti olemisesta.


Muuta ruokavaliotasi Huonot uutiset: Sokeri voi maistua hyvältä, mutta se stressaa sinua – erityisesti suolistoasi. Sokeri, gluteeni, maitotuotteet ja elintarvikelisäaineet (kuten MSG) käyttäytyvät kehossasi kuin lääkkeet. Kun olet tunteellinen, olet valmis kääntymään niiden puoleen saadaksesi mukavuutta – tunnetaan myös tunnesyömisenä. Vaihda proteiini pitoiseen hyviä rasvoja sisältävään luonnolliseen ruokavalioon pysyäksesi kylläisenä pidempään, ylläpitääksesi tasaista verensokeria ja ruokkiaksesi aivosi terveillä rasvoilla.


Mene nukkumaan Vielä kerran MENE NUKKUMAAN. Laadukas uni säätelee hormoneitasi, antaa kehollesi aikaa korjata itsensä ja parantaa aivojen toimintaa. Unen puute nostaa verenpainetta ja stressihormonitasoja, mikä lisää kroonisten sairauksien riskiä ajan myötä.[13][14] Sinun ei välttämättä tarvitse saada enemmän unta – vain parempaa laatua. Bemer kohottaa unen laatua, Laser kohottaa unen laatua ja tuulettaminen + punavalolasit illalla.


Harjoittele käy ulkona kehosi on rakennettu liikkumaan, ja harjoittelu auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi, kun elämä rasittaa sinua. Se kirjaimellisesti parantaa aivojen toimintaasi, joten olet kestävämpi stressiä vastaan.[15][16] Se helpottaa lihasjännitystä ja auttaa sinua tuntemaan olosi rennommaksi.[17] Ja se auttaa sinua nukkumaan paremmin, mikä on kaiken kaikkiaan hyvä liike mielenterveydelle. Hermoratajooga auttaa sinua tässä Lataa aplikaatio tästä


Miksi on hyvä olla joskus stressaantunut Tässä on epätavallinen stressinhallintatekniikka: Omaksu se. Tietynlaiset stressit – erityisesti ”mikä ei tapa, tekee sinusta vahvemman” – itse asiassa tekee sinusta vahvemman. Miksi? Niin vaikeaa kuin se onkin, rajojen ylittäminen saa aivosi käsittelemään stressiä pomon tavoin. Sinun ei tarvitse olla sotilas hyötyäksesi hormesisista. Ota kylmä suihku, poistu mukavuusalueeltasi, kokeile ajoittaista paastoa tai suorita korkean intensiteetin intervalliharjoittelu (HIIT). Nämä haasteet lisäävät vastustuskykyäsi tehostamalla kehosi korjaustoimintoja ja rakentamalla uusia yhteyksiä aivosolujen välille. Lisäksi on hauskaa vaihelua tuntea olonsa epämukavaksi silloin tällöin.Matkaa jakamassa kanssasi Biohakkeri, hypnoterapeutti, kosmetologi

Weera Elina


Namaste


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

Hypnoterapia


Referenssit

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22169588 [2] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2186751 [3] https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1470204504015979 [4] http://psycnet.apa.org/record/1988-09946-001 [5] https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/da.21964 [6] https://journal.chestnet.org/article/S0012-3692(15)31878-X/fulltext [7] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18785356 [8] http://www.healingpoints.com/Adrenal.PDF [9] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3705176/ [10] http://www.next-up.org/pdf/ACM_Journal_The_Biologic_Effects_of_Grounding_the_Human_Body_During_Sleep_as_Measured_by_Cortisol_evels_and_Subjective_Reporting_of_Sleep_Pain_and_Stress_2004.pdf [11] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15650465/ [12] http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19568835 [13] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19506175 [14] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9415946 [15] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4061837/ [16] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10775018 [17] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27410979

48 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page