top of page

HEAL

Sairaskohtaus vei minut helvetin porteille - tarina selviytymisestä ja toivosta

Updated: Apr 22

Huomioi, tämä kirjoitus voi sisältää järkyttävää infoa. Dystonia, masennus, neurologiset haasteet


Elämäni hurjimmat viikot ja kokemus, joka muutti kaiken.

Sairaskohtaus. Lääke. Antikolienerginen oireyhtymä. Akatisia. Myrkytys. Lääkärit. Kuoleman pelko. Dystonia kohtaukset. Vähättely.

Nämä sanat maalaavat kuvaa elämäni painajaisesta, joka alkoi tavalliselta tuntuvalta sairauskohtaukselta. Mutta se ei jäänyt siihen. Lääkitys toi mukanaan helvetin, jota en koskaan unohda.


Pysäytä sairastaminen, luo hermoverkostosi uudestaan.

Matkalla helvetin ja takaisin: Äitiyden, masennuksen ja neurologisten haasteiden läpi kohti toipumista ja kiitollisuutta


Lasten syntymän jälkeen kehoni tila alkoi heikentyä. Masennus painoi päälle ja pakotti minut tarkastelemaan menneisyyttäni. Samalla neurologiset haasteet kasvoivat yhä vaikeammin hallittaviksi.


Rajakokemus sairauskohtauksen myötä muutti kaiken. Kehoni oli äärimmäisen uupunut ja solujeni mitokondriot kärsivät ravintopulasta, vaikka söin valtavia määriä. Aloin eheyttää itseäni kaikista haasteistani hyödyntämällä kaikkia mahdollisia ravintoaineita, lisäravinteita ja vatsan ja ravintoaineiden kuntoutukseen keskittyviä kursseja.


Tänään olen kiitollinen siitä, että olen palannut elämään. Kehoni opetti minulle uskomattoman paljon aivoista ja itsestään. Haluan jakaa kokemukseni ja sairauskohtauksestani kuvaavan videon kanssanne, jotta voin auttaa muita eheytymään helpommin.


Muistakaa, että dystonia-kohtaus voi olla järkyttävä katseltava. Jokaisella on ainutlaatuinen kokemus ja oireet ilmenevät yksilöllisesti. Toivon, että jakamani tieto voi auttaa jotakuta välttämään samanlaisen katastrofin ja löytämään oman tien eteenpäin.


Katso järkyttävä kuolemanrajaan johtanut sairaskohtaus videoni täältä: (K18) Katso video täältä

Videossa osa 1 on dystonia kohtaus ilman lääkettä ja osa 2 on kohtaus lääkkeillä ensiavussa.


Dystonia kohtaukseni johtuivat alunperin kolarista ja siitä, koska nikamani kaularangassa on venähtänyt (niskanretkahduus vamma). Kuvasta näet, kun katsot nikamien välejä, että ne eivät ole aivan tasaisia verrattuna toisiinsa. Kartiokeila kuvauksella saimme vastauksen, miksi oli moninaisia haasteita.


Videon jälkeen, en pystynyt enää kävelemään, oksensin, sain suolitukoksen ja kävin kotona lähteessä, josta olen syntynyt tähän kehoon ja maailmaan. Sain universumilta mahdollisuuden vielä syntyä uudestaan tähän kehoon ja elämän uudestaan vahingon jälkeen.


Kehoni kapinoi tuntematonta lääkettä vastaan. Antikolienerginen oireyhtymä muodostui seuraavalla lääkkeellä aivoissani akatisiaksi, ja kehoni muuttui loputtoman levottomaksi ja hallitsemattomaksi. Päivät muuttuivat viikoiksi, ja jokainen hetki oli taistelua selviytymisestä.


Kukaan ei voinut ennustaa, miten kehoni reagoisi. Ei lääkärit, ei edes lääkkeen kehittäjät. Ymmärsin karun todellisuuden: Lääkkeitä, lääkäreitä tai huumaavia aineita ei ole olemassa ilman riskejä. Vaikka auttamispyrkimys oli vilpitön, se vei minut lähelle kuolemaa.


Ennen tätä painajaista olin kärsinyt rajumpia dystonia-kohtauksia. Ensimmäisen kerran kolarin jälkeen, kotona. Toisen kerran leikkauksen jälkeen. Pelko ja epätoivo kasvoivat jokaisen kohtauksen myötä. Vuosien ajan lääkärit vähättelivät oireitani, koska tiede ei vielä tunnista tällaisia kouristuskohtauksia.


Mutta minä en luovuttanut. Taistelin läpi helvetin ja löysin tien takaisin elämään. Tämä kokemus opetti minulle tärkeän läksyn: kehomme ovat ainutlaatuisia ja arvaamattomia. Lääkkeet ja hoitomuodot voivat olla pelastus, mutta ne voivat myös johtaa tuntemattomaan.


Nyt jaan tarinani. Jotta muut ymmärtäisivät, että sairaudet ja lääkkeet eivät ole yksinkertaisia. Jotta lääkärit kuuntelisivat potilaitaan tarkemmin. Jotta tiede kehittyisi ja löytäisi uusia tapoja auttaa meitä.


Tämä on tarinani selviytymisestä, toivosta ja uudelleenrakentamisesta. Se on tarina siitä, kuinka luovat aivot ja hermoverkot voivat voittaa kaiken. Se on tarina, joka voi pelastaa ihmishenkiä.


Toivon, että tämä tarinani on avaava ja antaa lukijoille paremman käsityksen tarinasi syvyydestä ja elämän merkityksestä.Tänä päivänä nautin elämästäni työ elämässä, perheen parissa ja olen uudestaan rakentanut hermoverkostoni ja aivoni neuroplastisuus harjoittelun avulla. Suosittelen neuroplastisuus harjoittelua aivan kaikille, sillä tietoisuuden kautta voimme kehittyä ja olla oma itsemme.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

HypnoterapiaAiheeseen liittyvä videopostaus


Avainsanoja neurologinensairaskohtaus dystoniakohtaus dystonia Masennus uudelleenrakentuminen luoaivosi luohermoverkostosi sairaskohtaus äitiys kiitollisuus

40 views0 comments

댓글


riippumatto mainonta.webp
bottom of page