top of page

HEAL

Parantumattoman EHEYTYIMNEN ja uusi elämä

Updated: Apr 18

Kuinka Weera Elina ja hänen mitokondrionsa voittivat aivovamman ja dystonian.
Uusi Alku: Aivovammasta Voimaantumiseen

Vuonna 2015 elämäni otti käänteen, kun kohtasin haastavan aivovamman oireiston, johon liittyi dystoniaa. Tämä käännekohta merkitsi minulle kroonista väsymysoireyhtymää ja autoimmuunisairautta ilman tunnettua parannuskeinoa. Löysin itseni yksityisen klinikan vastaanotolta, mutta marraskuuhun mennessä 2015 olin niin heikentynyt, että pystyin kävelemään vain lyhyitä matkoja kepin avulla.


Taistelu ja Tutkimus: Aivojen Optimaalisen Toiminnan Etsiminen

En kuitenkaan antanut periksi. Aloin tutkia haasteita, joissa aivot eivät toimi optimaalisesti, erityisesti dystonian kaltaisissa tilanteissa. Tässä tutkimuksessa huomasin mitokondrioiden heikentymisen olevan yhteinen tekijä. Innostuin löydöistäni ja päätin kääntää elämäni suunnan.


Ravinteiden Voima: Matka Itseni Parantamiseen

Löysin tutkimuksia, jotka osoittivat, että tiettyjen hivenravinteiden, kuten koentsyymi Q10, asetyyli-L-karnitiini ja alfa-lipoiinihappo, vaikuttavat voimakkaasti mitokondrioiden terveyteen. En odottanut, vaan aloitin annostelun itselleni. Yllättäen toimintakykyni lasku hidastui ensimmäistä kertaa.

Tämä antoi minulle toivoa ja rohkeutta. Päätin ottaa ravitsemuksen ohjaksiin, ei vain ylläpitääkseni uudelleenrakentumista, vaan myös kääntääkseni laskuni nousuksi kohti täydellistä eheytymistä.


Monipuolinen Lähestymistapa Terveyteen: Ruokavalion ja Elämäntapamuutokset

En rajoittunut pelkästään ravinteisiin. Tutkin muita tekijöitä, kuten ruoka-aineallergioita ja myrkkyjä, jotka kertyvät heikentyneiden mitokondrioiden seurauksena. Poistin ruokavaliostani gluteenin, viljat ja maitotuotteet sekä lisäsin mikroravinteita, jotka auttoivat elimistöä poistamaan myrkkyjä.


Hämmästyttävät Tulokset: Uudelleenrakennus ja Voimaantuminen

Kolmen kuukauden intensiivisen ravitsemussuunnitelman ja fysioterapian myötä koin uskomattoman muutoksen. Pystyin kävelemään lyhyitä matkoja ilman tukea ja lepoa. Viiden kuukauden kuluttua kävelin jo helposti, ja seitsemän kuukauden jälkeen pyöräilin.

12 kuukauden kuluttua tein pyöräretkiä perheeni kanssa, ja neljä vuotta myöhemmin toimin kevytyrittäjänä ja hermoyogaohjaajana.


Sanomani: "Meidän on tehtävä itse ravintotyö, kun on kyse ruoan voiman ymmärtämisestä terveyden palauttamiseksi ja ylläpitämiseksi."


7 Vinkkiä Mitokondrioiden Vahvistamiseen:

  1. Tee voimaharjoittelua ja HIIT-harjoituksia.

  2. Vältä mitokondrioille haitallisia aineksia ruokavaliosta.

  3. Syö päivittäin 6-9 kupillista tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

  4. Sisällytä kuitupitoisia ruokia ruokavalioon.

  5. Lisää omega-3-rasvojen saantia.

  6. Keitä luuliemiä tukeaksesi vuotavan suoliston paranemista.

  7. Käytä mitokondrioita suojaavia hivenravinteita, kuten asetyyli-L-karnitiiniä ja koentsyymi Q10.


Tarinani osoittaa, että uudestaan rakentuminen on aina mahdollista, kun omaksuu monipuolisen ja omistautuneen lähestymistavan terveyteen. Matkani rohkaisee meitä kaikkia tekemään itse ravintotyötä ja luomaan oman tien kohti hyvinvointia.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!


Tallensin kaikkia neuroplastisuus harjoittelun vaiheita eheytymisessäni ja rakensin niistä aplikaatioista, jotta muutkin voivat eheyttää itseään.

Lataa hypnoterapia aplikaatio täältä: Free to Heal® Hypnoterapia

Lataa HermorataJooga aplikaatio täältä: Free to Heal® HermorataJooga Tiede aplikjaatio TCM


126 views2 comments

2 commenti


Jussi Helaakoski
Jussi Helaakoski
11 ott 2021

Hieno ja voimakas tarina sekä kattavat vinkit. Kiitos!

Mi piace
meditaatiosuomi
meditaatiosuomi
11 ott 2021
Risposta a

Kiitos :)

Mi piace
riippumatto mainonta.webp
bottom of page