top of page

Parantumattoman EHEYTYIMNEN ja uusi elämä

Updated: Mar 18, 2022

Miten Weera Elina ja hänen mitokondrionsa voittivat aivovamman ja dystonian.
Hänen elämänsä meni kiertotielle vuonna 2015, kun hänelle kehittyi haastava aivovamma oireisto, johon liittyi dystonia. Krooninen väsymysoireyhtymä, johon liittyi autoimmuunisairaus, jolla ei ollut tunnettua parannuskeinoa. Weera meni yksityiselle klinikalle ja sai viimeisimmät lääkkeet. Marraskuuhun 2015 mennessä hän oli kuitenkin niin heikentynyt, että pystyi kävelemään vain lyhyitä matkoja kepin tuella.

Weera alkoi tutkia haasteita, joissa aivot eivät toimi optimaalisesti , tai aivot ja lihakset ovat eri tahdissa, kuten dystoniassa. Kaikissa näissä hän oppi, mitokondriot ovat heikentyneet.

Weera löysi tutkimuksia, jotka osoittivat, että muutamalla hivenravitsemuksen vaikutuksella mitokondrioiden terveyteen oli voimakas vaikutus: Koenzyme Q10 lisäsi elektronikuljetusten vauhtia, lisäsi energiantuotantoa ja suojasi mitokondrioiden vähenemistä. Asetyyli-L-karnitiini syötti energiaa vapauttavia molekyylejä, paransi niiden tehokkuutta ja ehkäisi vaurioita. Ja alfa-lipoiinihappo auttoi mitokondrioita vähentämään toksiinien ja solujätteen tuotantoa.

Tutkimukset löydettyään, hän annosteli ravinteet itselleen. Ensimmäistä kertaa hänen toimintakyvyn laskunsa hidastui.

Jos nämä muutamat ravintoaineet voisivat tehdä sen, mihin parhaat lääkkeet eivät pystyneet, Weera ajatteli, ehkä hän voisi valjastaa ravinnon voiman paitsi ylläpitämään uudelleen rakentumista, myös kääntämään laskunsa uudelleen eheytymiseksi.

Weera tutkimuksiin syventyen löysi muita aivoille tärkeiksi merkittyjä ravintoaineita: rikkiä sisältäviä aminohappoja, jodia, ja D-vitamiinia. Hän otti ne kaikki ja taas asiat paranivat.

Sitten Weera päätti, että ehkä hänestä puuttui joitakin aivojen terveydelle kriittisiä välttämättömiä hivenravitsemuksia. "Jos söisin enemmän elintarvikkeita, jotka sisälsivät vitamiineja, kivennäisaineita ja välttämättömiä rasvahappoja, ajattellen, että voisi saada muita tärkeitä rakennuspalikoita, joita ei ole vielä tunnistettu", hän selittää.

Weera päätti optimoida paranemisensa ja tarkasteli myös muita tekijöitä. Hän aloitti ruoka-aineallergioilla, joihin oli jo pitkään liittynyt joukko psykologisia ja neurologisia oireita. Hän poisti yleisimmät rikoksentekijät: gluteenin, viljat ja maitotuotteet.

Sitten hän tutki myrkkyjä, jotka kertyvät kehoon, kun mitokondriot ovat heikentyneet. "ei ollut yhtä ainoaa testiä sen määrittämiseksi, mitä myrkkyjä rasvaan ja aivoihini varastoitiin". Joten parantaakseen kykyään erittää myrkkyjä, hän lisäsi mikroravinteet, jotka tiedetään sitovan ne ja huuhtovan ne pois: metyloitu folaatti, B12-vitamiini, rikki (sulfur), aminohapot ja enemmän kuitua.

"Sitten tapahtui käsittämätön - käsittämätön - joka yllätti minut, perheeni ja lääkärini."

Kolme kuukautta intensiivisen ravitsemussuunnitelman aloittamisen jälkeen sekä fysioterapiaohjelma hermorata jooga, joka sisälsi mekaanista lihasstimulaatiota, Weera pystyi kävelemään lyhyitä matkoja ilman tukea ja lepoa. "Viiden kuukauden päästä pystyin kävelemään helposti, ja seitsemän kuukauden päästä pystyin jo pyöräilemään.

12 kuukauden päästä hän pääsi perheensä kanssa pyörä retkille. ja neljä vuotta tuon jälkeen, hän toimi jo kevyt yrittäjänä ja hermota jooga ohjaajana. Hänelle riitti Espanjalainen siesta ja muut tunnit, hän pystyi jo käyttämään työntekoon ja valitsemiinsa eheyttäviin aktiviteetteihin.

Meidän on tehtävä itse ravinto työ, kun on kyse ruoan voiman ymmärtämiseen terveyden takaisin saamiseen ja ylläpitämiseen", hän toteaa.|

7 tapaa vahvistaa mitokondrioiden toimintaa

Mitokondrioiden hoitaminen on yksi parhaista tavoista huolehtia terveydestäsi - ja nauttia paremmasta energiasta, aineenvaihdunnasta ja henkisestä keskittymisestä prosessissa.


1. Tee voimaharjoittelua ja korkean intensiteetin intervalliharjoittelua (HIIT). Molemmat voivat lisätä mitokondrioiden määrää ja parantaa sen toimintaa. Mitä parempi lihasmassa ja kardiovaskulaarinen hoito, sitä paremmin mitokondriot pärjäävät, ja sitä voimakkaammin ne toimivat.

2. Vältä tai poista mitokondrioille myrkyllisiä ainesosia, mukaan lukien jalostettuja jauhoja, kaikkia sokereita ja puhdistettuja makeutusaineita, transrasvoja, gluteenia ja maitotuotteita.


3. Syö 6-9 kupillista tuoreita vihanneksia ja hedelmiä päivittäin. Terry Wahls, MD, suosittelee erilaisia vihreitä (parsakaali, jne.), kirkkaanvärisiä vihanneksia (punajuuria, porkkanoita jne.) ja rikkipitoisia vihanneksia (kukkakaali, kaali jne.), jotka auttavat kehoasi tuottamaan glutathionia, mestari antioksidanttia. Hän suosittelee sekoittamaan useita mitokondrioiden kasviksia ja hedelmiä päivittäiseen smoothieen.


4. Ruokaile kuitupitoisia elintarvikkeita tämä auttaa detox myrkkyjä poistumaan, jotka voivat kertyä, kun mitokondriot hidastuvat.5. Lisää omega-3-rasvan saantia auttaaksesi rakentamaan mitokondriokalvoja. Weera suosittelee kuluttamaan päivittäin gheetä, luonnonvaraista kalaa, omega 3 tuotteita. Avokadot, pähkinät ja siemenet sisältävät myös runsaasti rasvahappoja. Kalaöljylisän ottaminen on hyvä idea useimmille ihmisille.


6. Keitä luuliemeä. Kun mitokondriot vaarantuvat, autoimmuunisairauksien, kuten niveltulehduksen, riski on lisääntynyt, ja ne johtuvat osittain vuotavasta suolistosta. Weeran mukaan luuliemi sisältää runsaasti glutamiinia ja muita aminohappoja, jotka ovat erityisen hyviä vuotavan suoliston ja muiden vaivojen parantamiseen. "Se on vanhanaikaisen kanakeiton salaisuus", hän toteaa, "kunhan kypsennät sen keittoliemen kananluilla." Ota aminohappoja lisänä EAA:ta ja BCAA:ta


7. Otetaan mitokondrioja suojaavia ja energiaa lisääviä hivenravinteiden, kuten asetyyli-L-karnitiinin, alfa-lipoiinihappo, koentsyymi Q10: n, N- asetyylikysteiini NAC, NADH: n, D- riboosin, resveratrolin ja magnesiumia.


Aurikoisin terveisin Weera Elina Hypnoterapautti


#takaisintyöelämään #luoelämäsi #luoitsesi

#dystoniasta eheytyminen

#aivovammasta uudelleen rakentuminen

#kuinka voida hyvin

Hypnoterapia

Hypnoosi

hypnoosi hoitovälineenä hypnoterapia

Ravinteita hermokipuun

Krooninen väsymysoireyhtymä

masennukseen apua

kuinka parantaa itseään

125 views2 comments
bottom of page