top of page

PARANTAVAT MATALAN TAAJUUDEN VÄRÄHTELYT HZ

Updated: Nov 17, 2021

Kuinka parantaa neuroplastisuutta? Eheyttää aivojesi ja hermoston toimintaa meditoimalla?


Matalan taajuuden värähtely muuttuu kehossa sähkökemiallisiksi impulsseiksi, jotka välittyvät hermoratoja pitkin aivoihin. Värähtelyn lisäksi itse olen kokenut parhaaksi yhdistelmäksi yhdistää herzien kanssa ohjattu meditaatio/ hypnoosi. Ohjaus auttaa ohittamaan tietoisen mielen lörpöttelyn ja luo optimaaliset tilan asettua eheytymisen prosessiin. Kehosta yli 70% on vettä, vedessä ääni kulkee viisi kertaa tehokkaammin kuin ilmassa. Äänen taajuudet vaikuttavat koko kehoon Kehon kudokset alkavat värähtelemään herzien stimulaation mukaan, tämän seurauksena verenkierto ja aineenvaihdunta prosessit tehostuvat. Lihakset voivat rentoutua ja kehon osat lämmetä. Resonoinnin aikana keho ja värähtelyn lähde siirtävät energiaa toisilleen. Aivotoiminnan kannalta koherenssi yhteys on merkittävä, siksi ohjattu johdatus tuo lisää yhteyttä ja vaikutuksia. Aivokuoren hermosoluissa värähtely on 0,5-30 hz. Huomattavan paljon enemmän tehoja olen itse saanut irti omasta koneistostani ( aivoistani ) säännöllisellä matalalle tasolle laskeutumisella.


Värähtelyn tasoja Alle 3,5 hz kutsutaan Delta aalloiksi. 3.5-7 hz kutsutaan thetataajuudeksi. 7-13 hz alfataajuus. 13-30 kutsutaan betataajuudeksi. Betataajuus vastaa ihmisen tavallista valveilla ja tietoisena olemisen tilaa.

Meditoidessa ja hypnoosissa ihminen kääntää ajatukset sisäänpäin, aivojen toiminta hidastuu ja värähtely putoaa alfataajuudelle. Tuolloin annat energiaa itsellesi ja luot todella uutta oppimista ja yhteyksiä. Theta taajuus vastaa unien näkemisen tilaa ja hypnoosissa voit todella vapauttaa alitajunnan lukkoja täällä työskennellen, täysin valppaana, keho syvästi rentoutuneena hermosto unitilassa. Aivotoiminnan hidastuessa rentoudut, verenpaine laskee, sydämen syke ja hengitys hidastuu. Keho työstää eheyttäviä ja korjaavia prosesseja, jäsentää ja yhdistää opittua. Delta taajuus toimii syvässä unessa.


VINKIT HERZIEN KANSSA, kliinisten tutkimusten pohjalta: 20-50 hz estää lihasten impulsseja, rentouttaen lihaksia. 40-80 hz vaikuttaa koko kehoon 40-60 hz voi vaikuttaa positiivisesti kipu kohtauksiin ja kouristuksiin ja vatsakipuihin. 40 hz vaikuttaa talamukseen, jonka tärkein tehtävä on valikoivan tarkkaavaisuuden säätely. Hertzeillä on selkeää kliinistä näyttöä mm. lihastonuksen säätelyyn, kivunlievitys, psyykkiset haasteet, riippuvuus, stressi, ahdistus, keuhko, sydän ja verisuoni haasteissa. 40 hz pohkeet ja reidet 50 hz reidet, lantio, ristiselkä, rintakehä 70 hz kehon yläosissa 30 hz pohkeet ja reidet 20 hz pohkeiden ja lantion välinen alue Taajuudet 50-100 hz supistaa ja rentouttaa lihaksia. Harjoitusten ja värähtelyjen ansiosta, pääset kiinni itsessäsi siihen, mitkä ovat omat keholliset tuntemuksesi ja tarpeesi. Harjoituksissani käytän parantavan tason värähtelyitä kaikissa hypnooseissa, erityisesti Chakra työskentelyt, ovat tuottaneet täällä tehokasta ja pysyvää tulosta hermoston rakentamisessa. Värähtelyjen avulla lihassoluvauriot pystyvät eheytymään paremmin. Säännöllinen harjoittelu vaikuttaa hieman samoin, kuin hieronta. Lymfanesteiden virtaus kohenee, verenkierto paranee. Spastisuus helpottaa. Hermorata jooga, hypnoosi ja meditointi lisäävät oksitosiinia ja voit vieroittautua, tai luoda itseäsi haluamallasi tavalla. Tunteiden käsittely ja ilmaisu onnistuu sinulta sujuvammin ja pian ohjaat itseäsi rennosti mihin tahansa, mitä valitset. Kevennä ahdistusta Harjoittelun myötä ahdistus helpottuu, minäkuva eheytyy, rentoutuminen ja keskittyminen paranee (tarkkaavaisuuden säätely neurologisesti). Taipumus ahdistukseen Ahdistus taipumuksessa alitajunta koettaa purkaa aiemmin tapahtuneita tilanteita, harjoitteiden avulla, luot turvallisia miellyttäviä tilanteita ja assosiaatiota mitä itse toivot ja valitset. Luot hyvää aikaa reflektointiin. Traumaattiset kokemukset tallentuvat kehon muistiin ja alitajuntaan, voit vapauttaa traumoja ja tuoda arvokkaan energiasi tähän hetkeen. Itse olen käyttänyt harjoituksia keskushermoston rakentamiseen. SÄÄNNÖLLINEN Harjoitus tuo hyvää vastetta:

#rentoutuminen #masennus #levottomuus #stressittömyys #onnellisuus #elämänmielekkyys #uni #tarkkaavaisuus #itseohjattavuus #päätöksenteko #läsnäolo Harjoitukset suurempien haasteiden kanssa Harjoitukset toimivat oikein hyvin neurologisiin haasteisiin, hermorata vaurioihin, aivovammaan, selkäydinvammaan. Tärkeintä on kuunnella itseään ja kehoa ja harjoitella sitä, joka parantaa omaa matkaa ja oloa. Kuuntele itseäsi ja ohjaa itseäsi sen mukaan, mikä tuntuu sinusta parhaimmalta. Huomioithan, mikäli sinulla on vakavia mielenterveys ongelmia, emme suosittele hypnoosi harjoittelua sinulle.Premium Meditaatio Suomi yli ~ 90 tunnin Preemium harjoittelu alusta 39kk. Nauti monista eduista saada koko yön uni, on rentouttavan nukkua ohjattuun kannatteluun

Tervetuloa mukaan, Meditaatio Suomi Premium 39kk lähes 100 kpl Terapeuttista hypnoosia 2 viikon välein uusi julkaisu.

Hanki sinun Premium tänään 39 € kk.Hyviä uutisia!

Sinulla on kaikki mahdollisuus eheytyä, anna mennä eheytä itsesi #eheydy


#vapautaPTSD #eheytäitsesi #luoitsesi #läsnäolo #läsnäolonvoima

#neuroplastisuus #meditaatiosuomi #neurotiede #ptsd #nukuhyvin #binaturaalisetaallot #binaturaalinen


Parantavat aivoaallot

Paranna aivojasi

Paranna hermoverkostoasi

Kuinka parantaa hermostoa

Kuinka parantaa aivoja

Kuinka parantaa mieli

1,464 views0 comments
bottom of page