top of page

Paranna lihaskrampit pikaisesti itse

Updated: Feb 23

Olipa jännää, jokin aika sitten makuuhuoneeseeni ilmestyi perhonen kattoon, luulin, että se on kuollut, pari päivää sitten se oli vaihtanut paikkaa ja googletin ”spiritual meaning of butterfly”. Sain vastauksia ja yöllä flunssan jälkeen dystonia nosti päätään, ATP:tä ei ollut riittävästi ja lihasten energia ei riittänyt pidentymiseen, niinpä tein LOW LEVEL LASERIA ja sain krampit auki, mutta hetken päästä, ne olivat takaisin krampissa. Tutkin meidän hermoratajoogan aplikaatiosta mitä keho koettaa opettaa minulle ja sitten menin opiskelemaan ATP:n kemiallista vaikutusta lihastonukseen ja kramppeihin. Sain mielenkiintoisen yhdistelmän: Calcium Kalsiumi Inositol Inositoli D-ribose D-riboosi Electolytes Elektolyyttijauhe


@hermoratajooga Minulla olikin näitä jo kotona, mutta en ollut hoksannut miksata näitä yhteen ja olin unohtanut ottaa B-vitamiineja (joita taudit kuluttavat). Menin sänkyyn odottelemaan ja tunnin kuluttua tadaa kaikki lihaskrampit sulivat, lihakset pidentyivät ja olisin voinut jatkaa unta rauhassa, vaikka kuinka. Kun lihakset ovat liian lyhyenä krampissa, nukkuminen ei onnistu hyvin, joten lihasten on päästävä pidentymään yöllä. Lihaskrampit, voivat olla yksi syy unettomuuden taustalla. Dystoniassa ilmentyy lihas kramppeja, koska mitokondriot eivät toimi optimaalisesti ja lihaksella ei ole energiaa pidentymiseen. Dystonia kohtaus ilmenee itselläni, jos lihakset ovat liian kauan krampissa, niin keskushermosto koettaa potkia lihakseen pituutta ja liikettä ja kyllä voi veljet se todella sattuu. Nykyään hoidankin päivittäin hermoratajoogan Flow sarjalla, oikealla ravinnolla ja intervalli harjoittelulla energiaa mitokondrioihini. teen päivittäin hypnoosi matkoja kahdesti, kerran hermoratajoogan flow sarjan ja pysynkin lähes oireettomana, mutta nyt flunssan ansiosta tuli selkeä lasku mitkokondrioiden energiatuotantoon ja hapenottokykyyn. Mikäli haluat oppia kehostasi ja lihastesi, kehosi ja persoonallisuutesi toiminnasta lisää, suosittelen hermoratajooga aplikaatiota Biohakkerin vinkkejä eheyttää kipeänä mitokondrioiden ja ATP:n toimintaa:

Kokeilin myös H2o Molecular Hydogen tabletteja (5 pvä peräkkäin ja minimissään 7 pvän:tauko) Otin kolmena päivänä peräkkäin ja tunsin tarvetta pyrähdellä juoksuun useasti parantaakseni hapenottokykyä ja lihasten mitokondrioiden toimintaa. Sain parannettua hapenottokykyä huomattavasti!

Puhaltelin Well0 laitteeseen useasti päivässä.


Ah jeah, rennon letkeää tervettä olemista ja parasta suorituskykyä

<3: Weera


Ihanaa on oppia ymmärtämään, miten auttaa kehoa toimimaan optimaalisesti aivovamman jälkeen. Jokaisella aivovammasta ja dystoniasta uudelleen rakentuvalla olisi mahtavaa olla oma Low Level Laser. Voit tilata oman täältä Cold Laser Therapy, Laser Therapy, Red Light Therapy, LLLT Device – Domer Laser (healthcaremarts.com) ja koodilla ELINA SUONMAA saat alennuksen tilauksestasi, tämä 1000 Mv on paras ja tehokkain laseri, jota olen käyttänyt. Käytän joka ilta 1-2 h pitääkseni mitkondrio ja atp haasteet (lihaskrampit) poissa. Lisäksi tarvitse päivittäin lepo ja liike cyclejä ollakseni oireeton.

Molekulaarisen vedyn terveys- ja suorituskykyhyödyt – Biohakkerin verkkokauppa (biohakkerikauppa.com) Hakusanoja: Lihaskrampit, dystonia, aivovamma, unettomuus, selkäkipu, hartiakipu, niskakipu, paksusuoli, ohutsuoli, keuhkot, valtimoverenvirtaus, laskimoverenvirtaus, mitkondriot, atp, biohakkerointi, aivovamma Lähdeviitteitä:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK376/ https://practicalneurology.com/articles/2019-aug-july/muscle-cramps

https://biology.stackexchange.com/questions/7847/what-is-the-cause-of-muscle-cramps

https://www.verywellhealth.com/low-energy-and-atp-in-fibromyalgia-and-me-cfs-4125121 https://iovs.arvojournals.org/article.aspx?articleid=2165977 https://www.energy-delivery-solutions.com/about-atp https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6235775/ https://firstendurance.com/essential-role-electrolytes-skeletal-muscle-contraction-just-cramp-prevention/ https://skeletalmusclejournal.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13395-021-00280-7

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6390775/ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2680051/ https://translational-medicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/1479-5876-8-93/comments


Vastuuvapautuslauseke: Menetelmämme eivät ole lääketieteellistä hoitoa, eivätkä ne korvaa lääketieteellistä hoitoa. Jos tarvitset lääkäriä, hakeudu lääkärin konsultaatioon. Kaikkien lisäravinteiden käytössä suositellaan säännöllisiä verikoe testejä, jotta tiedät mitä teet ja miten kehosi voi.

49 views0 comments
bottom of page