top of page

PALAUTTEITA, näihin haasteisiin asiakkaamme ovat saaneet helpotusta

Updated: 17 hours ago

Näihin haasteisiin asiakkaamme ovat saaneet hyötyä Hypnoterapiassa: Unenlaatu ja HRV. Yhdellä illan kuuntelukerralla unipisteet nousivat 25:stä 65:teen! Suosittelen jatkuvaa käyttöä hermoston uudelleen opettamiseen. ja kroonisen stressitilan uudelleen ohjaamiseen kohti laadukasta palautumista.

Yritysjohtaja ja valmentaja 2023 Olen käyttänyt aplikaatiota iltaisin nukkumaan mennessä ja olen saanut hyviä tuloksia henkilökohtaiseen elämääni ja luomiseeni. Minulla on upea parisuhde, jossa on molemmin puolinen kunnioitus ja elämäni kehitys on todella hyvällä mallilla. Teen useasti päivässä hengitysharjoituksia ja ne ovat tutkitusti todella tuloksia tuottavia.


Matkalla eheyteen, olemme asiakkaiden kanssa huomanneet, että säännöllisellä käytöllä on todella suuri positiivinen vaste HRV: tilaan. Pitkäaikaisella käytöllä saadaan enemmän tuloksia.Asiakkaan kokemus korkeammassa itsensä tietoisuudessa hypnoosin tekniikoilla Astraali matkustuksessa:


Kipu ja flunssa haasteet

Palautetta tietoisuuden lisäämisestä ja traumoista vapautumisesta:
Palvelumme auttavat tulemaan traumasta läsnäoloon:

shamanistiset matkat voivat auttaa trauman vapauttamiseen:
Heidi M

Keho on toipunut ja on ollut aika levätä tosi paljon. Mielessä on välillä pyörinyt kauhukuvia jostain syystä, niinpä otin trauman purun nro 7 trauman purku Tara Brach feat Weera 20 min ja se oli tosi hyvä vapautu samalla myös kehollista järkytystä tosi iso prosessi ollut päällä' tietoisuus on kasvanut tässä lyhyessä ajassa ihan valtavasti Ja eilen illalla alkoi päätä ja silmiä särkemään ja tuli pitkästä aikaa migreeni, joka on hävinnyt kun kerran tein sen sinun migreeni ja kipu ja lyhyen kivun vapautuksen. Niillä hävisi kerran tosi hyvin kaksi kertaa olen jo tehnyt ja nyt oli kolmas kerta taas auttoi se pidempi kipu migreeni että sain nukahdettua illalla, laitoin myös laventelia tuoksuna sekin auttaa. Sitten tuli tosi iso pahoinvointi, luulin että annan ylen voi olla myös migreenin liittyvää sain senkin onneksi rauhoittumaan noilla eteerisillä öljyillä (young life ) ja unen jälkeen tein lyhyen kivun vapautuksen ihan tosihyvä oli ja öljykin kehon ja lähti päivä käyntiin kiitos näistä sinun Hypnoterapia matkoista ne auttaa tosi paljonHermoratajoogasta asiakkaideni kokemuksia: