top of page

Nopeasti eroon traumaattisesta stressistä PTSD

Kun ajattelee traumaa, tulee luultavasti mieleen, että jokainen planeetan yksilö on kokenut jonkinlaisen trauman jossain vaiheessa elämäänsä. Usein, kun kuulemme sanan "trauma", yhdistämme sen mihin tahansa tuskalliseen tapahtumaan, joka sai jonkun tuntemaan olonsa loukkaantuneeksi, laiminlyödyksi, ei-rakastukseksi tai ei-toivotuksi. Eikä siinä ole mitään vikaa.
Kaikessa mahdollisessa traumaa aiheuttavien tapahtumien joukossa on kuitenkin sellaisia, jotka ovat saattaneet vaarantaa ihmisen hengen tai jopa muuttaa pysyvästi ihmisen elämänsuuntaa.


Tällaisilla tapahtumilla voi olla pitkäaikaisia ​​kielteisiä fyysisiä ja psyykkisiä vaikutuksia. Näkyvimmät niistä ovat vakavan ahdistuneisuuden ilmaantuminen, paniikkikohtaukset, painajaiset, takaumat, "pimeät ajatukset", jotka liittyvät laukaisevaan hetkeen.


Vaikka posttraumaattinen stressihäiriö liittyy useimmiten sotaan tai sotilaalliseen konfliktiin, se voi ilmetä minkä tahansa traumaattisen tilanteen seurauksena, joka vaikuttaa meihin suoraan tai epäsuorasti. Se voi tapahtua tapahtuman jälkeen, jossa henkilö havaitsee, että hänen fyysinen ja henkilökohtainen koskemattomuus saattaa kärsiä.


Se liittyy enimmäkseen fyysiseen hyökkäykseen emotionaalisen hyökkäyksen sijaan, vaikka hyvin usein ihmiset voivat kehittää tämän häiriön muissa tilanteissa, kuten:

- luonnonkatastrofit

- avioero

- rakkaan kuolema/menetys

- kaikenlaiset onnettomuudet

- sairaus

- jne.


Käytännössä mikä tahansa "shokkina" näyttävä tilanne, mikä tahansa tapahtuma, jolla on korkea negatiivinen emotionaalinen intensiteetti, voi olla posttraumaattisen stressihäiriön lähtökohta ja asettuminen.


Viime aikoihin asti ei ollut olemassa yksittäistä menetelmää, joka toimisi suoraan, nimenomaisesti posttraumaattisen stressihäiriön hoidossa. Vaikka yhä useammat ihmiset kärsivät tästä häiriöstä, hoitomenetelmät ovat edelleen vanhentuneita, koska niillä pyritään lisäämään potilaan vastustuskykyä ärsykkeelle asteittaisen ja rajoitetun altistuksen avulla.


Rewind Technique on tällä hetkellä ainoa terapeuttinen menetelmä, joka on luotu erityisesti trauman ja erityisesti trauman jälkeisen stressihäiriön hoitoon. Se on erittäin nopea tapa päästä eroon henkisestä tai emotionaalisesta ahdistuksesta vain muutamassa minuutissa.


Kuten hyvin tiedät, haluamme aina tarjota sinulle parhaita parantamistekniikoita, terapiaa ja henkilökohtaista kehitystä. Tämä tarkoittaa meiltä satoja tunteja opiskelua, tutkimusta ja erityisesti harjoittelua, erittäin suuren määrän tekniikoiden ja menetelmien testaamista voidaksemme tarjota sinulle parasta.

Rewind Technique on ainoa todella tehokas menetelmä (ja kun sanon tehokkaan tarkoitan 1, enintään 2 hoitokertaa) vaikeiden ahdistuneisuushäiriöiden hoidossa, joilla on voimakkaita ilmenemismuotoja, kuten fobiat, paniikkikohtaukset ja erityisesti posttraumaattinen stressi.


Rewind-tekniikka syntyi tohtori David C. Mussin henkilökohtaisesta tarpeesta keinona voittaa trauma, jonka hän itse kohtasi perheessä kauan sitten.


Tohtori Muss on posttraumaattisen stressin hallintayksikön johtaja BMI-sairaalassa Birminghamissa, Iso-Britanniassa, ja mahdollisuus oppia suoraan häneltä on meille suuri ilo ja kunnia.

Olen vakuuttunut siitä, että etsit parempaa maailmaa, olen vakuuttunut, että haluat edistää parempaa maailmaa itse. Samoin olen vakuuttunut siitä, että Rewind Technique on YKSI niistä erinomaisista tekniikoista, jotka voivat auttaa valtavasti pyrkimyksissä auttaa ihmisiä pääsemään eroon traumasta lopullisesti.


Tiedän varmasti, että tämä tekniikka toimii fantastisen hyvin, ei 10 istunnossa, ei 8 tai 12, vaan yleensä 1 tai enintään 2 kokouksessa.


Mikäli kärsit traumaattisesta stressistä, ota yhteys meditaatiosuomi@outlook.com niin sovitaan ilmaisesta tapaamisesta ja katsotaan, jos voit päästä jo yhdellä hypnoterapia istunnolla kohti parempaa elämänlaatua.


Rakkautta Weera96 views0 comments
bottom of page