top of page

Löydä todellinen itsesi ja avaa tietoisuutesi

Updated: 7 days ago

Neuroplastisuus harjottelun hyödyt, itsensä luomisessa


Löydä todellinen itsesi ja avaa tietoisuutesi Sielun matkalla! Opi neuroplastisuudesta, meditaatiosta ja hypnoterapiasta ja löydä tie menestykseen ja onnellisuuteen.


Sielun matka

Sanotaan, että yksi vaikeimmista asioista, jonka kukaan ihminen voi tehdä, on päästä ulos siitä informaatiolaatikosta (egosta, sisäisen lapsen suojelijasta), johon hän syntyi. "Laatikko" on kuvaus ajattelumallien uskomuksista, joissa on kokijalleen tolkkua, joihin hän on ehdollistunut. Hän kokee muodon maailmaa mayaa illuusiota näin tällä tavoin, koska niin hänet kasvatettiin ja opetettiin uskomaan, ajattelemaan ja kokemaan ehdollistettujen opetusten mukaan.


Tietoinen mielemme, on opetettu mielemme

Voimme aina opettaa, päivittää ja pois oppia mielemme kanssa, ei halutuista tavoista, tai toiminnoista. Mieltä on mahdollista päivittää jokapäivä!.Se mitä meille opetettiin koko elämämme, niin siitä tulee totta, koska tietoisuus luo aina sitä muodon maailmaan, mihin uskomme ja mitä ajattelemme. Ilman tietoista vanhemmuutta, tai meditaatio tietoisuus harjoittelua, meistä tulee se mitä meille opetetaan, kuka meille sanotaan, että me olemme, ja alamme käyttämään sanoja, tapoja ja kokemusten kuvioita, mitä saamme ympäristöstä alle 7-vuotiaana.

Alle 7-vuotiaana luodaan meihin perustoimintojen pohja, ikään kuin egon minuus, ohjelmisto, jonka avulla elämä on taloudellista ja kätevää. Mutta ongelma voi olla siinä, että ilman tietoisuutta, monistamme toisten elämää, uuvumme, emmekä pääse elämään omaa elämäämme, sillä koemme olevamme tämä ego, joka meihin asennettiin. Hypnoterapiassa voimme kätevästi purkaa egon asetuksia ja luoda meille haluamaamme ohjelmistoa.Tässä uskomuslaatikossa on tolkkua henkilölle, koska hän on ehdollistunut uskomaan ja käyttämään tätä kaikkea ulkoapäin ohjelmoitua informaatiota elämässään, ja hän on muodostanut minuuden tämän laatikon avulla. Mitä jos sait roskaminuuden, ja laatikkosi täytettiin riidoilla, roskilla, negatiivisuudella ja vastoinkäymisillä? Ei hätää, voimme siivota laatikon ja asentaa milloin tahansa uudet ohjelmistot turvallisesti ja mukavasti neuroplastisuusharjoittelulla.


Siinä laatikossa on tolkkua, koska kun opimme tiettyjä asioita, mukaan luettuna henkiset ja metafyysiset asiat, olemme hyväksyneet tuon lähtökohdan ja vahvistaneet sen totuudeksemme. Nyt minä tulen antamaan teille täysin erilaisen perspektiivin. Jos uskoit tiettyjä asioita luonnosta ja elämästä, ja sitten ilmestyy mikroskooppi, joka näyttää teille täysin erilaisen ajattelumallin, teidän täytyy päästä ulos tuosta vanhasta uskomuslaatikosta. Tämä on esimerkki siitä, mitä neuroplastisuusharjoittelun myötä tapahtuu.


Alitajunnan moniulotteiset tasotMoniulotteiset tietoisuuden taso asiat, jotka ovat täysin sen ulottuvuuden ulkopuolella, jossa pieni tietoinen mielemme elää, tuntuvat oudoilta ja kummallisilta, ennen kuin värähtelymme nousee, ja alamme tulemaan tietoisemmaksi ja tietoisemmiksi moniulotteisista energiatasoista, hienojakoisista energioista ja muodottomasta energiamaailmasta (joka on myös syvempi olemuksemme, sielu, ikuinen, tietoisuus).


Toisin sanoen, muistamme, se kuka olemme sieluna tässä kehossa matkalla oppimassa ja opettamassa. Ennen kuin tietoisuutemme nousee, emme voi ymmärtää moniulotteista elämää ja erilaisia tietoisuuden energiatasoja, koska se ilmenee tavoilla, jotka eivät vastaa teidän määritelmäänne elämästä, koska teillä on vain 3D-biologia (muodon maailma). Korkeampi tietoisuus käyttää energeettistä suurta mieltä, joka on ääretön lähde jumaluudesta, josta saamme aina kaiken tiedon, turvan ja rakkauden nykyhetkeen, kunhan pysymme läsnä ja päästämme irti muodon maailmasta.


Tulemme havaitsijaksi ja kanavaksi suurelle älykkyydelle, valolle, josta synnyimme ja valolle, joka on kehomme sisällä. Yhteydessä itsemme kanssa ja universumin kanssa yhdistymme universumin ykseyden energiaan. Ykseys on yhteys, jossa olemme kaikki yhdessä, ja tieto ja energia virtaavat vapaasti. Vain ego määrittelee, tekee rajaavia tieto, minuus ja minä rajoja. Todellinen tietoisuus on havaitsemista ja läsnäoloa jumaluuden yhteydessä. Ykseydessä olemme kaikki ehdottomasti rakastettuja, osasia universumin rakkaudesta ja luovuudesta, ja yhteydessä voimme toimia kanavana tälle rakkaudelle, suurelle älykkyydelle, josta tulimme, jonne palaamme ja jolta saimme tämän elämänmatkan lahjaksi, jotta voimme oppia sieluna ihmisyyttä elämän matkalla.


Ajattelumallin muuttaminen vaatii päivittäistä neuroplastisuus harjoitteluaAjattelumallien muuttaminen vaatii sitä, että alamme ajattelemaan uudelleen ja opimme valitsemaan ajatukset ja opimme luomaan valitsemiamme ajatuksia.

Meillä on sielu, ja se on kanssamme koko elämän ajan. Sielu oli olemassa, ennen kuin tulimme tälle planeetalle, ja tulemme sielun kanssa maailmaan. Elämme sen kanssa, ja sitten lähdemme täältä maapallolta, ja sielu menee verhon toiselle puolelle universumiin vapaaksi muodon maailmasta. Sielu on Jumaluuden tapaan ikuinen. Se on osa kaikkea henkistä järjestelmää.


Oletko ajatellut, että sielu saattaisi olla "oikea sinä"? Ihmiskeho on väliaikainen, ja sielu on ikuinen jatkuvasti transformoituva. Silti monet uskovat edelleen, että se sielu tulee planeetalle yhden kerran. Monet kertovat teille, että sielu on täällä vain jonkin aikaa ja lähtee sitten pois, eikä se koskaan enää palaa. Minullekin oli kerrottu tätä satua, mutta miksi kävin koomassa kotona valossa 1995 ja uudestaan valossa 2015 ja olen syntynyt uudestaan tähän kehoon kahdesti.

En voi sanoa, ettenkö olisi ollut kuollessani pettynyt siihen, että minulle ei kerrottu karmasta, monista elämistä, tietoisuudesta ja tietoisuuden buddhalaisista tieteistä. Olin elänyt kuin sokeana omassa laatikossani, enkä ollut osannut edes ajatella, että voisi olla muutakin kuin uskonto. Harmitti kovasti, että vasta kehosta luopuessani ymmärsin elämän salaisuudet, sain kokea olevani osa universumiin suurta rakastavaa mysteeriä ja tietoisuuteni avautui tavalla, joka on mahdotonta kokea pienen mielen kehotietoisuuden tietoisuudessa.

Koska suuren mielen käyttöön meidän tarvitsee opetella laajentamaan mieltä ja tietoisuutta, ja siksi opetan päihteettömiä turvallisia keinoja laajentaa tietoisuuksia erilaisilla neuroplastisuusmenetelmillä, jotka jokainen toimivat eri tasoilla, auttaen meitä löytämään yhteyden itseemme ja universumin loputtomaan luovuuteen älykkyyteen.


Reinkarnaatio on itämaisissa kulttuureissa luonnollinen energian transformaatio

Mehän olemme sielu, energiaa tässä kehossa, kokemassa matkaa ihmisyydessä.Alkuperäiset tuhansia vuosia vanhat opetukset – näkivät sielun reinkarnoituvana olentona, joka jatkaa takaisintulemista. Hän oppii hengitys hengitykseltä, kunnes valaistuu. Nämä opetukset näkivät myös sen energian, jota kutsuisitte tänä päivänä "karmaksi". Karma määriteltiin omien entisten ihmiselämien energioiden syy ja seuraus suhteiden ilmentymisenä. Nämä energiat tuotiin nykyelämään, ja ne myös tulevat suvussa lahjana.

Yli kaksi miljardia ihmistä tällä planeetalla kokee reinkarnaation elämäntapana. Hyvin usein varhainen intuitio edustaa ydintotuutta. Esimerkiksi lapseni alkoivat opettaa minulle näitä totuuksia, heti kun oppivat puhumaan, ja olin aivan ymmälläni, mutta he ovat juuri viimeiseksi valosta tulleita, ja heillä on uusin tieto universumin älykkyydestä. He ovat vielä auki yhteydelle, eivätkä rajoita tietoisuuttaan, ainakaan alle 7-vuotiaana, jonka jälkeen ilman harjoittelua tietoisuus laskee.


Sielu matkustaa muodottomissa maailmoissa ja täällä Maan päällä Muodon maailmassa, kehon kanssa yhdessä. Kehosta tuleekin elämän tarinamme, ajatustemme ja tapahtumien summa ja Hypnoterapialla voimme muuttaa tarinaamme ja muokata biologiaamme.


Tietoisuuden herkkiä tiloja tulisi kunnioittaa ja kannatella

Harmillista, että usein kohtelemme huonosti tietoisuuden kanssa herkässä tiloissa olevia henkilöitä, kuten lapsia tai mielenterveyden haasteista kokevia ihmisiä, joiden tietoisuus avautuu, mutta maadoitus muodon maailmaan ja omaan kehoon puuttuu. Voisimmeko auttaa näitä tietoisuuden avautumisen kanssa avautuvia ihmisiä, tukemalla heitä maadoittumaan tähän elämään ja palvelukseen valolle täällä äitimaassa? 


Meillä on kyky herätä suurempaan totuuteen pelkästään tutkimalla, nostamalla kädet ja sanomalla: "Rakas universumi,  johda minua, kannattele minua ja minä antaudun sinun opetuksillesi.


Rakkaudella Henkinen oppaasi ja hypnoterapeutti Weera Elina


Hengellisyys ja henkisyys on henkilökohtainen matka. Henkeä, sielua tulee kunnoittaa jokaisessa opin kohdassa ja jokaisen tietoisuuden taidon kohdalla.


Lapsuuden usko vaikuttaa meihin ja aikuisena meillä on mahdollisuus valita millä tavalla uskomme. Lapsuuden usko on sellainen, että lapsi ottaa sisään totena kaiken, mitä hän kokee. Monesti matkan varrella tapahtuu kaikkea, mikä ei kuitenkaan palvele tervettä mieltä ja uskoa ja on suositeltavaa päivittää uskomusjärjestelmiä neuroplastisuus harjoittelun ja kiitollisuus harjoittelun avulla.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään! Kiitos, kun jaat kanssamme!15 views0 comments

Comentarios


riippumatto mainonta.webp
bottom of page