top of page

Nainen hakkeroi hormonisi 3 tapaa

Updated: Nov 16, 2021

3 tapaa biohakkeroida hormonisi nuku paremmin, tunne olosi onnelliseksi ja paljon muuta

Biohakkerointi on jotain, itsensä laajempaa tuntemista. Tavoitteena on löytää älykkäitä pikavalintoja, joiden avulla voit työskennellä paremmin pienemmällä efortilla, kun voit nukkua ja palautua paremmin. kaikki tämä tuntematta stressiä tai hukkua elämän aallokkoon.

Naisilla kuukausittainen hormonijakso on paljon selvempi, joten biohakkerointi keskittyy hormonien tasapainottamiseen.


Hormonien Biohakkerointi 1

siemenjakso Siementen vuorottelu on yksi parhaista hormonitasapainotyökaluista, joista voimme kaikki hyötyä. Siementen vuorottelu on myös hyvä keino helpottamaan kuukautiskipuja.

Siihen kuuluu syöminen: 1-2 ruokalusikallista pellavansiemeniä ja raakoja kurpitsansiemeniä päivittäin kuukautisten alusta aina päivään 14 Kuukautistemme alussa kehomme valmistautuu seuraavaan sykliin. Tähän liittyy estrogeenitasojen nousu auttamaan munasarjassa olevan munarakkulan kypsymistä, joka lopulta vapauttaa munasolun.

Sekä kurpitsansiemenet että pellavansiemenet sisältävät tärkeitä ravintoaineita, kuten välttämättömiä rasva happoja, B6, folaatti, sinkki ja seleeni, jotka helpottavat tätä prosessia. Kahden viikon pellavansiemenien ja raakojen kurpitsansiementen syömisen jälkeen sinun tulee noudattaa vaihtoa vaihtamalla 1-2 ruokalusikallista seesamin ja auringonkukan siemeniä kahden viikon ajan, kunnes kuukautiset alkavat jälleen.

Kun ovulaatio tapahtuu, progesteroni alkaa nousta. Tämä hormoni on välttämätön turvotuksen, arkojen rintojen, unettomuuden, huonon mielialan ja jopa heikon kognitiivisen toiminnan vähentämisessä. Sekä seesamin että auringonkukan siemenissä on erityisen paljon E-vitamiinia, B6: ta ja magnesiumia, joiden on osoitettu lisäävän progesteronitasoja joillakin naisilla. "

Tähän kuuluu pellavansiemenien ja kurpitsansiementen syöminen uuden kuun alussa ja siirtyminen seesamin ja auringonkukan siemeniin täysikuun kohdalla.


Hormonien Biohakkerointi 2

Älä leikkaa kokonaan hiilihydraatteja nolla hiilihydraattia saattaa häiritä hormonaalista. Runsaasti proteiineja ja hyviä rasvoja (erityisesti koliiniinilla) voidaan tukea ovulaatiota. Ovulaation jälkeen hiilihydraatit ovat välttämättömiä. "Tämä johtuu siitä, että ovulaation jälkeen tarvitsemme estrogeenitasomme laskevan.

Kehotan naisia ​​aina kuuntelemaan kehoaan ja valitsemaan vähintään yhden nyrkin terveellisiä hiilihydraatteja, kuten punajuurta, bataattia, kurpitsaa, kikherneitä, linssejä, papuja ja ruskeaa tai mustaa riisiä jokaisen aterian yhteydessä.

Estrogeeni on tärkeä serotoniinin tuotannossa, meidän onnellisuutemme hormoni

Alhainen estrogeenitaso voi usein johtaa huonoon mielialaan, ahdistukseen ja masennukseen. Tämän seurauksena neurotieteilijät ovat havainneet, että serotoniinipitoisuutemme nousevat ja laskevat estrogeenin huippujen ja pitoisuuksien mukaan koko kuukausittaisen jaksomme ajan. Noin 90% serotoniinista tuotetaan ruoansulatuskanavassa hyödyllisten mikrobien avulla. Siksi runsaskuituisten hiilihydraattien syöminen voi auttaa myös tukemaan terveellistä suolistoflooraa ja epäsuorasti serotoniinin tuotantoa.


Hormonien Biohakkerointi 3


Harjoittele unihypnoosia Stressi ja uni ovat kaksi tärkeää tekijää, jotka ovat sidoksissa onnellisiin hormoneihin. Kun olemme stressaantuneita, tuotamme melkein välittömästi hormonin, kortisolin, joka voi heittää asiat tasapainosta. Sen ensisijainen tehtävä on priorisoida kehomme energia, joka voi auttaa meitä reagoimaan stressiin tehokkaasti. Valitettavasti tämä tarkoittaa" tarpeettomiksi "pidettyjen järjestelmien sulkemista. Loppujen lopuksi viimeinen asia, jota stressaantunut keho tarvitsee, on tehdä vauva. Stressin (ja paremman unen) kohottamiseksii hän suosittelelen unihypnoosia. Sinun tarvitsee vain kuunnella positiivista ja rauhoittavaa ohjattua meditaatiota nukkuessasi" "Kvanttifysiikkaan perustuva tutkimus on osoittanut, että hypnoosi voi auttaa vapauttamaan uusia aivojen hermosoluja yhdistämällä tavallisen ja alitajuisen reaktion koettuun stressiin. Tutkimus on osoittanut, että unihypnoosin päivittäinen käytäntö vähintään 30 päivää tuottaa parhaat tulokset. "

Mukaan pääset täältä koodilla KEVAT saat ilmaisen kuukauden normaalisti 39 € kk Free to Heal ® Neuroplasticity Method by Weera Elina Meditaatio Suomi Premium kirjasto.


#hormonitasapaino #biohakkerointi #hypnoosi #hyväuni #nukuhyvin #luonnollinenvoima

Eheytä hormonitoimintaa hypnoterapialla

Eheytä hormonitoimintaa hypnoosilla

Eheytä hormonitoimintaa meditaatiolla

Löydä naiseuden voimasi

Löydä voimavarasi

Käännä trauma voimavaraksi


124 views0 comments
bottom of page