top of page

HEAL

Miksi meditaatio ei onnistu ?

Updated: Apr 18

Syy on, että päivittäinen elämä on liian kiireinen, liian täynnä työtä, perhettä, televisiota, tekstiviestejä, ulkona syömistä ja kaikkea muuta. Kun muotoilemme tilanteen uudelleen, meditaatio voi olla tehokasta ja vaivatonta samanaikaisesti.

Satunnaisen meditaation sijasta voit siirtyä "täydelliseen meditaatioon", joka on hyödyllinen termi mielen saattamiseksi meditatiiviseen tilaan milloin tahansa. Tekniikka on yksinkertainen. Aina kun huomaat hajamielisyyttä, stressiä, taakkaa, ahdistusta tai epätavallista, käytä tätä paussina palataksesi mielen luonnolliseen sisäisen rauhan ja hiljaisuuden tilaan.Vaiheet ovat seuraavat:

Löydä hiljainen paikka, jossa voit olla yksin ja häiriöttömästi.

Sulje silmäsi ja hengitä muutama syvä.

Kiinnitä huomiosi sydämesi alueelle.

Hengitä helposti, kunnes tunnet olosi rento ja hiljainen sisällä.

Täydellinen meditaatio, spontaani oleminen, on vaivatonta. Ja koska teet sen milloin tahansa muutaman minuutin ajan, harjoittelu sopii kiireisimpiin päiviin. Yksi parin minuutin harjoittelu per tunti muuttaa koko elämän. Ajan myötä mielesi kouluttautuu etsimään meditatiivisen tilan nopeammin ja helpommin.


Homeostaasi

Lääketieteessä on jo pitkään tiedetty, että keho etsii automaattisesti tasapainoista tilaa, joka tunnetaan homeostaasina. Jos menet juoksemaan tai kuntosalille, kehosi sopeutuu lisääntyneeseen aktiivisuuteen monin tavoin, mukaan lukien muutokset sykkeessä, verenpaineessa, lihasten hapettumisessa, ruoansulatuksessa ja paljon muuta. Homeostaasi on dynaaminen ja kokonaisvaltainen.

Mielelle on haastavaa löytää automaattinen paluu tasapainotilaan, ilman harjoittelua säännöllisesti. Jokaisen ajatuksen välillä mielesi menee hiljaiseen aukkoon, josta seuraava ajatus syntyy. Jos koet hetkellisen emotionaalisen häiriön, mielesi voi pysyä siellä vain niin kauan ennen kuin häiriö on kadonnut.

Kuinka tärkeä mielen tasapainotuskyky on. Suurin hyöty on parantava hyöty. Jokainen meditaatiotyyppi hyödyntää tätä parantavaa vaikutusta.

Mindfulness on tapa, jolla mielesi toipuu häiriötekijöistä. Sinut tuodaan takaisin nykyiseen hetkeen.

Hypnoosin alla, voit harjoittaa seuraavia:

Itsetutkimus on tapa, jolla mielesi toipuu tottumuksista. Kysymällä itseltäsi: "Miksi teen tämän?" kiinnität tietoisen huomion tilanteeseen, jossa sinua hallitsevat tottumus, rutiini, pakkomielteinen käyttäytyminen, pelkoäärireaktiot ja pysähtyneet uskomukset.

Heijastus on tapa, jolla mielesi toipuu ajattelemattomuudesta. Katsot käyttäytymistäsi, näet, mikä on itsetuhoa tai huolestuttavaa, ja ymmärrät, mitä todella tapahtuu.

Mietiskely on tapa, jolla mielesi toipuu hämmennyksestä. Kun kohtaat useita valintoja, joista jokaisella on hyvät ja huonot puolensa, lajitelet kaiken miettimällä tilannetta, kunnes sinulla on tietty taso selkeyttä.

Keskittyminen fokusoituminen on tapa, jolla mielesi toipuu turhuudesta. On turhaa tehdä huolimatonta työtä, ilmaista mielipiteitä huolimattomasti ja suhtautua muihin ihmisiin huolimattomalla tai mielivaltaisella tavalla.

Rukous on tapa, jolla mielesi toipuu avuttomuudesta. Kun otat yhteyttä korkeampaan virtaan, tiedät yhteyden tarpeen.

Hiljainen mieli on tapa, jolla mielesi toipuu ylityöstä. Mieli käsittelee jatkuvasti jokapäiväistä elämää ja sen haasteita, mutta kun henkinen toiminta muuttuu raskaaksi, on olemassa uupumuksen, ahdistuksen ja henkisen levottomuuden vaara. Mieli haluaa luonnollisesti olla hiljaa, kun mitään toimintaa ei tarvita.

Näiden käytäntöjen välillä ei ole kiinteää jakolinjaa, ja kaikki syntyvät luonnollisesti mielen luonnollisesta taipumuksesta tasapainottaa itseään aina, kun se havaitsee epätasapainon.


Lataa hypnoterapia aplikaatio: Free to Heal® Hypnoterapia
SÄÄNNÖLLINEN Harjoitus tuo hyvää vastetta:

Hyviä uutisia!

Sinulla on kaikki mahdollisuus eheytyä, anna mennä eheytä itsesi


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!
151 views0 comments

Kommentare


riippumatto mainonta.webp
bottom of page