top of page

HEAL

Matkasta helvetin porteille löytämään elämäni intohimon: Hypnoterapia auttoi parantamaan unettomuuteni ja neurologisia haasteitani
Minua on aina kiinnostanut itseni kehittäminen. Aiemmin en vain osannut elää kiitollisuudessa ja antaa itselleni kiitosta ja myötätuntoa.


Olen kotoisin Joensuusta. 

Valmistuttuani tein kuten monet muutkin ja aloitin kosmetologi yrittäjänä vuonna 2009. Yrittäjänä työelämäni valloitti minut täysin. Onnettomuus vuonna 2008 pysäytti kaiken ja jouduin rakentamaan itseni uudelleen. Toipuminen onnistui vasta 12 vuotta myöhemmin hypnoterapian, hermorata joogan ja lääkärin avun avulla. Lapsen syntymän ja masennuksen myötä jouduin luopumaan yrittäjyydestä ja työelämästä haasteideni ja hermokipujen takia.


Unettomuus ja heräilyt öisin piinasivat minua. 

Herääminen oli vaikeaa ja mietin syitä ongelmaan. Löysin hypnoterapiasta apua "kovaa levyäni tyhjentämään" ja ohjelmoimaan itseni uudelleen.


Tahdonvoimalla ei voinut voittaa unettomuutta. 

Minulla oli sitä liikaa, mutta kehoni uupui lopulta. Työstressi, onnettomuudet ja unettomuus kahlitsivat minut. Kun minulla oli aikaa nukkua, en vain voinut sammuttaa mieltäni ja kehoani. Ymmärsin, että tahdonvoimalla ei voi saavuttaa kaikkea.


Unettomuus jatkui yli 4 vuotta. 

Tunsin olevani loukussa omissa aivoissani. Aivot ja kehoni olivat kokeneet liikaa pitkäaikaista stressiä ja eivät voineet korjata itseään yksin.


Hypnoterapia auttoi minua nukkumaan uudelleen. 

Eräänä päivänä näin hypnoterapiamainoksen ja aloin tehdä yöllä nauhoitteita. Ensimmäisestä kerrasta lähtien koin positiivisen muutoksen: nukahdin nopeammin ja nukuin sikeämmin.


Takaisin kouluun ja hypnoterapeutiksi. 

Masennus, dystonia ja neurologiset haasteet kaatoivat minut invalidiksi ja sairas eläkkeelle vuonna 2015. Halusin parantavat tekniikat parantamaan itseäni ja auttamaan muita. Tutkimusten jälkeen palasin hypnoterapiaan, nyt opiskelijana. Siellä löysin unelmieni työn: tarjota tukea, jota itse olin kokenut.


Olen nyt hypnoterapeutti valmistunut Jaqcuin Hypnosis academysta. 

Akatemia on kouluttanut hypnoterapeutteja yli 20 vuotta. Osallistun jatkuvasti koulutuksiin ja pysyn ajan tasalla uusimmista tutkimuksista. Uskon, että neurotieteen kehitys avaa uusia mahdollisuuksia toipumiseen aivo- ja kehon traumasta.


Hypnoterapian voimalla voit kouluttaa aivosi uudelleen. 

Hypnoterapian avulla pääset käsiksi alitajuntaan, jonne muut terapiat eivät yleensä yllä. Minulla on omakohtaista kokemusta siitä, että jopa yli vuosikymmenen kestänyt ongelma saatiin ratkaistua muutamassa istunnossa.


Työni on intohimoni. 

Hypnoterapia on minulle tieteen ja taiteen kohtaamispaikka. Voin ilmaista itseäni kirjoittamalla ja äänittämällä sekä tutkimalla neurotiedettä, hypnoterapiaa ja psykologiaa. Ajattelen, että hypnoterapia on "kokoaivojen" lähestymistapa, joka antaa tuloksia nopeammin kuin mikään muu puheterapia.


Arvoni: tuki KAIKILLE. 

Ajattelen, että sosiaalinen ja terapeuttinen tuki on oikeus, ei etuoikeus. Tarjoan verkkotukea ja myös maksuttomia hypnoterapia-, ohjattua meditaatio- ja vahvistusistuntoja.


Matkustin vielä yhden lapsen kanssa, kahden lapsen kanssa osasin jo rauhoittua kotonakin.


Tunnen online-tuen voimaan muuttaa maailmaa. 

Maailmassa, jossa sosiaalinen media näyttää olevan enemmän sosiaalista hyväksyntää kuin aitoa yhteyttä, emme voi aliarvioida verkkoturvallisen tilan voimaa, jossa voit vapaasti tuntea olosi ja olla sellaisena kuin olet, yksityisesti ja arvokkaasti. Avaa elämäsi tämä on paikka, jossa voit alkaa hyväksyä: hyväksyä kaikki mitä tunnet ja kaikki mitä olet. Hyväksyminen on ensimmäinen askel muutokseen. Tämän tekeminen yksin voi olla pelottavaa. Tämän tekeminen toisen ihmisen tuella on vapauttavaa, jopa kohottavaa.


Lapsen saatuani, minun täytyi luopua yrittämisestä masennuin, enkä enää pärjännyt työ elämässä haasteideni ja hermo kipujeni kanssa. Mietin mitä tehdä, kun herää öisin? ei nuku hyvin eikä palaudu riittävästi. Herääminen yöllä ja herääminen aamuyöllä olivat haasteitani. Herääminen saattoi olla vaikeaa. Mietin mistä uni ongelmat voivat johtua? Löysin hypnoterapiasta paljon apuja tyhjentää kovalevyäni ja ohjelmoimaan minua uudestaan.


Mikä auttaa unettomuuteen?

Tahdonvoima, sitä minulta löytyi liiaksikin, mutta se lopulta uuvutti kehoni. Työstressi, onnettomuudet ja unettomuus, ottivat minut kahleisiinsa 2015. Kun lapset olivat pieniä ja kun minulla oli aikaa nukkua, en vain voinut sammuttaa mieltäni ja kehoani. Tämä oli ensimmäinen todellinen kokemukseni siitä, kuinka tahdonvoimalla ei voi saavuttaa kaikkea.


Olin aina ollut tavoitteellinen: Matkustin ympäri maailmaa, toimin yksin yrittäjänä, muutin Joensuuhun rakentamaan uutta elämää, opettelin englantia ja työnsin itseäni aina eteenpäin, saavuttaakseni kaiken tämän ja enemmän. Mutta tahdonvoimalla ei ollut vaikutusta uneen; se oli tietoisen hallinnan ulkopuolella.​ Unettomuus jatkui yli 4 vuotta. Tunsin olevani loukussa omissa aivoissani. Aivot ja kehoni oli kokenut liian paljon pitkäaikaista stressiä, eikä voinut korjata itseään yksin.


Unettomuuden itsehoito, heräiletkö sinäkin yöllä?


Hypnoterapia: Kouluta aivot uudelleen nukkumaan

Lapsen syntymän jälkeen koin valtavan haasteen nukkua. 

Heräilin jatkuvasti öisin enkä nukahtaminen onnistunut helposti. Eräänä päivänä näin sattumalta hypnoterapiamainoksen ja päätin kokeilla sitä. Aloin tehdä yöllä nauhoitteita ja jo ensimmäisestä hypnoterapiakerrasta lähtien koin positiivisen muutoksen. Nukuin sinä yönä paljon nopeammin ja sikeämmin.


Hypnoterapian avulla aivoja voi kouluttaa uudelleen nukkumaan. 

Yksi tai muutamia hypnoterapiaistuntoja voi vaikuttaa merkittävästi unenlaatuun. Kuten ohjatun meditaation kohdalla, on hyvä kuunnella hypnoterapianauhoja säännöllisesti hyötyäkseen niistä parhaiten. Live-hypnoterapiaistuntoja ei tarvitse toistaa useita kertoja, sillä aivosi alkavat nukahtaa uudelleen jo ensimmäisten istuntojen ja nauhoitusten avulla.


Takaisin kouluun ja hypnoterapeutiksi. 

Masennus, dystonia ja neurologiset haasteet kaatoivat minut invalidiksi ja sairas eläkkeelle vuonna 2015. Tarvitsin kipeästi parantavia tekniikoita, joiden avulla voisin parantaa itseäni. Halusin myös olla osa jotain, joka hyödyttäisi yksilöitä ja yhteisöjä, ja vahvistaisi yksilöä ja yhteisöä.


Tehdessäni tutkimusta ympäri maailmaa palasin hypnoterapian pariin, mutta tällä kertaa opiskelijana, ei asiakkaana. 

Siellä oivalsin, mikä oli unelmieni työ: tarjota tukea, jota olin itse kokenut hypnoterapiassa.


Pätevyyteni:

 • Olen valmistunut hypnoterapeutiksi Jaqcuin Hypnosis Academyssa 2022.

 • Akatemia on kouluttanut hypnoterapeutteja ympäri maailmaa yli 20 vuoden ajan.


Osallistun jatkuvasti koulutuksiin ja pysyn ajan tasalla uusimmista tutkimuksista. 

Haluan tarjota asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa. Uskon, että hypnoterapian ja neurotieteen kehitys avaa uusia mahdollisuuksia toipumiseen aivo- ja kehon traumasta.


Minulla on henkilökohtaista kokemusta neurogeneesin ja neuroplastisuuden ihmeestä. 

Toipuminen kolmesta aivoihin kohdistuneesta onnettomuudesta onnistui hypnoosin ja hermorata joogan avulla. Nyt jaan oppimiani tekniikoita eteenpäin auttaakseni ihmisiä omassa kasvussaan ja kehityksessään.


Jos sinulla on unettomuutta tai muita neurologisia haasteita, hypnoterapia voi olla sinulle ratkaisu. 

Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua.


Yhdessä voimme rakentaa paremman tulevaisuuden.


Intohimoni: Hypnoterapian voima kouluttaa aivosi uudelleen


Hypnoterapian löytäminen oli kuin porttien avaaminen aivan uuteen maailmaan. 

Se on avannut minulle mahdollisuuden päästä käsiksi 80 % (jotkut sanovat jopa 95 %!) aivoista, alitajuntaan, jonne perinteiset terapiat eivät yleensä yllä. Tämä on ollut minulle uskomaton löytö ja olen kokenut sen itsekin. Ongelma, jota olin kantanut mukanani yli vuosikymmenen, ratkesi muutamassa hypnoterapiaistunnossa.


Jokapäiväinen työni hypnoterapeuttina on intohimoni. 

Hypnoterapia on minulle tieteen ja taiteen kohtaamispaikka. Voin ilmaista taiteellista luovuuttani kirjoittamalla ja äänittämällä, ja samalla jatkaa jatkuvaa oppimista neurotieteen, hypnoterapian ja psykologian alalla.


Ajattelen, että hypnoterapia on "kokoaivojen" lähestymistapa, jota mikään muu terapiatyyli ei täytä. 

Se antaa tuloksia nopeammin kuin mikään muu puheterapia ja tuo apua monenlaisiin haasteisiin.

Käytän työssäni myös NLP:tä, CBT:tä ja valmennustekniikoita, koska ne tuovat lisäarvoa hoitoon. Pysyn kuitenkin aina ensisijaisesti hypnoterapeuttina, sillä uskon siihen vahvasti.


Hypnoterapian avulla voimme:

 • Vapauttaa alitajunnassa olevia rajoittavia uskomuksia

 • Parantaa unen laatua

 • Lievittää stressiä ja ahdistusta

 • Lisätä itseluottamusta

 • Voittaa pelkoja ja fobioita

 • Parantaa ihmissuhteita

 • Saavuttaa tavoitteita


Jos sinäkin etsit apua unettomuuteen, neurologisiin haasteisiin tai muihin elämän haasteisiin, hypnoterapia voi olla sinulle oikea ratkaisu. 

Ota rohkeasti yhteyttä minuun ja keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua.


Yhdessä voimme rakentaa paremman tulevaisuuden.Oletko koskaan kokenut, että yöllä herääminen on muuttunut enemmän säännöksi kuin poikkeukseksi? Kun lapsen saaminen toi elämääni iloa ja rakkautta, se toi myös mukanaan unettomuuden ja epätoivon. Masennus ja työelämän haasteet alkoivat tuntua ylitsepääsemättömiltä, kun yöt muuttuivat taisteluksi unen kanssa ja päivät sumuisiksi väsymyksestä.


Herätessäni pimeinä hetkinä mietin, mitä voisin tehdä. Miksi en pystynyt nukkumaan? Miksi en palautunut riittävästi? Nämä kysymykset kiersivät päässäni, kunnes löysin ratkaisun odottamattomalta suunnalta: hypnoterapiasta.


Hypnoterapia ei ollut minulle ensimmäinen ajatus unettomuuden hoidosta, mutta sen vaikutukset olivat hämmästyttäviä. Ensimmäisestä istunnosta lähtien tunsin muutoksen. Uni alkoi löytää tiensä luoksein ja levosta tuli totta. Hypnoterapian avulla pystyin kouluttamaan aivojani uudelleen nukkumaan, antaen keholleni ja mielelleni tilaisuuden palautua ja vahvistua.


Terapiassa löysin intohimoni auttaa itseäni ja muita eheytymään


Matkani hypnoterapian parissa ei päättynyt asiakkaana, vaan se vei minut opiskelemaan tätä hoitomuotoa itse. Halusin tarjota saman avun ja tuen muille, jotka olivat samanlaisen taistelun äärellä. Opiskelu hypnoterapeutiksi antoi minulle mahdollisuuden yhdistää tieteen ja taiteen, neurotieteen ja psykologian, ja tarjota apua, jota itse olin saanut.

Nyt haluan jakaa tämän voiman kaikkien kanssa. Uskon vakaasti, että terapia ja tuki eivät saa olla etuoikeus vain harvoille ja valituille. Siksi tarjoan verkossa edullista ja jopa maksutonta tukea kaikille niille, jotka tarvitsevat sitä. Yhdessä voimme vapauttaa mielen ja löytää elämämme potentiaalin.


Jos sinäkin kaipaat apua unettomuuteen, stressiin tai muihin haasteisiin, tervetuloa mukaan matkalle kohti parempaa unta ja hyvinvointia. Verkkotuen avulla voit aloittaa tämän matkan missä ja milloin tahansa, ilman esteitä tai rajoituksia.

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita oma matkasi kohti parempaa elämää. Lupaan olla rinnallasi jokaisella askeleella.


Ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos sinulla on palautetta ja kommentteja elina.suonmaa@gmail.com. Luen ne ja arvostan niitä kaikkia, mutta suuren määrän vuoksi en voi vastata niihin kaikkiin enkä voi pitää jatkuvaa kirjeenvaihtoa kenenkään kanssa. Kaikki sähköpostit ovat tietysti luottamuksellisia.


Arvoni: tukea KAIKILLE


Koen, että sosiaalinen ja terapeuttinen tuki on oikeus, ei etuoikeus. Terapian tulisi olla kaikkien saatavilla, riippumatta heidän tuloistaan tai sosioekonomisesta taustastaan.

Siksi tarjoan tukea kaikille. Haluan auttaa ihmisiä voittamaan unettomuuden, neurologiset haasteet ja muut elämän haasteet.


Työni perustuu hypnoterapiaan ja kestävien yhteisöjen malliin. Uskon, että yhteisön voima voi auttaa meitä parantamaan ja kasvamaan.


Käytän verkkotyökaluja, jotta voin tavoittaa mahdollisimman monia ihmisiä. Tarjoan lisäksi maksuttomia hypnoterapia-, ohjattua meditaatio- ja vahvistusistuntoja YouTubessa. Voit myös ladata "Hypnoterapia ja HermorataJooga" -sovellukset, jotka on suunniteltu auttamaan erilaisissa haasteissa kuten: Masennus, levottomuus, unettomuus, stressi syömishäiriöiden ja sarjaruokavalion kanssa kamppailevia ihmisiä.


Olen myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Voit löytää minut Instagramista ja Facebookista, jossa jaan vinkkejä ja inspiraatiota.


Ajattelen, että jokaisella meistä on mahdollisuus elää onnellista ja terveellistä elämää. Työni avulla haluan auttaa ihmisiä löytämään oman polkunsa kohti toivoa ja paranemista.


Muita tapoja löytää työni:

Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja työstäni. Olen täällä auttamassa sinua.


Yhdessä voimme rakentaa paremman tulevaisuuden kaikille.


Toivon, että tästä on apua!


Ystävällisin terveisin, Hypnoterapeutti Weera Elina

Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

Hypnoterapia


Lisätietoja:

Muita vinkkejä:

 • Pidä päiväkirjaa unettomuudestasi. Kirjoita ylös, milloin menet nukkumaan, milloin heräät ja kuinka paljon nukut. Myös oireesi ja tunteesi voivat olla hyödyllisiä tietoja hoitoa varten.

 • Keskustele läheistesi kanssa unettomuudestasi. He voivat tarjota sinulle tukea ja ymmärrystä.

 • Liity unettomuudesta kärsivien vertaistukiryhmään. Ryhmä voi tarjota sinulle mahdollisuuden jakaa kokemuksiasi ja saada neuvoja muilta.


Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua.

21 views0 comments

Комментарии


riippumatto mainonta.webp
bottom of page