top of page

LLLT Laserhoidot hoitavat lähes kaikkea kehossa

Updated: Jun 19

Matalan tason hoitava laseri LOW LEVEL LASERI


Mihin vaikuttaa? Kollageenintuotantoon, solujen mitokondrioille, lihasten uudistuminen, luiden muodostuminen, rusto, hermosto, kantasolujen käyttöönotto, tulehdusta eheyttävä. Kaularankaan, urheiluvammoihin, välilevyn pullistumaan, olkapään vammat, niveltulehdukset, aivovamma, unettomuus, masennus, lihastonuksen laskeminen, dystonia, olkapäät, leuat, kallo. selkä, hartiat, vatsa… Lääkkeetön, kivuton, turvallinen, luontoystävällinen, pitkäikäinen. Ostat vain kerran ja voit käyttää vuosia.

Laser sopii ihonhoitoon ja kaikille kudoksille, paitsi ei silmille.


Kenelle sopii? Sopii myös kotieläimille ja lapsille.Kenelle ei sovi? Syöpään, verenohennuslääkkeiden kanssa, seniliyteen. Käyttäjän on oltava järjissään ja on pystyttävä aistimaan, mikä tuntuu hyvältä.


Kokemukseni ja mitä sinun pitäisi odottaa Hypnoterapian, hermoratajoogan ja meditaation Neurofeedbackin ohella LLLT on yksi vaikuttavimmista toimista, joita olen tehnyt aivojeni ja mielenterveyteni optimoimiseksi. Onnettomuuksien jälkeen, olin menettänyt suuren osan kaikista kognitiivisista kyvyistäni. Onneksi LLLT on palauttanut ne.


Tässä on joitain tuloksia, jotka olen huomannut: Lisääntynyt kognitiivinen toiminta Terävämpi ajattelu Parempi mieliala, keskittymiskyky, valppaus Vähemmän väsymystä ja pienempi unentarve Lisää henkistä motivaatiota, kestävyyttä ja tuottavuutta Lihastonuksen laskeminen, dystonia pysyy hiljaisena ja niska rennompana, vaikka niskanretkahdusvamma nostattaa lihastonusta paikallaan ollessa staattisesti, LLLT:llä voin laskea sitä ja palautua Spastisuuden poistuminen

Kaiken kaikkiaan se on parantanut henkistä ja fyysistä rakennettani. En väsy ja uuvu yhtä helposti, ja voin keskittyä ja ajatella kovemmin pidempiä aikoja. LLLT:llä on myös kumulatiivinen vaikutus. Aivosi vahvistuvat ja kestävät ajan myötä, kun suoritat hoitoa johdonmukaisesti. Se on antanut minulle mahdollisuuden vähentää päivittäisten lisäravinteiden määrää. Ymmärrän nyt, että tarvitsin hoitoa monta vuotta, mutta en vain tiennyt sen olemassaolosta.


Päätin ostaa omat LLLT-laitteet, koska sain niin hyviä tuloksia niistä ja ajattelin alkaa myymään laitteita Suomessa. Päädyin löytämään ja kokeilemaan useita erilaisia LLLT-laitteita itse, nämä seuraavat olivat edullisia ja laadukkaita. Laitteen täytyy olla tarpeeksi tehokas. Useimmat valolaitteet eivät ole kovin tehokkaita tunkeutumaan kallon läpi, esim. hoitavalaser Suomessa, sillä sain tehdä 6-7 h päivässä avun saamiseen n. 600 nm. Mutta tutkimuksen ja kokeilun jälkeen löysin laitteita, jotka olivat tarpeeksi tehokkaita. Ja ne auttoivat minua.

Turvallinen, lääkkeetön, luontoystävällinen, myrkytön Toisin kuin useimmat lääkkeet, LLLT on erittäin turvallinen, myrkytön ja ei-invasiivinen, joten voit helposti kokeilla sitä itselläsi huoletta ja nähdä, auttaako se sinua, kuten se on auttanut minua (33, 34, 126). Voit valaista valoa koko päähän. Aloita kuitenkin hitaasti ja kohdista valoa pään eri osiin vain 1-2 minuutin ajan, ehkä jopa vähemmän, jos olet todella herkkä. Jatka sitten pidempiä aikoja, ehkä 5-10 minuuttia per alue. Ei ole tarkkaa oikeaa tapaa tehdä tämä. Kuuntele kehoasi ja katso, miten se vaikuttaa sinuun. On tärkeää huomata, että jotkut ihmiset kokevat uupumusta ja väsymystä LLLT:n käytön jälkeen.

Jos olet väsynyt ja unelias tämä oli merkki siitä, että teit liikaa. Jos tunnet olosi erittäin väsyneeksi välittömästi LLLT:n jälkeen tai seuraavana päivänä, pidä tauko ja tee vähemmän seuraavalla kerralla. Jos esimerkiksi laitoit valoa otsaasi 3 minuutin ajan, laske sitten takaisin 2 minuuttiin seuraavaa hoitokertaa varten. On myös tärkeää cyklittää LLLT:tä. Se toimii samalla tavalla kuin harjoittelu, joten sinun on pidettävä taukoja parantuaksesi ja vahvistuaksesi. Päivittäinen käyttö voi aiheuttaa burnout-vaikutuksen. Voit käyttää sitä joka toinen päivä antaaksesi aivoille mahdollisuuden palautua. Itse olen käyttänyt päivittäin ja saanut lääkkeettömän arjen, vain aminohappo gaba on päivittäin tukemassa lepoa ja ruuansulatusta. Jos voit olla ilman, tauota, mutta mielestäni rasittaa vähemmän kuin vaikka kovat kipulääkkeet, tai sedatoivat lääkkeet.

Tässä on laite, jota voin suositella. Toimii hyvin 8 cm syvyyteen tehokkaasti ja hintalaatusuhde on hyvä:

800 nm Käsilaseri 600-800nm LLLT laser käsikappale 350 € Käsikappale, kaikille sopivaan käyttöön, hyvä myös niskahartiaseudulle, koska on litteä ja voi maata selällään. Laserin aallonpituus 808 nm + 605 nm Takuu 1-vuosi

808 nm + 605 nm matalan tason kylmälaserterapia. Kannettava kädessä pidettävä laite niveltulehduksen kivun lievitykseen, niskaan selkään nivelelille ja olkapäille.Soveltuu: 1) Kivunlievitys 2) Urheiluvammat, haavat ja tuoreet arvet 3) ala- ja yläselän kipu; Niskakipu 4) Plantar fasciitis ja nyrjähdykset 5) Tenniskyynärpää 6) Haavat ja haavaumat akupunktio 7) Kuntoutusterapia 8) Vähentää tulehdusta ja turvotusta 9) eturauhastulehdus, kohtutulehdus 10) Kasvojen halvaus 11) Maitorauhasen liikakasvu 12) Kohdunkaulan spondyloosi 13) Neurasthenia (unettomuus) 14) Lapa-olkaluun periartriitti 15) RA (nivelreuma) 16) Lannenikamanvälilevyn prolapsi 17) Iskias 18) Kystiitti 19) Algomenorrea 20) Varikoosi 21) Niveltulehdus 22) Jäätynyt olkapää

Ominaisuudet ja edut: 1. Kolmen erilaisen matalan intensiteetin valoaallonpituuden (650 nm, 808 nm) käyttö moniin akuutteihin ja kroonisiin kipuhäiriöihin liittyvän kivun ja tulehduksen lievittämiseen. 2. Hoito edistää kehon luonnollista paranemista ja paranemisprosesseja solutasolla. 3. Todistetusti 93 %:n teho lievittää kipua 4. Kuluttajien helppokäyttää, mukava ja kivuton 5. Ilman lääketieteellisten laitteiden kustannuksia 6. Tue parempaa elämänlaatua

Lämpenee käytettäessä ja lämmittää kudoksia.

Käyttö 30-60 minuuttia. Itse käytän päivittäin 30 min-1,5 h. Jos haluaa antaa keholle lepoa uudistumisesta, niin joka toinen päivä, tai käytä tarvittaessa, keho kyllä kertoo, milloin tuntuu hyvältä. Laite tuntuu hyvältä siellä, missä sitä tarvitaan ja jos verenkierto on alueella ja tehokasta, tuntuu kuumottavalta ja ei kovin hyvältä. Voit käsitellä akupunktio pisteitä ja kaikkia alueita, paitsi vältä silmiä.


Kontraindikaatiot (esteet hoidolle): syöpä, raskaus, verenvuototaudit, verenohennus lääkkeet.

Hoitosyvyydet 808 nm luihin, ihoon, 5-7 cm syvyyteen, kivunlievitykseen 650 mn lihaksiin pinnalla, 2-7 cm lisää verenvirtausta ja eheyttää tulehdusta 808 + 650 nm yhdistelmä efektiivinen kivunlievitys asetus 1 Iho, epidermis, rasva kerros.
Säännöllinen käyttö tuo tuloksia Onneksi voin nyt hoitaa itseäni säännöllisesti, enkä ole koskaan voinut paremmin. Monia vakavia aivovammoja ja mielenterveyssairauksia voidaan hoitaa menestyksekkäästi LLLT:llä, mukaan lukien masennus, ahdistuneisuus, posttraumaattinen stressihäiriö, traumaattinen aivovamma, aivotärähdyksen jälkeinen oireyhtymä, aivohalvaus ja Alzheimerin tauti.

Tutkin alla, kuinka LLLT:n on osoitettu auttavan jokaista näistä häiriöistä. Voit vapaasti hypätä häiriöön, jonka kanssa kamppailet saadaksesi lisätietoja.

Masennus ja ahdistus Rotilla ja ihmisillä tehdyt tutkimukset osoittavat, että LLLT parantaa mielialaa ja vähentää masennusoireita. Vuonna 2009 tutkijat ottivat 10 potilasta, joilla oli aiemmin ollut vakavaa masennusta ja ahdistusta (mukaan lukien posttraumaattinen stressihäiriö ja päihteiden väärinkäyttö), ja levittivät LLLT:tä otsaansa neljän viikon ajan. Tutkimuksen lopussa kuusi kymmenestä potilaasta koki masennuksensa lieventymisen ja seitsemän 10 potilaasta koki ahdistuneisuuden lievenemisen. Havaittavia sivuvaikutuksia ei ollut (54). "Tiedot tukevat sitä, että LLLT päähän on lupaava neuroterapeuttinen työkalu käyttäytymisen muokkaamiseen ei-invasiivisella tavalla." - Tri Julio C. Rojas, MD, PhD, Kalifornian yliopisto Tämä on järkevää, kun otetaan huomioon, että useat tutkimukset osoittavat, että masennus liittyy epänormaaliin verenkiertoon aivojen etukuoressa (kuten myös ADHD), ja LLLT lisää verenkiertoa ja verenkiertoa (47, 53). Muut tutkimukset ovat osoittaneet, että osallistujat raportoivat positiivisten tunteiden merkittävästä lisääntymisestä ja masennusoireiden vähenemisestä kahden viikon ajan LLLT-hoidon jälkeen (55–57). Traumaattisesta aivovauriosta (TBI) kärsivät kokevat myös masennuksen, ahdistuneisuuden, ärtyneisyyden ja unettomuuden vähenemistä ja elämänlaadun yleistä paranemista LLLT:n vuoksi (58, 59). Olen itse kokenut kaikki nämä tulokset.


Traumaattinen aivovaurio (TBI) on kasvava terveyshuoli. Arviolta 1,7 miljoonaa ihmistä saa vuosittain TBI:n Yhdysvalloissa (60). Lievät TBI:t (aivotärähdukset) muodostavat 75 prosenttia kaikista aivovammoista. Ihmiset kokevat usein lievää TBI:tä, ja monta kuukautta trauman jälkeen he kamppailevat usein PTSD:n, masennuksen ja ahdistuksen kanssa (61, 62). Ja tutkimukset osoittavat, että transkraniaalinen LLLT voi auttaa (63). Olen kokenut tämän henkilökohtaisesti. Vuonna 1995,2008 ja 2015 sain useita aivotärähdyksiä ja onneksi LLLT on auttanut minua täysin toipumaan aivotärähdyksen jälkeisestä oireyhtymästä. Se on auttanut minua yhtä paljon kuin neurofeedback hypnoterapian tekniikoilla. Useat ihmistutkimukset osoittavat, että kroonista lievää TBI:tä sairastavien potilaiden kognitio, muisti ja uni paranevat LLLT-hoidon avulla. Yhdessä tutkimuksessa tutkittiin, voisiko LLLT auttaa 11 potilasta, joilla oli kroonisia lieviä TBI-oireita. Heillä kaikilla oli kognitiivinen toimintahäiriö, ja neljällä heistä oli useita aivotärähdyksiä, kuten minulla. 18 LLLT-istunnon jälkeen heidän kognitionsa, muisti ja sanallinen oppiminen paranivat. Osallistujat sanoivat myös nukkuvansa paremmin ja heillä oli vähemmän PTSD-oireita. Työkaverit, ystävät ja perhe ilmoittivat parantuneesta sosiaalisesta, ihmissuhteista ja ammatillisesta toimivuudesta (65). Toisessa tutkimuksessa 10 kroonista TBI:tä sairastavalle ihmiselle annettiin 10 LLLT-hoitoa (810 nm), ja he havaitsivat vähentyneen päänsäryn, kognitiivisten toimintahäiriöiden, unihäiriöiden, ahdistuksen, masennuksen ja ärtyneisyyden (66).

On myös tehty muutamia tapaustutkimuksia, jotka osoittavat transkraniaalisen LLLT:n hyödyllisiä vaikutuksia TBI-potilailla (67, 68): "Seitsemän vuotta moottoriajoneuvo-onnettomuudesta johtuvan pään TBI:n jälkeen tapaus 1 (66-vuotias nainen) aloitti kallon läpi tapahtuvan LED-hoidon. Ennen LLLT-hoitoa hän pystyi keskittymään tietokoneeseensa vain 20 minuuttia. Kahdeksan viikoittaisen LLLT-hoidon jälkeen hänen keskittynyt tietokoneaikansa kasvoi 3 tuntiin. Hän on hoitanut itseään iltaisin kotona nyt 5,5 vuoden ajan ja ylläpitää parantunutta kognitiota 72-vuotiaana. "Tapauksessa 2 (52-vuotias eläkkeellä oleva korkea-arvoinen naispuolinen) oli useita umpipään vammoja. Ennen LLLT-hoitojen aloittamista hän oli sairaana 5 kuukautta. Neljän kuukauden iltaisin kotona suoritetun LLLT-hoidon jälkeen hän palasi töihin kokopäiväisesti johtamiskonsultiksi kansainvälisessä teknologiakonsulttiyrityksessä ja lopetti lääketieteellisen vamman.

Neuropsykologiset testit, jotka suoritettiin 9 kuukauden transkraniaalisen LED-hoidon jälkeen, osoittivat merkittävää parannusta kognitiossa ja muistissa sekä vähentyneet posttraumaattisen stressihäiriön oireet. "Tapaus 3 sai 20 LLLT-hoitoa kahden kuukauden aikana ja koki erittäin suotuisat tulokset vähentäen masennusta, ahdistusta, päänsärkyä ja unettomuutta, kun taas kognitio ja elämänlaatu paranivat." Joten LLLT voi parantaa kognitiota, vähentää TBI-hoidon kustannuksia ja sitä voidaan soveltaa kotona? Hmm, kuulostaa siltä, että lääketeollisuus ei haluaisi ihmisten tietävän – jostain, joka pakottaisi heidät menettämään monia elinikäisiä asiakkaita. Useat hiiritutkimukset osoittavat myös, että transkraniaalinen LLLT voi estää solukuolemaa ja lisätä neurologista suorituskykyä TBI:n jälkeen (69-72). Tutkijat uskovat, että LLLT toimii niin hyvin ihmisille, jotka kamppailevat TBI-oireiden kanssa, koska aivojen mitokondriot ovat merkittävästi toimintahäiriöitä TBI:n jälkeen, mikä johtaa riittämättömään ATP:n saantiin, ja LLLT voi tukea mitokondrioita ja lisätä ATP:n tuotantoa (73-75, 79). Aivoissa on myös huono verenkierto ja hapetus sekä lisääntynyt tulehdus ja oksidatiivinen stressi aivoissa päävammojen jälkeen. Tämä edistää aivovaurioita, mutta LLLT voi auttaa torjumaan näitä ongelmia, lisäämään antioksidantteja, edistämään neurogeneesiä ja lievittämään kroonisia oireita (76-78, 80-83). Oma kokemukseni tässä o ollut se, että olen päässyt sängyn pohjalta takaisin työelämään. Tietenkin nykyään haluan pitää terveydestäni huolta enkä tee liikaa työtä ja jätän aikaa vielä solujen kehitykseen, joka tapahtuu levossa.

(1) LLLT for Traumatic Brain Injury (TBI) - YouTube


Alzheimerin tauti ja kognitiiviset häiriöt Tutkimukset osoittavat, että LLLT voi parantaa suorituskykyä ja parantaa kognitiivisia toimintoja, mukaan lukien tarkkaavaisuus ja muisti, vanhuksilla, nuorilla terveillä ihmisillä ja eläimillä. Alustavat tutkimukset osoittavat, että LLLT voisi hidastaa Alzheimerin taudin etenemistä vähentämällä aivoissa dementiaan liittyvää proteiinia (84-86, 94). Aivoista peräisin olevan neurotrofisen tekijän (BDNF) väheneminen tapahtuu Alzheimerin taudin etenemisen varhaisessa vaiheessa, ja LLLT:n on osoitettu estävän aivosolujen menetystä lisäämällä BDNF:ää (87). "LLLT:tä voitaisiin käyttää ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä ihmisille, joilla on riskitekijöitä Alzheimerin taudille, lievälle kognitiiviselle vajaatoiminnalle tai joilla on aiemmin ollut päävamma. Tällaisilla potilailla LLLT voitaisiin yhdistää kognitiivisiin interventiomenetelmiin." - Tri Francisco Gonzalez-Lima, PhD, Austinin yliopisto, Texas Tutkijat ovat myös soveltaneet LLLT:tä keski-ikäisiin hiiriin ja havainneet, että keski-ikäisten hiirten muisti ja kognitiivinen suorituskyky paranivat niin paljon, että se oli verrattavissa nuorten hiirten vastaaviin. Tutkijat päättelivät, että LLLT:tä tulisi "soveltaa vanhusten yleisessä kognitiivisessa vajaatoiminnassa" (5, 88). Useat muut tutkimukset ovat osoittaneet, että LLLT lisää merkittävästi valppautta, tietoisuutta ja jatkuvaa tarkkaavaisuutta sekä parantaa lyhytaikaista muistia ja reaktioaikaa. Tutkimukseen osallistuneet tekivät myös vähemmän virheitä tehtävissä ja kokeissa (89-91, 93, 95). Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että LLLT oli yhtä tehokas kuin harjoitus kognition parantamisessa, todennäköisesti tarjoamalla hermosuojaa ja tukemalla mitokondrioita (92, 96).


Aivohalvaus Useat tutkimukset osoittavat, että LLLT voi vähentää merkittävästi aivovaurioita ja parantaa toipumistuloksia aivohalvauksen jälkeen (110-113). Yhdessä tutkimuksessa tutkijat levittivät LLLT:tä aivohalvauspotilaiden pään koko pinnalle noin 18 tuntia aivohalvauksen jälkeen. Viisi päivää aivohalvauksen jälkeen he havaitsivat merkittävästi suurempia parannuksia LLLT:llä hoidetussa ryhmässä. Parannukset jatkuivat 90 päivää aivohalvauksen jälkeen. Tutkimuksen lopussa 70 %:lla potilaista, joita hoidettiin todellisella LLLT:llä, oli onnistunut tulos verrattuna vain 51 %:iin kontrollihenkilöistä (114). Yli 600 aivohalvauspotilaalla tehdyissä seurantatutkimuksissa havaittiin samanlaisia hyödyllisiä tuloksia. Tutkijat uskovat, että ATP:n tuotannon kasvu on vastuussa parannuksista (115, 116, 117). Lukuisat tutkimukset osoittavat myös, että LLLT vähentää merkittävästi neurologisia ongelmia ja parantaa rottien ja kanien käyttäytymistä aivohalvauksen jälkeen. Se lisää myös uusien aivosolujen kasvua näissä eläimissä, mikä parantaa niiden yleistä palautumista (118-124). Itselläni haasteena ollut ATP, mitokondriot ja kun olen eheyttänyt solutoimintaa, olen saanut kantasoluja käyttööni ja pystynyt kehittämään uudestaan: kirjoitustaitoa, kävely ja juoksutaitoa, kongitiivisia taitoja ja sosiaalisia taitoja, näkökykyä, unenlaatua ja elämänlaatua.


Muut häiriöt On olemassa useita muita häiriöitä, jotka voivat myös parantua LLLT-hoidolla: Parkinsonin tauti (PD) – "PD-kudosten mitokondriot ovat vaarantuneet, ja LLLT:tä voitaisiin kehittää uudeksi hoidoksi PD-potilaiden hermosolujen toiminnan parantamiseksi" (109). Dystonia, aivovamma (omat kokemus) Amyotrofinen lateraaliskleroosi (ALS) Mitokondrioiden toimintahäiriöillä ja oksidatiivisella stressillä on tärkeä rooli motoristen hermosolujen katoamisessa ALS:ssä. Motorinen toiminta parani merkittävästi LLLT:n avulla ryhmässä taudin alkuvaiheessa olevia ihmisiä (99). Autismi – liittyy mitokondrioiden toimintahäiriöihin ja tulehdukseen, joten LLLT auttaisi todennäköisesti (103, 104). Kaksisuuntainen mielialahäiriö – liittyy mitokondrioiden toimintahäiriöihin ja tulehdukseen (105, 106, 107) Skitsofrenia – liittyy mitokondrioiden toimintahäiriöihin ja tulehdukseen (105, 106) Tupakoinnin lopettaminen Alkoholismi (101, 102) Opiaattiriippuvuus (102) Päänsärky ja migreeni (108) Akne - Tämä ei liity aivojen terveyteen, mutta LLLT voi myös hoitaa aknea. Ruokavalio ja suoliston terveyden parantaminen auttaa voittamaan aknen, mutta LLLT:stä auttaa myös. Toiset lääkärit ovat menestyneet potilaiden kanssa, jotka kamppailevat aknen ja muiden iho-ongelmien kanssa (97, 98).

Tulevaisuuden lääketiedettä ja biohakkerointia Suoraan sanottuna on harmillista, etteivät lääkärit tunne ja edistä tätä terapiaa paremmin. Mutta kuten kaikessa muussakin kanssani, sinun ei tarvitse odottaa, että perinteinen lääketiede kehittyy, vaan voit kokeilla LLLT-laitteita itse.

Hyöty-riskisuhde on korkea. Ajattelen, että LLLT:n kotikäyttöön tulee tulevina vuosina paljon suositumpaa. Hoidon merkittävät vaikutukset aivojen parantamisessa ei-invasiivisella tavalla sekä se tosiasia, että haitallisista sivuvaikutuksista on vain vähän todisteita, viittaavat mielestäni siihen, että sen käyttö vain lisääntyy. Samaan aikaan epäluottamus lääkkeitä kohtaan kasvaa edelleen epävarman tehon ja sietämättömien sivuvaikutusten vuoksi.

Ihmiset ymmärtävät olevansa epäedullisessa asemassa, koska heillä ei ole omia laitteita, ja alkavat käyttää niitä säännöllisesti optimaalisen mielenterveyden ja kognition saavuttamiseksi. Olen tullut tähän johtopäätökseen ja olen iloinen siitä, että kaiken kärsimykseni jälkeen saan jakaa hyviä uutisia: me pystymme parantamaan itse itseämme, aivosolut ja solut uusiutuvat ja voimme neuroplastisuus harjoittelulla luoda kehon, aivot, hermoston ja elämän oikein mukavaksi, vaikka olisikin jokin perushaasteen pohjalla.


Jakaen kanssasi Biohakkeri Weera Elina

Yhteys meditaatiosuomi@outlook.com

Referenssejä:

(1) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23003120

(2) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23281261

(3) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3945284/

(4) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21274733

(5) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22850314

(6) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15954817

(7) http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/lsm.20583/abstract

(8) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9421973

(9) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11959421

(10) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17603858

(11) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/5098661

(12) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/4659882

(13) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10365442/

(14) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6479342/

(15) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2476986/

(16) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17463313/

(17) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19837048/

(18) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444/

(19) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2442599/

(20) http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0004951414601276

(21) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3288797/

(22) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23239434?dopt=AbstractPlus

(23) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3953713/

(24) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3065857/

(25) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26535475

(26) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26347062

(27) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24568233

(28) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21182447

(29) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2796659/

(30) http://stroke.ahajournals.org/content/40/4/1359.long

(31) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17463313

(32) http://www.medscape.com/viewarticle/775815

(33) https://www.psio.com/pdf/LLLT-of-eye-and-brain.pdf

(34) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/6200808

(35) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22275301

(36) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17439348

(37) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17868110

(38) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26202374

(39) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3288797/

(40) http://www.isabelleverbeek.nl/wp-content/uploads/2014/05/A2-cognitie-Gonzalez-softlaser-fotonen-therapie-2014b.pdf

(41) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3065857/

(42) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3538543/

(43)https://www.researchgate.net/publication/273781132_Red_and_NIR_light_dosimetry_in_the_human_deep_brain

(44) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25772014

(45) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19837048

(46) http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006295213007417

(47) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15025051

(48) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16043128

(49) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12946880

(50) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15061044

(51) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15570642

(52) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12181629

(53) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10739143

(54) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444

(55) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27267860

(56) http://dose-response.org/wp-content/uploads/2014/06/Gonzalez-Lima_2014.pdf

(57) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23200785

(58) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26535475

(59) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26347062

(60) https://www.cdc.gov/traumaticbraininjury/pdf/bluebook_factsheet-a.pdf

(61) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18234750/

(62) https://www.cdc.gov/traumaticbraininjury/pdf/mtbireport-a.pdf

(63) http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371%2Fjournal.pone.0053454

(65) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24568233

(66) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26347062

(67) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3104287/

(68) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26535475

(69) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17439348/

(70) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19800810/

(71) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3538543/

(72) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3397203

(73) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11059663

(74) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19637966

(75) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16120426

(76) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18501200/

(77) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444/

(78) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3397203/

(79) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17439348/

(80) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3397203/

(81) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17439348/

(82) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17439348

(83)https://www.researchgate.net/publication/229161498_Transcranial_low_level_laser_light_therapy_for_traumatic_brain_injury

(84) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18769048/

(85) https://www.researchgate.net/publication/263742704_Low-Level_Laser_Therapy_Ameliorates_Disease_Progression_in_a_Mouse_Model_of_Alzheimer%27s_Disease

(86) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24994540

(87) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23946409

(88) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17855128/

(89) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23200785

(90) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27080072

(91) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26017772

(92) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27220529

(93) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3953713/

(94) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24387311

(95) http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1074742707001153

(96) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23806754

(97) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22615511

(98) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3352636/

(99) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19143012/

(100) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26817446

(101) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15674998/

(102) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444

(103) http://www.ucdmc.ucdavis.edu/publish/news/newsroom/8932

(104) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3554862/

(105) http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0004913

(106) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3626880/

(107) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23196997

(108) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12811613

(109) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19534794/

(110) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3538543/

(111) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444

(112) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17463313/

(113) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19233936/

(114) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17463313/

(115) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19233936/

(116) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20425181/

(117) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19837048/

(118) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19995444

(119) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16946145/

(120) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17693028/

(121) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17678491/

(122) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16444697/

(123) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17693028

(124) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15155955

(125)https://www.researchgate.net/publication/273781132_Red_and_NIR_light_dosimetry_in_the_human_deep_brain

(126) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23675984


LLT laserhoidot voivat auttaa hoitamaan perifeerisen neuropatian oireita hoitamalla terveysongelman lähdettä.

Matalatason laserhoito (LLLT) on hoitomenetelmä, joka voi auttaa luonnollisesti lisäämään happea, verenkiertoa ja verenkiertoa ihmiskehossa. LLLT voi myös stimuloida mitokondrioita, jotka tunnetaan usein solun voimalaitoksina, käyttö auttaa stimuloimaan ihmiskehon palautumista. Matalan tason laserhoito voi auttaa hoitamaan perifeerisen neuropatian oireita ja auttaa stimuloimaan yleistä hyvinvointia.


Hakusanoja: Kipu hermokipu nivelkipu tulehduskipu aivovamma dystonia neurologia masennus ylivireys unettomuus laser hoitavalaser laserhoito unettomuus122 views0 comments
bottom of page