top of page

LÄSNÄ OLOON DEFENSSISTÄ PTSD VAPAUTUS

Updated: Aug 4, 2020Kuuntelen mielummin podcastina kiitos.


Hei tervetuloa, toivottavasti voit hyvin

Harjoittelu on säännöllinen kokonaisuus, joka eheyttää kokonaisvaltaisesti.

Kun hengität kehosi

paranee

Hyvä kasvaa

Keho korjaa rakentaa

Tunnet yhdistyväsi itseesi ja kaikkeen

Eheytymisen kolme avainta

  1. Kiitollisuus

  2. Myötätunto

  3. Rakkaus

Näiden avulla immuunijärjestelmästä tulee todella vahva.

Koemme stressikemiaa, silloin tunnemme turhautumista, suuttumusta, vihaa, kateutta raivoa, pelkoa. Tällöin singaali näyttää erilaiselta neurotransmittereissa,

Se näyttää notkahdukselta. Tällöin siinä on paljon kaoottisia rosoista aaltoja, tuolloin olemme irti kytkeytyneitä, hajanaisia taistele ja pakene tilassa, verrattuna siihen kun olemme yhteydessä itseemme läsnä olevasti.

Irtikytkeytyneisyys

Siinä ilmentyy epäjohdonmukaisuus, pelko, raivo ne sanovat että tähän täytyy reagoida vastaavasti, tämä on stressikemiaa, tämä on egomieli vauhdissaan, ei hätää olen täysin turvassa, voit rauhoittaa itseäsi.

Kun meillä on stressiä, energiakenttämme menee vastarinta tilaan.

Energialla on vaikutus kehoomme, energia ei kierrä yhtä tehokkaasti stressissä ja flow kärsii.

Keho kuumenee ja kylmenee, kun stressaamme teemme vastarintaa,

se vaikuttaa ph tasoomme.

Meistä tulee happamia kun olemme stressi tilassa.

Paikallisessa kohdassa, tai koko elimistön happamuudessa on tulehdus. Puhutaan hiljaisesta infektiosta.

BURN OUT

Veren kovempi pumppaus on yritys auttaa kehoa parantumaan,

Se on kuitenkin huono suunta, koska tulehdus on tulta ayrverdassa

Ja se tuli alkaa polttaa koko taloa, näin syntyy burn out.

Asiat täytyy purkaa, niitä ei saa kasata liikaa. Siksi pysähdymme säännöllisesti pitkin päivää hengittämään ja purkamaan jännitettä hermostosta.

ANTEEKSI ANTAMINEN

Jokainen henkinen tie, sisältää jonkun maininnan tai opetuksen anteeksiannosta. Anteeksianto on anteeksiantamista itselleen. Tähän työvälineenä, esim. Hooobonobonon, rakastansinua, olenpahoillani, annaanteeksi, kiitos-mantraontodellahyvätyökaluna.

Harjoittelun myötä pintaan voi nousta anteeksi antamattomuutta, katkeruutta, vihaa mielipahaa kaikki ne tapahtuvat minussa, vaikka joku teki väärin minua kohtaan.

Minulla on yhä niitä ajatuksia, muistoja kehossa ja mielessä,ne vaikuttavat minuun, ne vaikuttavat kehooni, ne vaikuttavat vereeni, energiaani.

Traumat vaikuttavat kaikkeen, kun annat anteeksi sille niin sanotulle toiselle henkilölle.

VAPAUTAT

vapautat katkeruutta

kaunaa

vihamielisyyttä

Säännöllisellä harjoittelulla annan anteeksi omalle mielelleni ajatuksilleni, itselleni, keholleni. Lausun säännöllisesti itselleni, rakastan sinua olen pahoillani anna anteeksi kiitos. Kiitos tästä mahdollisuudesta tulla tietoiseksi, olen pahoillani että olet kohdannut tällaisen opetuksen, rakastan sinua, olen pahoillani, anna anteeksi kiitos. Tätä harjoitusta toistetaan aina, kun ilmenee tarve. Harjoittele alussa kuitenkin usea kuukausi säännöllisesti putkeen, mantra harjoituksena.


SIIVOA KOTISI

Vapautat kaiken sen, jotta voit antaa anteeksi itsellesi.

Tämä ei välttämättä tarkoita sitä, että toinen pääsee kuin koira veräjästä,

sen suhteen mitä he tekivät, tai eivät tehneet. Mitä olisi pitänyt tehdä tai jättää tekemättä. Tämä trauma, ei liity heihin se liittyy vain sinuun. Anna karman luonnollisesti työstää asioita ja hoida omaa energiaasi myötätuntoisesti ja rakkaudella.

ANTEEKSIANTO

Anteeksianto, kun se liittyy tunteisiin vapauttaa sinun energiaasi. Vapaudut menneiden traumojen painolastista, tuot energiasi täysin tähän hetkeen.

Anteeksianto on paras tapa päästää irti. Päästä irti viha jota tunnet vanhempaasi kohtaan, he tekivät parhaansa sen hetkisellä tiedolla ja taidolla. He olivat oppimattomia sillä hetkellä, he osasivat vain sen, mitä osasivat sillä hetkellä.

Päästä irti työkaverin arvostelu, vapauta vääryydet ihmisiä kohtaan. Jokainen tekee täällä parhaansa, olemme täällä kaikki oppimassa ja opettamassa, kaikki me teemme parhaamme, joku voi olla vielä tiedostamaton, oppimaton. Myötätunnossa on rikkaus kasvaa.

Päästä irti sisäisestä syyllisyydestä ja uhrin roolista.

PÄÄSTÄ IRTI KURASTA, JOTA OLET KOKENUT, LUOT PARANTUMISTA

Jos voit päästää siitä irti kurasta, jota olet kokenut ja tunnistaa, että elämä toimii hyväksesi, ei sinua vastaan , luot parantumista.

Elämä ainoastaan sanoo sinulle kyllä, kyllä, mutta ei juuri nyt, minulla on sinulle jotain parempaa.

TRAUMA VOI JOHTAA SAIRAUKSIIN

Trauma negatiiviset tunteet ja alitajuiset uskomukset voivat johtaa sairauksiin, mutta yhtä lailla voit vapauttaa energian näistä läsnä olevaan hetkeen. Kuitenkin jos luet tätä nyt ja tässä, elät tässä hetkessä, eikö totta? Et elä enää koulu aikaa, jolloin muut ehkä kiusasivat sinua, olet nyt ja tässä, täysin vapaana valitsemaan kuka ja mitä haluat nyt olla.

Läsnä olevassa hetkessä, voi olla jotain, mitä meidän täytyy tutkia parantuaksemme. sinun kannattaa lisätä myötätuntoa ja kun saavutat myötätunnon tunteita, voit pikkuhiljaa avata itseäsi hetki hetkeltä.

MEDITOINTI JA YOGA TYÖVÄLINEENÄ

Meditointi ja yoga ovat erinomaisia työvälineitä säännölliseen työskentelyyn.

Kun lapsi kaunis olento saapuu maailmaan, heidän kehonsa, heidän solunsa, heidän Dna:nsa vastaavat ympäristöihin ja olosuhteisiin jotka heille ilmenee. Nyt olet yhtä lailla tuo vastasyntynyt energia ja voit antaa soluillesi ja energiallesi valitsemiasi asioita. Opi sanomaan ei kiitos, sille mitä et tarvitse ja aseta terveet äärirajasi.

UNETTOMUUS

Unettomuus voi vaikuttaa neurotransmittereihin, välittäjäaineisiin aivoissasi. Unettomuus kohottaa sympaattista hermostoa häiriten untasi ja univiestejäsi. Unettomuus toimii häiriten alitajuntasi prosessia jäsentää tapahtumia.

Tähän haasteeseen, olen luonut tiettyjä jooga harjoitteita ja meditaatioita, auttamaan unta ja ohjaamaan alitajuntaa hallitusti. Voit nukkua samalla mukavasti hypnoosi harjoite auttaa purkamaan jännitteitä luonnollisesti.

KUNTOUTUMINEN

Olet voinut kokea jopa väliaikaista liikuntakyvyn menetystä , nyt on aika luoda uusia rakentavia yhteyksiä, luo itsesi uudestaan.

On tärkeää käydä läpi koko eheytymisen prosessi, hetki hetkeltä ja oppia elämään läsnä olevasti, kiitollisena. Kaikki tapahtuu elämässä sinua varten.

HYPNOOSI

Käytän hypnoosissa tarkasti säädettyjä äänen taajuuksia herzejä, eheyttämiseen

luonnolliseen kehon parantamiseen.

Ääniaaltojen vaikutus ohjatulla tarinalla saa parasympaattisen rauhoittavan eheyttävän hermoston käynnistymään.

Haluamme vapauttaa kehosi ja mielesi stressistä, auttaen sinua homeostaasiin, kehon luonnolliseen omaan tasapainoon, missä kaikki virtaa kuin itsestään läsnä olevasti.

STRESSIÄ ON OLLUT PITKÄN AIKAA

Jos rentoudut hyvin, mutta liika touhuaminen nousee äkkiä takaisin pintaan,se kertoo pitkä aikaisesta kroonisesta stressistä. Stressiä on ollut pitkän aikaa,

rentoutumis tilaan, voi olla vaikea laskeutua, tai havainnoit haastetta pysyä siinä. Kenties sinulla on vaikeaa nukahtaa, tai heräät keskellä yötä?.

PARASYMPAATTINEN HERMOSTO PALAUTTAA

Parasympaattinen hermosto on rentoutumis reaktio, hermosto voi olla liian huolissaan päästääkseen irti. Havainnoit haastetta mennä syvään lepotilaan, päästää kokonaan irti. Siksi luomme rauhaa ja turvaa leikkisyyttä ja uusia yhteyksiä päivittäisellä meditoinnilla.

Kaikki voi aiheuttaa stressiä, voimme olla tiedostamattomana jatkuvassa stressitilassa, jopa silloin kun rentoudumme.

Opiskelin monta vuotta vähentämään kuormitusta hermostolta, vilkkuvat valot esim. aiheuttavat ärsytystä hermostoon, tausta äänet, välkkyvät valot, kovat äänet, äkkinäiset liikkeet, autolla ajaminen, kaupassa käyminen.

Kun taas menet metsään, metsän ja luonnon elementit ja värit rauhoittavat hermostoa. Voit halutessasi laittaa YouTubesta Natural sounds äänet kotiin taustalle, tai korvanappeihin, kun menet kauppaan. Mitä vähemmän taustahälinää, sen enemmän sinulla on energiaa valitsemiisi, haluamiisi toimintoihin. Lentokone, juna, kauppa, mainioita paikkoja suojata hermostoa hälinästä vaikkapa kuusi korvanapeilla.

Voi olla vaikeaa vaihtaa kokonaan parasympaatiseen hermostoon, missä pitäisi olla parantuakseen. Paranemisen täytyy tapahtua monilla eri tasoilla. Päivittäinen hypnoosi harjoittelu kuljettaa sinua automaattisesti parasympaattisen hermoston rauhoittavaan virtaavaan maailmaan.

MEDITOINTI MUUTTAA ELÄMÄÄ

Kun puhutaan stressistä asia, joka muutti minun ja miljoonien muiden elämää on meditointi.

Meditointi on ollut maailmassa tuhansia vuosia. Mieli höpöttää kokoajan, se kertoo yleisesti pelottavia ja rajoittavia asioita.

Mieli on upea työkalu, kun sitä käyttää työkaluna luomaan sitä mitä haluat, se ei ole niin hyvä silloin kun se tekee päätökset.

Meditointi sammuttaa taistele ja pakene reaktion pelkoreaktion.

Meditointi stimuloi kehon parasympaattista hermostoa tai rentouttavaa hermostoa, suolisto alkaa toimia, vatsa toimii ja keho alkaa työstämään sisäisiä prosessejaan itsenäisesti.

Meditaatio parantaa kaikkein perustavanlaatuisilla tasoilla. Meditointi lievittää stressiä, ahdistusta, levottomuutta. Mikäli olet masentunut, olet menneessä,jos koet levottomuutta, olet tulevaisuudessa kun löydät läsnä olon, silloin on kiitollisuutta, leikkisyyttä ja iloa nyt ja tässä.

Informaatiotulva imee hermostoon stressiä ( jos katsot telkkaria välkkyvät mainokset tuottavat stressiä ) kehon ja mielen voi puhdistaa.

Kuten voit pestä kehoasi voit pestä aivojasi jos mieli kantaa stressiä kehon puhdistaminen yksin ei riitä.

Meditointi päivittäin on yhtä tärkeää, kuin peseytyminen meditoinnilla peset mielen ja yogalla luot energiaa flowta.

Vapauta mielen puhdistus, tietoisuuden puhdistus. Yhdisty kehon, tietoisen mielen ja alitajunnan kanssa.

On monenlaisia meditointeja

On meditointia, joka liittyy sisäiseen tutkiskeluun itse reflektointiin

Istut hiljaa ja kysyt itseltäsi, kuka olen katselet ajatuksiasi.

On meditoinnin muotoja joita kutsutaan itsepohdiskeluksi

Mikä tarkoittaa omien uskomusten kyseenalaistamista huomaamista neutraalisti tulla tietoiseksi

Yksi muoto on Mindfulness, jota tänä päivänä kutsutaan mindfulnessiksi

Mindfulness sana ei vain kuvaa oikein Hyvin läsnä olevaa hetkeä sillä et käytä tietoista mieltäsi kun harjoittelet tietoisuutta

Ajatuksen tietoisuus ei ole ajatus tietoisuus on syvempää havainnointia yhdistymistä.

Sitten on transsendenssi korkein inhimillinen kokemus

Mikä on tekniikkaa, kuten mantra. Mantra on tietynlainen ääni, joka kilpailee ajatustesi kanssa ja lopulta vie sinut paikkaan jossa ei ole mantraa eikä ajatusta se on siunaus ja jäljelle jää vain tietoisuus , hypnoosi itsehypnoosi vie samaan, voit valita harjoituksen jossa harjoittelet valitsemiasi taitoja

Kun harjoittelemme näitä tekniikoita, saamme yhteyden ydinolemukseemme, ydintajuntaamme, tätä kutsutaan yleensä sieluksi

Aivolisäke tekee ällistyttäviä asioita kun meditoit

Se vapauttaa oksitosiinia, dopamiinia, relaksanttia, serotoiinia, endorfiineja, kaikkea hyvää mitä kehosi tuottaa vapautuu.

Voit saavuttaa henkisen yhteyden itsesi ja kaiken kanssa

Tämä on sisäinen prosessi jonka voimme napsauttaa päälle voimme saada näitä elämän eliksiirejä jos käytämme hetken yhteyden saamiseen meditoiden

Se voi olla kävelyä luonnossa, meditointia, mielesi täytyy hiljentyä, hengityksesi rauhoittua tunnet olosi maadoittuneeksi, olet täysin nyt ja tässä rauhassa


Hyviä uutisia!

Sinulla on kaikki mahdollisuus eheytyä, anna mennä eheytä itsesi #eheydy


#vapautaPTSD #eheytäitsesi #luoitsesi #läsnäolo #läsnäolonvoima

#neuroplastisuus #meditaatiosuomi