top of page

Kysymyksiä ja vastauksia hypnoterapiasta

Updated: 7 days ago
Onko hypnoterapia parempi kuin neuvonta?

Hypnoosissa opit itse ohjaamaan ja hallitsemaan mieltäsi. Löydät itsestäsi omat voimavarasi.

Auttaako hypnoterapia minulle?

Hypnoosissa on kyse yhteistyöstä, ohjaaja kannattelee ja ohjaa, mutta kaikki hypnoosi on aina itsehypnoosia. Sinulla on oltava oma tahto haasteeseesi ja siitä vapauttamiseen ja hypnoterapeutti ohjaa ja kannattelee sinut läpi kokemuksestasi ja ohjaa sinut kohti uutta haluamaasi tapaa elää.

Auttaako hypnoterapia levottomuuteen?

Kyllä ja opit itse taidot läsnä olemiseen. Voit käyttää hypnoosia, meditaatiota, tai hypnoterapiaa. Näiden tekniikoilla olen todella päässyt läsnä olevaan hetkeen ja jättänyt traumaattisen stressi moodini taakseni.

Auttaako hypnoterapia minun masennukseen?

Sinun on kysyttävä lupa harjoitteluun ensin sinun lääkäriltäsi. Masennuksessa mieli on menneessä, levottomuudessa tulevassa, kun opit tulemaan läsnä olevaksi elämä aukeaa uudella tavalla ja et enää lakkaamatta etsi uhkia, tai kahlaa menneissä traumoissa. Minulla on ollut haasteena masennus ja nykyään puhdistan aina yön aikana hypnoosilla kaikki emootiot ja ajatukset ja olen voinut todella hyvin. Oppinut olemaan luottavainen, leikkisä ja loputtoman tuottelias.

Auttaako hypnoterapia painonpudotukseen?

Hypnoterapiassa muutamme tapaamme syödä ja toimia. Näiden osien muuttaminen ja yhdistäminen (irtikytkeityneisyyden sijasta) johtaa tietoiseen läsnä oloon, josta käsin painon pudotus on mukavaa ja hauskaa.


Toimiiko hypnoterapia?

Kyllä, jos sinulla on tahto muuttaa haastettasi ja käsitteitäsi. Ei, jos et halua muuttaa habituksiasi. Hypnoosi on aina itsehypnoosia, joten valitsemme suggestiot yhdessä, jotka tukevat sinun tavoitteitasi.


Auttaako hypnoterapia Fobiassa?

Kyllä, voimme uudelleen ohjata mantelitumaksetta ja tiestoista mieltä, jolloin fobia uudelleen arvioidaan ja luomme positiivisia hermoyhteyksiä.


Auttaako hypnoterapia unettomuudessa?

Hypnoterapia auttaa todellakin unettomuudessa. Kärsin unettomuudesta monta vuotta ja aloin kuuntelemaan hypnoterapiaa yöllä. Nykyään nukun hyvin ja olen innoissani nukkumisesta. Todella suosittelen.


Missä hypnoterapia voi auttaa minua?

Lähestulkoon missä tahansa haasteessa, ota yhteys niin tehdään ilmainen konsultaatio. Katsotaan yhdessä, löydämmekö oikean tekniikan juuri sinulle. meditaatiosuomi@outlook.com


Mitä hypnoterapia tekee?

Hypnoterapia on osiemme uudelleen yhdistämistä. Hermoväylien uudelleen yhdistämistä, luomme yhteyttä itsesi. mielesi ja kehosi välille. Hypnoterapialla voit turvallisesti harjoitella mitä tahansa taitoa, jota haluat kehittä. Itse olen käyttänyt hypnoosia: unettomuus, valoherkkyys, ääniherkkyys, näköongelmat, matkustus haasteet, vanhemmuus, ptsd, stressi, masennus, neurologiset haasteet, dystonia, aivovamma… Teen myös hermorata joogaa, mutta neuroplastisuus harjoituksilla voimme luoda itsemme uudestaan, se vaatii päivittäistä työstä, mutta todellakin kannattaa, voit luoda haluamasi elämän, jonka valitset.


Mitä hypnoterapia tarkoittaa?

Yhteyttä itseensä ja syvää keskittymistä turvasta käsin. Tila, josta käsin voimme luoda rauhassa uusia hermoyhteyksiä. Hypnoterapiassa asiakkaan kanssa yhdessä suunnittelemme sopivat tekniikat ja lähdemme työstämään asiakkaan valitsemaa lopputulosta kohti. Ohjelmoimme hermostoa ja hermoyhteyksiä uudestaan positiivisilla ja rakentavilla yhteyksillä.

Mitä odottaa hypnoterapiasta?

Jokainen matka itseensä on uniikki, monet kokevat rentoutuvansa syvälle ja kokevat vahvoja emootioita. Voimme myös purkaa traumaa ja jännitettä kehosta. Hypnoterapian jälkeen on hyvä juoda vettä

Mihin hypnoterapiaa voi käyttää?

Hypnoterapian tekniikoilla voimme lähteä avaamaan lähes mitä haastetta tahansa. Tyypillisiä aiheita: hyvä uni, hermoston haasteet, trauma vapautus, tupakoinnin lopettaminen, painonpudotus, hyväolo, rentoutuminen, pois stressistä, löydä fokus. Ota yhteyttä niin voimme löytää yhdessä juuri sinun haasteellesi sopivat tekniikat: meditaatiosuomi@outlook.com

Mitä hypnoterapiassa tapahtuu?

Ensin keskustelemme mitä asiakas haluaa ja toivoo. Keskustelun pohjalta asiakas asettuu rentoon asentoon ja lähtee matkustamaan mielikuvassaan valitsemansa aiheen parissa. Asiakas on syvässä keskittymisen ja uudelleen ohjautumisen tilassa, ei unessa. Asiakas on aina kontrollissa ja valitsee mitä suggestiota hän valitsee käyttää ja kuinka.

Ketkä tekee hypnoterapiaa?

Hypnoterapeutin koulutuksen saaneet ihmiset. Itse valmistuin Jaquin Hypnosisacademysta 2022. Freddy ja Anthon ovat kouluttaneet hypnoterapeutteja ympäri maailmaa yli 20-vuoden ajan. Koulutus kesti vuoden ja oikeastaan tekniikoiden opiskelua ei tarvitse koskaan lopettaa, vaan aina oppii uutta, kuinka eheyttää mieltä. Lisäksi itse olen käynyt 7-vuotta psykoterapiaa.

Miksi hypnoterapia ei toimi?

Jos asiakas ei todella halua itse muutosta, hypnoosi ei toimi. Kyse on aina itsehypnoosista, terapeutti on vain ohjaaja.


Mistä hypnoosi on tullut?

Omissa opinnoissani Milton Erikson on ollut vahvana opettajana.


Missä voin oppia hypnoterapiaa?

Olen luonut palvelimen Hypnoterapiaa verkossa, jossa voit itse opiskella itsenäisesti itsehypnoosia nukkumaan mennessä. 34 € / kk Lisäksi Suosittelen kouluani Jaquin hypnosis Academya.


Onko hypnoosi ja hypnoterapia sama asia?

Hypnoosissa löytyy paljon tekniikoita ja hypnoterapiassa tekniikat ovat räätälöityjä terapeuttiseen kokemukseen. Hypnoosissa voit taas kokea astraali matkustusta ja paljon muuta. Meditointi on myös lähellä hypnoosia, itse yhdistän työssäni näitä kaikkia.

Kuinka pitkä on hypnoterapia sessio? Kuinka paljon hypnoterapia sessio maksaa?

keskimäärin 60 min - 1.5 h, riippuen aiheesta. Painonpudotus voi olla 2 h. Näemme asiakkaita keskimäärin noin. 5 kertaa noin. 70 € kerta.


Voiko hypnoterapia olla vaarallista?

Kyseessä on mielikuva harjoittelu. Luomme positiivisia mielikuvia ja jos vapautamme traumaa, olemme jo selvinneet menneestä tapahtumasta. Itse työstin esim. kolarin jälkeen autossa matkustamisen pelkoa. Jos sinulla on vaikeuksia erottaa todellisuutta, unia ja mielikuvia tämä ei ole sinua varten. Hypnoterapiassa käännyt sisään ja kohtaat ja vapautat omaa sisäistä lastasi ja vapautat itseäsi egosta.

Kontraindikaatiot

En voi työskennellä kanssasi, jos sinulla on diagnoosi:

· Psykoosi

· Skitsofrenia

· Patologinen persoonallisuushäiriö

· Seniiliys

Saatan pystyä työskentelemään kanssasi, jos sinulla on epilepsia, narkolepsia, masennus, astma tai

sydänsairaus, mutta nämä vaatii lääkärisi hyväksynnän.

Mikäli sinulla on suhde lääkäriin, varmista hoitavalta taholtasi sopiiko hypnoterapia sinulle.

Hypnoosi on voimakas työkalu, valitsisin tarkkaan terapeuttini kenen kanssa synkkaa hyvin.


Voiko hypnoterapia vaikuttaa itsevarmuuteen?

Todellakin positiivisesti.


Voiko hypnoterapia auttaa pakko oireden kanssa?

Kyllä


Voiko hypnoterapia auttaa levottomuuteen?

kyllä


Voiko hypnoterapia auttaa painon pudotukseen?

Kyllä


Voiko hypnoterapia auttaa masennukseen?

Kyllä, mutta jos sinulla on hoitosuhde lääkäriin, sinun on ensin kysyttävä lupa. Masennukseen on monia eri syitä, sinun on viisasta katsoa eheytymisen prosessia monelta eri suunnalta.


Milloin aloittaa hypnoterapia?

Kun olet paininut haasteesi kanssa riittävän kauan, haluat muuttaa habituksiasi ja olet valmis luopumaan haitallisista toiminta tavoista. Voimme puhdistaa ja ohjelmoida alitajuntaa.


Hypnoterapiaa kun nukun?

Todella toimiva kombo. Itse käytän jokayö. Kun valitset hypnoterapeuttia on hyvä kysyä millaisia haasteita hän on itse kääntänyt voitoksi hypnoterapialla ja kuinka paljon hän tekee hypnoosia itse. Tässä lajissa kehittyy tekemällä.


Hypnoterapiaa tupakoinnin lopettamiseen?

Kyllä todella hyvä


Hypnoterapiaa ahmimiseen?

Toimii


Hypnoterapiaa unohtamaan trauma?

Me käsittelemme sen ja muunnamme sen, jolloin se poistuu hermostosta ja luomme uudet hermo yhteydet neuroplastisuus harjoitteilla.


Onko hypnoterapia turvallista?

Kyse on yhteydestä itseesi ja mielikuva harjoittelusta.


Lopeta alkoholin käyttö hypnoterapia?

Oikein hyvä, jos juot viiniä iltaisin. Mikäli kulutat väkeviä viinoja isoja määriä, tarvitset lääkärin.


Hypnoterapiaa keskittymis vaikeuksiin?

aivan mahtava


Onko hypnoterapia sen arvoista?

Jos haluat nopeita tuloksia ja olet valmis muutokseen.


Onko hypnoterapia kuin meditaatio?

Hypnoterapiassa on editoituja tekniikoita avataksemme alitajuntaa. Se on paljon voimakkaampaa kuin meditaatio yksinään-


Hypnoterapia ja ohjattu meditaatio?

Näitä meillä on yli 100 kpl kirjastostamme, avaa itse lukkosi.


Hypnoterapia vastaan psykoterapia?

Ovat hyvin erilaisia. Psykoterapiassa käydään pitkään, hypnoterapia on nopeaa ongelman ratkaisua. Itsehypnoosi kirjastossamme toimii pitkällä aikavälillä ja toistoilla.


Rakkautta hypnoterapeutti Weera Elina


Tilaa aika hypnoterapiaan: elina.suonmaa@gmail.com


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!


55 views0 comments

Kommentare


riippumatto mainonta.webp
bottom of page