top of page

HEAL

Kuinka vapauttaa 7 chakraa 7 kristallin avulla?

Updated: Apr 18


Rakastan kaikkea tiedettä, jolla voi hoitaa energiaa funtkionaalisesta tieteestä, hypnoterapiaan ja tänään super parantavia Chakroja ja niiden voimallista eheytymistä.


Kaikista hypnoterapia matkoista itse teen eniten chakroja, olen vapautunut kroonisista kivuista, vatsa haasteista, lihas ja kaikista haasteistani niin, että ne pysyvät yleensä oireettomana, se on upeaa! 17. marraskuuta 2022 Onko sinulla ollut viime aikoina outo olo? Mikä voi olla syynä siihen, että et ole oma itsesi ja tunnet olevasi ärsyyntynyt koko ajan? Sinun tulisi harkita chakrojesi avamista säännöllisesti. Tukkeutunut chakra voi aiheuttaa lukuisia psyykkisiä ja fyysisiä ongelmia. On tärkeää vapauttaa chakran esto energiatason palauttamiseksi ja emotionaalisen tasapainon ylläpitämiseksi. Ihmiset käyttävät useita menetelmiä chakrojen avaamiseen, kuten hypnoosi, hermoratajooga, joogaa, meditaatiota ja hengitysharjoituksia. Sanotaan, että yksi nopeimmista ja tehokkaimmista tavoista vapauttaa chakra on kristallien kautta. Tämä artikkeli opettaa sinulle "Kuinka vapauttaa 7 chakraa 7 kristallilla?"

Kuinka chakrat tukkeutuvat? Kun huomaat chakran tukkeutumisen, kiinnostut tietämään siihen syyn. Chakra voi tukkeutua useista syistä. Yleisin syy chakran tukkeutumiseen on tunnehäiriö. Vihaongelmat, menneet traumat, fyysiset vammat tai parisuhdeongelmat voivat vaikuttaa kielteisesti chakran ylläpitoon. Tunnetasapaino pitää chakrat auki terveysongelmien välttämiseksi. Voit käyttää chakraa parantavaa meditaatiomusiikkia ja chakra nhypnoterapiaa kristallien rinnalla vapauttamaan ja tasapainottamaan chakrojasi.

Kuinka avata chakrat käyttämällä kristallitekniikkaa? Jokainen chakra eroaa muista, koska jokaisella on erityinen henkinen voima. Ihmiskehossa on seitsemän chakraa, jotka tunnetaan myös energiakeskuksina, jotka voivat parantaa mielen, kehon ja sielun. Tukkeutunut chakra heikentää persoonallisuuttamme ja estää ihmisen kykyä olla läsnä onnellisena yltäkylläisyydessä. Opitaanpa lisää chakrojen parantamiseen tarkoitetuista kiteistä.

  1. Juurichakra Juurichakra on vastuussa maallisesta yhteydestä, ihminen voi tuntea itsensä irti olevaksi maasta, kun chakra on esttynyt virtaamasta. Saatat kohdata taloudellisia ongelmia, kun juurichakra on tukossa. Se ei vain lopeta henkisyyttä, vaan aiheuttaa myös lonkka- ja selkäkipuja. Juurichakran avaamiseen suositellaan punaisia tai mustia kiteitä, kuten: musta obsidiaani, rubiini, savukvartsi, punainen jaspis, granaatti jne. Voit sijoittaa kiteet lähelle juurichakraasi tai jalkasi alueelle. Käytä niitä meditoidessasi tai levätessäsi. Osoita kärsivällisyyttä käyttäessäsi kiteitä, jotta kehosi imee kiteiden energiaa.

  1. Sakraali chakra Jos sakraalichakrasi on tukossa, sinulla voi olla vaikeuksia ilmaista seksuaalisuuttasi tai sinulla ei ole luovia ajatuksia. Lapsettomuus, virtsatietulehdus ja ruoansulatushäiriöt ovat terveysongelmia, joita voi kohdata, kun sakraalichakra on tukossa. Oransseja ja punaisia kiteitä käytetään vapauttamaan sakraalichakra, kuten: oranssi kalsiitti, vanadiniitti, oranssi granaatti jne. On parasta käyttää kiteitä pitkin päivää chakrojen kohdistamiseksi. Aseta se sakraalichakraasi meditaation tai kylvyn ajaksi vapauttaaksesi sen.

  1. Solar Plexus Ei ole väärin sanoa, että masennus on tarkka osoitus tukkeutuneesta aurinkokeskuksesta. Kun aurinkoplexus on tukossa, voi kärsiä ura- ja itsetuntoongelmista. Ruoansulatushäiriöt ja maskuliinisen energian tukkeutuminen ovat aurinkoenergian tukkeutumisen aiheuttamia terveysongelmia. Keltaiset kiteet ovat avaimia tukkeutuneen solar plexus chakran avaamiseen. Keltaisilla kiteillä kuten: meripihka, keltainen jaspis, kultainen kalsiitti, keltainen apatiitti ja sitriini, on uskomaton voima parantaa myötätuntoa, vastuuta, suojelua ja älyä. Aseta keltainen kristalli solar plexus chakralle ja käytä sitä veden kanssa tuottamaan auringon värähtelyjä.

  1. Sydänchakra Kun sydänchakra on tukossa, henkilö kohtaa itsevihaa, luottamusongelmia ja parisuhteen komplikaatioita. Toivottomuuden ja eristäytymisen tunne syntyy, kun sydänchakra on tukossa. Sydänchakran tukkeutumisen aiheuttamia terveysongelmia ovat yläselän kipu ja sydän-keuhkosairaudet. Vihreät ja vaaleanpunaiset kiteet ovat parhaita parantavalle sydänchakralle, kuten: vihreä aventuriini, ruusukvartsi, rodokrosiitti, malakiitti jne. Nämä kivet auttavat ylläpitämään emotionaalista tasapainoa, sisäistä rauhaa, rakkautta ja empatiaa. Aseta kristalli sydämellesi meditoidessasi.

  1. Kurkkuchakra Kurkkuchakran tukkeutuminen johtaa sopimattomaan keskusteluun ja vaikeuksiin ilmaista ajatuksia ja puhua totuutta. Leukakipuja, kilpirauhasen haasteita, kurkun ja ruoansulatusongelmia voi ilmetä kurkkuchakran tukkeutumisen vuoksi. Siniset kiteet toimivat hämmästyttävän hyvin kurkkuchakrojen parantamisessa, kuten: turkoosi, sodaliitti, sininen kalsiitti, akvamariini ja sininen kyaniitti. Näillä kivillä on parantavia ominaisuuksia: kommunikointi, rehellisyys ja itseilmaisu. Paras tapa vapauttaa kurkkuchakraa sinisten kristallien avulla on käyttää niitä kaulakoruna.

  1. Kolmas silmä Henkinen yhteytesi ja kykysi nähdä toinen maailma ja kauneus ympärilläsi estyy, kun kolmannen silmän chakra on epäyhtenäinen. Kun kolmannen silmän chakra on tukossa, voi kärsiä aivohäiriöistä, päänsärystä, silmäongelmista ja ylivoimaisista ajatuksista. Purppuranpunaiset ja tummansiniset kiteet auttavat avaamaan kolmannen silmän chakran, kuten: azuriitti, sininen tiikerisilmä, tansaniitti, ametisti ja sugiliitti jne. Käytä sinistä kristallia makuulla, aseta se kolmannelle silmällesi ja tunne energeettiset värähtelyt.

  1. Kruunuchakra Jos olet alkanut menettää uskosi Jumaluuteen universumiin, kaikkeuteen, on suuri todennäköisyys, että kruunuchakrasi on tukkeutunut. Tukkeutunut kruunuchakra saa ihmisen tuntemaan olonsa yksinäiseksi, onnettomaksi ja surulliseksi koko maailmankaikkeudessa. Mielenterveysongelmat, päänsärky ja autoimmuunisairaus osoittavat tukkeutuneen kruunuchakran. Valkoisia ja violetteja kiteitä käytetään vapauttamaan kruunuchakra, kuten: kirkas kvartsi, seleniitti, valkoinen kalsiitti, Herkimer-timantti, ametisti jne. Aseta kiteet pään päälle meditoidessasi tai levätäksesi kruunuchakran eston.

Vinkkejä kiteiden käyttämiseen chakrojen eston poistamiseen kristalli toimii tehokkaasti ohjeiden mukaisesti käytettynä. Seuraavassa on vinkkejä chakrojen parantavien kiteiden säilyttämiseen ja käyttöön: Käytä kristallista valmistettua korua tai kanna sitä taskussasi, jotta se pysyy mukanasi koko ajan. Tehokkain aika kristallien käyttöön on meditaatio, kylpeminen ja makuulla. Muista puhdistaa kiteet aiemmista epäpuhtauksista asettamalla ne suolapedille ennen niiden käyttöä. Ajattele tavoitteesi käyttää kristallia samalla kun pidät sitä positiivisen energian lisäämiseksi. Pidä kristallia vähintään 15 minuuttia säädelläksesi energian virtausta kehossasi.

Kiteiden/chakrojen yksityiskohtien vapauttava tukiemisen tarkoitus on parantaa elämääsi poistamalla komplikaatioita. Olet valmis käyttämään kiteitä luettuasi tämän artikkelin "Kuinka vapauttaa 7 chakraa 7 kristallilla?" Älä käytä kiteitä uudelleen puhdistamatta niitä. Muuten et voi päästä eroon negatiivisista energioistasi vapauttamalla chakrasi.

Rakkautta Hypnoterapeutti Weera elina


Hypnoterapia kirjastossamme kaikkia chakra matkoja + yli 100 h hypnoterapiaa nyt 34 € (norm 39 € kk)

Klikkaa itsesi kajabin aplikaatioon ja osta itsellesi ihanat matkat ja nauti valosta elämässäsi ja sisälläsi.


Meillä on vapaus parantaa omaa energiaamme <3


Varaa ilmainen konsultaatio meditaatiosuomi@outlook.com Voimme pohtia yhdessäkin, mitkä eheyttävät tekniikat toisivat juuri sinulle energiaa valoa ja voimaa.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

Hypnoterapia

Kuva: Image by Inevera from Pixabay

117 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page