top of page

HEAL

Kuinka selvitä unettomuuden kanssa, minun tarinaani

Updated: Apr 18

Unettomuuden luonnollinen hoito, minun taustani

Taustani, arvoni ja elämäni intohimon löytäminen Olen kotoisin Suomesta, Joensuusta. Valmistuttuani, kuten monet muutkin, tein valintoja urallani maksaakseni elämääni ja aloitin kosmetologi yrittäjänä 2009. Yrittäjänä työ valtasi elämäni. Jouduin liikenne onnettomuuteen 2008 ja minun täytyi uudelleen rakentua siitä. Pääsin uudelleen rakentumaan vasta 12- vuotta onnettomuuden jälkeen vasta kun löysin hypnpterapian, hermorata joogan ja sain lääketietteellistä apua neurologisiin haasteisiini. Lapsen saatuani, minun täytyi luopua yrittämisestä. Masennuin, enkä enää pärjännyt työ elämässä haasteideni ja hermo kipujeni kanssa. Mietin mitä voin tehdä, kun ei nuku hyvin? Herääminen aamuyöllä ja keskellä yötä häiritsi minua.


Uni ongelmien syyt

Tahdonvoima, sitä minulta löytyi liiaksikin, mutta lopulta kehoni uupui totaalisesti. Työstressi, onnettomuudet ja unettomuus ottivat minut kahleisiinsa. Kun minulla oli aikaa nukkua, en vain voinut sammuttaa mieltäni ja kehoani. Tämä oli ensimmäinen todellinen kokemukseni siitä, kuinka tahdonvoimalla ei voi saavuttaa kaikkea.

Uni ongelmien hoito

Olen aina ollut tavoitteellinen: matkustin ympäri maailmaa, toimin yrittäjänä yksin, muutin Joensuuhun rakentamaan uutta elämää, opettelin englantia ja työnsin itseäni saavuttaakseni kaiken tämän ja enemmän. Mutta tahdonvoimalla ei ollut vaikutusta uneen; se oli tietoisen hallinnan ulkopuolella.​Unettomuus jatkui yli 4 vuotta. Tunsin olevani loukussa omissa aivoissani. Aivot ja kehoni oli kokenut liian paljon pitkäaikaista stressiä, eikä voinut korjata itseään yksin. Mikä voisi auttaa unettomuuteen?

Mistä uniongelmat johtuvat?

Hypnoterapia: Kouluta aivot uudelleen nukkumaan Minulla oli lasten saamisen jälkeen valtavan kova haaste nukkua. Eräänä päivänä sattumalta näin hypnoterapia mainoksen ja lähdin tekemään yöllä nauhoitteita. Ensimmäisestä hypnoterapia kerrasta lähtien koin positiivisen muutoksen. Sinä yönä nukahdin paljon nopeammin ja nukuin myös sikeämmin. Hypnoterapia istunnossa jo yksikin tai muutama kerta vaikuttaa suuresti, kuten taas ohjatussa meditaatiossa, hyötyäkseen on hyvä kuunnella minimissään 21 päivää peräkkäin. Live sessioissa ei tarvitse pitkäkestoista harjoittelua. Live istuntojen jälkeen ja tallenteiden avulla aivoni antoivat minun nukkua uudelleen säännöllisesti.

Takaisin kouluun, Kun masennus, dystonia ja neurologiset haasteet kaatoivat minut invalidiksi ja sairas eläkkeelle 2015, tarvitsin todella parantavat tekniikat parantamaan itseäni. Halusin olla osa jotain, joka hyödyttää yksilöitä ja yhteisöjä: vahvistaa yksilöä ja yhteisöä.


Unettomuuden itsehoito

Tehdessäni tutkimusta ympäri maailmaa palasin hypnoterapiaan, mutta tällä kertaa opiskelijana eikä asiakkaana, ja siellä saatoin alkaa nähdä ihannetyöni muotoutumassa: sellainen, jossa voisin tarjota tukea, jota olin itse kokenut hypnoterapiassa, mutta edullisesti, missä asiakas saisi itselleen eheytymisen ja jatkuvan kehityksen tekniikat.


Pätevyyteni: hypnoterapeutti opiskelija Jaqcuin Hypnosis academyssa nyt vuoden verran 2021. Akatemia on kouluttanut hypnoterapeutteja ympäri maailmaa yli 20- vuotta.

Osallistun moderniin hypnoterapiaan ja muihin terapiatyyleihin joka vuosi osana jatkuvaa oppimistani ja tyydyttääkseni ikuisesti uteliaita aivojani. Ala kehittyy, ja rakastan pysyä mukana uusimmassa teoriatutkimuksessa ja pysyn käytännönläheisenä jatkuvan koulutuksen ja käytännön kanssa.​​Se, kuinka pitkälle voimme mennä toipumisessa sekä aivo- että kehon traumasta, sitä työstetään joka vuosi, kun neurotiede ja erityisesti neurogeneesi- ja neuroplastisuustutkimukset edistyvät. Minulla on henkilökohtainen kokemus neurogeneesin ja neuroplastisuuden ihmeestä, kolmen aivoihin kohdistuneen onnettomuuden toipumisessa, hypnoosi ja hermorata jooga ovat antaneet minulle elämäni ja nyt jaan oppimiani tekniikoita eteenpäin auttamaan ihmisiä omassa kasvussaan ja kehityksessä.


Intohimoni: Hypnoterapian voima kouluttaa aivosi uudelleen Hypnoterapian voimalla voit päästä käsiksi siihen 80 % (jotkut sanovat 95 %!) aivo osaan, alitajuntaan, johon neuvonta ja muut terapiat eivät voi koskea, tämä on todella resonoinut minulle. Minulla on omakohtaista kokemusta siitä, että jopa yli vuosikymmenen kestänyt ongelma saatiin ratkaistua muutamassa istunnossa.​Jokapäiväinen työni on intohimoni. Hypnoterapia on minulle tieteen ja taiteen kohtaamispaikka: voin ilmaista taiteellista iloani kirjoittamalla ja äänittämällä sekä jatkaa jatkuvaa neurotieteen, hypnoterapian ja psykologian tutkimusta. Minulle hypnoterapia on "kokoaivojen" lähestymistapa, jota mikään muu terapiatyyli ei täytä ja antaa tuloksia nopeammin kuin mikään muu puheterapia. Käytän NLP-, CBT- ja valmennustekniikoita, koska ne tuovat lisäarvoa, mutta pysyn ennen kaikkea hypnoterapeuttina.


Arvoni: Edullinen ja maksuton tuki KAIKILLE Työni yhdistyy hypnoterapiaan ja kestävien yhteisöjen malliin: siinä ydinajatuksessa, että sosiaalinen ja terapeuttinen tuki KAIKILLE on oikeus, ei etuoikeus. Terapia ei ole eikä sen pitäisi olla etuoikeus vain niille, joilla on varaa yli 70 euron yksityisistuntoihin. Uskon täysin, että jos tarjoamme sosiaalista ja terapeuttista tukea kaikille, kaikki hyötyvät.​Riippumatta siitä, mihin synnymme tai mitä matkan varrella tapahtuu, voimme silti kouluttaa aivot vapauttamaan traumat, hyödyttömät tottumukset ja rajoittavat uskomukset. Missä tahansa iässä voimme vapauttaa mielen ja vapauttaa elämäpotentiaalimme. Tämä on viesti, jonka haluan lähettää kaikille.​ Työn tarjoaminen verkossa nyt monelle kymmenelle tilaajalle ei vain heijasta arvojani ja intohimoani tukea kaikkia, vaan se on myös ollut vain osa paljon suurempaa elämänmuutosta, ura on vain yksi näkökohta. Se on kestänyt useita vuosia ja työni on edelleen kesken.


Jos sinäkin mietit, voiko elämä muuttua, voin vain sanoa: paras tapa ennustaa tulevaisuutta on luoda se. Sen luominen aloitat siitä, että sinulla on selkeä näkemys elämästä, jota haluat elää.


Mistä löydän työni Pääset käyttämään verkkotukea, josta moni ihminen nyt nauttii. Pääset sisään vierailemalla vierailemalla kirjastossa koodilla KEVAT yksi ilmainen kuukausi.

Tai Youtube-kanavallani osoitteessa, jossa voit käyttää hypnoterapia-, ohjattua meditaatio- ja vahvistusistuntoa maksutta.

Voit myös ladata Ajattele itsesi hoikaksi -ohjelman (sisältyy kirjastoomme 39 € / kk ), ohjelman, jonka kehitetty voittamaan syömishäiriöiden ja sarjaruokavalion haasteet.

Ota yhteyttä minuun Instagramissa tai Facebookissa saadaksesi esikatseluita tulevista töistäni ja paljon muuta.


Uskomukseni: Online-tuen voima muuttaa maailmaa Maailmassa, jossa sosiaalinen media näyttää olevan enemmän sosiaalista hyväksyntää kuin aitoa yhteyttä, emme voi aliarvioida verkkoturvallisen tilan voimaa, jossa voit vapaasti tuntea olosi ja olla sellaisena kuin olet, yksityisesti ja arvokkaasti. Avaa elämäsi tämä on paikka, jossa voit alkaa hyväksyä: hyväksyä kaikki mitä tunnet ja kaikki mitä olet. Hyväksyminen on ensimmäinen askel muutokseen. Tämän tekeminen yksin voi olla pelottavaa. Tämän tekeminen toisen ihmisen tuella on vapauttavaa, jopa kohottavaa.

Ota yhteyttä Ota rohkeasti yhteyttä minuun, jos sinulla on palautetta ja kommentteja meditaatiosuomi@outlook.com. Luen ne ja arvostan niitä kaikkia, mutta suuren määrän vuoksi en voi vastata niihin kaikkiin enkä voi pitää jatkuvaa kirjeenvaihtoa kenenkään kanssa. Kaikki sähköpostit ovat tietysti luottamuksellisia.


Rakkautta hypnoterapeutti opiskelija Weera Elina


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!


Heräiletkö sinäkin aamuyöllä?

Tule mukaamme Meditaatio Suomi hypnoterapiaa verkossa:


#unettomuuden itsehoito #apua unettomuuteen kuinka #nukkua hyvin? Hyvä yö uni #onnellisuuden löytäminen #hyvät välittäjä aineet #hyväolo luonnollisesti #uniongelmat #voimavarat

49 views0 comments

Comentarios


riippumatto mainonta.webp
bottom of page