top of page

Kuinka parantaa yliaktiivista kolmannen silmän chakraasi

Updated: 7 days ago


Opas navigointiin ja kuudennen chakrasi hyvinvoinnin parantamiseen, jotta voit todella saavuttaa tasapainon.

Kolmannen silmän chakra on yksi kehon seitsemästä energiakeskuksesta, ja sen rakenne voi vaikuttaa syvästi fyysiseen, psyykkiseen ja henkiseen terveyteen. Tästä chakrasta huolehtiminen auttaa varmistamaan, että elät elämääsi täysillä. Ali tai ylikuormittunut olo ei ole hauskaa kenellekään, ja kolmannen silmän chakrasi tasapainottaminen on hyvä tapa korjata se. Jos sinulle on koskaan kerrottu, että kolmannen silmän chakrasi on yliaktiivinen tai huomaat samaistuvasi yliaktiivisen kolmannen silmän chakran merkkeihin, tämä artikkeli on sinua varten.

Rikastuta elämääsi ja saavuta täydellisempi onnen tunne parantamalla kolmannen silmän chakraa ja sen henkistä ja emotionaalista yhteyttä fyysiseen maailmaan.


Tässä artikkelissa:

Mikä on kolmannen silmän chakra?

Yliaktiivisuus kolmannen silmän chakrassa

Yliaktiivisen kolmannen silmän chakran merkit

Kuinka parantaa kolmannen silmän chakrasi
Kolmannen silmän chakran väri on indigo ja se on erikoistunut myös mielikuvitukseen ja luovuuteen. Sen tila on erittäin tärkeä terveen ja tasapainoisen elämän mahdollisuudelle. Global Bizarren luvalla.


Mikä on kolmannen silmän chakra?

Ja mitä se tekee sinulle?

Kolmannen silmän chakra tai kuudes chakra sijaitsee kulmakarvosi välissä ja nenäsi yläpuolella otsasi keskellä. Sanskritin kielellä tämä energiakeskus tunnetaan nimellä "Ajna", ja se tunnetaan yhteydestään muistiin, havaintoon, intuitioon ja kykyymme itsereflektioon. Tämä chakra palvelee psykologisia taitojamme ja on yhteydessä aivomme käpy- ja aivolisäkkeisiin. Sen avulla voimme nähdä pidemmälle kuin fyysiset silmämme näkevät, ja se antaa meille mahdollisuuden etsiä viisautta ja osoittaa olemassaolomme. Kolmannen silmän chakra sallii meidän havaita totuuden ja kokea sekä sisäisen että ulkoisen maailman. Sen avulla voimme myös olla tietoisia paikkastamme universumissa. Ajnan kautta voimme nähdä merkityksemme ja kokea tuon tunteen ja intuition ohjauksen.

Mielen keskuksena kuudes chakra on paikka, jossa määritämme, mitä pidämme totuuksinamme. Monissa tapauksissa negatiivinen muisto voi ilmetä jollekulle konkreettiseksi todellisuudeksi nykyhetkessä. Esimerkiksi henkilöstä, jolle lapsena kerrottiin hänen olleen sotkuinen tai vastuuton, voi kasvaa joku, jolla on samat piirteet, koska tämä muisto on muokannut hänen todellisuuttaan ja identiteettiään.


Tässä on joitain hyödyllisiä faktoja, jotka sinun tulee ottaa huomioon:

Yliaktiivisuus kolmannen silmän chakrassa

On tärkeää pitää tämä chakra tasapainossa, mielesi, kehosi ja henkesi kiittävät sinua myöhemmin!

Jos kolmannen silmän chakrasi on yliaktiivinen, voit tuntea olosi erittäin hämmentyneeksi tai ylikuormittuneeksi. Tämä tapahtuu, kun joku avaa kolmannen silmän chakransa ilman, että hänellä on yleistä tasapainoa tai tukea muilta chakroilta. Tunnetta verrataan usein hajallaan olevaan tunteeseen, kun kofeiinia on liikaa. Joitakin muita yliaktiivisen kolmannen silmän chakran fyysisiä ilmenemismuotoja ovat näköongelmat, päänsärky, unettomuus, pahoinvointi, unihäiriöt ja poskiontelohäiriöt. Kolmannen silmän chakran yliaktiivisuuden ei-fyysisiä oireita ovat keskittymisvaikeudet, ahdistus, masennus, henkinen sumu, vainoharhaisuus tai hallusinaatiot ääritapauksissa.


Tämän chakran ongelmat heijastavat epäröintiämme katsoa itseemme ja kohdata syvimmät pelkomme. Totuuden näkemisen pelko itsestämme hämärtää päättelymme ja sallii epäilyksen ja muiden kritiikin tai tuomion pelon tunkeutua sisään. Kun kolmannen silmän chakramme on yliaktiivinen, epätasapaino saa meidät kokemaan negatiivisia tunteita, kuten kateutta, vihaa ja katkeruutta, joka saa meidät asettumaan takaisin paranemisprosessiin.


Kuudes chakra on valoelementti

Sen symboli on lootuksenkukka ja ylösalaisin oleva kolmio

Parannuskiviä ovat: Ametisti, Lapis tai Ioliitti

Sen aisti on ajatus

Kuinka parantaa kolmannen silmän chakrasi

Harjoittele mindfulnessia ylläpitääksesi tasapainoa ja elääksesi iloista elämää!

On monia polkuja, joita voit kulkea matkallasi kohti kolmannen silmän chakrasi parantamista. On tärkeää ajatella itseäsi ja sitä, mikä toimii sinulle parhaiten, kun päätät, mitä lähestymistapaa valitset. Tämän paranemisprosessin tarkoituksena on auttaa sinua parantumaan, jotta voit ottaa mitä tarvitset näistä ehdotuksista ja toteuttaa ne käytännössä.

Riittävän tietoisuus ottaaksesi askeleita kohti itsesi parantamista on iso askel ja yksi parhaista asioista, joita voit tehdä tasapainon palauttamiseksi. Voi olla vaikea päättää, mitä tekniikoita käyttää, mutta onneksi on monia vaihtoehtoja, joista valita!


Ruokavalio

On erityisen tärkeää hoitaa kehoasi sellaisilla elintarvikkeilla, joita syöt edistääksesi kolmannen silmän chakran paranemista. Purppuranväriset ruoat, kuten munakoiso, luumut, mustikat ja purppurikaali, voivat auttaa parantamaan kolmannen silmän chakrasi toimintaa.

Ruoat, joissa on paljon omega-3-rasvahappoja, ovat myös erittäin hyviä parantamiseen. Tämä sisältää kalat, kuten lohi, katkaravut, makrilli tai taimenen, ja vihannekset, kuten merilevät, levät ja chia-siemenet. Tumman suklaan syöminen on erityisen hyvä idea rentoutumisen ja mielen selkeyden edistämiseksi.


Terapeuttiset toiminnot

Kolmannen silmän chakra on hyvin mukana mielikuvituksemme ja luovuutemme kanssa. Luovuuden aistiemme yhdistäminen kirjoittamalla tai piirtämällä ja maalaamalla voi olla erittäin terapeuttinen prosessi, joka auttaa palauttamaan kuudennen chakramme tasapainon. Voit myös harjoitella ohjattuja visualisointeja tai unelmatyötä päästäksesi syvään henkilökohtaiseen kasvuun. Joitakin muita terapeuttisia aktiviteetteja ovat meditaatio ja tai vaihtoehtoinen sierainhengitys, jotka molemmat antavat meille mahdollisuuden kokea syvemmän tietoisuuden tason.


Energiahoito

Energiahoito on toinen tapa palauttaa tasapaino kolmannen silmän chakraasi. Käytännöt, kuten Reiki, hoito, joka koostuu energian kanavoimisesta kehoon kosketuksen kautta, edistävät paranemista ja rentoutumista, mikä voi olla erityisen hyödyllistä kuudennelle chakrallesi. Muita energiahoidon muotoja ovat aromaterapia tai ääniterapia ja hypnoosi chakroilla. Äänihoidot voivat olla hyödyllisiä kuudennen chakrasi parantamisessa korkeiden värähtelytaajuuksien vuoksi, jotka ovat linjassa kolmannen silmächakran taajuuksien kanssa. Voit myös käyttää eteerisiä öljyjä, kuten rosmariinia, santelipuuta, meiramia, katajaa tai suitsuketta, voitelemaan otsaasi (kolmannen silmän chakrasi sijainti). Hypnoosissa käytämme spesifejä Hz herzejä chakroihin.


Harjoittele

Säännöllinen harjoittelu voi auttaa palauttamaan tasapainon kolmannen silmän chakraasi. Joogan sisällyttäminen harjoitteluun voi myös olla hyvä tapa lähestyä paranemista. Jotkut jooga-asennot, jotka ovat erityisen hyödyllisiä parantamaan kolmannen silmän chakrasi tilaa, ovat:

Alaspäin suuntautuva koira

Silta

Lotus Pose

Aura-ase

Lapsen asento

Olkapäätelineet

Eteenpäin mutkat

Puun asento

Kotka Pose

Jooga ja liikunta eivät ainoastaan auta parantamaan kolmannen silmän chakraa, vaan ne myös auttavat sinua elämään terveellisempään, tietoisempaan ja rikastuttavampaan elämään.


parantavat kivet

Parantavat kivet, joilla on samat värähtelytaajuudet tai värit kuin kuudes chakrasi, voivat myös auttaa parantamaan ja palauttamaan tasapainon yliaktiivisessa chakrassa. Joitakin parantavia kiviä, jotka sopivat tähän kuvaukseen, ovat:


Lapislatsuli

Ametisti

Kvartsi

Kuukivi

Opaali

Labradoriitti

Violetti fluoriitti


Vahvistavat affirmaatiot


Vahvistukset voivat myös olla tehokas tapa saavuttaa tasapaino kolmannen silmän chakrassa. Itse asiassa vahvistukset ovat yksi tehokkaimmista tavoista tasapainottaa kolmannen silmän chakraasi, koska ne suorittavat ajatuksemme prosessin luoden todellisuutemme. On joitain erityisiä vahvistuksia, joita voit käyttää kolmannen silmän chakrasi parantamiseen, ja ne ovat seuraavat:


"Voittelen henkeäni"

"Olen yhteydessä sisäiseen ohjaukseeni"

"Kuuntelen vanhimpieni viisautta"

”Rakastan ja hyväksyn itseni”

"Elämäni liikkuu vaivattomasti"

"Olen totuudeni ja rakkauteni lähde"

"Annan anteeksi menneisyyden ja opin, mitä minulla oli opittavaa"

"Tiedän, että kaikki on hyvin maailmassani"

"Olen rauhassa"

"Kuuntelen syvimpää viisauttani"

"Annan itselleni anteeksi"

"Olen yhteydessä maailmankaikkeuden viisauteen"

"Olen viisas, intuitiivinen ja yhteydessä sisäiseen oppaani"


Yleinen väärinkäsitys chakran paranemisprosessista on, että se on jotain, joka sinun täytyy käydä läpi yksin, mikä ei ole totta! Verkossa on paljon resursseja, jotka tarjoavat neuvoja, ja päteviä ihmisiä, jotka ovat enemmän kuin valmiita tarjoamaan opastusta niille, jotka kamppailevat yliaktiivisten kolmannen silmän chakrojen kanssa.


Matka kohti tasapainon saavuttamista chakroissa ei ole lineaarinen tai tietyssä keksinnössä, joten on tärkeää muistaa, että polkusi voi näyttää erilaiselta kuin ympärilläsi olevat. Älä lannistu prosessistasi, vaan yritä muistaa, mitä kohti työskentelet, ja elämääsi, jota elät, kun alat oppia tasapainottamaan Kolmannen silmän chakraasi.


Aplikaatiossamme Kajabissa pääset kannatellusti hypnoosin tekniikoin tasapainottamaan chakrojasi.

Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

Hypnoterapia

Mukaan täältä 34 € / kk

489 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page