top of page

HEAL

Päästä Irti Menneisyyden Kahleista Hypnoterapian Voimalla: Löydä Uusi, Voimakkaampi Yhteys Itseesi

Updated: Apr 18

Päästä Irti Menneisyyden Kahleista: Hypnoterapian Voima

Miten hypnoterapia voi auttaa masennuksen ja uupumuksen voittamisessa? Löydä tietoa alitajunnan parantamisesta ja eheytymisestä hypnoterapian avulla.


Kuinka hypnoterapia voi auttaa parantamaan masennusta


Masennus voi olla hankala, ennen neuroplastisuus harjoittelua. Mutta muutaman vuodn neuroplastisuus harjoittelun jälkeen, voimme luoda uudet oman näköiset aivot ja tavat kokea ja toimia, jotka sopivat itselleen.

Päästä Irti Menneisyyden Kahleista: Hypnoterapian Voima

Hypnoterapia, tunnettu myös hypnoosista, voi tarjota merkittävää apua monissa haasteissa. Syvä hypnoosi toimii tehokkaana itsehoidon välineenä niille, jotka haluavat aktiivisesti työskennellä oman eheytymisensä hyväksi. Vaikka istunnot voivat alkaa livenä, itse tehdyt toistuvat syvähypnoosit öisin voivat toimia voimakkaana itsensä parantamisen työkaluna.

Hypnoosi tarjoaa luonnollisen ja turvallisen tilan, jossa yhdistyt itseesi ja omaan voimaasi kannatellusti.


Masennuksen Monimuotoiset Vaikutukset

Masennuksella on monia perimmäisiä syitä, jotka voivat vaihdella psykologisista, ravitsemuksellisista, psykososiaalisista, neurologisista ja muista syistä. Sen fyysisiin vaikutuksiin kuuluvat letargia ja uupumus. Hypnoterapia voi olla avuksi esimerkiksi lisämunuaisten uupumiseen ja eheytymiseen.

Henkisesti masennus vaikuttaa päätöksentekoon ja voi aiheuttaa kamppailua priorisoinnissa. Elämä masennuksen kanssa saattaa tuntua raskaalta, kun muut tuntuvat etenevän vaivatta, ja itse jää henkisen ja fyysisen mudan keskelle. Masennus voi myös lisätä eristyneisyyden tunnetta ja vaikuttaa maailmankuvaan, vääristäen aikakäsitystä.


Perinteisen Keskusteluterapian Edut ja Rajoitukset Masennuksen Hoidossa

Vaikka puheterapialla on paikkansa, se aktivoi pääasiassa tietoisen osan aivoistamme. Se voi rajoittua tiettyihin osa-alueisiin ja korostaa menneisyyteen keskittymistä, mikä ei aina ole tehokasta masennuksen hoidossa.


Valjasta mielesi voima ja luo itsesi näköiset ajatuskuviot ja elämä.Hypnoterapian Voima Mielesi Kanssa

Hypnoterapia tarjoaa mahdollisuuden työskennellä mielen alitajunnan kanssa tehokkaasti. Se ei vaadi harjoittelua ja voi tarjota välitöntä hyötyä. Hyvillä tekniikoilla hypnoterapeutti voi aktivoida aivot, viihdyttää tietoista mieltä ja samanaikaisesti työskennellä alitajunnan kanssa. Hypnoterapian avulla mielen kilpailu voi hidastua luonnollisesti, ilman painetta hiljentää sitä. Hypnoterapia on voimakas apu unettomuuteen, voit kuunnella hypnpterapiaa joka päivä, kun käyt nukkumaan ja päiväuni.


Yhteenveto

Hypnoterapia tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden käsiksi käydä masennuksen eri ulottuvuuksiin. Se on turvallinen ja luonnollinen menetelmä, joka voi tukea eheytymistä niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Hypnoterapian avulla voit päästää irti menneisyyden kahleista ja löytää uuden, voimakkaamman yhteyden itseesi.


Masennus Tarvitsee Rentoutumista, Ei Motivaatiota: Hypnoterapian Voima

Jokainen masennustapaus vaikuttaa hermostoon. Aivot ja keho ovat niin ylikuormitettuja, että alitajuinen antautuminen muistuttaa "jäätymisreaktiota", kuten eläimillä, jotka jäävät paikoilleen vastaantulevien auton ajovalojen edessä. Myytti siitä, että syvästi masentuneet tarvitsevat ensin motivaatiota, on yleinen. Tämä on verrattavissa siihen, että uupunutta pyydettäisiin hölkkäämään vielä pari kilometriä. "Hermostunut uupumus" kuvaa vanhempaa termiä masennukselle ja sitä, mitä tapahtuu masentuneen aivokehossa.


Hypnoterapian Vaikutus Hermostoon

Masennuksen torjumiseksi hermosto on saatava pois sympaattisesta (stressaantuneesta) tilasta ja palautettava se rentoutuneeseen parasympaattiseen tilaan. Hypnoterapian rentoutumistekniikat voivat auttaa asiakasta saavuttamaan rentoutumisen ja olemaan vastaanottavainen seuraavalle paranemisen tasolle. Koska hypnoterapia vaikuttaa alitajuntaan, se voi käsitellä masennuksen fyysisiä vaikutuksia ja kommunikoida suoraan hermostoon.


Hypnoterapian avulla, voit vapauttaa ikävät ajatukset ja luoda tilalle myötätuntoisia, kannustavia ja iloa ja onnea tuottavia ajatuksia.


Hypnoterapian Yhdistävä Vaikutus Aivoihin ja Kehoon

Hypnoterapian avulla voidaan aktivoida alitajunta lempeästi. Progressiivinen rentoutuminen auttaa saavuttamaan kaksi tavoitetta: kehon keskittymisen ja tietoisuuden sekä hallinnan tunteen asiakkaalle. Ohjauksella keskittyminen siirtyy lempeästi pois mielestä kehoon, palauttaen kokonaisvaltaisen tunteen ja vahvistaen itsetuntoa.


Ohjattu Kuva ja Tuskallisten Muistojen Käsittely

Masennus voi johtua pitkäaikaisista stressitekijöistä tai erityisistä tapahtumista. Ohjatut kuvat mahdollistavat turvallisen tavan käsitellä kipua muistoista ilman, että niitä tarvitsee kohdata suoraan. Ohjattu visualisointi purkaa ja vapauttaa muistiin kiinnittyneet tunteet, jolloin muisto ei enää haavoita joka kerta.


Hypnoterapia ja Identiteettityö

Masennus voi tulla niin tutuksi, että unohtuu, millainen on ilman sitä. Identiteettityössä hypnoterapia auttaa kohtaamaan tulevaisuuden itsen ilman masennusta ja sulautumaan tähän identiteettiin. Hallinnan tunne palautetaan, mikä voi lisätä toivoa ja optimismia.


Syvän Uupumuksen Hoito Hypnoterapialla

Hypnoterapian avulla voidaan käsitellä syvää uupumusta. Työskentely Theta- ja delta-aalloilla auttaa rauhoittamaan ylivireystilaa luonnollisesti, parantaen samalla unen laatua. Päivällä tehdyt syvähypnoosit vastaavat neljää tuntia yöunta.Neuroplastisuus harjoituksia ja hypnoterapiaa voit kuunnella jokapäivä. Osa tykkää ohjelmoida aivojaan positiiviseksi, vaikkapa kaupassa käydessään, kuunnellen positiivista ohjelmistopäivitystä.


Loppuhuomautus

Toivon, että tämä tarjoaa oivalluksia. Masennuksen moninaiset syyt vaativat lääketieteellistä apua, ja hypnoterapia voi olla tehokas täydentävä hoitomuoto.


Liity mukaan Hypnoterapiaa-verkkokurssille Free to Heal® Hypnoterapia aplikaatio.


Kiitos lukemisesta!


Terveyttä,

Hypnoterapeutti Weera Elina


Valmistuin hypnoterapeutiksi Jacquin Hypnosis Academysta vuonna 2022.


Liity mukaan Hypnoterapiaa verkossa ja opetan sinua itse eheyttämään itseäsi.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!Olenko kontrollissa itsestäni hypnoosissa?

Kyllä minun työssäni asiakkaani ovat aina kontrollissa.

Kaikki hypnoosi on aina itsehypnoosia, ohjattu sinun intentiollasi. Menetelmä ei ole lääketieteellistä hoitoa eikä sulje pois mitään lääketieteellisiä hoitoja. Mikäli sinulla on suhde lääkäriin tai terapeuttiin, kysy ensin, sopiiko itsenäinen meditaatioharjoittelu sinulle.


Hypnoosi avaa alitajunnan, mahdollistaen menneiden tapahtumien turvallisen korjaamisen ja luoden niistä eheyttäviä tilanteita syvähypnoosin tekniikoin. Traumanpurkutekniikat suositellaan ensin tehtäväksi livenä hypnoterapeutin kanssa.


Hypnoosihoito toimii erinomaisena parantavana työkaluna oman itsen eheyttämisessä. Hypnoterapialla voit käsitellä pelkoja, jännitystä ja purkaa erilaisia jännitteitä.


Selkeytä mielesi hypnoterapialla, joka tukee ihmisen omia voimia.


Kenelle Itsehypnoosi Ei SoVi:

Mikäli sinulla on hoitosuhde terapeuttiin tai lääkäriin, konsultoi ensin hoitavaa tahoa ennen harjoittelua.


Haasteet, Joihin Itsehypnoosi Ei SoVi:

Skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, psykoosi. Näissä tilanteissa tarvitset erilaista hoitoa, ja suosittelen hakeutumista terveydenhuollon ammattilaisen hoitoon.


Valjasta mielesi voima ja vapauta sisäinen älykkyytesi!


Paranna Masennusta Hypnoosilla:

 • Paranna masennusta

 • Masennuksesta paraneminen

 • Masennuksesta eheytyminen

 • Masennuksen luonnollinen hoito

 • Paranna masennus luonnollisesti

 • Luonnolliset keinot masennuksen hoitoon

 • Masennuksen itsehoito

 • Meditaatio masennukseen

 • Hypnoosi masennukseen

 • Hypnoterapia masennukseen

 • Masennuksen lääkkeetön hoito

 • Masennuksen omahoito

 • Hoida masennusta luonnollisin keinoin

 • Masennuksen luonnollinen hoito

 • Itsehoito masennukseen

 • Hypnoosi tietoista harjoittelua
Mikäli sinulla on masennusta, voit kokeilla runsaasti erilaisia eheytymisen polkuja:

 • Varaa hypnoterapia

 • Varaa ratkaisukeskeinen lyhyterapia sessio

 • Varaa kirkon kriisiavusta aika

 • Varaa luenta aika henkiselle oppaalle

 • Varaa aika neuvolaan ja kerro olostasi ja haasteistasi


Älä jää yksin, juttele naapurille, ihmiselle, tai etsi jokin ääni, tai henkilö, jota kuunnellessa saat lohtua ja tukea matkallasi. Kuuntele auttajiasi vuodesta toiseen ja anna aivojesi kehittyä uudestaan. Älä odota, että yksikään lääkäri, tai lääke sinua yksin "parantaa". Ota vastuu omasta eheytymisestä ja aloita neuroplastisuus harjoittelu, löydä uusia rakentavia tapoja kokea maailmaa. Tietenkin käytä lääkkeitä ja ota kaikki saatavilla oleva apu vastaan, mutta sinun on myös uskallettava laittaa remonttiin ajatusmallisi, ruokailu tapasi ja elintapasi, jos haluat lähteä elämään kohti hyvinvointia. Hyvinvoiva elämä koostuu kokonaisuudesta, jossa on rakentavat ajatukset, eteenpäin vievät elintavat, ravitsevaa ravintoa, ravitseva ympäristö, ihmissuhteet ja terveyttä edistävät ajattelumallit.


Muutaman vuoden neuroplastisuus harjoittelun avulla, valjastat jälleen voimasi ja aloitat menestymään elämässäsi siinä, mitä menestys sinulle sitten onkaan.


Jos vastaat ala ikäisestä masentuneesta, niin se on ohimenevä hetki. Katso mitä voit tehdä, kuka ja miten voi olla tukena. Jos lapsi ja nuori on unohtanut olevansa rakastettu, ei suljetulle osastolle lukitseminen lisää kenenkään tunnetta siitä että "ai että onpa nyt turvallinen ja rakastettu olo, kun olen kuin eläin häkissä". Kriisi tilanteissa suljettu osasto voi olla hyvä ponnahdus lauta, mutta s ei itsessään eheytä ja sen protokolla muodostuu siitä, että kipua hiljennetään lääkkeillä, eikä kivusta saa puhua. Vasta kohtaamalla kipu ja juurisyyt alkaa eheytyminen. Kaikenlaiset haasteet ovat vain irti kyteytymistä itsestään, on mietittävä, kuinka voin auttaa tätä ihmistä yhdistymään jälleen itsensä? Kuinka voin kannatella tilaa, jotta tämä ihminen saa taas oman voimansa takaisin?. Kuinka saan tämän ihmisen tuntemaan jälleen, että hän on arvokas, rakastettu ja rakastettava.


Auttaako ihmisen sulkeminen suljetulle osastolle eheytymään?

Ihmettelen, että kun tiedämme, että juurisyy haasteissa on se, että ihminen ei koe olevansa rakastettu ja riittävä omana itsenään, että millä järjellä ihmisen sulkeminen huoneeseen ja lääkitseminen yli auttaa ihmistä eheyttämään itseään?. Kysyn tämän ääneen, jotta mahdollisimman moni pystyisi aloittamaan eheytymisen matkan. Jotta voimme eheytyä, meidän on tunnettava kivun läpi ja meidän on kohdattava kipumme.


Meditaatio on tässä prosessissa ainutlaatuinen työkalu, jota suosittelen ihan jokaiselle tietoisuus työkaluna. Olen kuunnellut monien ihmisten tarinoita suljetulta osasolta, moni meinaa menehtyä, tai jopa menehtyy siellä sopimattomiin lääkkeisiin, tai lymfakierron pettämiseen. Moni kokee, että ihmisyyttä poljetaan siellä maan rakoon. Toiset saattavat kokea hyvää ja turvaa ja on mahdollista saada myös eheyttäviä kokemuksia, mutta systeemi on melko pirstaloitunut ja hoito henkilökunnalla ei ole terapeuttista kokemusta, eivätkä osaa lääkkeistä riittävästi, mutta kuitenkin huolehtivat lääkkeiden annostelusta. Jos mielenterveys potilas saa lääkkeestä vakavia komplikaaktioita, hoitohenkilökunta sanoo, että keskustele sitten kahden viikon päästä lääkärin kanssa aiheesta ja lääkettä syötyetään siihen saakka.


Valitettavasti kaikki eivät selviä hengissä kahta viikkoa, epäsopivan lääkkeen kanssa "odottaen", että lääkärillä on aikaa tarkastaa lääkitystä ja tuolla välin sopimaton lääkitys tekee ihmisestä sekavan ja omakanta täyttyy "katso nyt kuinka hullusti tuo käyttäytyy". Muistuttaisin kuitenkin, että lääkkeillä, tai huumeilla, jos ne ovat sopimattomia, tai määrät ovat vääriä, saa ihan kenestä tahansa hullun, tai hullunkurisen näköisen, tai sekavan.


Jos ihminen on äärirajoilla, hän tarvitsee kannattelun tilaa ja turvallisuutta. Hän tuskin tarvitsee koe eläimen hc kokemusta, missä testataan muille "sopivaa" lääkettä, mutta joka hänen kohdallaan voi koettua elämän matkan päätös pysäkiksi. Jos laitat lastasi sairaala hoitoon, on hyvä tiedostaa, että perus lääkäreitä ei opeteta siihen, kuinka aivojen kuuluisi toimia. Ainoastaan funtkionaaliset lääkärit ja lääketiede keskittyy siihen, miten kehon, aivojen ja ihmisen pitäisi toimia. Perinteinen Psykiatri, ei ole tietoinen kaikista välittäjä aineista, vaan hänen koulutus keskittyy osaan välittäjä aineista, jos ihmisellä on useammassa välittäjä aineessa haaste, niin tämä ei välttämättä ole hyvä yhdistelmä.Kiitollisuuden avulla, voimme parantaa koko elämäämme ja kehojamme. Aivot eivät kykene olemaan yhtä aikaa kiitolliset ja vihaiset, se on biokemiallinen mahdottomuus. Muista siis aina virittäytyä kiitollisuuteen.Lääkkeet voivat olla myös vaarallisia, jos ei ymmärrä aivoja ja kehon biologiaa


Asiakkaani jakoi kanssani tarinan, missä hänen tuttavalleen annettiin psyyke lääkettä, mutta hänen perus sairautensa vaikutti hänen dopamiini aineenvaihduntaan siten, että dopamiinia oli liian vähän jo luonnostaan. Lääkäri määräsi levottomuuteen dopamiinia vähentävää lääkettä ja henkilö sai hengitysvaikeuksia ja oli kuolla tuohon lääkkeen komplikaatioon, tukehtumalla. Kuitenkaan lääkettä ei lopetettu heti ja ei huomattu sen vaikutuksia hoitohenkilökunnan puolesta, vaan oma perhe huomasi tämän vaikutuksen ja joutui taistelemaan siitä, että lääkettä ei enää voi antaa, koska henkilö joutuu lääkkeestä kuoleman vaaraan.


Olen törmännyt myös työssäni muihinkin, jotka ovat joutuneet hengen vaaraan lääkkeestä, mutta heillä ei valitettavasti ole ollut puolia pitämässä voimavaroissaan olevia ihmisiä siinä hetkessä. Jos lähisukulaiseni joutuisi sairaala hoitoon, panostaisin aikaani siihen, että olisin hänen tukenaan paikan päällä ja tarkastaisin, sopivatko lääkkeet hänelle alkuunkaan.


Mistä voi tunnistaa sopimattoman lääkkeen?

Jos on väärä lääke, niin vuorokausi ilman läheisen huomaamaa komplikaatiota on liian pitkä aika ja voi johtaa menehtymiseen. Merkkejä jotka voivat viestiä lääkkeen epä sopivuudesta: Silmä pyörivät, vaahtoa suusta, oksentaa, sekavuutta, hengitysvaikeudet, ylivireys, aktiivinen näpräily ja levoton motoriikka, tai reagoimattomuus. Nämä voivat esiintyä muutenkin, mutta varmaan vain läheinen henkilö pystyy tunnistamaan, että tämä ei ole henkilön normaalia toimintaa. Aina paras, jos hoitoa saadaan, ennen kuin mennään kriisi tilanteeseen saakka, koska kriisi tilanteen hoito ei ole helppoa kenellekään. Jos kokeillaan aivoihin vaikuttavia, lisäravinteita, ruokia, tai lääkkeitä niin optimi on kokeilla pienillä määrillä, pitkän ajan kanssa. Lääkkeet ovat vahvoja ja niitä kriisi tilanteissa on useita päällekkäin, joten mikä vaikuttaa mihinkin, voi olla hankala selvittää. Lääkkeidenkin kokeilussa aina turvallisinta aloittaa pienellä annostuksella ja lopettaa välittömästi, jos seuraa jotain vakavaa, kuten vaikkapa verenpaineen laskua tai muuta sellaista.


Perinteisen lääketieteen funktio, ei ole parantaa, vaan hoitaa sairauden oiretta

Perinteinen lääketiede keskittyy sairauksien oireiden hoitoon ja hiljentämiseen, sillä ei ole tekemistä ihmisen parantamisen kanssa. Jos ihminen haluaa parantua mistä tahansa haasteesta, hänen tulisi lähestyä itseään ja tilannetta kokonaisvaltaisesti ja se, että ymmärtää välittäjäaine profiilia voi olla erittäin hyödyllistä. Jokainen oljenkorsi kannattaa kääntää ja kannattaa laajasti kokeilla avoimesti, mistä itse apua saa. Lääkkeet ovat elämää pelastava ja upea apu, mutta ne itsessään eivät paranna, vaan hiljentävät oireen ääntä. Funktionaalinen tiede keskittyy taas siihen, kuinka eheyttää kehoa ja löytää tasapaino.


Kiinalainen lääketiede

Kiinalaisen lääketieteen mukaan, kaikkien sairauksien taustalla on heikentynyt ruuansulatus (agni), joka eri ihmisillä manifestioituu eri tavoilla. Mielen harjoitusten lisäksi kannattaa investoida siihen, että ottaa funtkionaalisen tieteen vinkkejä elämään. Suosittelen esimerkiksi biohakkereiden ravintoaineet kuntoon kirjaa ja HermorataJoogan sovellusta, jossa on laajasti opetettu elämän perus tapoja, jotka edistävät terveyttä ja tasapainoa.


Avainsanat:

 • Hypnoterapia

 • Hypnoosi

 • Masennus

 • Eheytyminen

 • Alitajunta

 • Rentoutuminen

 • Hermosto

 • Identiteettityö

 • Syvä uupumus

 • Paraneminen

 • hypnoterapia

 • hypnoosi

 • meditointi

 • unettomuushäiriöt

 • hypnoosiunettomuuteen

 • hypnoterapiastaapuunettomuuteen

 • hypnoosiunettomuudenhoitona

 • krooninenunettomuus

 • hypnoosiapunariippuvuuksiin pelkoihin jännityksiin

 • Laihduhypnoosilla


362 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page