top of page

Kolmannen silmän chakran parantava migreeni ja henkinen herääminen

Updated: Oct 4, 2022


Tiedämme, että henkiset energiat vaikuttavat meihin, mutta tiesitkö, että migreenin kaltaisilla sairauksilla voi olla henkinen juuri? Vaikka on muitakin erityisiä syitä, miksi meillä voi olla migreeni, jos se jatkuu, se on yleensä juurtunut henkiseen eikä fyysiseen. Joten jos sinulla on jatkuva migreeni ilman lääketieteellistä selitystä, tämä artikkeli voi auttaa sinua poistamaan hengelliset syyt kipuisi.

Henkisyys ei ole vain jotain abstraktia, kuten menneiden elämien analyysiä, vaan myös sydämellisyyttä. Elämistä kaikilla tasoilla, nyt ja tässä.

Henkinen migreenijuuri Suurin osa henkisten syiden aiheuttamista fyysisistä oireista johtuu lävitsemme virtaavan kundalinin energian epätasapainosta. Tämä voi aiheuttaa tukosta tai liiallista aktivaatiota, joka tapahtuu yhdessä tai useammassa chakran energiakeskuksessa. Migreeni tapahtuu samalla tavalla. Yleensä nämä voimakkaat päänsäryt viittaavat yliaktiiviseen kolmannen silmän chakraan, joka on havainnoinnin ja aistien keskus. Jos migreenisi tekee sinusta erittäin herkän valolle ja äänelle ja aiheuttaa yleensä painetta silmiesi takana, niin kolmannen silmän chakra on paikka, johon energiasi tulisi keskittyä henkistä paranemista varten.

Kolmannen silmän chakran migreeni Kolmannen silmän chakran parantamiseksi, kun olet hyperaktiivinen, sinun on omaksuttava monipuolinen lähestymistapa. Välitöntä helpotusta varten paras ehdotus on meditaatio. Voi olla vaikea päästä meditatiiviseen tilaan, kun kärsit vakavasta migreenistä. Mutta pysähdy, niin huomaat, että kivunlievitys lähestyy. Itse käytän hypnoterapian tekniikoita viemään minua syvemmälle helposti.

Vaikka migreeniä on mahdollista lievittää meditaation avulla, tarvitaan syvempää parantavaa hoitoa. Pitkäkestoisen helpotuksen saamiseksi sinun täytyy käydä läpi henkinen parantava matka kolmannen silmän chakrasta. Kolmannen silmän henkinen paraneminen On olemassa useita työkaluja, joita voidaan käyttää parantamaan kolmannen silmän chakraa, ja parantava meditaatio on yksi niistä. Tuoksujen, lääke öljyjen sekä santelipuun ja rosmariinin aromaattisten öljyjen käyttö auttaa tasapainottamaan kolmannen silmän chakraa ja voi auttaa tietämään, mitä universumi kertoo meille. Tärkeintä on kuitenkin arvioida elämäntapaasi. Kolmannen silmän chakran liiallinen aktivointi osoittaa aistien ylikuormitusta – yleensä erittäin hektisen ja stressaavan elämän sivuvaikutuksena. Voit ottaa liian monta asiaa kerralla ja ylittää rajasi.


Katso tarkasti asioita elämässäsi ja katso, mistä voit päästä eroon. Loppujen lopuksi henkisen migreenin oireiden hoitaminen voi tuoda välitöntä helpotusta, mutta elämäntapojen muuttaminen on usein ainoa tapa estää oireiden ilmaantuminen uudelleen. Salaisuus on pitää elämäsi puhtaana ja selkeänä. Kun poistat negatiiviset energiat aurastasi, sinun täytyy myös vetää näiden energioiden lähde elämästäsi. Pitkäkestoisen helpotuksen saamiseksi pysy kaukana kaikesta, mikä painaa sinulle liikaa. Tarjolla on laaja valikoima tuotteita ja palveluita tarpeisiisi hermoratajooga, hypnoterapiaa ja Psykologiaa ja meditointia kurssit.


Henkinen herääminen edellyttää, että olet tarpeeksi vahva mielessäsi, sydämessäsi ja kehossasi saavuttaaksesi uuden suunnitelman. Ajatus siitä, että tarvitaan tiettyä voimaa henkisen energian herättämiseen, voi olla sinulle uusi, mutta se on totta. Herättämäsi energia on voimakasta ja voi laukaista käytännöllisesti katsoen kaikki mielenterveyden, sydämen tai kehon ongelmat. Mielesi, sydämesi ja kehosi valmisteleminen on ratkaisevan tärkeää, jotta pystyt olemaan intensiivisesti ja antautumaan heräämisen tuomalle syvälle henkiselle muutokselle.

Mieli: Tietoisuuden henkinen herääminen On monia tapoja kehittää mieltäsi ja kasvaa henkisellä polulla, eikä energiasi herättäminen ole ainoa tapa tulla tietoisemmaksi. Henkinen herääminen on vain tapa tulla tietoisemmaksi ja löytää vapautta. Opi työskentelemään mielesi kanssa.

Aluksi tässä on joitain perusasioita, jotka sinun on hyväksyttävä, jotta voit alkaa työskennellä mielessäsi henkisen heräämisen parissa: Olet tietämätön itsestäsi. Olet tietämätön elämästä. Uskomuksesi eivät ole sinun, vaan ne ovat toisten sinulle antamia ja tiedostamatta – suurimmaksi osaksi – hyväksynyt. Nämä neljä ovat luultavasti enemmän kuin tarpeeksi laukaisemaan egoreaktion useimmissa ihmisissä, mutta nämä reaktiot ovat odotettavissa. Osa mielen valmistamista käsittelemään henkistä heräämistä on kyky käsitellä totuuksia, joista egosi ei pidä.


Sydän: kuinka vahvistaa sydäntä henkistä heräämistä varten Vahva sydän pysyy avoimena haastavimmillekin tunteille. Älä sulkeudu, sydän ei eksy tai uppoa tunteisiin. Useimmilla ihmisillä on hyvin heikko sydän, mikä tekee heistä valmistautumattomia sulkemaan pois vanhoja tunteita ja rakkauden laajenemista, jonka henkinen herääminen voi tuoda mukanaan. Siksi tämä taso, samoin kuin mielen taso, on valmistauduttava prosessiin

Opi työskentelemään sydämellä ja tunteilla Polku avaa kyvyn käsitellä kaikkia henkisiä tapahtumia emotionaalisesti. Voit alkaa oppimalla yksinkertaisesti tarkkailemaan tunteitasi. Aivan kuten on hyödyllistä tarkkailla ajatuksia, myös tunteiden tarkkaileminen mahdollistaa niiden syntymisen haluamallaan tavalla. Esimerkki jonkun äidin kuolemasta, kun tunteet heräävät, ei ole kysymys siitä, miksi hänen piti kuolla niin nuorena, koska hän uskoi, ettei ole reilua jättää väliin kaikkia hetkiä, joita olisivat voineet viettää hänen kanssaan ja niin edelleen. Nämä ovat ego-uskomuksia, jotka ruokkivat tarinaa. Uskomukset antavat tunteille lisää energiaa. Sydämellä työskenteleminen on yksinkertaisesti sen hyväksymistä, että rakastit häntä ja kaipaat häntä. Tunteita voi syntyä ja voit hengittää ja rentoutua katsellessasi tunteita, joita täytyy ilmaista. Kun emotionaalinen taakka loppuu, henkilö voi vapautua tuskastaan..


Keho: Kuinka valmistaa se heräämiseen Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kehosta on huolehdittava. Sairas keho tekee lähes mahdottomaksi erottaa ja ymmärtää kaikkia niitä kehollisia tuntemuksia, joita heränneen energian liikkeellä voi syntyä. Sairas vartalo melkein saa sisäiset muutokset näyttämään ylivoimaisilta ja tuntumaan jopa sietämättömiltä. Jos joku on liian järkyttynyt kaikesta energian läpikäyvistä asioista, hän voi sulkeutua ja/tai mennä alas sielun synkkänä yönä.

Opi työskentelemään kehosi kanssa Kaiken tämän perusteella voidaan tehdä paljon auttamaan kehoa valmistautumaan heränneen energian voimakkaisiin aaltoihin ja syvään paranemiseen sekä voimakkaaseen henkiseen kasvuun, jota voi syntyä. Yksi niistä asioista on lepo. Liian kiihtynyt keho on sotku heränneen energian kanssa, koska se energia ravistelee monia asioita ihmisissä. Mitä syvemmälle ja säännöllisemmin keho kuitenkin lepää, sitä enemmän se haluaa pysyä levossa tai haluaa palata lepäämään nopeammin.


Muita kohtia henkisen heräämisen aikaansaamiseksi kehossa ovat: Harjoittele säännöllisesti. Tee meditaatio- ja rentoutumisistuntoja. Älä syö kehollesi huonoja ruokia tai aineita. Arvioi ateriasuunnitelmasi päivittäin. Jooga voi olla hyvä vaihtoehto yhdistääksesi kehosi henkisesti mieleesi. Kun voimme herättää sisällämme henkisen energian, saamme erilaisia etuja, sekä fyysisiä että psyykkisiä.


Koodilla ONNI voit tutustua 0 € 1 kk kaikkiin kursseihimme. Tilauksen voit perua omilta sivuiltasi milloin tahansa.


Fyysinen keho / terve ja liikkuva keho kiinalaisen lääketieteen ja liikkeen avulla

Hermoratajooga 14.90 € / kk Early bird hintaan

Alitajunnan ohjelmointi / vapaudu alitajuisista lukoistasi

Hypnoterapiaa verkossa 34 € / kk Early bird hintaan

Tietoinen mieli / vapaudu egosta / sisäinen lapsi

Psykologiaa ja meditointia 19 € / kk Early bird hintaan


Tervetuloa matkaamme.

Hypnoterapeutti ja hermoratajoogan perustaja Weera Elina114 views0 comments
bottom of page