top of page

HEAL

Kamppailetko aivotoimintasi tai mielenterveyden kanssa?

Updated: Apr 18

 Matka Parempaan Mieleen ja Terveyteen

Hei siellä,

Jos kamppailet aivotoimintasi ja mielenterveytesi kanssa, et ole yksin. On aika puhua avoimesti siitä, miten voimme löytää todellista apua näissä haasteissa.


Tarina, Joka Toistuu: "Olet Kunnossa"

Ihmiset saapuvat luokseni sanoen, että ovat kokeilleet kaikkea, mutta mikään ei tunnu auttavan. Tuttu tarina, eikö totta?

Kuvittele tilanne: Kamppailet monien eri oireiden kanssa, etkä löydä energiaa nousta sängystä aamulla. Jokainen päivä tuntuu taistelulta, vaikka yrität kaikkesi. Menet lääkärille, mutta testit osoittavat "normaalia". Lääkäri kehottaa sinua laihtumaan ja nukkumaan enemmän, mutta mikään ei muutu.


Voitko Tunnistaa itsesi?

Tai ehkä sinulle on diagnosoitu sairaus, ja olet ollut lääkityksellä, joka aluksi toimi, mutta sitten oireet palasivat. Olet kokeillut kaikenlaisia hoitoja ja käynyt lukuisilla lääkäreillä, mutta mikään ei tunnu auttavan.


Toivoa On: Minun Tarinani

Haluan vakuuttaa sinulle, että et ole jumissa ikuisesti. Itse kävin läpi vakavia terveysongelmia vammani takia ja huomasin, että monet hoidot lievittävät vain oireita, eivätkä käsittele ongelman juurta.


Uusi Mahdollisuus Sinulle

Jos tunnet, että olet kokeillut kaikkea, mutta mikään ei toimi, haluan kertoa sinulle: olet oikeassa. Mutta toivoa on. Ei ole syytä siihen, miksi olisit sairas. Tarvitaan vain oikea lähestymistapa.


Kohti Terveyttä Solutasolla

Jos perimmäistä syytä ei koskaan korjata, oireet pysyvät. Haluaisitko tietää, miten voit mennä suoraan haasteiden juureen ja parantaa kehoasi solutasolla?


Tee Muutos: MeditaatioSuomi Hypnoterapiaa Verkossa

Klikkaa tästä Free to Heal®hypnoterapia ja tutustu MeditaatioSuomen hypnoterapiaan verkossa. Yli 200 tuntia terapeuttista hypnoosia, biohakkerin PTSD-kurssi ja hermoratajooga odottavat sinua. Nämä voimakkaat työkalut auttavat sinua löytämään juuret ja nousemaan haluamaasi suuntaan.


Löydä Tuki ja Voima: Weera Elinan Opastuksella

Olen täällä auttamassa sinua matkallasi parempaan mieleen ja terveyteen. Älä jää yksin. Ota ensimmäinen askel kohti parantumista.


Terveys ja Hyvinvointi sinulle!

Weera Elina Hypnoterapeutti, MeditaatioSuomi


Jaa eteenpäin ystäville!Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!53 views0 comments

Comentários


riippumatto mainonta.webp
bottom of page