top of page

Hypnoterapia: mitä se on ja mitkä ovat sen hyödyt


Maaliskuu 12, 2022

Kliininen hypnoosi, joka tunnetaan myös nimellä hypnoterapia Se on tehokas ja tehokas keino parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia.


Miten hypnoterapia toimii

Psykologisena terapiana, hypnoosia kutsutaan "kliiniseksi hypnoosiksi" ja antaa henkilöille mahdollisuuden kokea syvän rentoutumisen tunteen, kun hänen huomionsa on keskittynyt hänen sisäiseen tilaan (tunteet ja sisäiset tuntemuksesi) ja terapeutin asianmukaisiin ehdotuksiin, jotka auttavat sinua tekemään myönteisiä muutoksia. Ehdotukset käydään läpi ja suunnitellaan yhdessä, mikä olisi yhteinen tavoite.


Toisin kuin yleinen uskomus, hypnoosi se ei ole syvän unen tila, jossa henkilö menettää tahdon, valvonnan. Hypnoosille tunnusomaista se, että henkilö viedään haasteeseen, tietoisuuteen, jossa hän itse asiassa on parantuneessa tietoisuuden tilassa, keskittyen täysin siihen, mitä terapeutti kertoo hänelle. Keskitymme luomaan uusia rakentavia kannattelevia kokemuksia ja teemme sen ohjatulla intentiolla mielikuvaharjoittelun avulla-

Transsia käytetään emotionaalisena uudelleen ohjautumisen tilana , ja ehdotusta käytetään muutosten tekemiseen henkilön kognitiivisissa, fysiologisissa, emotionaalisissa ja käyttäytymisprosesseissa, joihin hypnoottiset ehdotukset vaikuttavat siltä osin kuin hänen alitajuntasa on valmis työskentelemään sillä kerralla. Jos asiakas haluaa, hän voi lopettaa prosessin milloin tahansa. Terapeutin rooli on yksinkertaisesti kokemuksen ohjaajan rooli, kannattelemassa ja ohjaamassa kohti uutta eheyttävää kokemusta.

Kliinisen hypnoosin hyödyt

Hypnoosi Se on erittäin hyödyllinen terapeuttinen menetelmä ja on olemassa monia tieteellisiä testejä, jotka ovat osoittaneet tämän, mutta tietenkin sinun on tiedettävä, miten erottaa kliininen hypnoosi ja versio jota tarjotaan hypnoosista elokuvissa tai televisiossa. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että tämä menetelmä voi tuottaa todellisen ja voimakkaan vaikutuksen kehoon ja mieleen.

Yhteenvetona, hypnoterapia:

 • Tehosta itsesi eheytymistä elämän edessä ja autat itseäsi ylittämään esteitä ja saavuttamaan tavoitteet luonnollisella ja rentouttavalla tavalla.

 • Rohkaisee itsetietoa ja se auttaa henkilöä tuntemaan itsensä paremmin.

 • Se antaa mahdollisuuden löytää luovia ratkaisuja ongelmiin, jotka syntyvät aktiivisen ajattelun suosimisen kautta.

 • Ehdotuksen ansiosta on mahdollista muuttaa rajoittavia uskomuksia ja käyttää suggestioita uskomusten vahvistamiseen.

 • Se auttaa parantamaan nukkumista ja torjuu unettomuutta.

 • Auttaa vähentämään kipua fibromyalgian, niveltulehdusta ja syövän haasteita. (mielen käyttäminen positiiviseen eheytymiseen on turvallinen ja efektiivinen tapa moneen haasteeseen.

 • Se vähentää ja ohjaa ahdistusta ja stressiä.

 • Se suosii resurssien aktivointia ja itsensä paranemista ja itsesäätelymekanismeja.

 • Se vaikuttaa myönteisesti itsetuntoon, itseluottamukseen ja motivaation parantamiseen.

 • Se suosii itsetietoisuutta ja parantaa suhdetta itsemme kanssa. Se auttaa ratkaisemaan sisäiset ristiriidat.

 • Rohkaisee henkilökohtaista kehitystä ja negatiivisten tottumusten muutos on upea kokemus.

 • Parantaa keskittymistä ja kohdentamista.

Mihin hypnoterapiaa käytetään

Hypnoterapiaa voidaan soveltaa moniin psykologisiin, emotionaalisiin ja fyysisiin haasteisiin. Sitä käytetään lievittämään kroonista kipua, toistuvaa akuuttia kipua, psykosomaattisia ongelmia (esimerkiksi päänsärkyä, migreeniä, fibromyalgiaa, syövän kipua jne.), Voidaan käyttää valmistautumaan synnytykseen ja vähentämään kipulääkkeiden tarvetta. Yöllä kuunneltavat nauhoitteet, opettavat kehoa ja hermostoa nukkumaan uudestaan ja on lääkkeetön hoito unettomuuteen.

Psykoterapiassa, Sen on osoitettu olevan tehokas mielialahäiriöiden hoidossa (mukaan lukien masennus) ja erilaisista ahdistuneisuushäiriöistä: paniikkikohtaukset, erityinen fobia ja sosiaalinen fobia, posttraumaattinen stressihäiriö (PTSD), pakko-oireinen häiriö (OCD). jne. ( ei sovi skitsofreniaan, eikä kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön)


Lisäksi hypnoterapia Tämä on Erityisen tärkeää: vähentää stressiä ja lievittää riippuvuuksia kuten tupakointi ja alkoholismi, unihäiriöt, seksuaaliset ongelmat ja syömishäiriöt (anoreksia ja bulimia). Lapset ovat yleensä helppoja kokemaan hypnooseja ja hypnoterapia voi auttaa yöllisen heräilyn ja kroonisen astman hoidossa.


Hypnoterapia on yksi turvallisimmista, nopeimmista ja tehokkaimmista hoitomuodoista useimmille psykologisille ja emotionaalisille ongelmille. Se edistää itsenäisyyttä ja kykyä käsitellä ongelmia ja nopeuttaa monien fysiologisten ongelmien paranemisprosessia.

Hypnoterapialla voit myös edistää

Hypnoosi parantaa sosiaalisia taitoja, eheyttää kykyä oppia tuntemaan itseään ja toisia paremmin, maksimoimaan henkilökohtaista kehitystä tai parantamaan kommunikointia puolison kanssa tiedostamisen kautta ...


Koska monesti tavoite on mukautua paremmin kunkin henkilön tarpeisiin ja siten pystyä tekemään yksilöllinen hypnoterapeuttinen hoito.

Sisällytän hypnoterapian aivojen muutostyökaluihin ja otamme käyttöön neuroplastisuuden rajattoman mahdollisuudet.

Tietoisuus ja tiedostaminen ovat avain tässä.

Haluatko avata tietoisuuttasi ja astua uuteen elämääsi?

Ota yhteys meditaatiosuomi@outlook.com ja sovi ilmainen konsultaatio aika 15 min.

Olisi kunnia olla osa sinun kasvutarinaasi.Täällä sinua varten

Rakkautta Weera


Kuuntele terapiaa vaikka jokayö ja nuku hyvin, vähennä kipulääkkeitä ja löydä luonnollisia hyvänolon coctaileita itsestäsi.

Ps. voit myös kokeilla itsehypnoosia Hypnoterapiaa verkossa palvelimellamme: Free to Heal® Neuroplasticity Method by Weera Elina

Hypnoterapiaa verkossa 34 € / kk

Koodilla KEVAT 1 kk ilmaiseksi

Lataa Kajabin aplikaatio ja voit kuunnella myös offlinessa.

Peruuttaminen tapahtuu muutamalla klikkauksella omilta sivuiltasi tietokoneen selaimessa.


123 views0 comments
bottom of page