top of page

Hermoratajooga, luo energinen ja voimaannuttava keho.

Updated: Mar 26Olet itse itsesi paras asiantuntija

Tämän tyyppinen itsensä harjoittaminen, voi tuottaa hyvää vastetta sinulle seuraavissa haasteissa:


Tämä ei ole perinteinen harjoittelu menetelmä, missä ohjataan opettajalta oppilaalle. Tämä on itsensä kehittämisen menetelmä, missä ohjaat ja löydät itsestäsi sinulle toimivimmat rutiinit ja tekniikat, oman hyvinvointisi eheyttämiseen. Olet itse oman hyvinvointisi paras asiantuntija, säännöllinen harjoittelu kehittää taitojasi.


Sopii aloittelijoista, kuntoutujiin ja ammatti urheilijoille

Yhdistä menetelmää parantaaksesi tuloksiasi lajissasi.

Käytä menetelmää parantaaksesi kehon toimintaa:

Unettomuus Levottomuus KrooninenVäsymysOireYhtymä CFS

AivojenHaasteet Akne Astma KrooninenKipu KrooninenTulehdus GravitaatioHaasteet EpsteinBarr RasvaAineenVaihdunta Fibromyalgia Flunssa LeukojenJäykkyys Päänsärky Sydän KorkeaVerenpaine Muisti Hengitystiet Vatsa Hormonit Toksisuus Nivelsiteet Jänteet Hapenotto Laskimoverenvirtaus Lihakset Faskiat ValtimoVerenVirtaus SelkäydinNeste Hermosto Hormoonit ElintenVuoraukset Lymfakierto Luut Nivelet Rusto Imusolmukkeet GravitaatioHaasteet Lanyio Jalat Alaselkä Hartiat Olkapäät Kyynärpäät Käsivarret Rintakehä Niska Pää

Perinteinen kiinalainen lääketiede yhdistyy hermoratajoopgassa 16 uniikin meridiaanilihasryhmän kautta:

1. Sappirakko

2. Maksa

3. Keuhkot

4. SuuretIntensiiviset

5. Vatsa

6. Haima

7. Sydän

8. PienetIntensiiviset

9. Aivot

10. Seksuaali

11. Sydänpussi

12. Iho

13. Virtsarakko

14. Munuaiset

15. Umpilisäke

16. Kateenkorva


Avaamme kaikki meridiaanit flow sarjalla ja olo on upea sen jälkeen!

Tämä ei ole lääketieteellinen hoito, mikäli tarvitset lääketieteellistä hoitoa, hakeudu lääkäriin. Älä korvaa tai muunna mitään lääkkeitäsi, voit käyttää menetelmää tukeaksesi eheytymisen prosessiasi. Harjoittelu on itse harjoittelua.

Hermorata Jooga Joustavuuden venyttäminen

Yrittäessäni kuntouttaa itseäni huomasin venyttelyn "salaisuuden" - lihakset venyvät vain, kun ne supistuvat pidentyessään. Tämä on lihasten luonnollinen tapa venyttyä. Lihasten supistumista pidentymisen aikana kutsutaan joustavuuden vastustamiseksi ja voimaharjoitteluksi.

Joustavuuden vastustus antaa sinulle tulokset, joita olet aina odottanut jousto harjoittelulta. Voit työstää fyysistä, henkistä ja psykologista puolta joustavuudessasi.

Sinun on supistettava lihasta jatkuvasti samalla, kun pidennät sitä, jotta se lisää joustavuutta. Jäykkyys mielessä ja kehossa liittyvät yhteen ja voit joustavasti opettaa itseäsi kaikilla osa-alueilla.

Hermoraja jooga- ja voimaharjoittelu tarjoaa välitöntä ja pysyvää joustavuuden kasvua; harjoittelu tuntuu miellyttävältä ja suojaa sinua vahingoittamasta itseäsi venyttelemällä.

Tarjoan venytykset 16 ainutlaatuiselle meridiaani lihasryhmille, näillä on saman aikaisesti fysiologisia ja psykologisia etuja terveyteesi eri aspekteihin.

Hermorata Jooga vastusjoustoharjoittelun aikana on MIELLYTTÄVÄÄ, eikä nivelrakenteissa ole mitään epämukavuutta.

Hermoratajooga

 • tarjoaa välitöntä ja pysyvää joustavuuden kasvua

 • poistaa kivun venyttelystä, poistaa kipua kehosta lisäämällä energiantuotantoa kudoksissa

 • johtaa sekä lujuuden että aerobisen kapasiteetin vahvistumiseen

 • parantaa suorituskyvyn tarkkuutta

 • luo tehokkaampia, räjähtävämpiä ja ytimeltään vakaita liikkeitä

Vastustuskyvyn joustavuuden lisääntyminen johtaa myös:

 • luiden asentojen korjaavaan uudelleensuuntautumiseen

 • kroonisen nivelstressin poistaminen

 • optimaalisen kudosten tehokkuuden palauttaminen

Hermoratajoogan säännöllinen ja toistuva käyttö voi tuottaa:

 • suurempaa vahvuutta samasta lihasmassasta. Kun lihakset muuttuvat joustavammiksi, niistä tulee tehokkaampia voimantuottajia, mitokondriot vahvistuvat, hapenottokyky paranee.

 • Käytössäsi on suurempi valikoima eheyttäviä liikkeitä, joka tuottavat parempaa urheilullista suorituskykyä nopeuden ja ketteryyden muodossa

 • parannettu lihastoiminta, jotta kehosi pystyy suorittamaan monimutkaisempia liikkeitä helposti

 • optimaalisempi toiminnan kohdistus, joka johtaa mukavampaan kehoon, joka kestää suurempia rasituksia ja toistuvia toimintoja nivelissä

 • kestävämpi luustorakenne, joka on vähemmän altis vammoille ja rikkoutumisille

 • lisääntynyt kestävyys ja nopeampi lihasten elpyminen, jonka avulla sama keho voi toimia voimakkaammin vähemmällä vaivalla

Hermoratajooga, on puuttuva lenkki ennalta ehkäisevässä lääketieteessä, koska se:

 • ottaa ennakoivan roolin tiettyjen mahdollisten vahinkojen alueiden kohdentamisessa

 • poistaa krooniset vammat

 • parantaa kineettistä mekaniikkaa ja parantaa samanaikaisesti fysiologista ja psykologista terveyttä

Jousta kaikin tavoin.

Hyvä olo, tasapaino, harjoittelu on mielenkiintoista. Se, mitä joskus ajattelit ja tunsit, muuttuu. Uusia ideoita ja löytöjä joustavuudesta. Salainen ase urheilulliseen ja taiteelliseen huippuosaamiseen. Tunnen oloni kevyeksi. Venyttää todellisuuttasi, ei vain kehoasi. Kivun poistaminen kehostasi, poistaa kivun elämästäsi. Edut ovat kestävät. Vapautin kroonisen kivun ja sain välittömästi voimaa. Minusta on tulossa joustavampi ja terveempi kuin olen uneksinut. Olen saanut perspektiiviä siihen, miten olla elävämpi. Uusiutumisen tunne läpäisee minut.

Osaan auttaa kehoani haaste tilanteissa, pystyn täyttämään kehoni tarpeita. Venyttely ja hypnoosi poistaa vinoumani... Se avaa minulle kaiken. Mikään ei ole parantanut urheilukykyäni, kuten venytteleminen. Venyttely on upeaa, miellyttävää... Se on aina osa elämääni. Olen oppinut olemaan läsnä, vapaana menneisyydestä, tulevaisuudesta, mukavuudessa. Harjoittelu parantaa elämäni laatua.

Soluni nuorentuvat harjoittelun myötä. Se on muuttanut käsitystäni ihmisistä ja elämästä. Tunnen oloni kotoisaksi itseni kanssa, tunnen kehoni ja mieleni. Harjoitukset ovat käteviä, joita voidaan käyttää sekä joustavuuden että voiman lisäämiseen. Hyödyt ovat välittömiä ja pysyviä. Hyvä itsediagnostinen työkalu fyysiseen, henkiseen, emotionaaliseen ja mielenterveyteen. Ensimmäistä kertaa rakennan elämää, jossa voin olla ylpeä, onnellinen ja tasapainossa, kiitollisena. Teen asioita, jotka ennen olivat minulle haastavia, jopa mahdottomia Hermorata Jooga opettaa minua olemaan enemmän sitä, kuka todella olen. Palauttaa kehoni luonnollisen tasapainon ja symmetrian. Antaa minulle toisen mahdollisuuden, ja sitten toisen ja toisen... Antaa kehoni muuttua haluamaani suuntaan. Se purkaa minut välittömästi. Kaikesta tulee orgaanista. Kaikki puolustuskerrokset ympärilläni tulevat rentoutuneena alas. Voin käyttää kykyjä, joita olen vain haaveillut aiemmin. Nyt etsin väylää eheyttää kaikkien sisäistä älykkyyttä. Se on tarttuvaa, innostavaa, ihanaa Olen saanut elämäni takaisin.

Kiitos Hermoratajooga.

Tervetuloa, yli 200 liikettä, Flow tunteja ja navigaattori, jonka avulla voit eheyttää kehoasi.

Kirjaudu aplikaatioon


kipua kehossa

kipua mielessä

Kipu jalassa

Kipu selässä

Kipu hermostossa

Hermoston kipu

Neurologinen kipu

emotionaalinen kipu

Fyysinen kipu

Kova kipu

Hermorata jooga Joensuu

Helpotusta kolotuksiin


Haasteita joita voit eheyttää

Stressi Levottomuus Addiktiot Välttäminen Pelokkuus Itsekkyys PaniikkiKohtaus Impulssiivisuus PassiivisAgressiivisuus VainoHarhainen AutonominenHermosto SympaattinenHermosto Aivot neuroplastisuus verenkierto lymfakierto Laskimoverenkierto


267 views0 comments
bottom of page