top of page

HEAL

Ego herää / Äksypeikko ilmestyy Antaudu elämälle

Updated: Apr 18


Niin kauan, kun hermoverkostoani ohjaa Ego, äksypeikko, en oikein ole valmis suurempiin siirtoihin, tämä on jopa naurattavaa.

Universumi ohjasi minua eteenpäin, olen kiitollinen, mutta se ei ole aina helppoa.

Universumin Ohjaama Matka: Kiitollisuutta Haasteiden Keskellä

Elämä on usein kuin kiehtova seikkailu, jossa kohtaamme monenlaisia tilanteita, joista voimme oppia ja kasvaa. Tässä blogissa jaan oman tarinani siitä, miten universumi ohjasi minua eteenpäin haastavien tapahtumien kautta ja kuinka olen kiitollinen näistä kokemuksista, vaikka tie ei aina ole ollut helppo.


Identiteettivarkaus ja Kohtaaminen Kivun Kanssa:

Kerran hermoni tulvivat muistoja menneisyydestä, kun äiti päätti käyttää huumeita minun identiteettini kustannuksella. Hän teki laittoman osoitteenmuutoksen ja tilasi tuhansien eurojen edestä tavaraa nimelläni. Kokemus oli kivulias ja herätti kysymyksiä siitä, kenen kipu oli suurin. Oli äidin, omani vai sen pienen lapsen, jonka äiti oli poissa. Ymmärsin, että elämä opettaa meille myötätuntoa ja tilanteiden hyväksymistä.


Kehon Reaktiot ja Egon Haasteet:

Tämä trauma heijastui kehooni ja egooni voimakkaasti. Kohtasin pelkoa, pettymystä ja vihaa. Koin tarpeen vaihtaa nimeäni ja tunnistin egoani puolustaen itseäni. Kipu oli todellinen, mutta myös opettavainen. Universumi antoi minulle pöläytyksen, ohjausta suurempaan tietoisuuteen ja muistutuksen siitä, ettemme ole pelkästään fyysinen olemus.


Myötätunnon Tie Eheyteen:

Mitä voin tehdä tässä tilanteessa? Myötätunto oli vastaus vaikeaan tilanteeseen. Kävin läpi monenlaisia hoitoja, kuten fysioterapiaa, jäsenkorjauksia, hypnoosia ja meditaatioita. Kehoni reagoi herkästi stressiin, ja tämä tapahtuma nosti pintaan vanhan trauman. Päästäkseni tasapainoon, tarvitsin myötätuntoa itselleni ja keholleni.


Elämän Opetukset ja Kiitollisuus:

Jokainen kohtaamamme trauma on osa elämän matkaa. Oli tärkeää ottaa vastuu omasta eheyttämisestä ja hyväksyä se, mikä on. Kiitollisuus näitä haasteita kohtaan avasi tien eheytymiseen. Vaikka menetin rahaa ja kohtasin vaikeuksia, tämä oli mahdollisuus oppia ja kasvaa.


Universumin Ohjaus Suurempaan Tietoisuuteen:

Elämässä kohtaamamme vaikeudet voivat olla ohjausta suurempaan tietoisuuteen. Kun pysymme avoimina oppimaan ja hyväksymään elämän opetukset, voimme kasvaa vahvemmiksi ja viisaammiksi. Kiitos elämästä, kiitos mahdollisuudesta eheytyä.


Tämä matka ei aina ole helppo, mutta jokainen kokemus voi olla askel kohti syvempää ymmärrystä itsestämme ja maailmasta ympärillämme. Antaudutaan elämän virtaan ja kiitetään jokaisesta mahdollisuudesta kasvaa ja oppia. Life is a journey, and I am grateful for every step of it.


KUN TUNNET NEURO TRANSMITTERISI VOIT TASAPAINOTTAA NIITÄMatka Tasapainoon ja Eheyteen – Itsehoitoa ja Kiitollisuutta Onnettomuuksien Jälkeen

Tervetuloa seuraamaan tarinaani matkastani kohti tasapainoa ja eheyttä, joka alkoi onnettomuuksien jälkeen. Elämä heitti minulle haasteita, mutta löysin voiman ja keinot voittaa ne. Tämä tarina on omistettu kaikille, jotka etsivät inspiraatiota omalle matkalleen.


Aktiivinen Harjoittelu ja Tietoinen Palautuminen:

Kymmenen vuoden opintojen jälkeen löysin lisäravinteet, jotka auttoivat minua voittamaan soluvapinan ja kehon vapinan. Aktiivisen harjoittelun ja tietoisen palautumisen avulla löysin uusia polkuja aivojen ja lihasten välille. Mitokondrioni eheytyivät, ja kuukausi kuukaudelta rakensin lisää aktiivisia toimintatunteja parantaen palautumista.


Vagushermon Aktivointi ja Tietoinen Hypnoosi:

Vagushermon säännöllinen aktivointi oli avainasemassa matkallani. Joka päivä klo 12 tietoisesti hypnoosilla kuljin thetaan ja deltaan, uudelleen käynnistääkseni ja ladatakseni hermoverkostoni käyttööni. Tämä oli väyläni eheyteen ja tasapainoon.


Itse Luodut Harjoitteet ja Tutkimusmatka Tietoisuuteen:

Fysioterapia oli hyvä, mutta tarvitsin päivittäin fysioterapiaa ja terapeuttista hypnoosia. Tutustuin Daniel Siegelin, Bruce Liptonin ja Joe Dispenzan töihin ja rakensin itse harjoitteita vapautumiseen ja uudelleen rakentumiseen. Loin työkalut, jotka sopivat juuri minulle.


Hypnoosi: Mielikuvituksen ja Tietoisuuden Maailma:

Hypnoosi oli mieletön työkalu hermoverkoston uudelleen järjestäytymiseen. Delta-aallot olivat tehokkaimpia hermoverkon virusten rebootauksessa. Hypnoterapia-applikaatio, kuten Free to Heal®hypnoterapia aplikaatio, oli avainasemassa tässä matkassa.


Kiitollisuus ja Hyväksyminen:

Kiitos elämästä ja sen mahdollisuuksista oppia ja kasvaa. Hyväksyn jokaisen hetken kiitollisuudella. Jos jotain tulee, hyväksyn sen kiitollisuudella, ja kun on aika päästää irti, teen sen kiitollisuudella. Kiitän jokaista haastetta, joka on tehnyt minusta vahvemman ja viisaamman.


Aurinkoa Weera – Jakaminen on Välittämistä:

Tämä tarina on jaettu toivon ja inspiraation antamiseksi. Jos se resonoi kanssasi tai voisi auttaa jotakuta, jaa se eteenpäin. Aurinkoa Weera – valoa ja voimaa kaikille!


Kiitollisin Sydämin,

Weera Elina


Hypnoterapia aplikaatio: Free to Heal® Maria Nordin

HermorataJooga aplikaatio: Free to Heal® Maria NordinAntaudun, hyväksyn sen mikä on. Kiitos, tästä opetuksesta universumi.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!74 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page