top of page

Delta-aallot: 10 asiaa, jotka haluat tietää

Updated: Nov 16, 2021

Delta-aivoaallot ovat hitaita aivoaaltoja, jotka kulkevat välillä 1–4 Hertz (Hz).

Ovat luultavasti salaperäisimpiä ja vähiten ymmärrettyjä aivoaaltotiloja, mikä tekee niistä vieläkin kiehtovampia.

Tiedämme, että delta-aivoaaltoja esiintyy unen syvissä vaiheissa. Tämä on unen korjaava vaihe, jolloin keho korjaa itsensä ja energia palautuu.

Jos olet koskaan herännyt levottomana, kuitenkin nukuit 7-8 tuntia, et todennäköisesti viettänyt tarpeeksi aikaa unen delta-vaiheissa.

Ja jos olet koskaan herännyt kesken syvän unen, tiedät kuinka sumuinen olo voi olla.

Koehenkilöistä ei ole (tai on hyvin vähän) muistoja siitä, miltä delta-tilassa oleminen tuntuu - koska se on kuin toisessa maailmassa oleminen. Itselläni kokemusta on paljonkin, sillä kuljen tietoisesti päivittäin käynnistämän energiani uudestaan ja pystyn jopa muistamaan kokemuksia.

Aiheesta löytyy tieteellisiä tutkimuksia, ihmisten aivojen aaltomallien seurannasta. Ainakin englanniksi.

Tässä viestissä paljastan joitain hämmästyttäviä tosiasioita delta-aalloista.

Ja kerro kuinka lisätä tuotantoasi ja miten päästä delta-tilaan hereillä!

delta-aallot-aivot / Delta Brain Waves:


10 tosiasiaa, joita et tiennyt


1. Delta auttaa meitä pääsemään alitajuntaan

Kun Delta-aallot lisäävät sisäistä tietoisuuttamme fyysisestä maailmasta, se vähenee. Tämä antaa meille mahdollisuuden käyttää ja eheyttää tietoja alitajunnan mielessä.

Alitajunnan mieli koostuu mielessä tapahtuvista prosesseista, jotka eivät ole tarkasteltavissa tietoisen mielen hereillä ollessa. Alitajuntaan voi jäädä traumasta bloggeja, niitä voi turvallisesti avata terapeuttisella hypnoosilla.

Hypnoosi

Hypnoosissa, kun olemme kiinni puolen unen tilassa, meillä on unelmia, joissa ylläpidämme tietoisuutta, mutta elämme näennäisesti toisessa maailmassa. Tämä kokemus on hieman irrationaalinen, fantasiaa mm. Astraali matkustus, Lucid Dream ohjaavat kannatellusti näiden parissa.

Siksi delta-aallot voivat auttaa astraaliprojektiota ja selko unta. Pystymme vähentämään sitoutumistamme fyysiseen maailmaan. Selko unessa, voit luoda ,mitä tahansa fantasiaa, mitä haluat. Se on vähän kuin kehollinen elokuva, kokemus, mutta parempi kuin elokuva sillä olet jokaisella solullasi elämässä fantasiaasi.

2. Vauvat viettävät eniten aikaa Deltassa

Delta on hallitseva aivoaalto alle vuoden ikäisillä imeväisillä. onnekkaat vauvat! Näin, koska vauvat viettävät niin paljon aikaa unessa - mutta itse asiassa he kokevat suuren delta volyymin hereillä ollessaan. Itse huomasin aivovammani jälkeen, että minulla oli haastetta nukkua ja pysyä unessa, vireys tasoni ei toiminut itsestään, aloin tietoisesti kuljettamaan itseäni päivittäin klo 12 siestan aikaan thetaan ja taitoni syventyessä deltaan. Illalla nukkumaan mennessä ja yöllä jos heräsin, ohjasin itseäni uudestaan tietoisesti deltaan. Sain hurjasti käyttöön uusia ja vanhoja poikki menneitä hermoratoja ruuanlaittoon, arkeen, kirjoittamiseen ja luomiseen. Minulla oli haasteita lukemisen, puhumisen, katsomisen ja luomisen kanssa, kuten ruuanlaitto.

3. ADD:n kanssa elävät, tuottavat enemmän Delta-aaltoja

Ne, jotka toimivat korkealla suorituskyvyllä, pystyvät vähentämään Delta-aaltoja, kun tarvitaan korkeaa keskittymistä.

Toisaalta useimmat henkilöt, joilla on diagnosoitu tarkkaavaisuushäiriö, eivät pysty tähän. Siksi he voivat tuntea olonsa hajamieliseksi, väsyneeksi, hämmentyneeksi jne. Minulla oli lapsena kooman jälkeen suunnattomia haasteita oppia luokassa, vaan kun menin olemaan yksin hiljaisuuteen huomasin, että olen todella älykäs, kunhan saan hiljentää ajatus aaltojani rauhassa. Vamman jälkeen aivoni helposti lähtivät käymään yli kuumentuneena, korkeammilla aivo aalloilla ja säännöllinen alas kulkeminen, tuo minulle täydellisen tuntuisen tarkkavaisuuden haluamiini opintoihin.

4. Delta on aivoaaltotoiminnan alhaisin taso

Delta-aallot ovat hitaita aaltoja suurella aallolla. Alussa pystyin olemaan vain lyhyitä aikoja päivällä deltassa ja heräsin nopeasti ylös janoon. Nykyään pystyn jarruttamaan ja kannattelemaan pidempiä aikoja tilaa, huomaan, kun tietoinen mieli ja tajunta palaa ylemmäs aallolle ja aivo aallot alkavat kulkea nopeampaa, ajattelen että ”olen takaisin”, Tässä tilassa on jotain samaa kuin koomassa ollessani, se on autuas läsnä olo, rauha, hyvä olo.


Fyysisen elämän haasteiden keskellä, olen kaivannut ”kotiin" tuohon rakkaudelliseen valoon ja delta aalloilla pääsen omaan olotilaan, jossa kaikki tarpeeni ovat täytettyinä, olen vain hengitys. En mitään, en missään, en kukaan, hengitys.


Meditaation tavoite on läsnä olo

Tämä on se, johon meditaatio harjoitukset auttavat ja kuljettavat. Hypnoosissa vain on editoituja tekniikoita erottamaan tietoinen mieli ja alitajunta. Joten tilan saavuttaminen on kokemani mukaan paljon helpompaa Hypnoosin avulla. Ohjatusti, kannatellusti ja oikeilla herzeillä. Ihanan turvallista ja super ihanaa. Parasta mitä olen ihmisenä kokenut.

5. Deltaa pidetään porttina korkeampaan tietoisuuteen

Kokemani mukaan hengellisyys, on lopulta syvä luonnollinen yhteys kehoon ja syvemmällä tasolla kaikkeuteen.

Vietämme lähes kolmanneksen elämästämme unessa, mutta emme muista tietoisessa mielessä siitä paljoa, etenkään delta-tilaa. Theta tilasta jää helpommin muisto kokemuksia, se on vähän ylempänä. Tiede uskoo, että ajatteluprosessit katoavat tässä tilassa ja tietoinen tietoisuus menetetään. Koomassa ollessani koin tämän, kun tietoinen mieli irtoaa täysin ja jäljellä on puhdas alitajunta, se on aivan oma maailmansa ja maailma, jota on hyvä käyttää hallitusti, hyvin aikein ja rakkaudella.

Alitajunta on meidän vahvin tunteva mieli ja vaikka tietoinen mieli purkaantuu kuoleman rajalla opetuksissa, alitajunta kokee ja kenties, jos käy hyvä tuuri ja ego kestää, pystyt tietoisesti muistamaan kokemuksesi ilman egoa ja egon kanssa, jopa yhdistäen näitä.


(Stephen Towill Hypnotheraphy yhdistää työssään menneiden aikojen kokemuksia tähän päivään. Suositus siihen.)

Tästä syystä uskotaan, että tässä valtakunnassa, alitajunnassa on portti Tietoisuuteen, energiaan, kaikkeuden lähteeseen, Jumalaan, Äärettömään Älykkyyteen tai Kollektiiviseen Tajuttomaan mielen loputtomaan tiedon lähteeseen. Näillä on monia kutsuma nimiä ja kokemukset ovat irrationaalisia, Eben Alexander kuvaa hienosti prosessin tieteellisesti, mitä koomassa ollessa tapahtuu. Tosin Ebenin oma kertonus kuoleman rajasta, ei täsmännyt omiini alitajunnan kokemuksiini. Alitajunta on yksilöllinen ja kehittyvä sen mukaan, mitä olet kokenut. Anita Moorjanin kokemus kuolemanrajasta, oli todella lähellä omaa kokemustani, mutta Eben kirjoittaa upeasti tieteellistä faktaa asiasta.

6. Delta-aallot - hallitsevat ennen kuolemaa

Delta-aallot ovat viimeinen aivoaaltotyyppi, jota tuotamme ennen kuolemaan. Tämä on järkevää: aivot hidastuvat ja hengittävät. Olemme kaikki vain hengitystä, energiaa, jatkuvasti transformoituvaa. Muoto on meillä jatkuvasti muuttuva.

7. Huumeiden ja alkoholin sotku Delta-aaltojen kanssa

Joidenkin unilääkkeiden, huumeiden ja alkoholin on osoitettu sotkevan aivojen delta-aaltotuotantoa. Ei ole ihme, jos saat niin huonon unen, kun olet humalassa - aivot eivät saa tarvittavaa rauhallista syvää unta. Tietoisella mielellä on liikaa prosesseja, alitajunta ei pääse latautumaan rauhassa. Kokemani mukaan, myöskään lääketieteellinen koulutus ei takaa turvallista kokemusta huumaavien lääkkeiden kanssa, sillä olemme yksilöitä. Keho voi vaihtelevasti eri tilanteissa muuttaa kemiaa ja tuottaa vaarallisia lopputuloksia, kuten antikolienergisen oireyhtymän, jonka sain sairaalassa vieraillessani.

8. Naiset tuottavat enemmän Delta-aaltoja kuin miehet

Tieteellinen tutkimus on osoittanut, että naisilla on enemmän delta-aaltoaktiivisuutta kuin miehillä. Mielenkiintoista on, että useimpien muiden nisäkäslajien naisilla on samanlainen taipumus. Emme vielä tiedä miksi!

9. Ketogeeninen ruokavalio aiheuttaa delta-aallon lisääntymistä

Tämä on yksi monista syistä, joiden vuoksi voit alkaa tuntemaan uneliaisuutta, kun vähennät elimistöltäsi hiilihydraatit. Lisääntynyt delta-aktiivisuus päivän aikana tuottaa ADD: n kaltaisia ​​oireita. Olemme yksilöitä, minulla taas Dopamiinia ja Noradrenaliinia on onnettomuuksien jälkeen kehossa varsin runsaasti, joten minulle ketogeeninen ruokavalio tuottaa parhaan mahdollisen vireen. Jos liikun enemmän aerobisesti, lisään sen jälkeen hiilihydraattia.

Mielenkiintoista on, että tämä ruokavalio suunniteltiin alun perin lasten epilepsiaan. Kokemukseni mukaan Puhdas ketogeeninen ravinto on ollut minulle erittäin merkittävä askel eheytymiseen, paljon marjoja, kuituja, puhdasta luonnollista ruokaa, yrttejä, salaatteja, vihermehuja, ravitsevia öljyjä ja proteiinia. Luonnon yrteistä saa tehtyä vaikka mitä.

10. Delta-aallot liittyvät DHEA-tuotantoon

Delta-tilassa vapautamme ikääntymistä estäviä hormoneja, mukaan lukien melatoniini ja DHEA.

DHEA on hormoni, joka hidastaa ikääntymistä ja parantaa mahdollisesti hyvinvointia ja kognitiivista toimintaa. Jotkut ihmiset ottavat täydennyksiä tähän, itse olen kokenut hyväksi melatoiinin lisäämiseen punavalo laserin ennen nukkumaan menoa. Uni on paras tapa edistää DHEA-tuotantoa. Mutta, jos kehollasi on korkea lihastonus, lihasjännite, sinun on ehkä ennen nukkumaan menoa purettava jännite, jotta pääset laskeutumaan uneen.

Lisäksi kortisolihormonin tasot laskevat syvän unen aikana ja nousevat yön yli edistääkseen hyvää virettä aamulla.

Voitko mennä Deltaan hereillä?

On mahdollista. Loppujen lopuksi teit sen kohdussa ja vauvana ensimmäisenä elinvuotena. Sinulla on taito itsessäsi, suurin työ on ehkä sammuttaa ego, tietoinen mieli edestä, siihen on hypnoosissa oivat tekniikat ja kannattelu.

Delta on hallitseva aivoaalto syvässä unessa, ei valveilla olon aikoina.

Mutta aivoaallon avulla on mahdollista stimuloida deltatuotantoa.

Esimerkiksi delta-taajuuden binauraaliset lyönnit ovat tulleet suosituksi uniavuksi. Kuunteleminen ennen nukkumaanmenoa auttaa kannustamaan delta-aaltojen tuotantoa. Itse opetin säännöllisesti klo 12 itseni kulkemaan deltaan.

Tämä johtuu binaural beats -lyöntien luomasta vastetiheydestä. Aivot seuraavat mukana taajuudelle, ja alkavat tuottaa aivoaaltoja tällä taajuudella. Tarvitset, todella ärsykkeettömän ympäristön, jotta voit syvärentoutua.


Hyvät aika ikkunat Deltaan hypnoosin avulla

Voisit teknisesti kuunnella delta-aivoaaltojen harjoitteluäänityksiä päivässä aamulla ennen, kuin heräät, illalla kun käyt nukkumaan ja siestan aikaan päästäksesi deltaan.


Sinun on kuitenkin muistettava, että aivosi tuottavat myös spektrin alfa-, beeta- ja gamma-aaltoja, koska se on päivän aika. Joten se voi kestää jonkin aikaa saavuttaa tila, arvioin, että noin 30 min. Ihmiset käyttävät usein delta binaural beats musiikkia päästäkseen selko unen tilaan.


Minulle ei kuitenkaan riittänyt pelkät aallot, vaan lisäksi koin ihanaksi kannattelevan ohjauksen, jotta pääsin vapauttamaan traumoja hermostostani.


Tietoinen mieli ei ole vielä täysin hereillä, juuri kun heräät

Tietoinen mieli on väistyneempi heti, kun olet herännyt yöunilta, tai iltapäivän siestan aikana, jolloin voit liukua siihen ihanaan tilaan, joka leijuu unen ja heräämisen välillä.

Jos haluat lisätä delta-aallon tuotantoa, voit kokeilla aivoaaltojen kasvatusta.


Tähän kuuluu delta-aaltotaajuuksia sisältävän musiikin kuunteleminen. Meillä nämä sisältyvät valmiiksi Premiumissa taustoihin.


Lisäksi käytän theta-musiikkia meditaatioon, rentoutumiseen ja ahdistuksen oireiden lievittämiseen sekä keskittymiseen ja tuottavuuteen. Minulla on välillä luonnostaan vahvasti dopamiinia, joten saavutan itse parhaimman fokuksen jarruttamalla hieman alas, sinulla kemiat voivat olla toisin. Kokeilemalla löydät toimivat taajuudet sinun parhaimpaan fokukseen.Delta, yhteenvetona

  1. Tuotamme eniten delta-aaltoja, kun olemme unen vaiheissa 3 ja 4 (nyt yhdistettynä ja yleensä kutsutaan vain 'vaiheeksi 3).

  2. Delta-aallot ovat hitaimpia aivoaaltoja, joilla on korkein amplitudi (tämä tarkoittaa värähtelyn tai värähtelyn suurinta laajuutta).

  3. Tarvitsemme delta-unta, jotta voimme tuottaa hyviä hormoneja.

  4. Vauvat viettävät eniten aikaa delta-tilassa. Sitten kadotamme kyvyn pysyä tajuissamme ja deltassa kasvaessamme.

  5. Add-aalloilla on ongelmallinen korkea delta-aaltojen taso. (kokeile muita aaltoja, toimiiko?) Tasapaino tulee siitä, kun käytät kaikkia sopivasti.

  6. Alkoholi ja huumeet vaikuttavat negatiivisesti delta-aallon tuotantoon.

  7. Unettomuus ei luultavasti tuota tarpeeksi delta-aaltoja.

  8. Naisilla on korkeampi delta-aktiivisuus kuin miehillä.

  9. Delta-tilaan astuminen ja tietoisuuden ylläpitäminen voivat antaa sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi alitajuntaan ja korkeampaan tietoisuuteen. Delta auttaa sinua saamaan selko unen.

10. Binaural beat aallot, voivat edistää delta-aallon tuotantoa. Käytä delta-aaltoja ennen nukkumaanmenoa paremman unen saamiseksi. Tämä on erittäin eheyttävä yhdistelmä parantavan hypnoosi meditaation kanssa yhdessä.


VINKIT HERZIEN KANSSA, kliinisten tutkimusten pohjalta: 20-50 hz estää lihasten impulsseja, rentouttaen lihaksia. 40-80 hz vaikuttaa koko kehoon 40-60 hz voi vaikuttaa positiivisesti kipu kohtauksiin ja kouristuksiin ja vatsakipuihin. 40 hz vaikuttaa talamukseen, jonka tärkein tehtävä on valikoivan tarkkaavaisuuden säätely. Hertzeillä on selkeää kliinistä näyttöä mm. lihastonuksen säätelyyn, kivunlievitys, psyykkiset haasteet, riippuvuus, stressi, ahdistus, keuhko, sydän ja verisuoni haasteissa. 40 hz pohkeet ja reidet 50 hz reidet, lantio, ristiselkä, rintakehä 70 hz kehon yläosissa 30 hz pohkeet ja reidet 20 hz pohkeiden ja lantion välinen alue Taajuudet 50-100 hz supistaa ja rentouttaa lihaksia. Harjoitusten ja värähtelyjen ansiosta, pääset kiinni itsessäsi siihen, mitkä ovat omat keholliset tuntemuksesi ja tarpeesi. SÄÄNNÖLLINEN Harjoitus tuo hyvää vastetta:

#rentoutuminen #masennus #levottomuus #stressittömyys #onnellisuus #elämänmielekkyys #uni #tarkkaavaisuus #itseohjattavuus #päätöksenteko #läsnäolo Kuuntele itseäsi ja ohjaa itseäsi sen mukaan, mikä tuntuu sinusta parhaimmalta. Huomioithan, mikäli sinulla on vakavia mielenterveys ongelmia, emme suosittele hypnoosi harjoittelua sinulle. ( skitsofrenia, hallitsematon kaksi suuntainen mieliala, mikäli sinulla on hoitosuhde, konsultoi hoitavaa tahoasi, sopiiko itse hypnoosi sinulle. )


Premium Meditaatio Suomi yli ~ 100 tunnin Preemium harjoittelu alusta 39kk. Nauti monista eduista saada koko yön uni, on rentouttavan nukkua ohjattuun kannatteluun

Tervetuloa mukaan, Meditaatio Suomi Premium 39kk yli 100 kpl Terapeuttista hypnoosia 2 viikon välein uusi julkaisu.

Premium 39 € kk.Hyviä uutisia!

Sinulla on kaikki mahdollisuus eheytyä, anna mennä eheytä itsesi #eheydy


#DeltaAallot #AlfaAallot #AivoAallot #KäytännönNeurotiede #neurotiede #neuroplastisuus


#vapautaPTSD #eheytäitsesi #luoitsesi #läsnäolo #läsnäolonvoima

#neuroplastisuus #meditaatiosuomi #neurotiede #ptsd #nukuhyvin #binaturaalisetaallot #binaturaalinen

Aivoaallot

Parantavat aivoaallot

Parantavat herzit

Parantavat matalat aivoaallot

Nuku hyvin

kuinka nukkua paremmin

Unettomuuteen1,469 views0 comments
bottom of page