top of page

Biohakkeroi hermostoa 10 askelta

Updated: Nov 16, 2021

Biohakkeroi hermostosi 10 askelta
1. Biohakkeroi hermosto järjestelmääsi

Kun kärsit stressistä (kuten useimmat ihmiset), on liian vaikea keskittyä ja olla tuottava ja liian helppoa ajatella toistuvia irrationaalisia ajatuksia. Se voi myös aiheuttaa huonoa arvostelukykyjä ja muistiongelmia.

Hyvä tapa torjua stressiä on käyttää meditaatiota ja hengitysharjoituksia. Mietiskellessäsi harjoitat tietoisuuden taidetta, jonka avulla voit valita mihin ajatuksiin haluat keskittyä. Sen avulla voit valita, miten reagoit tunteisiisi sen sijaan, että sokeasti reagoisit niihin. On eri tapoja meditoida kuten hypnoosi, meditointi mantrat, tietoisuus, positiivinen itsekeskustelu ja hallitut hengitysharjoitukset. Hallitulla hengityksellä haluat hengittää vatsanpohjaasi.

Vedä ilmaa nenän kautta vatsaasi, hengitä sitten ensin vatsaasi ja työnnä ilma ulos keuhkoista. Vain vatsasi tulisi liikkua, ei rintaasi. Hengityksen tulee olla pitkä, jatkuva hengitys, jota seuraa tauko ennen uloshengitystä ja sitten uusi tauko ennen seuraavan hengityksen ottamista. Tämä hidas, tasainen hengitys voi auttaa hallitsemaan sykettäsi ja antaa mielesi rentoutua.

SYKE VAIHTELUN MUUTTAVUUS KOULUTUS Kun olet rento, sinulla on rytminen sykevälivaihtelu tai aikaa jokaisen lyönnin välillä. Stressin aikana kehosi turvautuu kiinteään, joustamattomaan rytmiin.


2. TIETOINEN RUOKAVALIO ruokavalio sen sijaan ei ole suunniteltu vain antamaan sinulle laihaa, terveellistä vartaloa, vaan myös saamaan sinut tehokkaasti toimiviin aivoihin. Kuinka tämä toimii tarkalleen?


POISTA TOKSINIT, . GLUTEENITON Ruokavalio


SYÖ TERVEEMPIÄ RASVOJA Aivosi koostuvat enimmäkseen tyydyttyneistä rasvoista ja kolesterolista, minkä vuoksi ihmiset täydentävät DHA: ta ja EPA: ta (molemmat rasvahapot) tukeakseen aivojen terveyttä lisäravinteilla kuten vaikka Ecol Omega soya lesitiini, aurinkonkukan lesitiini. Mielesi käyttää rasvaa palautuakseen ja korjatakseen itseensä, mikä parantaa muistia, lisää kognitiivisia taitoja ja parantaa mielialaa. runsasrasvainen ruokavalio tukee kehoa ja mieltä. Kokeile keto ja Paleo reseptejä.


3. Kiitollisuus ja anteeksianto

Kiitollisuuden ja anteeksiannon käyttäminen muutamia minuutteja päivässä voi olla uskomattoman hyödyllistä. Itse asiassa se on luultavasti kaikkien aikojen tehokkain biohackkerointi. Lopeta kaikki tekemäsi ja ajattele, mistä olet kiitollinen, tai kirjoita ajatuksesi kiitollisuudesta ja anteeksiannosta päiväkirjaan. Tekemällä tämän voit lisätä onnellisuuttasi, toipua helpommin stressistä (tarkoitan, kuinka paljon stressiä sinulla on vihastasi ja loukkaantumisestasi) ja tulet tehokkaammiksi työssä. Itse asiassa kiitollisuusharjoitusten osoitetaan lisäävän päätöksentekokykyä ja edistävän tuottavuutta. Se tekee sinusta myös yleensä lempeämmän.


4. NEUROPALAUTUS TEKNIIKKA Neurofeedback on, kun opetat aivoillesi uudelleen, miten vastaavat erilaisiin tunteisiin. Siistiä, eikö? Sinulla on miellyttävä asento makuullaan ja lähdet hypnpoosin maailmaan hitaammille super oppimisen aivo aalloille. Sitten katselet elokuvia joissa sinä olet päätähti. Etenet aivojesi avulla käyttämällä aivosähköä elokuvan kokemiseen ja positiivisten emootioiden luomiseen. Mitä enemmän positiivista aivotoimintaa on, sitä vahvemmin mielikuva kulkee (positiivinen vahvistus).


Lopulta tämä positiivisen vahvistuksen kierto opettaa aivoille uudelleen, mitkä aivoaallot ovat toivottavia, jotta ne voivat korvata aiemmat negatiiviset vastauksesi stressitekijöihin. Meditaatio Suomi Premium on intensiivinen 100 h kirjasto. neurofeedback-ohjelma, joka vie sinut samaan mielentilaan kuin edistyneet meditoijat, Zen-harjoittajat.


Kirjaston käyttäminen lisää luovuutta, onnellisuutta ja vahvistaa kaikkia elämän osa alueitasi postivvisesti. Unta, suhteita, suhdetta itseesi. Olen itse käyttänyt Terapeuttista hypnoosia aivovamman jälkeen uudelleen rakentumaan ja lisäksi dystoniaan ( aivot ja lihakset eri tahdissa ). Nykyään elän resistanssi vaiheessa, eli haasteeni eivät minua vaivaa arjessa ja saan elää tervettä elämää hyvin voivana, hypnoosin ja hermorata joogan avulla. Hermorata jooga hermottaa hermoreittejä uudestaan ja luon liikkeellä joustavaa liikkumista kehoosi, opit neurofeedbackia hermoradan avulla päivätajuntaan.


5. HAKKEROI UNESI Aivosi tarvitsevat laadukasta unta toimiakseen kunnolla. Kun nukut, se antaa aivoillesi mahdollisuuden korjata neuronit, jotka tyhjennät päivän aikana, kun olet aktiivinen. Se antaa myös aivoillesi aikaa käyttää yhteyksiä hermosolujen välillä. Itse asiassa toistuva unen puute voi johtaa aivosolujen menetykseen - viimeinen asia mitä haluat, kun yrität olla luodinkestävä. Meditaatio Suomen Premium kirjasto tarjoaa sinulle mieleisiä uni tarinoita yöksi, joiden aikana vahvistat myös postiiisia assosiaatioita. Nuhahdat hyvin, opit ja kehityt samalla, kun nukut. Gaba reseptrori vastaa levosta ja ruuan sulatuksesta esimerkiksi Adaptogeeni Ashwagandha voi auttaa sinua saavuttamaan laadukkaampaa unta.


TERVE RYTMI Riittävä auringonvalo joka päivä pitää kehosi kellon - tai vuorokausirytmin balansissa. Auringonvalo kehottaa kehoasi lykkäämään melatoniinin - hormonin, joka väsyttää ja auttaa nukkumaan, valmistamista. Joten on hyvä idea saada aurinkoa aamulla, jos voit. Voit ottaa D-vitamiinin aamulla. Koska auringonvalo saa kehosi tuottamaan D-vitamiinia, mikä lopettaa melatoniinin tuotannon, aamuisen vitamiiniannoksen saaminen voi saada kehosi tuntemaan kuin olisit ollut ulkona. D vitamiini ja vitamiinit aamuun.


MITEN HAKKEROISIT NUKKUMISTASI Nukkumalla Kahdeksan tuntia laadukasta unta, voit kohottaa sinun kykyäsi ratkaista monimutkaisia ongelmia 50%. Joten miten saat tällaisen unen? Ensinnäkin sijoita Meditaatio Suomi premiumiin, yli 100 h tehokkaita unta kuljettavia hypnoterapia nauhoitteita. Kuljet theta ja delta aalloilla. Opit ohjaamaan ja luomaan untasi. Lisäksi ohjatut unet auttavat sinua rentoutumaan ja palautumaan, pääset purkamaan positiivisesti hermoston jänniteitä ja saat päivälle hyvää uutta assosiaatio vastetta. Viihdyttävää, kuin katselisit elokuvia joissa sinä olet pää tähtenä.


6. ÄLYKKÄÄT LÄÄKKEET JA NOONTROPIT Nootropics eli "älylääkkeet" ovat suosikkiejani. Nämä aineet lisäävät aivojesi suorituskykyä - muistat enemmän, opit paremmin, keskityt paremmin ja voit jopa lisätä älykkyyttäsi. Nämä lääkkeet ovat myös neuroprotektiivisia, joten ne suojaavat aivojasi loukkaantumisilta.


VITAMIINIT JA RAVINTEET jos älylääkkeet eivät ole sinun juttusi, voit aina parantaa henkistä suorituskykyäsi ravinteilla, kuten magnesiumilla, D-vitamiinilla, Krill-öljyllä, kurkumalla ja B-vitamiinilla. Magnesium voi kääntää stressin vaikutukset ja lisätä muistia ja kognitiivista toimintaa. Magnesium on myös elintärkeää ATP: n tuotannolle, joten matala magnesium tarkoittaa alhaista aivojen energiaa. D-vitamiini on myös erinomainen lisä aivoihisi. Se auttaa suojaamaan sinua vapaiden radikaalien vaurioilta, jotka voivat heikentää kognitiivista suorituskykyäsi. Krill-öljy, joka on täynnä DHA: ta, EPA: ta ja astaksantiinia, pitää aivosi hermosolut vapaassa yhteydessä. Parempi viestintä hermostossasi tarkoittaa tietysti, että olet älykkäämpi, nopeampi ja parempi. Kurkuma on mauste, jota käytetään usein intialaisessa ruoassa. Se sisältää kurkumiinia, joka on hieno ravinne aivoillesi. Kurkumiini on antioksidantti, joka kulkee helposti verestä aivoihin, ja kuten D-vitamiini, se auttaa suojaamaan aivojasi vapaiden radikaalien vaurioilta. B-vitamiinit torjuvat homokysteiinin aminohappoa.


MUUT LUONNONLISÄT DMAE, voi parantaa henkistä suorituskykyäsi. Se auttaa sinua keskittymään, motivoitumaan.

Koliini - Koliini on välttämätön mikroravintoaine, joka auttaa aivojasi tuottamaan välittäjäaineen asetyylikoliinia, mikä edistää älyä ja muistia.

Glutamiini on hyvä antioksidantt, toimii suolen eduksi.


Nämä löytyvät hengitys harjoituksista. Myös hypnoosi meditaatio voi saada sinut rentoutuneeseen, läsnä olevaan oikeaan tunnelmaan.


7. MUITA HAUSKOJA TERAPEUTTISIA MENETELMIÄ Kuulostaa hauskalta, ylösalaisin kääntyminen on loistava tapa hakkeroida aivosi. Säännöllinen kääntäminen kouluttaa aivojen kapillaareja, mikä tekee niistä vahvempia ja kykenevämpiä tuomaan happea aivoihisi. Enemmän happea aivoihisi tarkoittaa parempaa aivotoimintaa. Lisäbonuksena, toistuvan ylösalaisin kääntyminen aktivoi tapaa, jolla kehosi säätelee verenpainetta.


8. VALON KÄYTTÄMINEN MITOKOKONDRIALIN TEHOSTAMISEKSI Voit käyttää valoa vaikuttamaan mitokondrioiden toimintaan. Pidä vain punaista LED-valoa siihen paikkaan, josta haluat kohottaa mitokindrioiden toimintaa. - vatsaasi, kipeään lihakseen tai ylös nenääsi, jos haluat vaikuttaa aivoihisi - muutaman minuutin ajan, koet enemmän mitokondrioiden toimintaa, mikä tarkoittaa enemmän soluenergiaa ja parempaa solukkoviestintää.


9. MÄÄRITÄ ITSE KAIKKI Tunnet itsesi paremmin kuin kukaan muu. Seuraa nukkumistasi, energiatasoasi, laihtumistasi, mielialasi jne. Sovelluksessa tai päiväkirjassa. Voin mainita satoja tekniikoita, mutta niillä ei ole väliä ollenkaan, ellet tunne eroa. Ole oma asiantuntijasi ja kokeile nähdäksesi, mitkä biohakkeroinnin vinkit auttavat sinua tuntemaan olosi luodinkestäväksi, tai mikä rutiinistasi jättää sinut vahvaksi.


10. Kerro minulle, miten se tapahtuu alla olevissa kommenteissa, ja älä unohda kirjautua tänne saadaksesi enemmän huippuluokan sisältöä tällä tavoin


Hermoston kouluttaminen

Hermoston koulutus

neuroplastisuus harjoittelu

biohakkerointi

hypnoosi

hypnoterapiaa haasteisiin

hypnoterapiaa hyvinvointiin

itsehypnoosi

meditaatio tuo hyvän olon

hyvä olo meditoimalla

kuinka löytää hyvä olo

Miten voin tulla terveeksi?

Rikkinäisen korjaantuminen

Eheydy hypnoosilla

Kuinka päästä eroon vihasta190 views0 comments
bottom of page