top of page

Auta itseäsi kasvattamaan uusia aivosoluja hermorata Joogalla ja hypnoterapialla

Updated: Nov 16, 2021Hei ystävät, Minun ei tarvitse kertoa sinulle, että säännöllinen liikunta on sinulle hyödyllistä. Se energisoi kehoamme ja aivomme ja sen on jopa havaittu parantavan aivojen neuroplastisuutta (aivojen kykyä muuttaa itsensä hyvin aikuisiällä).


Mutta tiesitkö, että liikunta voi myös: Auttaa kasvattamaan uusia aivosoluja. Neuroscience Letters -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa Texasin yliopiston tutkijat tarkastelivat korkean intensiteetin liikunnan vaikutusta proteiiniin, jota kutsutaan aivoperäiseksi neurotrofiseksi tekijäksi (BDNF), joka saa uudet hermosolut kasvamaan. BDNF osallistuu aivosolujen selviytymiseen ja korjaamiseen, mielialan säätelyyn ja kognitiivisiin toimintoihin, kuten oppimiseen ja muistiin.


Hyödynnä liikkeen avulla tiettyjä aivojen alueita ja toimintoja. Erilaiset liikkeet käsittävät aivojen eri osia. Aivan kuten lihaksen kohdalla, tietyn aivojen alueen tekeminen vahvistaa sitä aluetta, rakentamalla ja vahvistamalla säännöllisesti käyttämiäsi reittejä. Harkitse kävelyä ja aerobista liikuntaa muistin, oppimisen ja tunteiden saamiseksi; käsi-silmä -koordinointitoimet sosiaalisen ja henkisen hyvinvoinnin edistämiseksi; hermoratajooga sulattaa stressin.


Hermorata jooga auttaa sinua tuntemaan olevasi älykkäämpi. Passiivisilla ihmisillä on matalampi neurogeneesi (uusien aivosolujen kasvu). Kun aloitat aerobisen harjoittelun lisäämisen viikkoharjoitteluun, neurogeneesitasosi kasvavat. Joten liikunta voi auttaa sinua ylläpitämään hyviä liikuntatottumuksia, koska aivosi pystyvät paremmin luomaan ja vahvistamaan nämä tavat rutiinissasi, ja se voi jopa saada sinut tuntemaan itsesi älykkäämmäksi!


Liikuntaa voidaan tehdä monin eri tavoin. Kuten kuitenkin luultavasti arvata voi, haluan käyttää erityisiä tekniikoita, joiden avulla minä ja muut ovat saaneet uskomattoomia tuloksia, jopa onnettomuuksien ja aivovamman jälkeen.


Hermorata jooga on ainutlaatuinen sarja yhdistäen kiinalaista lääketiedettä TCM: liikkeillä. Samalla. kun liikut, luot terveyttä ja uusia yhteyksiä hermosolujesi ja itsesi iloksi.


Hyödyntämällä biohakkerointitekniikkaa Hermorata joogaa, tämä järjestelmä on lopullinen hakkerointi erinomaiselle harjoittelulle.


Rekisteröidy nyt Premiumiksi saat hermorata jooga flow tunnin + yli 100 h terapeuttista hypnoosia 39 € kk

Koodilla KEVAT saat lahjaksi ilmaiseksi yhden kuukauden.

Free to Heal® Neuroplasticity Method by liity mukaan täältä


PS. Tiestitkö, että aivovamma oireiston ollessa minulla päällä toden teolla, en voinut itse edes kirjoittaa. Sain sosiaali työntekijältä apua henkilökohtaisten asioideni hoitoon. Aloitin välittömästi hypnoosi harjoittelun ja hermorata joogan ja kolmei vuotta tuosta ajasta, toimin jo kevyt yrittäjänä, handlaan vanhemmuuden työt (lastenhoito on mielestäni kovinta työtä ikinä). Lääkärinikin ihmetteli, että todella harvat enää siitä kunnosta eheytyvät. Minä sen tein ja nyt on sinun aikasi loistaa siinä, missä valitse loistaa.


Rakkautta Weera


#biohakkerointi #uusiaaivosoluja #neurologia #neuroplastisuus #meditaatiosuomi


Hippokampus on peukalon kokoinen rakenne syvällä aivojen keskellä. Se on välttämätön uusien muistojen muodostamisessa ja uuden tiedon oppimisessa. Se on tärkeää myös hermosolujen kasvulle ja aivojen uudistamiselle oppimisen seurauksena (eli neuroplastisuus). Kun hippokampus loukkaantuu, ilmenee oppimis- ja muistiongelmia.


Hippokampuksen neuronaalista kasvua ja toimivuutta voidaan tukea useilla tavoilla.


Liikunta: Tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllisesti ja fyysisesti hyväkuntoisilla ihmisillä on suurempi hippokampus kuin istuvilla ihmisillä


Uni: Lisää hippokampuksen aktiivisuutta ja neurotoimintoihin liittyviä geenejä.


Tyydyttymättömät rasvahapot: toimivat neuronien ja neuroglian rakennuspalikoina, tyydyttymättömien rasvahappojen kulutukseen liittyy suurempi hippokampuksen koko, parempi muisti ja suoja muistisairaudelta.

- Lähde Biohacking


#neurogeneesi

Aivojen uusiutuminen

Hermoston uusiutuminen

Aivojen uudelleen ohjelmointi

Aivojen parantaminen

Aivot uusiutuvat ja paranevat koko elämämme ajan

Aivot uusiutuvat koko elämän ajan

Voit luoda itseäsi uudestaan


172 views0 comments
bottom of page