top of page

Alitajunnan ja tietoisen mielen eroja, kun haluat ymmärtää hypnoosia.

Hei,

Jos todella haluat ymmärtää hypnoosia, on tärkeää ymmärtää, miten mieli toimii. Ja me puhumme tässä tietoisesta mielestä ja alitajuisesta mielestä.

Tässä on joitain Tietoisuuden puolia:

- hallitsee tahtoa

- Se on hidasta

- ajattelee peräkkäin, yksi kerrallaan

- Se ei voi tehdä useita asioita kerralla

- se on loogista

- Sillä on perusteluja

- tekee päätöksiä

- ohjaa lyhytaikaista muistia, työmuistia, eksplisiittistä muistia

- Se on analyyttistä

- suojaa alitajuntaa

Tietoinen mieli työskentelee tiiviisti alitajunnan kanssa ja on siitä erottamaton.

Molemmat työskentelevät yhdessä koko ajan tukeen olemassaoloamme.

Tietoinen toimii suojelijana, joka suojelee uskomuksia ja arvoja, jotka meillä on alitajuntamme tasolla, jota kutsumme "minäksi".

Kaikki ongelmat, joista valitamme, olivatpa ne sitten fyysisiä, kuten sairaus, tai emotionaalisia, psykologisia tai käyttäytymiseen liittyviä, ilmenevät tietoisella tasolla.

Toisin sanoen, kun sanomme "minulla on ongelma", sanomme itse asiassa: "Tunsin ongelman".

Ongelma on useimmiten jo olemassa, mutta olen tullut tietoiseksi siitä nyt. Nyt se on saavuttanut tietoisen mielen tason.

Jos joku sanoo, että jokin tapa vaivaa häntä tai että hän haluaa päästä eroon siitä, se johtuu siitä, että hän on nyt tietoinen tästä tavasta ja sen aiheuttamista ongelmista.

Tietoinen mieli on kuin syvän järven pinta.

Alitajunta on järven syvyydet.

Kun tulemme tietoisiksi jostakin, voimme sanoa, että tieto on saavuttanut järven pinnan, tietoisen mielen tasolla.

Ihmisillä on monia ongelmia, jotka he haluavat ratkaista, ja on tärkeää ymmärtää, että he haluavat ratkaista VAIN ne ongelmat, joista he ovat tietoisia.

Et voi ratkaista asiaa, jonka olemassaolosta et tiedä.


Nämä ongelmat, olivatpa ne mitä tahansa, ovat käytännössä hedelmiä, ulkoisia ilmentymiä jostakin syvemmästä, jostakin alitajunnan tasolta.

Alitajunta on tunteiden valtakunta, se on muistojen arkisto, osa, joka havaitsee todellisuuden intuition kautta. Tunteet liittyvät läheisesti uskomuksiimme, arvoihimme. Alitajunta ei tuomitse tosiasioita kuten tietoinen mieli, se hyväksyy tietoisen välittämät ajatukset niiden luonteesta riippumatta, olivatpa ne hyviä tai huonoja.


Alitajunta ei pysty tekemään valintoja tai vertailuja, joten se ei voi järkeillä.

Alitajunta on jatkuvasti herkkä kaikille ehdotuksille, tulivat ne sitten suoraan tietoisesta mielestä tai kohteen ulkopuolelta. Alitajunnan päätehtävä on suojella meitä.

Tapa, jolla se ymmärtää ja oppii tilanteen tai tapahtuman, vaikuttaa tulevaan reaktioon samanlaisessa tilanteessa. Sekä tekemäsi toimet että menneisyydessäsi olleet ajatuksesi seuraavat sinua alitajuisesti tuottaen hyviä tai vähemmän hyviä tuloksia riippuen niiden luonteesta.


Tässä on joitain alitajunnan toimintoja ja puolia:

- Se on erittäin nopea

- se on tunteiden valtakunta

- suojelu on sen päätarkoitus

- se on uskomusten ja uskonkäsitysten paikka

- Pitkä- tai pysyvä muisti löytyy täältä. Sitä kutsutaan myös eksplisiittiseksi muistiksi

- Se on se osa sinusta, jota tarkoitat sanoessasi "Se olen minä!" tai "Siltä minusta tuntuu!"

- Se on syvä luonteesi

- Se liittyy limbisiin aivoihin


Hypnoosi on loistava työkalu auttaa itseäsi muuttumaan alitajuisesta mielestä - "varastosta" -, voit muokata "juttuja" sisällä, ei järjen perusteella (ongelman oireet), vaan havaitsemalla uuden vahvan uskomusjärjestelmän tietystä asiasta. ongelman.


Siksi hypnoosia voidaan pitää terapeuttisten tekniikoiden kuningattarena, koska se toimii niin syvällä tasolla, että todellisia ihmeitä voi tapahtua.


Ja siksi meillä on tämä upea hypnoterapiaa verkossa palvelin, jossa voit avata alitajuisia lukkojasi. Voit valita päivätekniikkaa, tai oppia uutta kun nukut.


Hypnoterapiaa verkossa 34 € / kk Voit peruuttaa tilauksen tietokoneella selaimessa milloin tahansa. Palvelin toimii Kajabin aplikaatiolla ja sisältää yli 100 h eri hypnoterapia tekniikoita, erilaisiin haasteisiin.


Klikkaa itsesi mukaan täältä koodilla ONNI saat kokeilla kaikkia kurssejani 1 kk ilmaiseksi.


Meditaatio Suomi Hypnoterapiaa verkossa

Free to Heal® Neuroplasticity Method by M. Nordin 34 € / kk


Psykologiaa ja meditointia, vapaudu egosta

Free to Heal® Neuroplasticity Method by M. Nordin 19. 90 € / kk


Hermoratajooga vapauta itsesi fyysisesti kaikista lukoistasi

Free to Heal® Neuroplasticity Method by M. Nordin 9,90 € / kkRakkautta Weera


Hypnoosi ei ole yliluonnollinen ilmiö, siihen ei liity hypnoterapeutin paranormaaleja voimia, vaan se on rakennettu psykologinen todellisuus, joka muistuttaa syvää rentoutumista tai itämaisille kulttuureille ominaisia ​​meditatiivisia tiloja.


Hypnoottisia ilmiöitä kohdataan usein jokapäiväisessä elämässä. Meille kaikille on käynyt niin, että kun katsomme elokuvaa tai luemme kiehtovaa kirjaa, emme kuule, kun joku huutaa meille tai soittaa ovikelloa. Aika ottaa toiset ulottuvuudet, huomio keskittyy yhteen ärsykkeeseen (elokuvaan tai kirjaan) ja värähtelee usein kohti sisäistä maailmaa.


Jopa päiväunittelun ilmiöitä, joissa annamme itsemme uppoutua omiin ajatuksiinmme ja kuvitteeemme, jotka muuttavat itsemme kuvitteellisiin paikkoihin, voidaan kuvata samanlaisiksi kuin hypnoottiset itsesiirtymät.


Hypnoosi ei kuitenkaan ole vain erittäin tehokas työkalu. Hypnoosi on kommunikaatiota, se on ehdotusta, se on tunnetta ja tunnetta!


Se on sekä tila että menetelmä, se on instrumentti ja tunne, se on transsi ja samalla luonnollinen tietoisuuden tila, jonka koemme kymmeniä kertoja joka päivä, vaikka emme ole siitä tietoisia.


Voisimme jopa sanoa, että niin kauan kuin emme ole todella tietoisia, olemme transsissa.

89 views0 comments
bottom of page