top of page

Akashi nauhoitteet

Updated: Nov 16, 2021

Kirjastossamme on nyt osa, jonka avulla voit harjoitella tätä.
1 Tunnista aikeesi päästä Käsiksi Akashicin tietoihin. Ennen kuin yrität käyttää Akashic-tietueita, on hyödyllistä miettiä, miksi haluat tehdä sen. Mitä haluat tietää ja miten tämä tieto voi auttaa sinua? Selvitä tämä itse, ennen kuin aloitat.


Mahdollisia aikeita voivat olla esimerkiksi sen ymmärtäminen, miksi sinulla on lyhyt temperamentti, jotta voit oppia hallitsemaan sitä paremmin, selkeyttää tavoitteitasi, jotta voit tehdä tärkeän urapäätöksen, tai saada arvosi, jotta voit etsiä samanhenkisiä ihmisiä suhteisiin.

Vinkki: Ota aikaa määrittääksesi, mitä etsit Akashic-levyistä. Mitä keskittyneempi voit olla kysymykseesi, sitä parempia tuloksesi voivat olla. Kokeile ilmaista kirjoittamista, ystävien kanssa puhumista ja lukemista, jotta voit tunnistaa aikeesi päästä Akashic-tietueisiin.


2 Kirjoita ylös kaikki kysymykset menneisyydestäsi. Luettelon tekeminen kysymyksistä tai kiinnostavista aiheista, joiden avulla voit saada etsimäsi tiedot. Yritä tehdä kysymyksistäsi mahdollisimman täsmällinen, jotta voit auttaa sinua haussa.

Saatat esimerkiksi kysyä: "Mitä ammatteja minulla oli menneisyydessäni?" tai "Missä elin menneisyydessäni?" tai "Olenko koskaan kokenut tragediaa menneisyydessä, joka vaikuttaa nykyiseen elämääni?"

3 Esitä kysymyksiä, jotka voivat auttaa sinua tekemään päätöksen nykyisessä elämässäsi. Ilmaise ongelma, joka sinulla on ollut, ja kerro tai kysy haluamistasi tietoja. Tämä auttaa rajaamaan hakuasi ja tekemään kaikista tiedoista, jotka ovat mielestäsi merkityksellisempiä nykyisen käyttökokemuksesi kannalta.

· Yritä sanoa: "Harkitsen muuttoa toiseen kaupunkiin, mutta muutan mieltäni paljon. Onko menneisyydessäni mitään, mikä voisi auttaa minua ymmärtämään, onko tämä paras valinta minulle?"

· Tai saatat sanoa: "Viime aikoina olen kamppaillut luottaakseni toiseen. Koen, että tämä perustuu johonkin enemmän kuin tiedän nykyisessä elämässäni. Jos olen oikeassa, antakaa minulle tiedot siitä, milloin ja miten tämä ongelma sai alkunsa."


4 Yritä esittää yksi kysymys kerrallaan keskittyä enemmän. Tämä lähestymistapa voi helpottaa asian selkeyttämistä, samalla tavalla kuin saatat keskittyä yhteen elämän osa-puoleen kerrallaan. Keskity suhteisiin, uraan, terveyteen ja muihin henkilökohtaisiin kiinnostuksen kohteisiin yksi kerrallaan.

· Voit esimerkiksi aloittaa kysymällä: "Johtaako suhteeni avioliittoon vai olemmeko vain liian erilaisia, jotta asiat järjestyvät?"

· Sitten saatat kysyä: "Saanko ylennyksen, jota olen tehnyt niin kovasti saadakseni, vai pitääkö minun odottaa?"


OSA 2 Vastaanottavan tilan syöttäminen

1 Esitä aikomuksesi tai kysymyksesi ääneen ja pyydä opastusta. Kun tunnet olevasi valmis aloittamaan Akashic-levyjesi käytön, sano mitä etsit ääneen. Keskity kehittämääsi kysymykseen tai hakukyselyyn. Pidä se mielessäsi, jotta keskityt siihen haun aikana.

· Muistakaa kertoa kysymyksenne mahdollisimman tarkasti, kuten sanomalla: "Mitä ammatteja minulla oli menneisyydessäni, jotka voivat auttaa minua löytämään sen, mitä minun pitäisi olla tässä elämässä?"

2 Istu tai makaa mukavassa, rauhallisessa paikassa. Saatat yrittää käyttää Akashic-nauhoitteitasi missä tahansa, mutta se auttaa, jos olet jossain, jossa sinua ei keskeytetä. Yritä tehdä tämä makuuhuoneessasi ovi kiinni. Haluat ehkä kokeilla tätä aikaisin aamulla, yöllä tai kellonaikaan, jolloin kukaan muu ei ole kotona. Käytä tyynyjä ja peittoja tehdäksesi olosi mukavaksi.

· Vinkki: Jos olet hermostunut, yritä aloittaa suojaavalla rukouksella, kuten sanomalla " Lähde, valo Jumala (tai enkelit tai universumi, mikä se sana onkaan sinulle), suojele minua, kun aloitan etsinnän ja ympäröi minut valkoisen valon kilvellä."

3 Hengitä syvään 5 minuuttia tai kauemmin rentoutuaksesi. Aloita sulkemalla silmäsi ja hengittämällä syvään. Hengitä nenän kautta 4:ään, pidä sitten 4 sekuntia ja hengitä suun läpi ääntenlaskuun 4. Jatka hengittämistä syvästi tällä tavalla 5 minuuttia tai niin kauan kuin kestää saada itsesi syvään rentoutumiseen.

· Yritä asettaa kädet vatsallesi, jotta voit keskittyä hengitykseesi.


4 Mietiskele kysymystäsi, kun olet syvästi rentoutuneessa tilassasi. Kun olet siirtynyt syvän rentoutumisen tilaan, tyhjennä mielesi kaikista ajatuksista paitsi kysymyksestäsi. Yritä toistaa kysymyksesi tai hakukyselysi kuin mantra pysyäksesi keskittyneenä. Mielesi voi joskus vaeltaa, ja tämä on normaalia. Jos huomaat, että ajatuksesi harhautuvat jokapäiväisiin huolenaiheisiin, ohjaa itsesi mantraasi ja jatka meditointia. Hengitä syvään koko meditoinnin ajan.

· Saatavilla on myös ohjattuja meditaatioita, joiden avulla voit käyttää Akashic-tietueita.

5 Pyydä saada tutustua Akashicin tietoihin. Kun olet meditoinut 15 minuuttia tai kauemmin, saatat päästä käsiksi Akashin tietueisiin. Pyydä lupaa kysymällä ääneen tai hiljaa: "Pyydän tietoa menneestä elämästäni. Saanko tutustua Akashicin tietoihin löytääkseni sen, mitä etsin?" Kun olet kysynyt tämän kysymyksen, jatka hengittämistä syvään ja puhdista mielesi.

· Saatat kuulla, tuntea tai nähdä vastauksen mielesi silmässä. Pysy kärsivällisenä, vaikka saisit negatiivisen vasteen. Tämä voi tarkoittaa vain sitä, että sinun on jatkettava meditointia ja kysyttävä uudelleen.

Vinkki: Muista, että joillekin ihmisille Akashic-tietueiden käyttö vaatii useita yrityksiä. Jos se ei toimi sinulle ensimmäisellä kerralla, älä lannistu! Jatka yrittämistä, kunnes saat etsimäsi tiedot.


6 Odota, että tietoisuutesi tulee. Nyt kun olet asentanut kysymyksesi ja pyyntösi päästä Akashicin tietoihin universumiin, - ainoa asia, mitä voit tehdä, on odottaa. Jatka hengittämistä ja meditointia ja pysy vastaanottavaisena tiedollesi leijuvalle tiedolle, koska tämä voi tulla akashinarekisteristäsi.

· Muista, että tiedot voivat olla eri muodoissa. Saatat kuulla, nähdä, maistaa, tuntea tai jopa haistaa jotain, jonka on tarkoitus välittää sinulle viesti.

· Jos olet esimerkiksi kysynyt ammatistasi aiemmassa elämässäsi, saatat nähdä vasaran mielessäsi, mikä voi viitata siihen, että olit puuseppä tai seppä. Tai saatat kokea makean maun, mikä voi viitata siihen, että olit leipuri.

Varoitus: Huomaa, että saatat saada tietoa siitä, millainen olit menneisyydessä, joka voi olla häiritsevää. On kuitenkin tärkeää pysyä avoimena tiedosta ja välttää tuomitsemasta itseäsi mistään menneen käyttäytymisen vuoksi, jotta saat kaiken irti akashic-lukemisestasi.7 Esittele itsesi ja toista kysymyksesi kaikille kohtaamillesi. Joskus, kun käytät Akashic-levyjä, saatat nähdä tai tuntea toisen olemuksia tai sieluja lähellä. Jos näin tapahtuu, esittele itsesi ja kysy uudelleen. Olentona voi olla arkistojen vartija tai pitäjä, joka voi auttaa sinua löytämään etsimäsi tiedot, tai se voi olla toinen sielu, jonka olet tuntenut menneisyydessä. Joka tapauksessa voit saada arvokasta tietoa viemällä hetken esitelläksesi itsesi ja pyytääksesi apua.

· Yritä sanoa: "Hei, nimeni on ja etsin tietoa kaikista fobioista, joita minulla oli edellisessä elämässäni."


OSA 3 Näkemistesi tulkitseminen


1 Avaa silmäsi ja suuntaa itsesi ympäristöön. Kun olet lopettanut kirjaston käytön tai kun olet valmis lopettamaan meditoinnin, avaa silmäsi hitaasti. Huomaa huoneen yksityiskohdat sekä äänet, hajut ja ympäristösi tunnelma. Istu hitaasti ylös, jos makaat makuulla. Voit myös nousta ylös tai istua jonkin aikaa, jos haluat.


2 Mieti kokemusta, kun olet lopettanut meditoinnin. Ota kynä ja paperi esiin ja kirjoita muistiin kaikki, mitä muistat kokemuksesta. Mitä kuvia näit? Tunsitko, haistoitko, maistuitko tai kuulitko mitään? Lue muistiinpanoistasi hyödyllisiä tietoja meditaatiostasi ja säilytä muistiinpanot, jotta voit palata niihin myöhemmin.

Vinkki: Huomaa, että joissakin istunnon aikana saamistasi tiedoista ei ehkä ole järkeä tai ne vaikuttavat merkityksettömiltä. Jatkamalla akashic-tietojen käyttöä saatat kuitenkin nähdä näiden kuvien merkityksen selvenemisen ja selvemmän.


3 Toista prosessi säännöllisesti jatkaaksesi oppimista. Ajoita aika kerran tai useammin joka viikko toistaa tämä meditaatio ja käyttää Akashic-levyjä. Voit pitää saman kysymyksen joka kerta tai tehdä uuden kysymyksen, jos olet tyytyväinen siihen, mitä sait viime istunnostasi.

· Jos esimerkiksi luotat siihen, että olet oppinut kaikista menneistä ammateistasi, voit siirtyä seuraavaksi kysymään menneistä suhteistasi.


#akashinauhoitteet #akashi


Lähde: Akashic Recordsin käyttö: 14 vaihetta (kuvien kanssa) - wikiMiten (wikihow.com)


#parane #paranna itseäsi #itsensä parantaminen

Itsensä parantamisen työväline

Paranna unta

Pidä hauskaa, kun nukut

Nautinnolliset yö unet

sisäinen älykkyys

36 views0 comments
bottom of page