top of page

HEAL

Akashi nauhoitteet

Updated: Apr 18

Kirjastossamme on nyt osa, jonka avulla voit harjoitella tätä.
Aloittelevan Seikkailu Akashic-tietueiden Maailmaan

Tervetuloa matkalle Akashic-tietueiden salaperäiseen maailmaan! Ennen kuin aloitat tietojen etsimisen, on tärkeää harkita tarkasti aikomuksiasi ja syitäsi. Miksi haluat päästä käsiksi Akashic-tietoihin? Mieti, mitä haluat tietää ja miten tämä tieto voi auttaa sinua omassa elämässäsi. Tämä blogi opastaa sinua ensimmäisillä askelilla matkallasi kohti Akashic-tietueita.


1. Tunnista Aikeesi: Miksi Haluat Käyttää Akashic-tietueita?

Ennen kuin aloitat Akashic-tietueiden käytön, ota aikaa pohtia syvällisesti, miksi haluat tehdä sen. Mitä etsit? Mahdollisia aikeita voivat olla esimerkiksi oman lyhyen temperamentin ymmärtäminen, uratavoitteiden selkeyttäminen tai oman arvomaailman löytäminen. Määrittele tarkasti, mitä haluat tietää Akashic-levyistä, ja kuinka tämä tieto voi vaikuttaa elämääsi myönteisesti.

Vinkki: Keskity tarkkaan kysymykseesi ja käytä aikaa sen määrittämiseen ennen kuin aloitat.


2. Kysymysten Laatiminen Menneisyydestäsi

Laadi luettelo kysymyksistä tai aiheista, jotka haluat tutkia menneisyydessäsi. Ole mahdollisimman täsmällinen, jotta voit ohjata hakuasi paremmin. Kysymykset voivat liittyä esimerkiksi menneisiin ammatteihisi, asuinpaikkoihisi tai menneisyyden traagisiin tapahtumiin. Tee lista ja valmistaudu keskittymään niihin meditaation aikana.


3. Kysymyksiä Nykyisyytesi Päätöksenteon Tukeksi

Esitä kysymyksiä, jotka voivat auttaa sinua tekemään päätöksiä nykyisessä elämässäsi. Ilmaise ongelma, jonka kanssa kamppailet, ja pyydä tai kerro haluamiasi tietoja. Tämä auttaa rajamaan hakuasi ja saamaan relevanttia tietoa nykyisten haasteidesi ratkaisemiseksi.

Vinkki: Pysy keskittyneenä yhteen kysymykseen kerrallaan.


OSA 2: Vastaanottavan Tilan Syöttäminen


1. Aikomuksen Esittäminen ja Opastuksen Pyytäminen

Kun olet valmistautunut kysymyksiisi, istu tai makaa mukavassa ja rauhallisessa ympäristössä. Sulje silmäsi ja hengitä syvään rentoutuaksesi. Aseta aikomuksesi ääneen ja pyydä opastusta. Pyydä lupa tutustua Akashicin tietoihin ja keskity siihen, mitä etsit.


2. Hengitä Syvään Rentoutuaksesi

Hengitä syvään vähintään 5 minuuttia rentoutuaksesi. Keskity hengittämiseen ja tyhjennä mielesi kaikista muista ajatuksista paitsi asetetuista kysymyksistäsi. Pyri syvään rentoutumisen tilaan.


3. Kysymyksen Toistaminen Meditaation Aikana

Mietiskele kysymyksiäsi ja toista ne mielessäsi kuin mantroja. Pidä mielessäsi kysymykset ja yritä pitää ajatuksesi keskittyneinä meditaation aikana. Älä anna mielen harhailla, vaan pysy keskittyneenä tarkasti asetettuihin kysymyksiisi.


4. Pyyntö Akashic-tietueisiin Tutustumiseksi

Kun olet meditoinut tarpeeksi kauan, pyydä lupa tutustua Akashicin tietoihin ääneen tai hiljaa. Pyydä tietoa menneisyydestäsi tai nykyisistä päätöksentekotilanteistasi. Pidä mielessäsi asetetut kysymykset ja hengitä syvään odottaessasi vastausta.


5. Tietoisuuden Odottaminen

Odota tietoisuutesi tulemista. Anna itsellesi aikaa vastaanottaa tietoa. Saatat kokea vastauksia eri aisteilla, kuten näkemisen, kuulemisen tai tunteen kautta. Pysy vastaanottavaisena ja avoimena, vaikka vastaus ei tulisi heti.


OSA 3: Näkemistesi Tulkitseminen


1. Palaa Ympäristöösi

Kun olet lopettanut meditoinnin, avaa silmäsi hitaasti ja suuntaa huomiosi ympäristöösi. Huomaa yksityiskohdat, äänet ja hajut ympärilläsi. Palaa asteittain arkielämään.


2. Muistiinpanojen Tekeminen Kokemuksesta

Kirjoita ylös kaikki muistamasi kokemukset. Mitä näit, kuulit tai tunsit? Kirjoita muistiin kaikki yksityiskohdat, jotka voivat liittyä kysymyksiisi. Säilytä muistiinpanot myöhempää tarkastelua varten.


3. Toista Prosessi Säännöllisesti

Toista Akashic-tietueiden meditaatio säännöllisesti jatkuvan oppimisen ja ymmärryksen saavuttamiseksi. Voit pitää samat kysymykset tai esittää uusia kysymyksiä joka kerta. Ole avoin ja kärsivällinen prosessin suhteen.

Tervetuloa tutkimaan menneisyyttäsi ja nykyisyyttäsi Akashic-tietueiden avulla! Muista, että tämä on henkilökohtainen matka, ja jokainen kokemus on arvokas.


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi
Seuraa somessa
Kiitos, kun jaat kanssamme!Lähde ohjatuille akashi matkoille Hypnoterapia aplikaatiossamme: Free to Heal® Hypnoterapia


37 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page