top of page

Aivovamman lahja, valo pääsee sisään, kun kallo murtuu

Updated: Feb 10Aivovamma voi olla arvokas lahja. Eksistentiaalinen kriisi, joka tapahtuu enemmän kuin todennäköisimmin, kun sinulla on loukkaantueet aivot, on katalysaattori, joka voi muuttaa elämäsi positiivisesti ikuisesti. Monet meistä ovat vuosien muodollisen koulutuksen kautta ehdollisia uskomaan, että mielessä tapahtuvat prosessit ovat avaimia kaikkeen. Totuus on, että mieli voi joskus toimia yksilön suurinta hyvää vastaan; ja joku, jolla on loukkaanteet aivot, voi kokea, että mielestä voi tulla kiduttava vankila. Monet henkiset ja psykologiset perinteet ovat yhtä mieltä siitä, energiasta, keitä olemme, tämä energia ei löydy aivoistamme. Esim koomassa ollessani olin täysin toisessa maailmassa tietoisuuteni kanssa ja kehoni oli sairaalan teho-osastolla.

Kehossa meidän sielumme ja totuus ilmentyy kaikissa elimissä ja soluissat, totuutta löytyy suolistossa, kun taas rakkaus, myötätunto, ystävällisyys ja rohkeus löytyvät sydämestä. Traumaattinen aivovamma pakottaa meidät tähän tietoisuuteen, ja meditaation tai mindfulnessin harjoittaminen voi muuttaa meidät mielen vangista sen herraksi.

Kaipasin epätoivoisesti apua kolmen aivovamman ja aivotärähdyksen jälkeen. Jatkuvan tuskallisen, surinan tunteen päässäni ja vakavista aistinvaraisista ongelmista, jotka vaivasivat joka hetkeä vuosia, kipu oli kurjuutta. Vietin aikaani kotona hiljaisessa, pimeässä huoneessa tai sekoillen törmäten seiniin ja huonekaluihin ympäri taloa kuin zombie. Mieleni oli täynnä ahdistusta; pakkomielle kaikista asioista, joita en enää voinut tehdä. Tulevaisuus uusien rajoitusteni kanssa oli pelottavaa. Olin itsetietoinen siitä, että minun piti käyttää korvatulppia ja aurinkolaseja kaikkialla, missä menin. Tunsin itseni syylliseksi ja hyödyttömäksi, kun minun piti levätä koko päivä, jos suoritin yhden asian.

Aloitin hypnoosin, meditaation ja hermoratajoogan hiljaisuus oli hämmästyttävää. Tajusin kuinka paljon puhuminen ärsytti päätäni ja sai ahdistukseni pahentumaan. Autojen äänet, muiden ihmisten puhe, televisio, matkapuhelimet, tietokoneen ruudut, kaikki ne väsyttivät minua ja saivat minut tuntemaan oloni huonoksi. Pääni oli vähemmän ärtynyt pelkästään poistamalla ylimääräiset ärsykkeet. Valot olivat himmeitä kaikkialla, ja se oli taivas.

Sitten tuli meditoinnin oppimisen työ. Opin, kuten kaiken uuden kanssa että, täytyy harjoitella joka päivä ja luoda uudet rutiinit ja uusi minä. Uusi ohjelmisto, joka palvelisi minua nykyisillä rajoitteillani. Mitä minulla oli menetettävää? Olin yhteiskunnan pohjasakkaa, vammautunut niin, että tiede ei voinut minua kovinkaan paljon auttaa, enkä kyennyt juurikaan moneen, sillä piti opetella uudestaan kävelyä, haarukan pitämistä, hieno motoriikkaa, silmien toimintaa, kehon tuntemista ja aistimista tilassa, uni ja valvetila rytmejä, lähimuistia, kirjoittamista, englannin käyttämistä ( koska kaikki tieto löytyi englanniksi, kuinka parantua aivovammasta) Minusta tuli biohakkeri, etsin mitä muut olivat tehneet, kasasin neurotieteen tieteen ja parantavat tekniikat yhteen ja loin itselleni jokaisella tasolla uudet ohjelmistot: hypnoosi alitajunta, meditaatio tietoinen mieli, hermoratajooga keho ja kiinalainen lääketiede. Ja näillä minä paransin itseni kolmen onnettomuuden jälkeen toiminta ja elämänilo kuntoon. Päätin jakaa kaikki harjoitukseni ja luoda applikaatioita, jotta muutkin voivat eheyttää itseään, yhdistymällä omaan sisäiseen älykkyyteen ja löytääkseen oman elämänsä merkityksen ja voiman.

Laitoin rutiinit paikoilleen. Meditaatio alkoi auttaa minua selviytymään vammojen aiheuttamasta tuskasta sekä emotionaalisista ja psykologisista ongelmista. Meditaatioharjoitukseni edetessä huomasin ajatusten välissä olevan tilan, joka lievitti oireitani hyvin. Aloin hyväksyä tappiot ja päästää irti siitä, kuka olin ennen vammoja. Ymmärsin, että minun täytyy päästä pois päästäni ja takaisin muuhun kehoon; puolestaan aloin antaa keholleni sitä, mitä se todella tarvitsi. Opin kohtelemaan paranemisprosessiani ystävällisesti ja myötätuntoisesti. Huomasin, että avain selviytymiseeni oli läsnäolo ja kiitollisuus sen sijaan, että olisin yrittänyt paeta, kuten olin aiemmin koettanut tehdä.

Huomasin monia taitoja, joista osa oli hylätty lapsuuden jälkeen ja toiset aivan uusia, joita minulla oli nyt aikaa kokeilla uudelleen. Lisäksi ymmärsin, että en ole pääni. Minulla on sydän ja sielu, ja voin elää elämääni vieläkin paremmin niiden lähteenä.

On meidän oma valintamme kehittyä päävammasta. Voimme valita: Ole eristyksissä tai ole hiljaisessa yksinäisyydessä Vastusta tai hyväksy Pysy paikallaan tai lähde sisäiselle matkalle Erota itsestämme tai syleillä itseämme Olla kauhuissamme päässämme tai olla rohkea sydämessämme Työntää itsemme läpi vaatien tai kohdella itseämme hellästi ja ystävällisesti, jotta voimme parantua Vihata itseämme uusien rajoitteidemme vuoksi tai kohdella itseämme myötätuntoisesti Pelätä tulevaisuutta tai elää kiitollisena nykyisyydessä sen kanssa, mikä on Ajatella, mitä en voi tehdä, tai etsiä itsestämme uusia taitoja Pitää kiinni menneisyydestä tai antaa sen mennä

Ihminen on vuosisatojen ajan yrittänyt hiljentää mielensä. On olemassa monia muinaisia ja nykyaikaisia henkisiä ja psykologisia puitteita, jotka on luotu työkaluksi pääsemään kehoon, olemaan läsnä, auttavat tuntemaan kiitollisuutta ja auttavat toimimaan sielusta ja sydämestä ystävällisesti, myötätuntoisesti, totuudenmukaisesti ja rohkeasti.

Opettajat eri perinteistä ovat yhtä mieltä siitä, että jos olet avoin ja alat etsiä, oikea meditaatio- tai mindfulness-opettaja tulee kanssasi, joko verkossa tai henkilökohtaisesti.

Valitsetko tulla mielesi vangiksi vai mestariksi?

Huomaa: jos olet kokenut minkäänlaista väkivaltaa, voit aloittaa mielenterveysalan ammattilaisen kanssa, joka käyttää mindfulnessia terapeuttisessa käytännössä tai työskentelee yhdessä mielenterveysalan ammattilaisen kanssa. Olen Weera Elina biohakkeri ja kliininen hypnoterapeutti jakamassa kuiskaustani, jotta sinä voit rakentua oman itsesi ja elämäsi mestariksi.

Tämä on valitsemani ja uusi elämäni, jonka olen luonut valon jälkeen. Valon jälkeen haluaa jakaa itselleen ja muille ehdotonta rakkautta, hyväksyntää ja tilaa, missä jokainen saa tulla nähdyksi ja jokainen löytää oman yhteytensä omaan sisäiseen valoon ja siihen valoon, josta me kaikki olemme tulleet tänne matkalle. Universumi yhdistä meidät kaikki ja universumi rakastaa meitä kaikkia.


Sinä olet rakkaus

Sinä olet rakastettu

Sinä olet rakastava

Namaste
Kasvetaan yhdessä, toinen toisiamme tukien, olipa uuden elämän alun syy missä tahansa, jokainen meistä voi aloittaa alusta jokaisessa hengityksessä.

Valitse taso ja tekniikat, jotka resonoivat sinulle:


Hypnoterapiaa verkossa 34 € / kk

Free to Heal® Neuroplasticity Method by M. Nordin

Hermoratajoogaa 19,90 € / kk

Psykologiaa ja meditointia 19 € / kk

Free to Heal® Neuroplasticity Method by M. Nordin

Lue lisää:

www.meditaatiosuomi.net


Ps. yksi haasteistani on kirjoittaminen, mutta en anna sen estää minua, olen ylpeä, että harjoittelin kirjoittamaan uudestaan ja onneksi puhuminen on minulla vahvaa ja kuuntelu. Kaikessa ei tarvitse olla täydellinen. Pienet kirjoitus virheet, tai kirjainten paikan vaihtuminen, voivat olla kuin kaunis koru, joita sirottelen kasvun polulleni.


43 views0 comments
bottom of page