top of page

Aivovamman lahja, valo pääsee sisään, kun kallo murtuu

Updated: 7 days agoAivovamma voi olla arvokas lahja: Matka Mielen Vangista Mestariksi

Aivovamma voi olla arvokas lahja. Se saattaa laukaista eksistentiaalisen kriisin, joka muuttaa elämän suuntaa positiivisesti ikuisesti. Usein meille on opetettu, että mieli on avain kaikkeen, mutta tosiasiassa mieli voi toimia joskus yksilön parasta vastaan. Henkilö, jolla on vaurioitunut aivot, saattaa kokea mielensä kiduttavana vankilana. Monet henkiset perinteet vahvistavat, että energia, todellinen olemuksemme, ei ole sidottu aivoihimme.

Itse koin tämän todeksi ollessani koomassa, tietoisuuteni toisessa maailmassa ja kehoni sairaalan teho-osastolla. Aivovamman myötä tuli pakottava tarve tulla tietoiseksi kehon ja sielun yhteydestä. Meditaatio ja mindfulness auttoivat vapauttamaan mielen vankilasta.


Oma taisteluni kolmen aivovamman ja aivotärähdyksen kanssa oli tuskallinen. Jatkuvat päänsäryt, aistiongelmat ja arjen haasteet olivat kurjuutta. Hypnoosi, meditaatio ja hermoratajooga toivat hiljaisuuden, joka oli ihmeellistä. Uuden ohjelmiston avulla, joka käsitti hypnoosin alitajunnalle, meditaation tietoiselle mielelle ja hermoratajoogan keholle, paransin itseni ja palautin elämäniloni.


Aloitin päivittäiset rutiinit, joista meditaatio tuli avain kivunlievitykseen ja psykologisten ongelmien hallintaan. Tajusin ajatusten välisen tilan lievittävän oireitani. Päästin irti menetyksistä ja hyväksyin uudet rajani. Tärkeintä oli olla läsnä ja kiitollinen, eikä yrittää paeta.


Valitseminen oli minun käsissäni: eristäytyä vai olla hiljaisessa yksinäisyydessä, vastustaa vai hyväksyä, pysyä paikallaan vai lähteä sisäiselle matkalle, erottaa itseni vai syleillä itseäni, olla peloissani vai olla rohkea, vaatia vai kohdella itseäni hellästi ja ystävällisesti. Valitsin jälkimmäiset jokaisella tasolla.

Ihminen on vuosisatojen ajan yrittänyt hiljentää mielensä. Henkiset ja psykologiset puitteet tarjoavat työkaluja olla läsnä, tuntea kiitollisuutta ja toimia sydämestä käsin. Valitsemalla oikean opettajan voimme löytää sisäisen mestarimme.


Valintamme kehittyä aivovammasta määrää, olemmeko mielemme vanki vai mestari. Jos olet kokenut väkivaltaa, aloita mielenterveysalan ammattilaisen kanssa, joka käyttää mindfulnessia terapeuttisessa työssään.


Olen Weera Elina, biohakkeri ja kliininen hypnoterapeutti, jakamassa kokemuksiani. Tämä on uusi elämä, jonka olen luonut valon jälkeen, ja haluan jakaa rakkautta, hyväksyntää ja tilaa kaikille matkallamme.


Tule mukaan rakentamaan itsesi ja elämäsi mestariksi.

Ystävällisin terveisin,

Weera Elina Tämä on valitsemani ja uusi elämäni, jonka olen luonut valon jälkeen. Valon jälkeen haluaa jakaa itselleen ja muille ehdotonta rakkautta, hyväksyntää ja tilaa, missä jokainen saa tulla nähdyksi ja jokainen löytää oman yhteytensä omaan sisäiseen valoon ja siihen valoon, josta me kaikki olemme tulleet tänne matkalle. Universumi yhdistä meidät kaikki ja universumi rakastaa meitä kaikkia.


Sinä olet rakkaus

Sinä olet rakastettu

Sinä olet rakastava

NamasteKasvetaan yhdessä, toinen toisiamme tukien, olipa uuden elämän alun syy missä tahansa, jokainen meistä voi aloittaa alusta jokaisessa hengityksessä.


Valitse taso ja tekniikat, jotka resonoivat sinulle:

Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

Hypnoterapia

Lue lisää:
52 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page