top of page

HEAL

Aivojen ylivirittyminen ja rauhoittuminen balanssiin

Updated: Apr 18


Aivojen Ylivirittyminen ja Harmoniaan Palaaminen: Eheytä Mielesi ja Kehosi

Aivojemme ylikuormittuessa ja aaltojemme mennessä epätasapainoon, elämämme virta häiriintyy, ja mieli saattaa muuttua kaoottiseksi. Aivoaallot, kuten alfa, beeta, delta ja theeta, voivat poiketa tasapainosta stressin, epävarmuuden ja kiihkeiden ajatusten vaikutuksesta.


Aivovirran Epätasapaino: Stressi ja Riippuvuudet

Stressi, epävarmuus sekä voimakkaat tunteet ja ajatukset voivat saada aikaan korkean beetatilan, jossa mieli kaipaa jatkuvaa stimulaatiota. Tämä voi johtaa riippuvuuksiin, kuten sokeriin, kofeiiniin, alkoholiin ja digitaalisiin laitteisiin. Riippuvuudet voivat ylikuormittaa kehomme ja stressin kemikaalit täyttää elimistömme.


Tervehtimällä Aivoaallokkojen Tasapainoa: Hengitys, Hypnoterapia, Meditaatio ja Luonto

Voimme palauttaa tasapainon aivoaalloissamme ja lievittää ylikuormitusta hengitystyön, hypnoterapian, meditaation ja luonnossa kävelyjen avulla. Veden juominen ja läsnäolo, ystävällisyys, rakastavuus, myötätunto ja kiitollisuus voivat myös auttaa eheyttämään kehomme.


Hyvien Kemikaalien Virtaus ja Rakkaus Elämään: Oksitosiini ja Sydämen Linjaaminen

Tällaiset käytännöt mahdollistavat hyvien kemikaalien virtauksen kehossamme ja palauttavat aivoaallot harmoniseen tilaan. Oksitosiini vapautuu, parantaen yhteyttä sydämeen ja sieluun. Tämä mahdollistaa paremmat päätökset ja rakkauden vapauden elämässämme.


Elämää Muuttavat Opit: Energia, Kipu ja Hypnoterapian Voima

Kurssilla opit syvän, näkymättömän yhteyden kivun ja energian välillä. Opit voittamaan kipua energiapohjaisilla työkaluilla, jotta et joutuisi hyväksymään kipua normaalina osana elämääsi. Hypnoterapian avulla voit löytää luonnollisia ja tehokkaita vaihtoehtoja unettomuuteen, kivunlievitykseen ja elämän haasteisiin.


Hypnoterapia: Työkalu Kivunlievityksessä ja Elämänhaasteissa

Hypnoterapian avulla voit löytää helpotusta tai jopa ratkaisuja kipuun eri kehon osissa. Opit käyttämään hypnoterapiaa kaikissa elämän haasteissa, mukaan lukien nivelrikko, murtumat, lihaskivut ja monet muut vaivat.


Energiakeinot Fyysisen Kivun Voittamiseksi: Meridiaanit, Chakrat ja Aurat

Kurssi tutkii meridiaaneja, chakroja, auroja ja niiden vahvaa roolia fyysisen kivun vähentämisessä. Hypnoterapia -appi on suunniteltu tarjoamaan työkaluja energiavälineiden hallitsemiseen ja fyysisen kivun voittamiseen. Eheytä mielesi ja kehosi tällä elämää muuttavalla matkalla.

Osta hypnoterapia appi: Free to Heal® Hypnoterapia


Kivunhallinta ja syväuni hypnoterapian avulla

Heräätkö aamuisin väsyneenä ja kipuilevana? Haluatko nukkua paremmin ja tuntea olosi energisemmäksi? Hypnoterapia voi olla avuksi! Kokeile hypnoterapiaa unettomuuteen ja kivunhallintaan ja löydä uusi taso hyvinvointia.


Unettomuus? Löydä ratkaisu Joensuusta!

Etkö saa unta? Hypnoterapiaa on saatavilla Joensuussa, ja se tarjoaa tehokkaan ratkaisun unettomuuteen. Yhdistettynä hypnoosiin, hypnoterapia voi auttaa sinua nukahtamaan nopeammin ja nukkumaan paremmin koko yön.


Nukahda helposti ja nuku syvällä unessa

Tarvitsetko apua nukahtamiseen? Hypnoosi voi olla avain parempaan uneen. Tutustu hypnoterapian mahdollisuuksiin ja nauti rauhallisesta ja virkistävästä unesta.


Hypnoterapia: Apua unettomuuteen, masennukseen ja levottomuuteen

Hypnoterapialla voi olla monia positiivisia vaikutuksia mielenterveyteen. Se voi auttaa unettomuuden, masennuksen ja levottomuuden hoidossa ja edistää yleistä hyvinvointia. Tutustu hypnoterapian mahdollisuuksiin ja löydä tie kohti terveempää mieltä.


Hypnoosi: Apua laihtumiseen ja tupakoinnin lopettamiseen

Etsitkö apua painonhallintaan tai tupakoinnin lopettamiseen? Hypnoterapia voi olla ratkaisu! Hypnoterapia voi auttaa sinua muuttamaan ajattelutapoja ja käyttäytymismalleja, jotka ohjaavat syömistäsi ja tupakointiasi.


Rauhoita mielesi ja paranna terveyttäsi hypnoterapialla

Hypnoterapia voi auttaa rauhoittamaan limbistä hermostoa ja mantelitumaketta, jotka ovat osallisina stressistä, ahdistuksesta ja pelkotiloista. Hypnoterapian avulla voit oppia uudelleenkouluttamaan mantelitumakkeesi ja saavuttaa paremman mielenterveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.


Aivot, hyvinvointi ja hypnoterapian hyödyt

Hypnoterapia voi olla tehokas työkalu aivojen toiminnan parantamiseen ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseen. Se voi auttaa vähentämään stressiä, parantamaan keskittymiskykyä ja luovuutta sekä edistämään syvää rentoutumista ja meditaatiota.


99 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page