top of page

Aivojen ylivirittyminen

Updated: Nov 16, 2021


Kun aivomme ovat ylikuormittuneet ja aivo aaltoomme tulevat pois tasapainosta, mielemme muuttuu kaoottiseksi, emme ole linjassa elämän energiaan ja virtaukseen.

Aivoaallot, jotka ovat alfa beeta delta ja theeta ovat poissa tasapainosta. Stressi, epävarmuus, tunteet ja kiihkeät ajatukset tulevat korkeasta beetatilasta, tässä tilassa mielesi haluaa jatkuvasti stimulaatiota ja koukuttavia stimulaatioita. Mieli astuu sisään kuvioin, joten sitten ylikuormitumme sokerilla, kofeiinilla, alkoholilla, ruuduilla jne. Riippuvuutemme ohittavat meidät ja stressin kemikaalit täyttävät kehomme.

Tukahdutamme Kehomme normaalit toiminnot, koska beetatilassa keho on korkeassa hälytyksessä ja tämä vaikuttaa immuunijärjestelmäämme, hermostomme yli virittyy ja tämä haittaa kaikkia sairauksiin johtavia kehojärjestelmiämme. Tämän voi parantaa helposti hengitystyöllä (se rakastava hengitys), hypnoterapia, meditaatio, luonnossa kävelyt. Voit eheyttää juoden paljon vettä puhdistaaksesi järjestelmän ja olemalla vain läsnä, ystävällinen, rakastava, myötätuntoinen ja kiitollinen.

Tämä mahdollistaa hyvien kemikaalien virtauksen kehossa ja tasapainottaa aivoaallot takaisin harmoniseen tilaan. Oksitosiinia tuotetaan, joka parantaa ja linjaa sinut sydämeesi ja sieluusi, joten teet parempia päätöksiä ja rakkaus voi astua elämääsi vapaasti.

Tämän elämää muuttavan kurssin aikana opit:

Syvä, näkymätön yhteys kivun ja energian välillä. Miten voit voittaa kivun vastaan energiapohjaisilla työkaluilla, joten sinun ei tarvitse hyväksyä kipua "normaalina" osana elämää.

Luonnolliset, tehokkaat vaihtoehdot, unettomuuteen, "pillereiden popsimiselle", kivun tukahduttamiselle ja muille loputtomille "kivunhallintamenetelmille", jotka eivät tarjoa pysyvää helpotusta ja voivat joskus aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia.

Löydät hypnoterapiaa, löydät helpotusta tai jopa ratkaisuja poistaa kipua missä tahansa kehon osassa - ylävartalo (mukaan lukien pää, kasvot ja hampaat), alavartalo ja vartalo.

Opi käyttämään hypnoterapiaa kaikissa elämän haasteissa.

Kuinka käyttää hypnoterapiaa kivunlievitykseen niveltulehdukseen, murtumiin, lihaskipuun ja muihin, saat kannatellut matkat.

Meridiaanit, chakrat, aurat ja niiden voimakas rooli fyysisen kivun vähentämisessä, ja niin paljon muuta!

Meditaatio Suomi Premium hypnoterapia kirjasto on suunniteltu siten, että kuka tahansa voi oppia työskentelemään energiavälineillä fyysisen kivun voittamiseksi… …

Koko kirjasto on saatavana alimmalla hinnalla, 39 € kk koodilla KEVAT ensimmäinen kuukausi 0 €. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa, mutta keskimäärin asiakkaamme viihtyvät meillä pitkään.

nähdään!


#hypnoterapia #kivunhallinta #syväuni Unettomuuteen hypnoterapiaa

#hypnoterapiaaJoensuussa #hypnoterapiaJoensuu #unettomuus ja hypnoosi

Apua unettomuuteen Nukahda nopeasti #nukahda ja nuku hyvin hypnoosilla

#hypnoterapiaa unettomuuteen #hypnoterapiaa masennukseen Hypnoterapia levottomuuteen kuinka voida hyvin terve mieli hypnoosilla

Mitä apua on hypnoosista?

Laihdu hypnoosilla

Lopeta tupakointi hypnoosilla

Limbisen hermoston rauhoittaminen

mantelitumakkeen rauhoittaminen

kouluta uudestaan mantelutumake96 views0 comments
bottom of page