top of page

4 hämmästyttävää asiaa, joita tapahtuu, kun muodostat yhteyden korkeampaan itseesi hypnoosissa

Updated: 7 days ago
Jokaisessa meissä on hengen siemen, puhdas energia, joka odottaa löytämistään. Tämä energia on osa Lähdettä, kosmista tietoisuutta, joka on ollut siellä syntymästämme lähtien (tai ennen syntymää, jos olet kokenut, tai ajattelet reinkarnaation prosessiin). Tämä energia on myös osa yksilöllistä korkeampaa itseäsi, silta sinun ja universumin välillä. Tämä hengen siemen ei ole piilossa, mutta sitä on viljeltävä ja rakennettava, jotta se saavuttaisi täyden potentiaalinsa.


Hypnoosi Meditaatio on editoitu tehokas portti yhteyden muodostamiseen korkeampaan itseenne, ja tämän yhteyden vaalimiseen keskittyvä mindfulness-harjoitus voi aiheuttaa välittömiä, havaittavia muutoksia maailmankuvassasi. Mistä tiedämme, että olemme alkaneet muodostaa yhteyttä korkeampaan itseemme meditaation aikana? Tässä on neljä merkkiä, jotka saatat huomata:


1. Aivoaaltosi muuttuvat, mikä saa mielesi toimimaan yhdessä sydämesi kanssa Aivomme tuottavat erilaisia aivoaaltoja emotionaalisen ja fyysisen tilamme mukaan. Aivoaaltoja eri taajuuksilla on aina läsnä, mutta yksi tyyppi tulee hallitsevaksi riippuen tämän hetken aktiivisuudestamme. Beta-taajuudet liittyvät jokapäiväiseen toimintaan, kuten puhumiseen, lukemiseen ja työskentelyyn. Toisaalta alfa-aallot liittyvät rentoutumiseen, lempeisiin ajatuksiin ja meditaatioon. Joten kun meditoit, sinä itse asiassa aiheutat mitattavissa olevan muutoksen aivosi toimintatapaan tuottamalla enemmän alfa-aaltoja. Itse asiassa nykyajan neurotieteilijät ovat havainneet, että erityisen syvissä meditaatiotiloissa aivot pystyvät tuottamaan täysin uudentyyppisiä aivoaaltoja, joita kutsutaan theta- delta- ja gamma-aaltoiksi.


Gamma-aallot on liitetty tietoisuuden laajentumiseen ja henkisyyden kehittymiseen. Nämä syvemmät meditatiiviset tilat vastaavat myös aivojen aluetta, jota tutkijat ovat kutsuneet "korkeammaksi aivokeskukseksi". Korkeamman itsen joogassa kutsumme tätä aluetta korkeamman mielen fyysiseksi sijaintipaikaksi. Korkeampi mieli käyttää rationaalisia aivoja, mutta ei niitä hallitse, vaan toimii sopusoinnussa sydämen kanssa. Korkeampi mieli ja sydän ovat yhteydessä viisauden istuimeen ja voivat soveltaa tätä viisautta yksilöön. Tämä on sydämen ja mielen synteesi, jota pyrimme kehittämään, välttämätön askel saavuttaaksemme täyden henkisen potentiaalimme ja tullaksemme yhdeksi korkeamman itsemme kanssa.


Sydän-mieli symbioosi on välttämätön yhteyden luomiseksi korkeampaan itseemme, koska sydän ja mieli tasapainottavat toistensa energioita. Ilman sydäntä mielestä puuttuu myötätunnon ja ymmärryksen armo, jota tarvitaan yhteydenpitoon ja muiden ymmärtämiseen. Ilman viisasta mieltä sydämestä puuttuu kriittinen tasapaino ja analyysi, mikä voi helposti johtaa erilaisiin ja itselle sopimattomiin johtopäätöksiin ja tekoihin.


Mitä tämä tarkoittaa meditaation kannalta? Korkeampi mieli pystyy tunnistamaan alemmat ominaispiirteemme, kuten ahneuden tai pakkomielle valtaa kohtaan. Sen lisäksi, että korkeampi mielesi voi tehdä nämä ominaisuudet selväksi sinulle, se voi myös näyttää sinulle, kuinka päästät irti näistä alemmista energioista ja saat valinnan olla menemättä niiden toiminnan mukaan. Toisin sanoen yhteyden luominen korkeampaan itseen meditaation aikana muuttaa aktiivisesti tapaa, jolla aivosi prosessoi ajatuksiasi, stimuloi korkeampaa mieltäsi ja muodostaa sydämen ja mielen yhteyden, mikä antaa sinulle viisautta tunnistaa ja vapauttaa alemmat ominaisuudet, jotka estävät sinua. elämästä vapaata kaiken täyttävää elämää. Alemman luontomme havaitseminen ja kouluttaminen/ muuttaminen on välttämätöntä, koska itse asiassa teet tietoisuuteesi fyysistä tilaa korkeamman itsen energialle ja viisaudelle. Tämä on henkisyyden ja itsetietoisuuden työtä sellaisena kuin me sen tunnemme, mikä antaa meille mahdollisuuden päästä sisäisten ja ulkoisten kosmisten henkisten energioiden ja tiedon korkeampiin ulottuvuuksiin.


2. Asiat "putoavat pois" Kun olet syvässä, theta- ja gamma-aaltomeditaatiossa, olet yhteydessä korkeampaan itseenne ja kosmoksen korkeampiin henkienergioihin. Ajatuksesi, huolesi ja päivän ongelmasi alkavat sulaa pois. Saatat jopa tuntea olevasi "vyöhykkeellä", transsia muistuttavassa keskittyneen rentoutumisen tilassa, jota monet urheilijat ovat kuvanneet parhaiden urheilusuoritustensa aikana. Tässä meditaatiotilassa tunnet energian lempeän huminan etkä mitään muuta. Tämä yliaktiivisen mielemme katarsinen vapautuminen on se, mitä monissa kulttuureissa on kuvattu henkiseksi kokemukseksi, korkeammaksi tietoisuuden tilaksi. Kokemukseni mukaan se on hiljaisen tyhjyyden tunne, jota parhaiten kuvaillaan täydellisen vapauden tunteeksi. Se on avoimuuden, armon ja nöyryyden tila. Kosketat jumaluutta sisälläsi, ja se tuntuu hämmästyttävältä.


3. "Kuulette" tai "näet" sanoja ja kuvia Syvemmässä meditatiivisessa tilassa olet tyhjä astia, joka on avoin vastaanottamaan kuvia ja sanoja korkeammalta itseltäsi ja kosmoksesta. Psykosynteesin isän Roberto Assagioli M.D.:n mukaan energiat laskeutuvat alas kuviksi ja kuvat sanoiksi. Kun kommunikoit korkeamman itsesi energian kanssa, saatat "nähdä" kuvia tai "kuulla" sanoja ei silmilläsi ja korvillasi, vaan sisäisillä näkemisen ja kuulemisen aisteilla. Tohtori Assagioli oli yksi ensimmäisistä moderneista tiedemiehistä, joka kuvaili korkeamman itsen energiaa korkeamman henkisen tietoisuuden tilaksi, jonka hän itse koki vankeutensa aikana. Se on samanlainen kuin mitä 1300-luvun runoilija Dante koki pysyvän maanpaossa kuolemantuomion ollessa hänen päänsä päällä. Hän havainnollistaa tätä sisäistä matkaa jumalallisessa komediassaan: alemman luontomme helvetistä noususta muutokseen (Purgatorio) ja yhteyden saamiseen sisäiseen viisauteen, korkeampaan itseen, ja lopulta korkeamman tietoisuuden tiloihin ( Paradiso). Tässä meditatiivisessa tilassa kuulin usein sanoja tai jopa kuvia sisäisillä kuulo- ja näkemisaisteillani täsmälleen kuten tohtori Assagioli kuvaili. Usein nämä olivat vastauksia kysymyksiini, jotka olin tuonut meditaatiooni. Joissakin tapauksissa he jopa osoittivat minut oikeaan suuntaan, jota minun piti tutkia tarkemmin. Korkeammat tietoisuuden tilat yhteydestä saavutetaan yleensä 1000 Hz värähtelyllä, kun charkoissa työskentely aloitetaan 278 Hz ja noustaan siitä ylemmäs, jotta kokemus ylhäällä energiassa laajentuneena on hallittu ja täyttävä, tarvitsemme vahvat juuret, miksi olen luonut hypnoterapia Chakra kurssin, joka tukee tätä prosessia, matkaa itseesi.


4. Olet inspiroitunut tekemään suuria elämänmuutoksia Kun olin tyytymätön elämääni, ajattelin koko elämän remontoimista. Työpaikan vaihtamista ja uusien ammatillisten suuntien ottamista. Sen ajatteleminen ei auttanut, ja tunsin oloni eksyneeksi ja epätoivoisemman etsiväni muutosta. Voimakkaan meditaatioistunnon aikana "näin" kuvia lääketieteellisestä valokuvauksesta, mikä sai minut tutkimaan tätä alaa. Sen näkeminen sinänsä tuntui erittäin jännittävältä, koska se antoi minulle toivoa ja suuntaa seurata. Innostuneena ja uteliaana matkustin tieteen pariin ja etsin kaikkea mitä löysin lääketieteen tai tieteiden eri eheytymis tekniikoista, mikä puolestaan sai minut tutkimaan itse lääketiedettä ja Hermoratajoogaa, kiinalaista lääketiedettä, neurotieteitä, hypnoterapiaa ja biohakkerointia uravaihtoehtoina. Lopulta päädyin perustamaan hypnoterapeutin vastaanoton ja Hermoratajoogan menetelmän Suomeen. Jälkikäteen tarkasteltuna syy, miksi näin lääketieteellistä valokuvausta meditaatiossani, oli se, että tein tuolloin eheytymistä ja etsin mitä tahansa vaihtoehtoja saada onnettomuuksien jälkeen kivuttoman, terveen ja hauskan elämän. Lopulta Hypnoterapia ja Hermoratajooga vapauttuvat minut vuosikymmenien neurologisista kivuista onnettomuuksien jälkeen ja totesin, että jos minä pystyin saamaan uuden elämän, tuon kaiken jälkeen jota on kiva elää, niin kuka tahansa siihen pystyy ja minä pyhitän loppu elämäni toisten matkan tukemiseen, että he löytävät yhteyden itseen ja oman voimansa.


Mielenkiintoista on, että korkeampi minäni tunsi minut paremmin kuin minä itseni. Tarvitsin urallani sekä taiteellisen että älyllisen toiminnan yhdistelmää tyydyttääkseni persoonallisuuteni molempia puolia. Lienee tarpeetonta sanoa, että se yksittäinen meditaatioistunto, jossa liityin korkeampaan itseeni, muutti täysin elämäni suuntaa. (Lisäksi minulla oli kuolemanrajakokemus numero 2, jossa kävin läpi kaiken vanhan jätteeni ja sitten sain tämän uuden elämän tehtävän, jolle antauduin täysin).


Prosessiin sitoutuminen Nämä muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä tai yhdessä meditaatiossa. Minulle se oli monien meditaatioiden prosessi, jossa etsittiin vastauksia, vahvistettiin sydämeni ja mieleni yhteyttä korkeampaan minääni ja hyväksyttiin joitain ideoita ja hylättiin toiset. Lisäksi kaksi kuolemanrajakokemusta 1995 ja 2016. Järkevän mieleni käyttäminen auttoi paljon oikean toimintasuunnitelman laatimisessa, jossa oli loogisesti järkeä, mutta loppujen lopuksi korkeampi minäni johti minut oikeisiin päätöksiin ja tein oikeita tekoja täyttääkseni kohtaloni, antautuakseni sille, mitä sieluni oli tullut tänne jakamaan. Mitä enemmän työskentelet korkeamman itsesi kanssa, sitä enemmän tunnistat tämän energian ja viisauden, kun se tulee sinuun.


Harjoittelemalla tunnistat vaistomaisesti kehossasi energiamuutoksen kommunikoidessasi korkeamman itsesi kanssa. Tämä energiakokemuksen tila on valtava ilo, kun kosketat hengen siementäsi, korkeampaa kosmista energiaa ja sisäistä viisauttasi. Jonkin ajan kuluttua korkeammasta itsestä tulee osa sinua, tietoisuuttasi ja jopa intuitiotasi. Tietämyksestä oikeasta toiminnasta ja ihmisten välisistä vuorovaikutuksista, joissa käytetään enemmän sydämesi energioita, tulee lähes toissijaista luontoa. Se on vapauden ja ilon tunne, mutta sinne pääseminen vaatii työtä.


Varoituksen sana On tärkeää muistaa, että mitä tahansa tietoa saatkin meditaatiossa isossa mielessä, sinun on tarkistettava rationaalisella mielelläsi, ettei alempi olemuksesi vaikuta ajatteluusi. Alempi luontomme, pieni mieli voi olla erittäin vahva ja vaikuttaa kaikkiin elämämme puoliin. Aivan kuten pyrimme korkeampaan viisauteen, on tärkeää työskennellä ja ymmärtää alempia luonto ominaisuuksiamme, jos ne jätetään ratkaisematta, nämä vangitsevat meidät väärään ymmärrykseen ja estävät meitä muodostamasta aitoa yhteyttä korkeampaan itseemme.


Kuten Dante kuvaili kiirastulea jumalaisessa komediassaan: Kärsimyshelvettimme on oma alempi luontomme (ego, kipukeho, sisäinen lapsi, traumaminä). Voidaksemme muuttaa ne, meidän on tuotava ne tietoisuutemme pintaan ja päätettävä olla toimimatta niiden mukaan. Tämä työ alemman luontosi muuntamiseksi ei ole vain korvaamaton, vaan myös välttämätön tilan luomiseksi positiivisille energioille. Työskentely yhdessä korkeamman itsevalmentajan, henkisen oppaan tai ammattiterapeutin kanssa voi nopeuttaa prosessia. Henkilökohtaisesti pidin terapeutin käyttöä nauhoilta harjoitteluna ja hypnoterapia koulussa nautinnollisena, koska sen avulla sain tutkia elämäni asioita, joita en edes voinut yksin nähdä, saati ymmärtää! Tämän seurauksena opin itsestäni paljon, ja siitä mitä pystyn toteuttamaan.


Mitä tunnet, kun muodostat yhteyden korkeampaan itseenne meditaation aikana? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!


Rakkautta Weera Elina

Hypnoterapeutti ja HermorataJoogan perustaja


Aloita parantuminen nyt!

Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi

Seuraa somessa

Aloita matkasi kohti paranemista jo tänään!

Kiitos, kun jaat kanssamme!

HypnoterapiaHypnoosi

Henkinenkasvu

Meditaatio

Hypnoterapeutti

Valaistuminen


28 views0 comments

Comments


riippumatto mainonta.webp
bottom of page