top of page
Hypnoterapeutti Joensuussa / Weera Elina
littein-logo-kuva-taustalle.gif

Tervehdys

Olen Kliininen hypnoterapeutti
Weera Elina ja
Tämä on tarinaani, matkasta itseeni

Tutustu Weera Elinaan, MeditaatioSuomen perustajaan.

Minä olin ihminen, jolla oli kaikkea, joka oli saanut kokea kaikenlaista. Julkaisin esikoisalbumin, keikkailin upeissa paikoissa. Matkustin ja sain juhlia julkkisten ja huippu urheilijoiden kanssa. Olen nähnyt sirkusta, gaiaa ja matriksia eri maissa Suomessa, Ranskassa ja Los Angelesissa. Päädyin kuitenkin lasten jälkeen pohtimaan, minkälaista maailmaa itse haluan luoda ja siihen näkökulmaa antaa kokemus eri maitten kulttuureista matkailun kautta. Minulla oli oma kauneusalan yritys. Minulla oli hevosten aatelistoa, kouluratsu, jonka kasvatin varsasta saakka. Haasteena minulla oli kivut ja lapsettomuus. Lopulta 9- vuoden jälkeen tulin raskaaksi ja sain kaksi lasta. 

 

Kuinka minä olin voinut saavuttaa tämän kaiken elämässäni, vaikka kävin lyhyesti koomassa ala-asteella ja jouduin auto-onnettomuuteen, joista molemmista seurasi aivovamma oireistoa? Tämä on neuroplastisuuden ihme ja ihanuus, voimme aina oppia uudestaan, kun elämä pysäyttää meidät kasvamaan. 

 

Lasten jälkeen kivut vain kasvoivat ja kasvoivat ja minä uuvuin. Olin aivan rikki luomaani elämään. Uuvutin itseni tekemällä työtä, joka aiheutti minulle kipua, mutta onnettomuuksien jälkeen olin unohtanut miltä tuntuu olla kivuton. Kuinka ihminen uupuu, vaikka hänellä on elämässään kaikkea mitä hän haluaa? Hän uupuu, koskahan ei elä autenttista itseään vaan on irti kytkeytynyt itsestään egonsa kanssa. Hän on oppinut elämään muita miellyttäen ja luulee nauttivansa muodon maailmasta, kunnes alkaa hukkumaan itse luotuun kahlitsevaan muodon maailmaan. 

 

Palasin juurilleni, sillä masennus vei minut menneeseen onnettomuudet 1995, 2008 ja 2015 olivat jääneet käsittelemättä. Elin jatkuvassa selviytymis- tilassa, traumaattisessa stressissä. Koetin elämyksillä korvata kaikkea sattunutta ja kipua. Suoritin, suoritin ja suoritin. Ajattelin, että treenaamalla saan aivovammani parannettua. Olin sokea ja armoton. Treenasin kaikilla tasoilla, kompensoidakseni vammaani. Lasten saamisen jälkeen en enää pystynyt siihen, minä uuvuin omaan positiivisuuteeni, ahkeruuteeni ja yritteliäisyyteeni. En koskaan antanut vammani pysäyttää ja parantaa minua, vaan puskin vain eteenpäin.

Vasta kolmas onnettomuus, kun putosin hevoseltani 2015 avasi minulle mahdollisuuden parantaa itseni, koska olin niin rikki, etten kyennyt tekemään enää mitään fyysistä. Nukuin päivät ja yöt. Menetin perusihmisen kykyjä: kognitiivisia taitoja, kirjoitustaito, lukutaito, näköä, tasapaino, kävely, istuminen, seisominen, käden motoriikka, puheen selkeys, sanojen tuottaminen, puheen ymmärtäminen, motoriikka, työmuisti kaventui, unet… 

 

Minun täytyi opetella kaikkia elämän perusasioita uudestaan. 2015, kun toinen lapseni oli vauva, opettelemme yhdessä, kuinka saan haarukan suuhun ja tasapainon toimimaan. Hän oli parasta seuraa uuden elämän oppimisessa, aina positiivinen. Ruuanlaitto oli ollut minulle hankalaa 2008 kolarin jälkeen, enkä ollut siitä tietoinen. Haaste pahentui niin, että pahimmillaan avustaja kävi laittamassa meille keiton, mutta hyvin pian, kun hermoratajoogasin ja tein hypnoosia aloin opettelemaan itse ruuanlaittoa. Kun on kulunut 6- vuotta tuosta, niin valmistan itse juurileivät ja kaiken mahdollisen. Kun lukeminen oli hankalaa ja toimintavire kykyä oli vain kaksi tuntia päivässä, luin vain funktionaalista tiedettä ja sitä, kuinka parantaa aivosoluja ja auttaa mitokondrioita ja neurogeneesiä. Niillä kahdella jäljelle jääneellä aivosolulla hyvin investoituna pääsin eteenpäin. Tieteiden avulla aloin kirjoittamaan itselleni eheyttäviä hypnoterapia kokemuksia, joiden avulla sain kokea upeita kokemuksia ja aivoni ja lihakseni oppivat samalla toimimaan uudestaan, kun minä nukuin. Tein hypnoosia noin 12 tuntia päivässä. 

 

Kuinka olen päässyt eheyttämään itseni? Aloitin päivittäiset neuroplastisuus treenit: hermoratajooga, hypnoterapia, hengitysharjoitukset, meditaatio ja Free to heal menetelmän. Keskityin hyvään oloon ja siihen, mikä veisi minua eteenpäin. 

Vuosia harjoittelin aamusta iltaan ohjelmoiden kehoani uudestaan. Valot ja äänet aiheuttivat minulle neurologisia haasteita, niinpä hyvässä turvallisessa tunteessa aloin treenata ääniä ja valoja miellyttävästi nauttien. Nykyään voin olla lasten äänissä ja voin jopa katsoa ilotulitus raketteja ilman haasteita. 2021 aloitin toimimaan kevyt yrittäjänä ja minun eheytymiseni punainen lanka oli oppia auttamaan itseäni ja sitten jakaa opetuksia koko maailman kanssa. Minäkin opin omat rajoitteeni ja opin soljumaan omien lahjojeni ja rajoitteiden kanssa, niinpä tiedän, että sinä pystyt mihin vaan ja minä voin auttaa sinuakin luomaan itsesi.
Olen äärettömän kiitollinen, että saan tehdä työtä, jota rakastan, valmistuin Lontoosta Jacquin Hypnosis academysta 2022 hypnoterapeutiksi ja nyt luon elämää, josta nautin.

weerahypnoterapeutti.jpg

Kutsun sinut mukaan luomaan elämää, jonka sinä valitset luoda. Luodaan yhdessä hyvää ja kehitytään yhdessä. Itsemme vuoksi ja koko maailma iloitsee meidän valostamme ja jakamisesta. 
Minä opetan sinua rakastamaan itseäsi.

Weera
Elina

weera esittely web.jpg
Diplomi.JPG
Laying in Meadow

Trauma toistaa itseään,
jos emme muuta alitajuisia ohjelmistojamme

​Jos kohtaamme samoja asioita toistuvasti, tai kierrämme kehää eri tavoin, voisiko syy olla tuntematon menneisyyden trauma?.
 

Kun katselemme nykyisiä ongelmia, huoliamme ja noidankehiä, joita kierrämme, ehkä sairaudet yrittävät opettaa meitä?. Oletko kiitollinen sairaudestasi? Ehkä sinun ei pitäisi vastustaa haastettasi, vaan kiittää sitä.

Kun puhumme menneestä, ajattelemme omaa menneisyyttämme, mutta isovanhempamme ja jopa heidän vanhempansa ovat osa menneisyyttämme. Karma siirtyy sukupolvelta toiselle ja meillä saattaa olla jo syntyessämme tietyn tyyppinen karma, joka on johtanut meidän valitsemaan juuri sen perheen, johon synnymme. Pääsemme oppimaan ne haasteet, joita sielumme tulee kehossa tänne oppimaan, kunnes se ajallaan palaa kotiin takaisin valoon.

 

Voisiko olla, että sukupolven takainen trauma on syy suhteidemme tuhoon ja aineellisiin ja henkisiin menetyksiimme? Entä jos voisimme muuttaa kaiken hyväksymällä historian traumat ja vapauttamalla sisäiset lukkomme neuroplastisuus harjoittelulla?.

 

Neuroplastisuus harjoittelussa työstämme sairauksien henkisiä juurisyitä. Tekniikat sopivat hyvin sovellettaviksi lääketieteen kanssa yhteen.

Tarjoan kannateltua tukea matkallesi eri tekniikoin:
Hypnoterapia alitajunta
Meditaatio tietoinen mieli
Hermoratajooga fyysinen ja henkinen työkalu
Hypnoterapia henkilökohtainen terapia yhteistyö

Tervetuloa mukaan, voit varata minulta ilmaisen konsultaation 0443549906 viestillä meditaatiosuomi@outlook.com


Neuropsykologinen uudelleen rakentuminen

Yhteen elinaikaan mahtuu useampia elämiä. Hypnoterapia on antanut minulle täysin uuden elämän ja olen päässyt elämään menneestä riippumatta onnellisena elämääni nyt ja tässä, kun olen oppinut hyväksymään sen mikä on ja olen oppinut eheyttämään traumaani. Olen saanut laajan kuvan siitä, minkälaista on kun aivot eivät toimi, lihakset eivät toimi ja siitä kuinka voi valita luoda itsensä uudestaan haasteesta riippumatta. Olen opetellut uudestaan kirjoittamaan, ilmaisemaan itseäni, kävelemään, seisomaan, tasapaino, ruuanlaitto & kaikkia näitä elämän perus asioita. olen harjoitellut uudestaan kolmen onnettomuuden jälkeen elämään ja nyt kutsumukseni on auttaa muita etenemään.  Kaikki mitä tarvitset on katso sisään ja tee positiivista toistoa ja käytä hyviä tekniikoita ja uusimpia neurotieteen tutkittuja vinkkejä itsesi luomiseen.

Ei ole väliä minkälainen olit menneessä, tai mitä sinulle tapahtui. sinä voit valita luoda elämän ja itsesi juuri sellaiseksi kun nyt valitset.​

Pampas Grass

Vapauta itsesi traumasta
Jos tietäisimme menneisyyden vaikutukset, välttelisimmekö silti sen kohtaamista?

Jättäisikö menneisyys meidät rauhaan kohtaamatta, vaikka miten yrittäisimme?

Alitajuiset asiat eivät katoa, vaan nousevat esiin kohtalona ja onnena elämässämme. Ne nousevat alitajunnasta todelliseen elämään, jotta voisimme saada mahdollisuuden parantua traumasta. Vaikka emme muistaisi jotain tietoisesti, alitajunta muistaa ja tallentaa aivan kaiken syntymästä kuoleman transformaatioon saakka.
Traumaattisiin tapahtumiin liittyvät sanat, kuvat ja impulssit nousevat esiin salakielenä, joka kertoo tuskastamme. Mikään ei katoa käsittelemättä, osat vain vaihtavat paikkaa. Vasta kun saamme yhteyden pelkojemme ja oireidemme syihin, olemme avoimia ratkaisumahdollisuuksille. Kohtaamalla kipumme, vapautamme itsemme menneisyyden painolastista, ja tämä on alitajuinen prosessi, sitä ei voi tehdä pelkällä tietoisen mielen ”järjellä”.
Sessioissa näemme, miten haava on vaikuttanut meihin ja näemme sen, milloin lakkasimme kuuntelemasta tunteitamme. Traumassa irti kytkeydymme itsestämme ja tähän yhteyden löytämiseen käytämme eri työkaluja eri tasoilla, fyysinen, henkinen, alitajuinen ja tietoinen.

 

Torjuttu menneisyys toistuu eri muodoissa sukupolvien mittaan, tämä on mekanismi, joka varmistaa selviytymisemme (sisäinen suojelija, ego, ohjelmisto). Kuitenkin, jos jatkamme selviytymistä, samat ongelmat ja virheet toistuvat sukupolvesta toiseen, kuin automaationa. Tämä ei itseasiassa ole paha asia – vaan mekanismi, joka varmistaa selviytymisemme. He, jotka ovat kokeneet pimeyden ennen meitä, näyttävät meille myös tien valoon.

 

Voivatko erilaiset päätökset muuttaa tulevaisuutemme?

Pahoja asioita ei halua muistella, mutta terapiassa käymme kannatellusti ja nopeasti, jopa 30 sekunnissa läpi vuosikausien, tai jopa sukupolvien ylitse liikkuneen kivun aiheuttajan ja luomme uusia hermoväyliä, jotka itse valitsemme. Kun elämme selviytymisestä käsin, monistamme kuvioita, joilla esi-isämme ovat selviytyneet, mutta läsnä olevana, voimme itse luoda valitsemaamme tulevaisuutta ja lakata monistamasta kuvioitamme, jotka selvästi aiheuttavat joko kipua, tai pitävät meidät vanhassa pyörässä.

 

On sanonta, että ”jumaluus ei anna enempää kuin vuori kestää”.  On hyvä muistaa, että lähteellä, universumilla, jumaluudella on syynsä kaikkeen ja se myös aina tukee ja kannattelee meitä, joka ikisessä hetkessä. Kun pysymme yhteydessä itseemme ja tuohon lähteeseen, saamme kaiken tarvittavan tiedon ja tuen juuri oikeaan aikaan ilmestymään matkallemme.

 

Jos juuret sairastuvat, oksia ei kannata hoitaa. Jos putket tukkeutuvat, solut eivät saa ravintoa. Aliravitut solut alkavat… kuolla. Sukupuusi putket ravitsevat sinua juuresta latvaan saakka. Putket kätkevät sisäänsä tarinoita, tuskaa, rikkauksia ja aarteita.  Äitisi, hänen äitinsä ja hänen äitinsä äiti… Elävät sinussa. Jos unohdat nuo siteet, unohdat naisellisen puolesi. Naisellinen puolesi sisältää, luovuuden, myötätunnon ja kyvyn rakkauteen.  Tässä terapiassa paikannamme juuriston vamman.  Niin sanotusti kosketamme sitä. Mutta miten?

Hypnoterapialla, hermoratajoogalla & hengitysharjoituksilla.
 

Lähestymme itseämme eri tasoilla, olemme eri kohdissa matkaa ja eri haasteisiin sopivat erilaiset tekniikat.

Tieto alkaa virrata, kun löydämme itsestämme läsnäolon ja yhteyden itseemme. Vasta silloin, voimme havaita vamman juurissa.

 

Tarvitsemme vamman parantamiseen aikaa ja kokemusta. Tarvitsemme valtavan määrän hyviä kokemuksia ja onnistumista, ennen kuin alitajunta uskaltaa avata meille synkimmät varjopuolemme. Meidän on oltava valmiita tekemään varjotyö ja ottamaan vastaan se, mikä ilmentyy millaisena se sitten tuleekin (kuvina, videoina, ääninä, puheena) alitajunta käyttää usein kuvia, tuoksuja, ääniä tai snäp chat videoita.

 

Selvisipä menneestä mitä vain, emme ole täällä etsimässä syyllistä. Emme syytä sukuamme tai vanhempiamme -omista traumoistamme tai ongelmistamme. Emme etsi tekosyitä ongelmillemme, vaan haluamme tietää mitä tapahtui. Mikä on minun totuuteni?

Millaisia palveluita ihmiset etsivät, kun niillä on pahaolo? Mitä voin tehdä itse, kun on pahaolo?

Luo itsesi uudestaan. 

Sinä olet itsesi guru ja parantaja, valjasta mielesi voima.

Palveluni Meditaatio suomi, auttaa henkilöitä nukkumaan hyvin, ja he oppivat vapautumaan samalla kahlitsevista menneistä. Autan heitä tekemään puhdistustyön parantavilla aivo aalloilla, jotta he voivat nukkua hyvin ja saavuttavat elämässään parhaimman mahdollisen läsnäolon ja onnellisuuden.  Lisään asiakkaiden ymmärrystä itsestään, jotta he löytävät ymmärrystä elämään.

Löydä apu unelmiesi elämän rakentamiseen. Kaikki lähtee sisältä.

Hypnoterapiassa puhumme alitajunnan osille, jotka palvelevat sinua kuin lojaali yrittäjä. Annamme noille osille haluamiasi tehtäviä ja näin uudelleen koulutat aivosi toimimaan, tavalla, jonka sinä haluat. Voit itse valita habituksesi. 

Opit käsittelemään ja purkamaan tunteesi miellyttävästi. Suurin osa tekniikoista on kirjoitettu Theta ja Delta aalloille, joten voit parantaa elämääsi, nukkuessasi. 

Ilman hypnoterapiaa, oireesi eivät poistu pysyvästi ja saata kamppailla samojen haasteiden kanssa uudestaan ja uudestaan. Opit avaamaan käsittelemättömät tunteesi, tulet vanhemmaksi itsellesi ja eheytät sisäiset lapsesi.

Vapautat tunnistamattoman stressin, käsittelemättömät tunteet kehostasi.

Stressi tason laskeminen on tärkeintä, stressi on syy 95 % sairauksista. Stressi tason laskiessa saat etuotsalohkon hallinnan ja voit parantaa itseäsi masennuksesta, tai levottomuudesta. Parasta on myös unikuvioiden eheytyminen, nukut hyvin ja opit samalla uutta.

Stressi voi syntyä mistä tahansa ajatuksesta, muistosta, voit ahdistua tai turhautua. Hypnoterapian tekniikoilla käännät tämän äkkiä läsnä oloksi. Traumaattiset muistot ja käsittelemättömät tunteet, vievät valtavasti energiaa ja aiheuttavat elämääsi haasteita. Tukahduttamisprosessi luo jatkuvan stressitilan, jolloin DNA:n mukaiset perinnölliset sairaudet aktivoituvat. Muuttamalla kemiaasi, muutat koko elämäsi.

Käsittelemättömien tunteiden ja stressin aiheuttamia oireita voivat olla esimerkiksi:

 • krooniset kivut

 • selkä-, niska- ja nivelkivut

 • unettomuus

 • uupumus ja aivosumu

 • ahdistus, alakulo ja masennus

 • iho-ongelmat

 • vatsavaivat

 • allergiat ja yliherkkyydet

 • autoimmuunisairaudet

 • riippuvuudet

 • käyttäytymishäiriöt

 • painonhallintaongelmat

Poistamme stressin, jolloin kehon immuniteettijärjestelmä pystyy parantamaan lähes mitä tahansa, ja erilaisista fyysisistä ja psyykkisistä oireista on mahdollista päästä eroon pysyvästi.

Minulla on sinulle hyviä uutisia – kaikki tuo on saavutettavissasi pikaisesti.

Tule mukaan!

Rakkautta
Oppaanasi
Weera Elina

Hypnoterapeutti, henkinen opas

Hermoratajooga ohjaaja

Biohakkeri, kosmetologi

Kokemusasiantuntija, aivovamma (tbi) 

omakuva virallinen.gif
Pink Flower
IMG_1478.PNG
IMG_1479.PNG
IMG_1477.jpg
IMG_1482.PNG
IMG_1481.PNG
IMG_1480.PNG
1 haastis.JPG
spotify.JPG
meditaation tieteelliset hyödyt.jpg
bottom of page